Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futizoli
tag
Igen, hosszabb távra érdemes jobb minőségű szerszámokat beszerezni. Például a toknyitó bitjei nagyon kopnak, nyíródnak, hamar elhasználódnak. Igaz van a pakkban egy rakat különböző méretű...
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok
Ez szerintetek nagy lenne nekem?
42mm-es az óra. [link] -
g0n21
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
-
-
futizoli
tag
dzsi23, BloodRay, pulutodurumo, Polarstar: köszönöm.

KrenAtesz: ha még nem rendelted meg az órát, igaz drágábban de inkább zenitart javasolnám mint eladót.
Az AM keretek kiválló minőségűek, nem lősz velük mellé.
Üveg hátlapból nekem jobban bejön a kisebb ablakos meranomos, bár most nem látok raktáron. Ennél csak a szerkezet lényeges részét látod, de a szerkezet tartó gyűrűt már takarja. Kevésbé magas is a linkelthez képest, így nem vastagítja az amúgy sem karcsú tokot. Én ilyet használok aranyszínű rotorral.
A hátlap levételhez akár itthon is kapható célszerszám kell, (pl.krono kft.), míg a bezel szereléshez megfelel egy celluxal bevont konyhakés is. Lényeg, hogy óvd a tokot.
Ha lekerül a keret, a rögzítő drót hajlási szögeivel játszadozva beállíthatsz egy optimális szorítást, amellyel megfelelően rögzül a keret, viszont csere esetén könnyen levehető...
Belelendültél rendesen, csak így tovább.
-
KrAt
veterán
válasz
futizoli
üzenetére
Köszi

"Kicsi" módosítás lett benne (gyakorlatilag LEGO
):710-es tok lett, a Ministry jobban bejön, 380-as számlap (narancssárga ScubaDude), elvileg 2416-os szerkezet: [link]
AM-Diver egyedi narancssárba bezel: [link]
22mm-es kör keresztmetszetű gyűrűs NATO szíj: [link]
Átlátszó hátlap (ami mondjuk lehet full felesleges, de imádom látni a szerkezetet): [link]
Így szűk 50, ahhoz képest, hogy maga az óra csak 25k lenne csupaszon..

Azt még nem tudom, a hátlapot milyen szerszámmal tudom leszedni, az majd kell rendeljek, meg a bezel csere kérdéses, hogy kell, de youtube a barátom

Ja meg nyilván beolajzás-beszabályzás, azt még otthon meg akarom tanulni

-
Narakh
senior tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Köszi, valószínűleg rápróbálok. Még vonz azért a Khaki Mechanical, de az kicsit már kívül esik a jelenlegi kereten. Meg a steril flieger talán egy fokkal nagyobb szerelem.
Alapvetően egyébként kézihúzós koncepcióban gondolkodtam, és eszembe is jutott a zsebórabeépítésed amit anno simiztam, de elvetettem, pont a mérete miatt (szerintem rajtam még egy 42-es is batár volna).
-
Köszönöm az Edukálást

-
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Watchsop -ot mennyire ismeritek? Rendeltem s kaptam egy órát, de garanciajegy nem jött sem fizikailag, sem email-ben. Egy Citizen Promaster Red Arrows óráról van szó. Lehet, hogy elegendő regisztrálni az órát a gyártó oldalán..?
Köszi előre is!
X
-
dzsi23
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Vostok Komandirskie K35
Szerk.: Ami kérdéses, hogy vajon olajozva jön, vagy szárazon.(#200574) futizoli:

-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Most azonkívűl, hogy a kinai sz.rok igencsak silányak, ne feledjük, hogy a ruszkik igen jó alapokkal rendelkeznek.
Mondjuk tény, hogy ideje lenne felfelé lépni alapokban is, azon kívül, hogy a Shorokhoff és Konstantin Chialkin, no meg a Legenda miket varázsol a kedves órabolondoknak..A Miyota által emelt fejlesztéseket hiányolom! Modernebb rugókat tettek a szerkezetekbe így nagyon jól emelték a járástartalékot.
És igen, ez is orosz! A Joker Halloween kollekciója... Zseniális!
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
Zozzer888
üzenetére
Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
Szerintem inkább itt tedd fel a kérdést.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Valaki ismeri közületek ezt az órát? TEVISE T801A - KATT A LINKRE
Gondolkozom rajta, játszósként, jelenleg a G-shock meg az Omega Dzsanav (
) között nincs nagyon kedvemre való opció a készletemben.Üdv.:
Z -
dzsi23
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
dutyfreeislandshop
21$-os szállítást választva garantálják, hogy nem lesz vám és ÁFA. -
Narakh
senior tag
Tisell Pilotot nagyjából a saját webshopjukból a legérdemesebb rendelni, igaz?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
-
consono
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hát, majd a többiek megszakértik a szerkezetet, nekem egy Orient Mako-m van, az teljesen vállalható. Pontos is, mert 1-2 perc körül van a havi eltérésem és annak ellenére, hogy ülőmunkát végzek sincs gondom a járástartalékkal. Viszont elég hangosan húz, nem tudom ezek milyenek ebben a tekintetben.
-
-
sztikac
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Kb. 160 EUR volt szállítással együtt DFI-ről.
Más: régebben mintha lett volna itt linkelve Seiko SBDX017 "homage" talán Merkur volt a márka, 200 USD környékén és elég meggyőzően nézett ki... Google segítségével nem sikerült a gyártóra rálelnem, ebay keresője is valami Sharkey-t ajánlgat helyette

-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez okés, de aztán hivatalosan forgalomba hozni, limitált, mittomén.
A Rolex meg ugye ilyen full merev bizonyos dolgokban.De hát ha ez szabályos...
-
sztikac
őstag
Szerintetek mennyit lehet kérni egy Seiko SRPA53K1-ért?
Tavaly májusi vásárlás, dobozzal, pótszemmel, lünetta és üveg karcmentes (elöl - hátul), szíjon hordásból eredő mikrokarcok (kb. akkor találod meg ha direkt keresed). -
Csari93
aktív tag
válasz
schawo
üzenetére
Köszönöm az ajánlást!! Ez a Rider szerintem neki annyira nem tetszene, de eljutottam tőle a Rodina R005-ig, gyakorlatilag ugyanaz más néven, számokkal. Ami nekem nem tetszik egyikben sem, az a nagy fehér számlap. Némelyik képen úgy tűnik, mintha inkább ezüstös lenne, de ilyen verziót nem találtam sajnos.
Közben utánanéztem, igazából a Junkersről sem írtak rosszakat (nem tudtam, mennyire divatmárka) és erről a werkről sem, lehet az lenne számára a legjobb, ha ahhoz sikerülne jóárasított beszerzési forrást találni.
-
Csari93
aktív tag
Egy barátom Junkers Baushaus-zal szemezik. Nem tudom ez a Ronda szerkezet mennyire míves, én azt látom rajta, hogy szép öltönyóra, jó alacsony is.
Két kérdésem lenne: Tudtok-e jobb beszerzési forrást hozzá, akár külföldről, vagy ajánlanátok-e mást helyette?Engem az zavar benne, hogy ezért az árért kvarc (de lehet ez a werk megéri..), 30m és plexi. Bambino jutott eszembe helyette, abból is a Small second, amire én helyette rámozdulnék, árban is passzol. Kicsit vastagabb és szintén csak 3ATM de mecha, domed kristály és small second.
A bauhaus dízájn fontos lenne.. Még esetleg Zeppelinre és Parnisra gondolnék. Köszi előre is! -
gjoe
addikt
Sziasztok.
Innen vásárolt már valaki? Valamint a linkelt órát néztem ki. Óráról vélemény? Itt most elég jó árban van. -
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Kösz. Szereléssel kapcsolatban bíztatlak, nem ördöngősség.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli
üzenetére
Jól sikerült a munkád megint. Én meg találgatom, vajon kell-e majd szerviz a most rendelt 710647-nek. A legutóbbi rendelésem ma kapta szét az órás, besűrűsödött benne az olaj, 12 rongy lesz. /Kár, h Szép Kártyával nem lehet fizetni. Akkor kiváltanám.
/ Vagy vissza kell fognom az orosz órák vásárlását, v végre meg kell tanulnom szervizelni őket. Számlap és mutató csere már megy, dátumtárcsa is.BloodRay : És persze a te órád is szép.
-
futizoli
tag
válasz
KelemenUhr
üzenetére
Meranomtól vettem, de sajnos nem kapható már. Korábbi 120 SE verziók számlapjai ezek, kerek egy napig voltak tavaly elérhetőek. Sárgán, kéken kívül még barna színben fordult elő, sajnálom, hogy nem spájzoltam be belőlük.
Viszont a tok amit mattra szórtam a 710-es forma új változata, nem reklámozták túl, sokan nem ismerik, képeken nem is igazán látszik a különbség a korábbihoz képest. Eltalálták, szebb az elődnél... -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
futizoli
üzenetére
Ez a számlap valami fergeteges, egy zöld változaton, zöld kerámia lünettával (ha kapható rá), és ezzel a tokkal megoldaná a zöld búvár utáni sóvárgásomat!
(Ha van egyáltalán zöld változat, de a kék is adja.)Viszont lehet, hogy béna vagyok, de nem találom ezt a számlapot a Meranomon. Vagy máshonnan rendelted?

-
-FreaK-
veterán
válasz
BloodRay
üzenetére
Jó, hogy említed a M1ó-t, kell rendeljek új szíjat az Orient-re és a Seiko-ra is.
Ez utóbbinak nem nagyon találom a szíj szélességét, de gondolom a sztenderd 22mm.M1ó works-nél Facebookos üzenetben kell rendelni?
(#200498) Sungoo: ahogy BoodRay is írja, azért valójában elég messze van tőle. Abba a SARB-ba 3x ennyiért sem lehetne belekötni..
Viszont azért elgondolkoztatott, amit linkeltél..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Okkal persze de akkor is na...
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](https://i0.wp.com/masterhorologer.com/wp-content/uploads/2018/11/Artisans-de-Gen%C3%A8ve-%C2%AB-La-Montoya-%C2%BB-Limited-Edition-1.jpg?resize=840,799&ssl=1)
![[link] [link]](https://i1.wp.com/masterhorologer.com/wp-content/uploads/2018/11/Artisans-de-Gen%C3%A8ve-%C2%AB-La-Montoya-%C2%BB-Limited-Edition-5.jpg?resize=840,796&ssl=1)