Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ennyit info-t tudok az X1250-ről:
CoD2
NFS Prostreet
Race - The WTCC Game, GTR2, Test Drive Unlimited, NFS Carbon -
VaniliásRönk
nagyúr
512-es 2600Pro kizárt, felesleges, 1280x1024 felett AA-val lenne értelme, de a GPU egyiket sem bírja. (ez áll 8600-ra is)
Hacsak nem sürgős a játék várj 3-4 hetet, megéri.
De pl. egy X1950GT is jó választás rövid távra, egyelőre gondolom úgyis XP-t használsz, az alá meg felesleges a DX10 vas. -
VaniliásRönk
nagyúr
Más, ez kétségtelen, de csak megszokás kérdése, én pl. alig vártam hogy 6600GT után újra ATi VGA-m legyen.
Csak azért kérdeztem hogy mi szól mellette, hogy van-e valami konkrét oka hogy 8600GT-t választottál.
(Egyébként valószínűleg a Leadtekben is van tuningtartalék bőven, bár nem tudom akarsz-e tuningolni.)Szerk.: Ha lesz keret HD3850-re akkor mindenképpen várj, elég komoly különbség van köztük.
-
-
bnss
veterán
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), azokból pedig jelenleg csak a felsőkategóriás lapok a beszerezhetők, persze kivétel akadhat.