- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Én sem találom az enyémet!!!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
#65675776 #6529 üzenetére
Kosz a linket!Marha vicces volt!Mar most lesz 10eve hogy van gepem,de idaig nemnagyon foglalkoztatott csak ugy az utobbi 3evben!Azert azok a rangok nemsemmik!!!En mar 2eve is voltam reg. csak elfelejtettem hogy mi volt a nevem meg a jelszot is csak akkor nem otthonrol neteztem azert nem tudom.
-
Szabikaa20
őstag
Most hogy igy belemelegedtunk nem kell valakinek ASUS M2N alaplap 1,5 honapja van meg???Megegyezunk!!!Ja es meg 1 kerdes az hogy ujonc vagyok az miszerint valtozik???
-
Szabikaa20
őstag
válasz
diablo1984 #6522 üzenetére
En egy szoval se mondtam hogy valaki hulye,majd meg jobban attanulmanyozom!Nekem GeForce-om van nem rontom meg ot egy ATI chippel!Ha mar GeForce akkor legyen NForce!Amugy kösz!
-
Szabikaa20
őstag
Mind1 mar betetem a kosarba egy:ASUS M2N32-SLI Deluxe,holnap rendelem.
-
Szabikaa20
őstag
Amugy meg olyan mind1,melyik miet tamogat!!!En csak azt akarom tudni hogy Gigabyte vagy ASUS-t ajanlotok???
-
Szabikaa20
őstag
Azt tudom hogy a K8 támogat Dual ch.,de en chipsetrol beszelek nem procirol!!!De ezeket amiket ide irtam neztem az eladonal a reszletes leirast mind MSI alaplapon voltak ezek a chipsetek es egyik sem tamogatott Dual Ch.-t!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
diablo1984 #6506 üzenetére
Nincs igazad!Nem mind tamogat Dual ch.Itt egy par pelda:MSI lapon:VIA K8M800,VIA K8M890,AMD 690g,NForce 560,GeForce 7050,nVidia Quadro NVS 210S nForce 430,AMD 790FX + SB600.Itt egy par pelda.
-
Szabikaa20
őstag
Hat amit itt ir a kolega:GigaByte MA790X-DS4,en az Asus-t olcsobbert beszereznem.Amit te irtal azon meg nincsen SLI,ha meg mar ugyis veszek akkor legyen rajta minden!
Miert jobb a Gigabyte mint az ASUS?Okok.Nem volt meg szerencsem egy Gigabyte-s alaplappal.
-
Szabikaa20
őstag
Most neztem en olcsobban megtudom venni ezt:ASUS M2N32-SLI Deluxe WiFi a jobbikat,mint amennyiert van az a Gigabyte!!!
-
Szabikaa20
őstag
A masik problema meg az hogy ahonnan en vasarolok a netrol ott nincsen gigabyte csak Asus vagy MSI
.Az MSI meg nem kell!
Tudtok valami linket hogy honnan lehetne venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest