Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
Én kifejezetten szeretem a kék színű szombat jelzést. Szemet magad is könnyen ki tudtad volna venni a szíjból, videók is vannak róla. Kb. egy csavarhúzó kell hozzá. Sok örömet benne.
Gorky Zero : Rosszul ragasztották fel a lünetta betétet. Ha zavar /engem zavarna/, le kell szedetni és pontosan visszaragasztani, sérülés nélkül. Lehet, új betétet kell venni - nem tudom, annyira nem értek hozzá. -
fagyalllo
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
Én csattól függetlenül megvenném, ha egyébként tetszik. Ha nagyon nem jön be, fillérekért rendelnék zárat Aliról, vagy átszerelném egy szilikon szíjról. Van több régi órám ilyen felpattintós zárral, semmi bajom velük. Sokkal jobb, mint pl. az oldaltnyomós pillangó-zár. Egyszerű, de sok finomállítási lehetőség /lyuk/ van rajta.
Ha kicsit nagyobb tok is megfelelne, a Casio zafírosát javasolnám. Csak az nem világos számlap, és pattintós a hátlap. [link]
Seiko régebbi modelljei jók lettek volna, de kifutottak. SGG sorozat, asszem. 37-40 mm, titán, zafír. Lehet, van még valahol eladó. - Visszavontam, duplája lett az ára, mióta utoljára néztem, annyit nem ér.
Lorus, Pulsar, Timex - csak lesz valami kedvedre való.De az először linkelt napelemes Citizen is jó, ha tetszik.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
cog777
senior tag
Nekem az ORIENT STINGRAY II RA-AA0C03S19B hatarozottan tetszik
Kisebb tokmagassaggal nincs hasonlo stilusu orajuk? -
5-ös kezelő
senior tag
Time Center oldalán nézelődtél már? Hátha belefutsz egy neked tetsző darabba. Én sajnos nem tudok kecses, elegáns, egyszerű és sportos órát, szvsz ez több kategória. Már a 46 mm L2L is eléggé leszűkíti a választékot. Ez [link] meg túl kicsi, bár zafíros és arab számos. Lorus, arab számos, de a dátum dupla. Fehérben nincs arab számos itt. Ha csak az üveg a probléma, az cserélhető zafírra később. [link] De lehet, Aliexpressen találod meg álmaid óráját. Ha mégsem, írd le pontosan, mi az elvárásod /pl. fehér számlap, kerek tok, 37- 40 mm tok átmérő kn, L2L 46 mm, arab számok, kvarc szerkezet stb. stb./, hátha a többieknek van ötletük.
-
5-ös kezelő
senior tag
Ha nem kell a teljesen pontos funkció, nem kell neked a rádiójel. Azért javasoltam, mert kis csuklóra is passzol.
Zafír előnyösebb, de nagy ütésnél esetleg hamarabb törik. Hardlex és fólia lehet a megoldás, ha gyakran koccolod az órád. Bár sokan nem szeretik a fóliát az üvegen.
Elég kevés a 46 mm körüli normális óra, én is ezekre hajtok. [link] Ez esetleg? Nem zafír, de teljesen használható, nekem is volt már kettő /egyiket passzoltam, másik megvan, halál pontos/.
Valami kompromisszumot mindig kell tenni, tökéletes óra ritkán adódik. -
5-ös kezelő
senior tag
Casio Lineage? [link] Napelem, rádiójel, zafírüveg, acél tok és szíj. Hardveraprón van egy tip-top használt, de újonnan is megáll 60 körül. A megadott méret alapján vékony a te csuklód is, különben a Citizen AW1620 is jó lehetne. Hosszútávon romlani fog a szemed, kontrasztos óra előnyösebb lesz.
Tankozáshoz meg egy ilyet : [link]De ha artizol, olyan számlap is van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest