- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Több lapon olvastam, hogy azért nem tesztelnek vele, mert vagy el sem indul, vagy teljesen bizonytalan a működése Phenom procival. És a K9AP-mal (ill. a bios-aival) annyi a szívás, hogy én +1x meg nem kockáztatok bármit az MSI-től. Csak 1 pld.:
Épp a bios-aikat ismerve kételkedem abban, hogy akár a lapom utódja bármikor is tökéletesen használható lenne. Már jó 1 éve nincs ilyen az enyémhez, és most még a Phenom-támogatásnak is lőttek, szorzózár-feloldásról nem is beszélve.
-
-
Gyuri27
félisten
-
nesa
veterán
Tudod szoktunk itt neha lanozni es latom a gepparkot (nalunk kb 70-80% az amd reszesedese
) de mibol is tevodik ossze 2100-3000+ sempron 754 ig java reszt socket a ezekhez altalaban valami MX440- radi 9550 ig bezarolag
es 1 csoka azt mondja nekem par napja hogy megvan a PRO S.... 512 ram +64bites 6200 on nem szagat .... konyorgom mirevan itt igeny legyen 10-15-20 FPS azt csokolom( azt se tudja mi az) azt hiszi a program ilyen es jatszik tovabb....
Van csavo 1600 cerka mx440 256mb sd ram es igy tolja cod2 altalaban 2 kor letoluk mire neki betolt .... atlagba 8-15fps e van ....1-2 csoka itt a PHn elvan szalva a valosagtol
-
Gyuri27
félisten
Azt azért ne feledjük csak egy maradhat
Majd én pontozok tusséAkkor antikomcsi tiszteletére CES 2008: Az NVIDIA és az ő hibrid SLI-je de ez a 250 dodós ár több mint röhelyes. Ennyiért az amd 790fx-t osztogat.
-
antikomcsi
veterán
Kíváncsian várom a lapokat, és valószínű vételezek is egyet, mert én azért nem látom olyan vészesnek a helyzetet, ahogy a phenom teszt reagálós topikjában felvázolják.
Egy kis tuningal nem lesz az olyan rossz nekem itthonra.
Szerintem rosszúl látja aki azt mondja, hogy sz@r a K10, egyáltalán nem szar, sőt, jó kis proci ez. Egy dolgot kell csak látni, hogy az új intelek mégjobbak. Ezt el is ismerem, de ettől, még nem kell leírni ezt a platformot sem.
-
Gyuri27
félisten
Jól tudod. Az nv-nek még javítania kell az int vga-s dx10-s lapjain mert 10-20%-s teéjesítmény háttrányban van. Ami egálban lenne a 780-l az meg olyan meleg mint a purgatórium tűze (cikk linkelve). Ezért elképzelhetőek csúszások.
Mint írtam én nem bánom. -
Gyuri27
félisten
-
diablo1984
veterán
de pl a windsor 1mb cache és a birsbane 512 cache között nem sok difi van, persze az 1mb jobban hangzik, de nem számottevő a difi! még mindig azt tudom mondani, hogy volt nekem 2x2mb caches intel 930D-s procim, ami 3ghz.en ment alapból, és egy rakás szar volt(már elnézést ha csúnyán beszélek) de tényleg igy van!
-
rollins
őstag
Ja, csak nem minden giga laphoz van. Teljesen logikátlanul, az egyikhez van, a másikhoz meg nincs, pedig ugyan azt a chipsetet használják. Nem kerülne nagy erőfeszítésbe másikhoz is kreálni. Részemről giga is bekaphassa. Abit-nál meg sokkal rosszabb a helyzet, 1db laphoz sem voltak képesek csinálni. Asrock hogy a fenébe tud szinte minden am2 lapjához? Köszönjük szépen, kb ez lett az am2+ kompatib. Amúgy, annyira nem hiányzik, phenomok milyensége miatt, csak jó lenne már most látni, mire számíthat az ember a lapjával kapcsolatban.
-
Mercutio_
félisten
Ahogy nézem a hdmi-n spdif-en, és a dvi hiányán kívül az igp 400 helyett 350-en jár ennyi a hátránya, ezen töröm a fejem, ha úgyis HD2600XT-vel használom és igp csak az esetleges vga-csere idejére kell, akkor elvileg semmivel nem rosszabb, mint ez? (Úgyértem nem htpc-ként lesz hajtva, nem kötöm erősítőre, stb.)
-
törölt tag
Ami azt illeti a minap Fehérholló véleménye eléggé igaz volt, egyet tudok vele érteni. Nekem is kivan már a tököm sokszor az 1000x feltett kérdésekkel, főleg mikor csak ~5-10hsz-t kellene visszaolvasnia a delikvensnek. Ezért is hanyagolom mostanában sokszor magam is a topicot.
-
Riverflow
csendes tag
Ooops, köszi!
Hirtelen itt néztem [link] meg, nehogy az legyen, hogy kinézem magamnak aztán kiderül hogy 28+fa
Nem lehet, hogy ezzel kevered, mert ez tényleg annyi, de tök más (se DVI, se optikai hang): [link]
Közben megnéztem még egy helyen, itt is kb 16k. [link]
Figyeljetek rám, át ne ba**zanak!
Na mindegy, 4k ide vagy oda... -
Gyuri27
félisten
AMD RS780 integrated chipset supports UVD, PCIe and DDR2/3 egy ilyen lapban nem volna rossz az a cl3.
-
engusz
veterán
"...tuningos..."
Ez jó, meg szép, meg minden, de pl. az nForce 590 SLI-nél nagyon tetszettek a leírtak:
"...az M2N32-SLI Deluxe esetében a gyártó túltett minden eddigi próbálkozásán, annyi és olyan opcióval találkoztunk a BIOS-ban, amiről eddig még csak nem is hallottunk. Természetesen a processzor, a chipset és a memória túlhajtására szakosodott opciókon felül értjük mindezt. A túlhajtás főbb célpontjainak finomhangolását elősegítő opciók rendre nagy intervallumban és nagyon kis lépésközökben állíthatóak (CPU-feszültségnél 0,0125 V, memóriánál 0,025 V-os lépésekben). A memóriával kapcsolatos beállítások száma nagyjából 50 körül van, és külön állítható a chipset és a HyperTransport linkek (a CPU-északi híd és az északi híd-déli híd között) sebessége, feszültsége."
"Az M2N32-SLI Deluxe-szal 380 MHz-es FSB-t sikerült elérnünk, ami az eddigi Socket 939-es és AM2-es alaplapok között rekordnak számít (90 %-os tuning). Először elakadtunk 300 MHz-es órajelnél, de miután az NB-SB link sebességét 4x200-ra csökkentettük, sikerült az FSB-t egészen 380 MHz-ig emelni (3x-os HT-órajel mellett). Az NB-SB link sebességének további csökkentése már nem segített rajtunk, így kénytelenek voltunk a 380 MHz-cel beérni. Hogy ez az igen komoly eredmény az Asust dicséri, vagy annak köszönhető, hogy az nForce 590 SLI direkt jobban tuningolható, mint az olcsóbb chipsetek (hallottunk már ilyen pletykákat is), azt egyelőre nem tudjuk megmondani."
Jó lenne mindent kisajtolni a prociból és a memóriákból is.
-
Gyuri27
félisten
Te vagy az msi VR-je.
Igaz nem alap nélkül.AMD 790FX Black Edition processzorral - Állj át a Sötét Oldalra!
-
Warbeast
tag
Na már....akkor az nem aktuális, sorry....szal Veritech 667es 1GB-s modulok.
Mikor beraktam, már defaulton csak nemtomhanyadjára sikerült beindítani...:S
Aztán szívtam vele vagy 3 napot, mire rájöttem, hogy mit hova kell, bár még mindig nem vok benne 100%-ig biztos, hogy mit miért kell odarakni, de most megy, és fesszel emelhető 900ig...vagy fölé...vagy addig sem....
Mittomén
Kellene valami kis ihlet, hogy Why? Why? Why? -
Warbeast
tag
Áhh.... a terézanyára gondolsz? Sztem istencsászár...jobb mint az csodálatos eredeti
Ezen a frekin annyira volt stabil, hogy nemtom, mert 300tól indítva elmeltem felfelé 10esével, és annyira felbuzdultam, hogy egyből nyomtam a 390et, arra meg megnyekkent, mert nem adtam neki feszt...
De lehet meg kellene ismételni megint csak, de kicsit óvatosabban meg körültekintőbben
Kellene tanács a RAMommal kapcsban, mert igen furán viselkedik a kicsike....
Pölö ha visszaveszem 667-ről 533-ra, vagy 400-ra CL1 vagy CL4 hibával beáll, és el sem indul...csak 667en, de onnan meg bírja vagy 900ig...:S
Ha van ötlet, szívesen fogadom, és leírom akkor a teljes sztorit is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged