- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #270950 üzenetére
Köszi, felkeresem.
Más:
~ 11-13 óra közt kint voltunk az Órabörzén.
Számunkra érdekes volt mivel nem vagyunk óra mániákusak és soha nem látott darabokat is láthattunk.
Nézve és hallgatva az árakat inkább csak nézelődtünk.
Igaz voltak megfizethetőbb pl.15k órák de azok nyilván nem tetszettek.
Összességében azt hittem nagyobb hely, több asztal esetleg külön az egyes márkaképviseletek standjaival de sacra talán 100 asztal sem volt.
Szerencsére tömeg sem volt.
Ahogy halottam az eladók sem élvezték mert abból a kevésből még vásárló sem igazán.
Voltak akik mondták, nem is jönnek több ilyen börzére mert kimennek xy helyre ahol legalább tömeg van.
Összességébe nekem tetszett mert sosem jártam ilyen helyen, ritkaság számba menő órákat láttam.
Vásárolni nem igazán tudtam volna mert talán 4 olyan óra volt ahol kicsit tovább időztem.
3 Seiko és 1 Tissot esetleg plusz 1 régi Seiko zsebóra dísznek de áraikat nem is kérdeztem mert igazán egyiknél sem volt az a nagy hűha érzés, szimplán tetszettek.
Zsebóra lett volna amiért esetleg pénzt adtam volna de gondolom horror ára lehetett és dísznek meg azért túlzás lenne. -
zodo
nagyúr
válasz
TechN7ne #270939 üzenetére
Uh, kár volt ide benéznem.
"Kék számlapos" TISSOT PR 100 T150.410.11.041.00 tényleg szép.Amúgy csak csendes bámészkodó vagyok és ami velem szembejön azokból a nekem tetszik de biztos nem tudok ennyit adni értük.
Igaz sosem volt még automata órám de a Seiko Presage típusai kb. ebben a sorrendben.
ZEN GARDEN SRPD97J1
ZEN GARDEN SRPC83J1
SPB039J1
SPB067J1Egyszerű, szép, letisztult kinézet.
Mint laikus persze a márkákról, típusokról, szerkezetekről gőzöm sincs.@mriya@
Köszönöm ez legalább, részben megnyugtató. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Holnap lesz pesten a Lurdy Házban a IV. Órabörze.
Nem jártam még ilyen rendezvényen, óra mániás sem vagyok csak jó érzés ha van egy óra a kezemen.
Jelenleg Lorus Classic RXN71DX9-em van.Itt elfordulhat kamu óra vagy nyugodtan megvásárolhatóm ha valamelyik megtetszene?
-
-
zodo
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #241686 üzenetére
Óraarzenálnál megrendeltem 20.-án a Lorus Classic RXN71DX9-t, kosárelhagyó -12% kóddal 19k-t fizettem. Gls 26.-án meghozta.
Ma elmentem a Sugárba lévő Óravilágba kivetetni 2-2 szemet mert nincs a közelben órás.
1.500 ftEgyelőre egész jól megszoktam a súlyát, 38mm méret is bőven elegendő.
Fura hogy a SAT naptár felírat színe kék, azt hittem mind fekete kivéve a SUN pirost.
Jövőhéten kiderül hogy bírja a melós napokat.Köszi mindenkinek az ajánlásokat!
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
cog777 #241673 üzenetére
Oldalon van Tokméret szerinti szűrő. Nagytól -> kisebb felé.
Igazad van.
Lorust vehetsz bátran, szíj és csat meg van sok egyéb.
Nem szeretnék egyből szíj cserével kezdeni.Azt hittem, a vonalkás index nem játszik.
Igaz nem mondtam de szinte bármelyik akár vonalkás, Arab vagy Római számos is jó lehet ha tetszik az összkép. Nekem elsősorban a kinézete fontos a méretein túl aztán a szerkezet.Mi az hogy "manual" típus?
Hajnalban úgy véltem olvasni hogy kézi felhúzós.Eddig ez a RXN71DX9 a legjobb amit találtam.
38mm széles, ~9mm magas , tetszetős QuartzCsatjáról kellene tuti infó mert a Folding clasp -ot nem szeretném.
-
zodo
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #241670 üzenetére
Néztem már őket ill. az órakeresőt.
Fura hogy egyes órákra csak őket dobja fel a google.Lorus rxn71dx9 fehér számlapos már szimpatikus. Dupla naptár sem zavar igazából.
Viszont ez manual típusés elvileg ilyen csatja van ami nekem nem tetszik.
Ez a fajta csat közelebb áll hozzám.Ez is tetszetős ORIENT STINGRAY II RA-AA0C03S19B
Paraméterek, üzembiztonság amiről gőzöm sincs, ehhez kellene a segítség nagy vonalakban hogy mit érdemes venni. -
zodo
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #241648 üzenetére
Nem kell hogy atom pontos de ne is napi szinten legyen több mp eltérés.
Fólia kizárt, annyit azért nem csapkodom.
46mm inkább 40-42mm és a kecsesebb, elegánsabb, sportos egyszerű kinézetet keresek. -
zodo
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #241622 üzenetére
Köszi de nekem már sok a digit kijelző, 5 perces jelölés pedig a halálom.
Tankos, poénnak ok.Zafír üveges kell keressek ha jól gondolom, jobban bírja a megpróbáltatásokat.
Citizen BM8506-83A esetében olvasom hogy ...
- Merülő kondenzátor figyelmeztető jelzés
Ha az óra működését biztosító kondenzátor feszültsége lecsökken az óra figyelmeztető jelzést küld.
Azt milyen formában? -
zodo
nagyúr
Hello!
Lehet hogy vásárolnék egy fémszíjas egyszerű kinézetű (óra, perc, másodperc, naptárból elegendő a számjelzés) karórát.
kb. ez a méret 45.0mm x 43.4mm x 9.1mm ( MxSZxV ) ami max. megfelelő lehet.Nem igazán vagyok óramániás, régen is max. hétzenés casio vagy műanyag q&q volt rajtam.
Okosóra soraiban megtaláltam a Amazfit GTR 42mm red-et de csak a kinézete végett vettem.Szóval kellene egy kis segítség mit érdemes venni hosszútávra?
Első körben egy ilyen AW1211-80A Citizen Sporty-ra gondoltam.
Viszont nem tudom az "edzett kristályüveg" mennyit bír mert néha oda sikerül vágnom pl. salgó polc de a mostaninak (Gorilla Glass védelem) meg sem kottyan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest