- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
|AP|
veterán
lehet csak a dara miatt van, de én sem vagyok maradéktalanul elégedett...
Egyszerűen nem jött át az a durva, nyomasztó hangulat, ami miatt az előzetesek után annyira vártam. A végével sem vagyok kibékülve, lehetett volna ezt sokkal bátrabban is.
És bár az alapsztori úgy-ahogy rendben is van, azért csak megmaradt egy-két (számomra) amatőr/ciki megoldás, nyitott kérdés..
Pár spoileres konkrétum:-a kutyával pofonosztós résznél azért felhúztam a szemöldököm Eleve gáz, hogy a két cérnavékony kölyök (akiből egy lány) így lerendez két verőembert
-a Mátyás Pistis összeborulás az óriási baklövés, egyszerűen nem életszerű
-Mira szála a lánykereskedelemmel nagyon összecsapott, akár indokolatlannak is mondhatnám (persze, valahogy őt is gyilkossá kellett tenni, de ez így szerintem erőltetett)
-szintén nem életszerű aztán a Mira-Jakab Erikás összeborulás
-apróság, de engem nagyon zavart: Janka terhességi arcpuffasztása szerintem nagyon bénára sikeredett.... egy ilyen stábban nem volt egy jobb maszkmester?
-a szülős-éneklős jelenetnél nem tudom, hogy meghatódtam, vagy inkább fogtam a fejem...
-az utolsó nagy akció, és a lezárás több ponton zavar:
1. Márk karakteréből (amit két évadon át építettek) rohadtul nem következik az, hogy hirtelen belemenjen abba, hogy csak úgy felgyújtsák az eddigi legnagyobb fogását
2. oké, megbeszélték, felgyújtanak mindent... azért ha ott bárki tartana egy helyszínelést, szerintem lenne esély arra, hogy találnak az egy köbméter euróból valamennyi maradékot...
3. oké, visszaköltözünk a panelba vezekelni... de ott nem találnak meg az arabok, akiktől lenyúltunk 10millió eurót? - főleg úgy, hogy ha jól láttam a főarab fel is ismerte AttilátValahogy az egész vége olyan semmilyen volt...
... én többet/mást vártam)se azt nem éreztem, hogy akkor ők most boldogan eléldegélnek a panelben, se azt, hogy kaptak volna egy olyan büntetést, mint amit mondjuk a The Shield végén láttunk (persze, lehet Márkot tologatni élete végéig...de nem tudom és még két kérdés, ami vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem értem:
1. Miért cserélte ki Endre bá-t Jakab Erika egy random hullára, és hol tartotta ilyen jó bőrben addig, amíg be nem ültették a Miklósiékhoz? (talán ütőkártyának Gáll Feri ellen?)
2. A végén Enikő van Miráéknál? Miért nevelik saját lányukként, miért hívják nagyinak Jankát? (kerekes Márk mellé már túl nagy teher lenne?)Hát ennyi... van egy kis savanyú szájíz, de ennek ellenére azért szerettem. Lehet egyszer megnézem lassabban is, hátha...
(Döbrösi Laura írta is az instáján, hogy nagyon nem ajánlott a dara...lehet van benne valami - bár a fent felsorolt hibák akkor is zavarnának, de talán a hangulat jobban átjönne lassabban) -
Froclee
őstag
Sajnos egyetértek, pont ilyenekre gondoltam, mikor azt mondtam hogy tul sok az abszurd jelenet. Viszont nekem a masodik evad jobban tetszett, mint az elso.
szerk.: még pár gondolat:
én meg pont azt mondtam a barátnőmnek, hogy mekkora idiótaság, hogy a két gyerek az első négy részben gyakorlatilag csak azon tevékenykedik, hogy hogyan tudna kibaszni a szüleivel. A két szülője pedig azon, hogy hogyan tudná nekik a jövőt megteremteni, ahol annyi pénzük lenne, hogy dolgozniuk se kéne. Úgy éreztem, hogy az első 2 évadban a két gyereknek ezt a tényt már meg kellett volna tanulniuk réges rég. Aztán ilyenek jönnek, hogy a gyerek meg akarja öletni a saját apját, ami már szerintem komolyan vehetetlen volt. De pozitívumként: az operatőri munka szerintem valami eszméletlen volt. Hihetetlen szép képek voltak, pl ami megmaradt nekem
Bianka halálánál mikor körbenéz, meg mikor hátulról mutatják őt az esés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gyúrósok ide!
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest