- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz
mert_csokis #221938 üzenetére
Gyomorból ajánlottál neki egy kvarcot?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
mert_csokis #221938 üzenetére
Jó a leírás
Szíj/karkötő anyaga: Valódi bőr
Meg akartam nézni hogy vajon nemesacél e,de erre nem számítottam. Ráadásul kék
-
-cobra-
aktív tag
válasz
mert_csokis #221683 üzenetére
Ez melyik típus?
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #221697 üzenetére
Sajnos én is hasonló életvitelt folytatok (dolgozom rajta, hogy ne így legyen
) , de egyszer sem volt még olyan, hogy a mechanikus óráim miatt késtem volna le valamiről. Ha reggel nincs időd, este is beállíthatod. Én mondjuk 9 napja állítottam a pontos időhöz az automatámat, most 38 másodpercet siet, szal hetente elég lenne beállítani, hogy fél percen belül maradjon (pontatlanabb óra esetén 2x... vagy azt is egyszer, ha fél perc mínusszal kezdhet, de nálad ez nem opció). Persze, ha nem szereted állítgatni, csak félévente, akkor tényleg kvarc való neked.
-
törölt tag
válasz
-
@mriya@
őstag
válasz
nem vagyunk egyformák.
én nem szeretem kiszámolni az időmet. -
csaba1203
addikt
válasz
Gratula jól néz ki fehér számlappal is és sokáig fog szolgálni tuti.
-
@mriya@
őstag
válasz
mert_csokis #221687 üzenetére
az ötperces indexek jól láthatóak, annyi pedig bőven elég szerintem.
-
@mriya@
őstag
válasz
Mindent tud, ami egy karórától elvárható.
Használd egészséggel! 😎 -
Ubulhun
tag
válasz
mert_csokis #221501 üzenetére
Egyszerű, elegáns.
Saját célra? Használd egészséggel! -
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #220826 üzenetére
Ha jó elem van benne, akkor nem fog kifolyni, a boltokban is gyakran kihúzott koronával tárolják az új órákat, szokott lenni kis műanyag távtartó a tengelyre pattintva, nehogy benyomódjon.
-
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #220697 üzenetére
Már ki nem keresem, de pont erre kérdezett rá valaki egy Seiko gyárlátogatáson és mondták neki, hogy hülyeség, valahol felbukkant ez az infó és mindenki ezt vette át. Amúgy ha keres az ember képeket a szerkezetről, látszik, hogy ott semmiféle zárt hajtómű, csak a szokásos fém és műanyag hidak, lemezek. [link]
-
Empsepo
senior tag
válasz
mert_csokis #220697 üzenetére
Hát az autók világából is hallani ilyen "örök élet olaj" kifejezéseket kb.
Azért ezt jobb átgondolni pár év vagy pár km után.
-
Sir Pocok
őstag
válasz
mert_csokis #220682 üzenetére
Ez a polírozás érdekes kérdés, mert napi használat mellett el tudom képzelni, hogy 3-4 év után látható nyomok lesznek a tokozáson.
Prémium órák világa nem olcsó játék az biztos.
-
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #220682 üzenetére
A zárt és karbantartást nem igénylő 9F szerkezet csak egy félreértésből adódik és terjedt el, valójában hülyeség.
-
hdanesz
őstag
válasz
mert_csokis #220566 üzenetére
Nekem ilyen változat van belőle. Ha rajtam van, ritka hogy nem érdeklődik valaki iránta.
Vagy jegyzi meg hogy milyen menő. Persze lehet inkább szarkasztikusan...nem tudom.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
Én egy hete vettem ilyet idős édesapámnak. Volt neki régen egy ugyanilyen, csak a fekete gumi szíjas verzió. Az évek alatt a szíj elszakadt, de ő azóta is őrizgeti a tokot, magánál hordta. Volt nagy öröm mikor megkapta a fém változatot
-
Empsepo
senior tag
válasz
Jópofa ez az óra. Én is emlékszem, több is volt a családban.
Mindig rácsodálkoztam a kijelzőjére kisgyerekként.
Első látásra, mintha az űrből jött volna. -
fagyalllo
őstag
válasz
Tudom, nekem is volt A158, de ezeknél a műanyagokbál komolyabb, masszívabb, legalább Seiko SBPG001 szintű tokozást szeretnék.
-
Sungoo
addikt
válasz
A legmodernebb multi band band6, solár órára is ezt szokták mondani.
Műanyag óra, de rég láttak ilyet, nagyon retro.
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
mert_csokis #220536 üzenetére
Esetleg szükséged lehet még hátlap leszedőre is egy elemcserénél. Ha egyenként veszed meg a szerszámokat akkor a végén lényegesen több lesz a végösszeg. Persze ahogy írtad Kínából olcsóbban beszerezhető, de az idő és vagy megjön vagy nem? De ez nem is pálya, mivel neked sürgős.
-
@mriya@
őstag
válasz
4 ezer Ft sok?!
Ezért mondjuk igen, de amúgy?
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
https://www.jofogas.hu/budapest/Stift_kiszedo_oras_szerszam_1500_Ft_102045276.htm
Csak a stifthez
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
mert_csokis #220533 üzenetére
https://www.jofogas.hu/budapest/Oras_szerszamkeszlet__ora_javito_keszlet_kalapaccsal___Uj___100937535.htm
Esetleg ez?
-
-cobra-
aktív tag
válasz
mert_csokis #220417 üzenetére
Chronomastereket én is néztem, el is kapott a must have érzés, de aztán megláttam az árukat. Sajnos nekem nem fér bele az órára szánt költségvetésbe. Itthon már a 160eFtra is nyílnak a szemek, hogy mi kerül egy órába annyiba, meg minek meg stb. Mutattam a képeket a Fuyugeshiki számlapról, annyi volt a reakció hogy "szép", a SARB-ra meg hogy nagypapás... áh mondom nem értetek Ti ehhez.
-
Sir Pocok
őstag
válasz
mert_csokis #220417 üzenetére
Dettó. A cél egy 9F85 szerkezetű kvarc Grand Seiko. A japánok hihetetlen letisztult órákat tudnak csinálni. The Citizen és a Chromaster is egy remekmű.
Nincs bajom az automata órákkal, de a kényelem fontos a számomra. A Seiko prémum kvarc szerkezetei (de az alapok is) elnyűhetetlenek, karbantartási igényük is minimális.
Svájci vonalon most a BALL Fireman szériája tetszik:
-
-cobra-
aktív tag
válasz
mert_csokis #220253 üzenetére
Sikerült megnéznem élőben a Visodate Quartz-ot, de nem kapott el a birtoklási vágy. Az egy dolog hogy letisztult, de valahogy nem éreztem benne a részleteket. Lehet hogy az üzletben lévő sok spot lámpa miatt, de iszonyatosan tükröződött az egész, már-már kicsit bazárinak tűnt a mesh szíjjal. A betekintési szög valóban nem túl jó, de talán megszokható lenne. Nem értem, pár éve amikor a másik Tissomat kerestem néztem ennek az automatáját, az emlékeimben az valahogy sokkal szebbnek hatott.
Hogy tovább bonyolítsam a helyzetemet bekerült a képbe egy olyan típus amit már láttam pár éve monitoron, és sose gondoltam hogy majd egyszer élőben is megismerhetem: SRPC97J1, videó
Ennek a számlapját egész nap el tudnám nézegetni, annyira különleges. Viszont árban (160k) megint ott vagyok mint a SARB035, és ebben 'csak' 4R35 ketyeg. Tanácstalan vagyok. -
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #220299 üzenetére
Bocsánat, rosszul fogalmaztam: az óra nem győz meg. Köszönöm a véleményt!
A bőrszíjas dolog viszont jogos volt. -
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #220286 üzenetére
"A Seiko-ban "több lélek van", ha lehet így fogalmazni."
Lehet úgy fogalmazni, csak nem győzöl meg vele.
Szép az a Seiko, de nekem valahogy olyan aggresszív (nem, nem szívtam semmit), a Tissot sokkal finomabb, nyugisabb, nagyon egyben van szerintem.
Kár, hogy a Tissot sokszor le van sajnálva a felhasznált szerkezeteik miatt. -
törölt tag
válasz
Én is vidéki vagyok (Békés megye) egyetértek veled, óravásárlási, javítási szempontból (is) nagyon hátrányos helyzetben vagyunk. Nekem a legutóbbi megrendelésem nem jött össze. A két első generációs Orient Mako búvárom mellé rendeltem egy Ray 2 narancs számlaposat. Képeken ugyan láttam, hogy kicsit kisebb a koronája, mint az első generációsnak, de mikor élőben megláttam... Gyakorlatilag begörcsölt a kezem mire ki és betekertem a koronát, mert olyan kicsi, ráadásul betekerve nem illeszkedett a tokhoz. Nyomban vissza is küldtem, számomra csalódás volt.
-
dzsi23
addikt
válasz
Nekem külsőre az a PR100 szimpatikusabb a SUR307-nél.
Vajon a belseje melyiknek megbízhatóbb hosszútávon? -
-cobra-
aktív tag
válasz
Köszi a képeket, valóban nagyon eltalálták a SUR3** szériát.
