- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
@mriya@ #243688 üzenetére
A 3017 volt az eredeti szerkezet, majd mivel a Szovjetúnió után felbomlottak, így a resissue kiadások (új tulajdonos kezében) már Seagul (volt Venus újragondolása) szerkezettel vannak szerelve.
Tomsolo: A Seiko Wn-1 Earth 20 évvel ezelött jött ki, és még mindíg veri ezt (szerintem)
-
tomsolo
addikt
válasz
@mriya@ #243664 üzenetére
írta hogy in house vagyis Calibre 13-20
-
Lev Abalkin
tag
válasz
@mriya@ #243573 üzenetére
Kicsit tájékozódtam. A 100 d. csak egyfajta foglalási, elővásárlási díj. A teljes (akciós) ár 300 d.
A Proxima kínálatában jelenleg is több meteorit számlapos óra van. Eddig még nem találkoztam a fórumokom nagy lelepleződéssel...
Szóval, szerintem, valódi.
Amúgy a Gibeonból több száz (vagy ezer) kg-ot találtak eddig, szóval korántsem olyan ritka (és drága) fém, mint pl. azt a Rolex sugallani próbálja... -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #243341 üzenetére
Úgy emlékszem, azoknál is ez a felhasított cső szorul rá a stiftre.
MARVEL : Nézd meg a kinyomód végét! Lehet, még rajta csücsül a mütyür rögzítő a tüskén...
Djeperto : Csak most nagyítottam ki a képet, eddig azt hittem, ugratás folyik. Tényleg vettél egy Spring Drive-ot ! Nagy gratula kis késéssel.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
@mriya@ #243180 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy felújítás, azért is adnak annyi garit…gondolom én. Tokcsőnél az a probléma, hogyha sokat/bénán cserélik szétcseszik a tokot vele. Nem ismerem a gyári szervizeseket, nem biztos, hogy csak úgy rájuk bíznék bármit, de lehet rosszul ítélkezek.
@Többiek: Hantoséknál nem tudom, hogy tömítéseket cserélnek-e, de szerintem az alap kellene legyen. Viszont az szinte biztos, hogy ebben a várhatóan 70k körüli összegben csak szerviz van, felújítás, alkatrész csere nincs (gari egy év).
Szerintem bőven ONtopik.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
@mriya@ #243171 üzenetére
Köszi!
Tokcsövet nem ajánlott, ha rendben van “csak úgy” cserélni.
Rugót kitekerve, tisztítva, megfelelő folyadékkal ellátva csinálták eddig nekem bárhol. Nagyon rotty lehet, de az még elképzelhető nagyon sok idő után, hogy csereéretté válik. De nem hiszem, hogy ebben a szerkezetben-kategóriában gyakran kell.@fagyallo: valószínű, de már nem értem el őket délután.
-
gyuszmó
őstag
-
mekker
őstag
válasz
@mriya@ #242858 üzenetére
Amikor még működött, akkor közvetlen nem nyúltam hozzá, viszont 1000%, hogy odanyomtam valaminek (különben nem lett volna bonyodalom).
Ma reggel napfénynél ránéztem, és sajnos elszakadt. Hagyni kellett volna legkésőbb akkor, amikor újra járóképes lett. Tanulópénz megfizetve.
-
Nimda
addikt
válasz
@mriya@ #242686 üzenetére
Az enyém azt sem igazán szerette. Csak a ledet kajálta. Tavaly nyáron hetekig próbáltam megetetni napfénnyel, meg sem mozdult. Persze ettől még jobb az erős napfény, ez igaz (ha éppen előbukkan).
Nálam szerintem valami "beakadt" töltés közben, ami állítólag előfordul.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #242627 üzenetére
Mennyire szigorú az a dátum? Ha 01/2024 szerepel rajta, akkor 2023 decemberében vegyem ki az összes órámból, vagy amíg jár, benne maradhat? Esetleg még 2024 elején is belerakhatom az órámba, és jár, ameddig jár? 2024-re tuti nem fog mind elfogyni, mert 1000 forint alatt nincs kiszállítás, szal vennem kellett 12-t.
4 kapásból kell most (4 lemerült órába), 1-2 még biztos kelleni fog addig, de biztos nem az összes.
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
@mriya@ #242178 üzenetére
azt tudom csak mondani ami boltba kivan rá írva,
de annyira nem volt olcsó hogy ettől kéne félnem -
-
-
Botyka01
csendes tag
válasz
@mriya@ #241750 üzenetére
Boltot értsd úgy hogy használt órákkal kereskedő bolt. Vagy ilyenre nem volt példa soha?
@dzsi23: kösz a választ. Igazából az az alap felvetésem, hogy tegyük fel az illető nem direkt ad el hamisítványt, és mondjuk nem is az ilyen nagyon levágos hamisítványokról beszélek, hanem hogy ki van cserélve a mp mutató egy tipusidegen mutatóra, de én azt nem szúrom ki. Egy szakavatott szem meg egyből látja. Így amit megvettem 400-ért mondjuk és majd valamikor ugyanannyiért eladnám, és valaki észreveszi azt mondja h ez Frankenstein óra, mert egyébként a szerkezet is össze van ollózva, és abban az időben ilyen számlapot nem is tettek erre az orara, stb-stb.
-
Nimda
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #241494 üzenetére
"Trükközéshez nem kell Rolex."
Én sem gondoltam komolyan.
Nekem ez a trükközés már egy olcsó óránál is macera lenne (inkább beállítom egy héten egyszer, amikor már nagyon elmászik), hát még akkor, ha milliókat csengetnék ki érte.
Szerencsére azért egy Rolexet elég 1-2 havonta beállítani (ha közben nem áll meg). -
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #241305 üzenetére
Miben? Annyira nem merültem el a tudásukban, valószínűleg úgyse használnám ki egyiket se. Elsősorban kinézet alapján nézelődök. Nekem elég, ha mutatja az időt, dátumot, plusz funkciók nem igazán érdekelnek.
#241308 zolnagy
Alapvetően, én se preferálom a segédszámlapos órákat, csak feleslegesen bonyolítja, drágítja az órát számomra. Nekem tökéletesek a sima 3 mutatós órák. De, ez tényleg jól néz ki. A mérete csalóka, valószínűleg kisebb a valós, mert az bal oldalán lévő gumót is beleszámolják valószínűleg. Pl. ebben a videóban 43 mm-t mér a gumóval+koronával együtt (ezek nélkül 40-41mm környéke lehet), és a l2l-ja is 48-49 mm a casio szerint. -
momcrew
tag
válasz
@mriya@ #241267 üzenetére
Hát ezzel a fényképpel nem tudja bebizonyítani. Vérzik az ujja, amit egy papírtörlőbe tekert, ragtapasz helyett. Az látszik a képről, hogy valami nem órás szerszámmal piszkálta az órát, ami megszaladt, amivel összekarcolta az órát és megvágta az ujját is. Nekem ez jött le első ránézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest