Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Én sem találom az enyémet!!!

-
Szabikaa20
őstag
válasz
üzenetére
Kosz a linket!Marha vicces volt!Mar most lesz 10eve hogy van gepem,de idaig nemnagyon foglalkoztatott csak ugy az utobbi 3evben!Azert azok a rangok nemsemmik!!!En mar 2eve is voltam reg. csak elfelejtettem hogy mi volt a nevem meg a jelszot is csak akkor nem otthonrol neteztem azert nem tudom.
-
Szabikaa20
őstag
Most hogy igy belemelegedtunk nem kell valakinek ASUS M2N alaplap 1,5 honapja van meg???Megegyezunk!!!Ja es meg 1 kerdes az hogy ujonc vagyok az miszerint valtozik???

-
Szabikaa20
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
En egy szoval se mondtam hogy valaki hulye,majd meg jobban attanulmanyozom!Nekem GeForce-om van nem rontom meg ot egy ATI chippel!Ha mar GeForce akkor legyen NForce!Amugy kösz!

-
Szabikaa20
őstag
Mind1 mar betetem a kosarba egy:ASUS M2N32-SLI Deluxe,holnap rendelem.

-
Szabikaa20
őstag
Amugy meg olyan mind1,melyik miet tamogat!!!En csak azt akarom tudni hogy Gigabyte vagy ASUS-t ajanlotok???

-
Szabikaa20
őstag
Azt tudom hogy a K8 támogat Dual ch.,de en chipsetrol beszelek nem procirol!!!De ezeket amiket ide irtam neztem az eladonal a reszletes leirast mind MSI alaplapon voltak ezek a chipsetek es egyik sem tamogatott Dual Ch.-t!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nincs igazad!Nem mind tamogat Dual ch.Itt egy par pelda:MSI lapon:VIA K8M800,VIA K8M890,AMD 690g,NForce 560,GeForce 7050,nVidia Quadro NVS 210S nForce 430,AMD 790FX + SB600.Itt egy par pelda.
-
Szabikaa20
őstag
Hat amit itt ir a kolega:GigaByte MA790X-DS4,en az Asus-t olcsobbert beszereznem.Amit te irtal azon meg nincsen SLI,ha meg mar ugyis veszek akkor legyen rajta minden!
Miert jobb a Gigabyte mint az ASUS?Okok.Nem volt meg szerencsem egy Gigabyte-s alaplappal. -
Szabikaa20
őstag
Most neztem en olcsobban megtudom venni ezt:ASUS M2N32-SLI Deluxe WiFi a jobbikat,mint amennyiert van az a Gigabyte!!!

-
Szabikaa20
őstag
A masik problema meg az hogy ahonnan en vasarolok a netrol ott nincsen gigabyte csak Asus vagy MSI
.Az MSI meg nem kell!
Tudtok valami linket hogy honnan lehetne venni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondjuk a Gygabite amit irtatok nem tudom hogy van e rajta meg nem volt ra idom utanajarni.