Mivel a Tissot Luxury-m ezüst így jobban örülnék valami más világos színnek, ezért látatlanban most a Visodate felé hajlok kicsit. Megpróbálok futni egy kört helyben, hátha meg tudom nézni valamelyiket élőben. -
Sir Pocok
őstag
válasz
Azt kell mondanom jó döntés volt. Használd egészséggel.
Én is nagyon elgondolkodtam az SUR311-en lehet, hogy be is rendelek egyet mert ár/érték arányban jó vétel ráadásul 60-70 eFt között láttam Chrono24-en EU-ból.
Más témák:
1. A Seiko weboldalán az alacsonyabb árkategóriájú órákról miért nem találni semmit? Vagy én keresek rosszul? SUR3** szériát kerestem de nuku-semmi.
2. Nagyon várom már ezt az Orient Star szériát de ahhoz képest, hogy májusra ígérték semmi. Gondolom a COVID miatt csúszik de jöhetne már....
-
-cobra-
aktív tag
válasz
mert_csokis #220229 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót, akkor nem csak én rugóztam ezen típusok között.
SNKL41-et nem szeretnék, már van egy Seiko5-öm, annyira nem vagyok kibékülve a 7S26 szerkezettel (persze ár-értékben azért nem rossz).
Ami a képeken nekem nem egyértelmű, a SUR307 milyen színű? Ezüst vagy inkább fehér, matt vagy sunburst? Visodate kvarc egyértelműen fehér és ugye a SARB is krém. Örülnék ha nem ezüst lenne, de sajnos vidéken nem tudom hol tudnám élőben megnézni. -
rozsgyi
tag
válasz
mert_csokis #220224 üzenetére
Nem rossz ez az óra, de nekem hiányzik róla az automatic felirat
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #219884 üzenetére
Inkább megveszem a szíjad, csak hadd döntsem el, mit rakok az órámra!
Amúgy van pár perlonom, kicsit sem nőiesek, és csak nagyon ritka esetben látni női csuklón perlont. -
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #219884 üzenetére
Ahogy ruhákból is sokféle méret van, sőt, azonos méreten belül is rengeteg változat, így órából se mindenkinek ugyanaz áll jó, ugyanabban érzi magát jól. Ennyire egyszerű.
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #219871 üzenetére
Szal van egy világosbarna vintage bőrszíjad eladősorban?
Viccet félretéve, tavaly augusztus óta csak csak gumi szíjat hordtam (pl. ezeket), előtte meg csak szövetet, most a kis vintidzs órák miatt megint rákaptam a szövetre, mert ezeknek a gumi semmiképp sem áll jól. Még a tropik sem, aminek az eredetije kb. egyidős lehet ezekkel az órákkal.(#219872) gonger:
Természetesen az óra (azaz órák) a lényeg, a szíj mellékes.Bár a piaci értékük nem egy vagyon, de én egy Patekra sem cserélném, családi örökség lévén, illetve emiatt nem érdekel az sem, hogy csak 35mm korona nélkül, és a "lug2lugja" akkora, mint a többi órám átmérője. Nem tudom, hány évig pihenhettek, szal nemrég Dzsanánál wellnesseztek pár napig, és most, hogy a szíjak is megjöttek, végre felhettem.
Ja, mellesleg tök kényelmes kicsi órát hordani. -
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #219869 üzenetére
Nem hordok bőrszíjat, szal akár a fülembe is ordíthatna, de aki a fülembe ordít, azt pofon vágom, így inkább ne...
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #219866 üzenetére
Csak ott a bibi, hogy nekem nem állna jól.
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #218131 üzenetére
Közben én is használtam a google-t, és nem csak a magyar nyelvű oldal igénytelenségére hagyatkoztam.
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #216500 üzenetére
Nem lehet univerzális, mivel különböző átnérőjű órák vannak. Ráadásul a tokfülek belsején sem ugyanott van a lyuk, már-már szinte véletlenszerűnek mondanám, hogy hova fúrja a gyártó. (Szerk.: Ja, ezt már leírta Sungoo.
)
Szerintem jól áll az órának a gyári szíj, de ha mindenképp szálcsiszoltat akarsz, akkor én is inkább a gyárit alakíttatnám át (persze, nem mindegy, hogy kinek adod oda erre a műveletre). -
Sungoo
addikt
válasz
mert_csokis #216500 üzenetére
Nem.
Sőt, a furatok helye sem mindegy.
-
SOAD19
addikt
válasz
mert_csokis #216495 üzenetére
Ha tényleg, csak annyi a gondod a jelenlegi szíjjal, hogy tartalmaz polírozott szemeket, akkor, ahogy írták is, azt olcsón lehet orvosolni. Nekem 5k-ért alakította át az új szíjamat Hantos.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Azért arra nem árt figyelni, hogy a végszem passzoljon a tokhoz. Jó esetben csak szarul néz ki, rossz esetben rá sem tudod rakni az órára.
-
Fall-N
veterán
válasz
Egy jó órás simán szálcsiszolttá varázsolja, de célszerű persze akkor már olyat venni ami alapból olyan.
-
petipetya
nagyúr
válasz
mert_csokis #213828 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
mert_csokis #213818 üzenetére
Csak én vagyok annyira autista, hogy mindig a 0-5-10-15 stb. indexeken állítom be a pontos időt, és a köztes indexeket nem használom erre?
-
@mriya@
őstag
válasz
mert_csokis #213818 üzenetére
Van ott index, nem is egy.
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #213322 üzenetére
Szerintem jól elélnek azokból a vásárlókból, akik nem lusták beírni egy email címet (mondjuk egy olyan email címet, ami direkt az ilyen regisztrációkhoz van).
Én pl. kapom a "hírlevelet" tőlük, és szoktak lenni egész jó ajánlatok. Szívesebben látom, mint pl. egy emagos vagy alzás f0st.
Bajom nincs belőle.
-
válasz
mert_csokis #213325 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy ennek így mi értelme. Gondolom akik valós címet írnak be, azoknak küldik a reklámokat utána.
-
válasz
mert_csokis #213322 üzenetére
Beírtam egy nemlétező emailcímet és jelszót és látok mindent.
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #213318 üzenetére
Mit árul el?
-
válasz
mert_csokis #213316 üzenetére
Óóóóóóó..... Jézusom...
Engem még nem vettek meg a kincsik és ez szégyen, hogy mindenre ráteszik a kezüket..... Szerintem..
Elnézést kérek.
-
Vardar
tag
válasz
mert_csokis #213106 üzenetére
Rendben, köszöntem. Azért kérdeztem, mert én csak a technikai adatokból tudok kiindulni, a gyártás minőségét nem ismerem. Közben megtaláltam a Tissot párját.
https://www.grovana.ch/en/Men-Shop/1550.1532.htm
-
Vardar
tag
válasz
mert_csokis #213084 üzenetére
Ragaszkodnék a 39-nél nagyobb mérethez. Tavaly vettem egy 39-es Adriaticát, alkalmi órának, mellé pedig egy 42-es Lorust hétköznapinak. Szinte minden alkalommal ott van bennem a kétely, amikor felveszem, hogy ez túl kicsi, nőiesnek tűnhet.
Sima, ETA PreciDrive-os szerkezetűt pedig ilyen méretben alig találok, a linkelt kronográfos a legolcsóbb, de egyébként én ennek a PR100-nak a szimpla 3 mutató+dátum dizájnjával is bőven kiegyeznék, de nincs a fenének se -
Lev Abalkin
tag
válasz
mert_csokis #213076 üzenetére
Az a valaki nem itt fórumozik...Az ide látogatók többsége (velem együtt) a kardjába dőlne, de minimum nemzeti gyászt rendelne el, ha megkarcolja a becses óráját.
-
raziel01
veterán
válasz
mert_csokis #213076 üzenetére
Facebook csoportban már nem tudom melyikben vagy Seiko vagy Orient láttam már nem is 1 posztot, hogy piacról beszerzett karcos órát vesz valaki aztán meg felújítja.
Úgy szerintem tök jó ha hobbiból magának csinálja az ember. Gondolok itt csatt polírozásra vagy üvegcserére. -
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #212950 üzenetére
41 mm korona nélkül, a vastagságára én is láttam több helyen 12 mm-t, teljesen hülyeség, 9 és 10 mm között van valahol.
-
Traianus
tag
válasz
mert_csokis #212508 üzenetére
Nagyon köszi a választ, nem számítottam ilyen részletes beszámolóra, sokat segít a döntésben! Illetve a többi válaszolónak is köszi! Azt is köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet a negatívumokra, szerintem ez a letörés engem nem fog annyira zavarni, de azért megnézem majd élőben mielőtt megrendelem! A tükröződés már jobban zavar, azt hallottam máshol is kritikaként, meglátjuk...
-
Quartz51
tag
válasz
mert_csokis #212508 üzenetére
"De a legnagyobb fogyatékosság, hogy az üveg nem folyamatában kapcsolódik a tokhoz, ha nem élesen el van vágva a szélénél, és csak aztán indul a kupola forma."
Fazettált üveg, nem bug, hanem feature. Én kifejezetten szeretem az ilyen órákat, a leolvashatóság nem zavaró számomra. Szóval kösz a tippet, lehet, hogy rendelek is egyet :)
-
Empsepo
senior tag
válasz
mert_csokis #212468 üzenetére
Tényleg szép óra.
Grat hozzá. -
SOAD19
addikt
válasz
mert_csokis #212441 üzenetére
Köszi, de szállítással együtt, már több, mint 10k lenne...
Hol itt a probléma kérem, hisz szállítanak Mo-ra?! Paypallal semmi vesztenivalód sincs, ha esetleg mégse tetszene élőben, visszaigényled a posta ktg.-et. De, nyilván ezt Te is tudod.
Vagy, csak úgy általánosságban mondtad, fakadtál ki, hogy nem forgalmazzák idehaza?
Köszi!
-
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #211294 üzenetére
Nem híresen pontatlan, hanem az elvárások túlzóak.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
mert_csokis #211294 üzenetére
NH36-ot bele, és megoldva.
-
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis #211263 üzenetére
"Szegény ember Grand Seiko-jának is nevezik."
Pont tegnap olvastam egy kiborulást facebookon, mert lassan már minden Seikot Baby GS-nek becéznek. -
csƵ
addikt
válasz
mert_csokis #211265 üzenetére
Ezekbe a dress órákba minek raknak zafírt? Csak drágítja. Általában ritkán hordunk ennyire elegáns órát, így nem is ütjük-verjük, mint egy hardlexes búvárt.
-
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #211265 üzenetére
Én se annak vettem, amúgy is posztolni akartam a Fugut
-
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #211263 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz
mert_csokis #210996 üzenetére
Ketfajta postazasi mód van.
DHL expressz aminel garantált az áfa plusz kb 6 ezer az ugyintezes de megkapod egy héten belül.
Registered airmail pedig a sima posta. Itt 2-3 hét alatt kapod meg. Ora dobozt nem kapsz hozzá csak egy papírból összehajtogathato dobozt. Szamomra nincs jelentősége viszont sima postával van ra esely, hogy nem kell semmit fizetni pluszban. Szvsz sima posta jobb. -
gipsztigris
addikt
válasz
mert_csokis #185547 üzenetére
Nem ártott volna tájékozódnod mielőtt rendelsz órát!
A Free DHL Express csábító, mert egyrészről nem kell fizetni szállítási díjat, másrészről pedig pár nap és a kezeden van az áhított óra. A fekete leves csak ezután jön!
- DHL biztosan VÁM elé állítja a küldeményt, ergo az ÁFA és egyéb sarcok megúszásának esélye NULLA.
- Felszámítanak vámkezelési díjat (azt a bizonyos 5990.-Ft+ÁFA-t)A Creationwatches-nél van olyan opció is, hogy sima regisztrált légipostai küldemény, és az sem kerül semmibe. Ha azt választod, egy kicsit lassabb, de egyrészről van némi esély, hogy átcsúszik a vámon, másrészről ha mégsem csúszik át, legalább a vámkezelési díjon spórolsz, ugyanis a Posta kb. a felét kéri mint a DHL.
-
Bazsi101
tag
válasz
Mi köze van a vámkezelési díjnak a szállítási költséghez?
-
SOAD19
addikt
válasz
Szia!
A járástartalék fogalmával nem vagy tisztában:
"A járástartalék az a mennyiség, amely megmutatja, mennyi ideig képes az óra működni mozgatás nélkül. A mechanikus óráknál ez általában 20–40 óra közötti időtartam"
Azaz, ha nem hordod az órát, akkor ennyi ideig fog még járni, míg megáll.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
A járástartalék azt jelenti, hány órát tud még járni a rugó, miután nem mozog az óra. Pontossághoz csak annyi a köze, h minél jobban kezd lejárni a rugó, az óra pontossága annál többet tér el a normálistól. Folyamatos hordásnál a rugó teljesen fel van húzva, ilyenkor egyenletes a járása leginkább. Be lehet lőni ezt az órát napi 5s eltérés alá is, amit korrigálhatsz azzal, hogyan teszed le éjjelre, v éppenséggel a kezeden hagyod. És nem kell heteket várnod a beállítással, kihúzod a koronát, megáll a mp és be tudod állítani. Első pár héten nézd meg, hogyan jár. Ha durván siet v késik, keress egy mestert, aki beszabályozza neked, vagy óvatosan te is nekiállhatsz, ha van egy kis érzéked hozzá, és véletlenül sem érsz hozzá a billegőhöz. Videó van bőven a neten ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest