Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Desktop skype:
Minden gépindításnál elfelejti a skype a beállításokat. Egyrészt nem jegyzi meg a jelszót, másrészt meg ha bejelentkezek az baromi lassú és bedobja azokat az ablakokat, melyeket friss telepítés után szokott. (callto linkek engedélyezése, webcam beállítása stb) Ezt már egyszer csinálta és akkor letöröltem mérgemben és a metrosat használtam. Viszont ott nem tetszik, hogy nincsen drag and drop úgyhogy feltettem újra és egy darabig jó volt. Most meg megint ezt csinálja... Mi lehet vele?
-
luise178
tag
szasztok!
két gondom van:,
1. router mögött, 1 hálózaton van 2 gépem, meg 2 teló wifin. ha az egyiken be vagyok jelentkezve a skype fiókomba, akkor a többin már nem enged be 1 másik fiókba.
2. minden eszközön (gép,teló) a legfrissebb verzió van fenn, mégis mikor b.nőm akar belépni, az én gépemről, azt írja, hogy régi verzió van neki fenn. pedig az én gépemről próbálkozik ahol ugye a friss cucc van fenn.
akkor most mi van? mi lehet a gond?
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
spiritex
veterán
válasz
Biluxzsolt #5096 üzenetére
Így csináltad?
-
válasz
betyarr #5086 üzenetére
Ezer éve használjuk, nem egy olyan gépen is, ami finoman szólva sem erőgép. Próbáltad újratenni?
Letörlöd ahogy kell a programok menüben, törlöd a mappát a C-n levő programok könyvtárból, a konfigfájlokat az appdatából, újraindítás és mehet fel tisztán. Így szerintem jónak kell lennie... -
betyarr
veterán
ez valami vicc,hogy 25-28% cpu terheléssel és 120mega memóriazabálással működik a skype?másnak is van hasonló?
-
törölt tag
Ez most vmi újabb puhapöcs-idióta húzás?
Olyat írt a skype, h "Új képet kapott. Itt tekintheti meg: https://api.asm.skype.com/s/i?0-n..."
Smi letöltés, smi miről van szó. Csak lépjek be a honlapra.
Hát nem. Most lett a skype-ból végképp elegem. Nem puhapöcsö/ülünk. Lesz viber.
Pedig szerettem, használtam, de amióta nem skype a skype, csak terhemre van a puhapöcsös idiótaságaival.
Lehet, h ez is meg fog szűnni, mint az iwiw? Az is tök jó volt wiwként, aztán ahogy felvásárolták, elkezdett idiotulni, biztis ezért lett i-wiw
-
Feri1977
senior tag
válasz
TigerCat #5074 üzenetére
Mit lehet ezen szeretni, a viber sokkal barátságosabb, amikor írsz üzenetet, akkor is aranyosabb szebb jobb, nincs zavaró ikon amit félrenyomnál mint amit írtam skypenál, a legfontosabbat meg hogy kiírja látta a másik, itt elbaszták de rendesen, nekem nem jön be a skype! Viber marad!
-
spiritex
veterán
válasz
Istvan74 #5075 üzenetére
Hol van a mellékelt frissítési ablak? Ha win7 alatt meg lehet oldani, hogy ne akarjon frissíteni, akkor XP alatt is. Meg kell neki engedni, hogy letöltse a Temp vagy valamelyik mappába a SkypeSetup.exe (vagy hasonló) nevű file-t, le kell törölni és csinálni kell egy 0 byte-os file-t ugyanazzal a névvel, majd a file Tulajdonságaiban fel kell venni egy Everyone nevű felhasználót és minden jogot Deny-ra kell tenni. Ennyi.
-
Istvan74
újonc
Üdv. Mindenkinek.
Kis túlzással mondhatom (írhatom), hogy már milliónyi változatot kipróbáltam arra, hogy szabaduljak a mellékelt Frissitési ablaktól (WinXP). Tudom, mi a Regedit, Services, MsConfig, stb. és használom is őket, de a Skype ajánlata nem hagy fel. Talán igaz, hogy "Amit ingyen kapsz, abból valamit le is kell nyelni." Így van ? -
Feri1977
senior tag
Sokkal jobban imádom a vibert, rühellem skypeot, a vibernél legalább odaírja ha valakinek küldesz valamit, hogy látta, itt meg csak írsz, azt fogalmad sincs a másik elolvasta e vagy nem! + Jobb oldalt mindíg rányom véletlenül az ember a smyle gombra gépelés közbe és még sorolhatám, unszimpatikus.
-
Feri1977
senior tag
MIért csinálja a skype, hogy a másikat egyszer zölddel egyszer sárgával mutatja, döntse már el, hogy elérhet az ember vagy nem?! Így honnan tudja,, hogy ott van e épp, a viber legalább mutatja, hogy látta, ha írtál neki, itt még az sincs!
-
spiritex
veterán
válasz
dellfanboy #5068 üzenetére
Szerintem nem gond, ha csak annak friss a FF-a, aki indítja a hívást. Tehát, ha jól tudom, akkor ha elküldik neked a linket, amit a Hello generál, akkor tudsz kapcsolódni bármilyen böngészővel.
-
spiritex
veterán
válasz
dellfanboy #5066 üzenetére
A Firefox Hello tökéletes erre. Még jobb a hang- és a képminősége is! Csak friss FF kell hozzá. Küldik a linket, te meg csak rákattintasz, vagy fordítva.
-
dellfanboy
őstag
tudtok mondani egy olyan online weboldalt ahol tudom használni a skype-ot videóhívásra?
laptopomra nem telepíthetem a szoftvert mert nem vagyok rendszergazda, viszont egy interjú miatt kellene ezért keresnék, egy online videos alternatívát.köszi
-
cybercide
tag
válasz
Nakivagyok #5063 üzenetére
Köszi, telepítettem újat és végre működik!
-
cybercide
tag
válasz
Nakivagyok #5063 üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam. Ezért írtam be a verzió számot. Teszek fel újat és kipróbálom.
-
cybercide
tag
Sziasztok!
Az androidos (4.4) telefonomon van gyárilag telepített skype (v. 2.9.0.315). Gondoltam kipróbálom. Élő wifi kapcsolat biztosította a netet, megfelelő user/pass beírása után ez a kép fogadott! Mit csinálok rosszul? Köszi.
Üdv.
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
zoltan6 #5060 üzenetére
Köszi
Hogy kell frissíteni? akkor nem lesz még rosszabb? olvastam 1-2 kommentet itt, hogy néhányan frissítették a skype-jukat és azóta egyáltalán nem látja a kamerájukat
@ TigerCat: A nézetben nincs erre vonatkozó ikon. Biztos, hogy nem kapcsoltam ki véletlenül, mert eddig egyáltalán nem volt kamerám.
Újraindítottam a gépet, miután a launchershortcut.exe -t töröltem (Ami a Logitech Webcam Software-rel települt) most is megjelenik a Logitech Webcam Controller ablak, csak mostmár nem feketében, hanem fehérben, és nem látszanak rajta az ikonok. (gondolom nem minden könyvtárat sikerült törölnöm)
Viszont most a kép, - amit a nagy ablakban magamról látok - keresztbe vibrál!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH tényleg megőrülök!!
-
zoltan6
addikt
válasz
Antitalent11 #5059 üzenetére
próbáld meg frissíteni a legfrissebbre,mert én most 7.3-ast használok,az előbb próbáltam a gyerekkel,de csak kicsinyíteni meg nagyítani lehet ebbe a verzióba. eltüntetni nem tudtam.
asztali (nem csempés) windows-os skype-ról van amúgy szó? -
válasz
Antitalent11 #5056 üzenetére
Ááá, leesett. Ezt hívás közben tudod bekapcsolni. Szerintem véletlenül kinyomtad... :-)
Sajnos nincs akivel tesztelhetném, de gondolom a nézet menüben lesz, vagy jobb gombbal kattintva a Skype ablakban. Persze videóhívás közben.
-
zoltan6
addikt
válasz
Antitalent11 #5056 üzenetére
közben még írtam az előző hozzászólásomhoz.
-
zoltan6
addikt
válasz
Antitalent11 #5054 üzenetére
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
spiritex #5050 üzenetére
Köszi szépen Spiritex
Megtaláltam, azonban azt a hibaüzenetet írja ki, hogy:"A(z) 'launchershortcut.exe' elem, amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott, vagy máshová helyezték, ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni.
Törli a parancsikont?
Igen Nem"
Máshová helyeztem, mert kitöröltem az exe fájlt amit előzőleg felinstalláltam, amikor próbáltam kiírtani a gépemről ezt a webcam controllert, de a skype-ról mégsem törölte ki a kontroller szoftvert. Akkor most nyomjam meg azt hogy törlöm?
Vagyis az igen-t?De akkor nem törlöm ki az egész Logitech software-t, vagyis attól még a skype fogja látni a kamerát?
Mert ha nem, akkor inkább maradjon az egész, végül is az a legfontosabb, hogy lássuk egymást, csak a gutta megüt, hogy vettem egy tök jó minőségű kamerát egy kisebb vagyonért, és egyre rosszabb -
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11 #5051 üzenetére
Itt kell letelepíteni a Programok hozzáadása/eltávolításá-nál: [link]
-
válasz
Antitalent11 #5051 üzenetére
Szia,
Spiritex kolléga megírta és működnie kell a dolognak, mivel azzal a lépéssel letiltod a Logitech szoftver automatikus indítását a rendszerrel, tehát nem keverhet bele a Skype működésébe. Természetesen újra kell indítanod a géped... Amint ez megvan, nézd meg ismét a beállításokat.
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
TigerCat #5048 üzenetére
Helló Tigercat
Hehe, jah sajnos tényleg antitalent, és LÁNY vagyok!
A SKYPE 7.1.0.105-ös verziót használom (mostmár meg tudom nézni
) és odáig eljutottam, hogy Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások, majd azonnal feldobja nekem ezt a hülye Logitech Webcam Controller-t amit véletlenül fel-launch-oltam, de nem tudok leírtani. És akkor alul van, hogy a webkamera beállításai, de csak a "csíkok" jelennek meg, az is angolul, hogy "Explosure" "Gain" Brightness" "Contrast"....stb..... és ezen lehet huzigálni a kursort, ha a kép minőséget akarom állítani, de csak rontja, és mivel nincs rajta számozás (skála) ne tudom visszaállítani az eredetire.
(Arra viszont itt nincs semmilyen opció, hogy megjelenjen a kis ablak, amiben magamat is látom. Vagy az máshol van?)Eredetileg, mikor elkezdtem használni a kamerát, ha a skype-on belementem az Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások-ba, majd a webkamera beállításaiba, magyarul volt hogy "Alapbeállítás" És be volt állítva, hogy "Fényerő" 128, "Kontraszt" 32, "Fényegyensúly" 1070. Így ha elállítottam, pl: a fényerőt 128 helyett 132-re, akkor ha mégsem volt jó, pár nap múlva pontosan vissza tudtam állítani az eredetit, vagyis a 128-t.
De mióta ezt a hülye Logitech Webcam Controllert feltettem, az egész átváltozott angolra, és sokkal rosszabb lett, és ha a vonalon elállítom a kursort, nem tudom pontosan, hogy hová állítsam vissza, mert nincs rajta szám.
És nem tudom letörölni a skyperól, sem a gépről.Viszont nagyon kéne állítgatnom, mert szemüveges vagyok, és becsillan a képernyő a szemüvegebe, így az arcom közepén a szemem helyett egy nagy csillogást lehet csak látni.
Ha leveszem a szemüvegem, akkor meg én nem látom a másikat
-
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11 #5049 üzenetére
A 7.1.0.105 nem a legúabb, de apszolút újnak számít, úgyhogy már bőven látnod kéne magad... Hmmm, gondolkodom.
A kontroller szoftvert pedig itt tudod kikapcsolni: Start menü / Minden Program / Logitech Webcam Software, majd kiveszed a pipát az Auto-launch webcam controller mellől, meg a legalsó Keep webcam controller... mellől. [link]
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
spiritex #5046 üzenetére
Helló Spiritex!
Köszi szépen az instrukciókat :-)
Megnéztem, ahogy mondtad, SKYPE 7.1.0.105-ös verziót használok. ez új vagy régi? (Sajnos totál nem értek hozzá)
Lehet, hogy eben még nincs meg az az opció, hogy lássam magam a kis ablakban? :-(Igen, az nálam is működik, hogy ha leteszem a skpe-ot a tálcára, akkor a másik felet felül látom kicsiben. de magamat sajnos egyáltalán :-(
-
válasz
Antitalent11 #5047 üzenetére
Jó a nickneved...
spiritex kérdése továbbra is adott: hányas verzió?
Ha jól tippelek, akkor a Hang/Videó résznél lehet ezeket állítani, a Beállítások menüben. Eszközök menüből éred el... -
Antitalent11
csendes tag
És azt tudja valaki, hogy a Logitech Webcam Controller-t hogyan lehet leírtani a Skype-ról, illetve a gépemről???
Egyszer megkérdezte, hogy akarom -e automatikusan launch-olni, véletlenül az OK-ra kattintottam, de megörjít, mert minden skype kamera beállításnál megjelenik, és nem tudom visszahozni a régi kamera alapbeállítást, ahol számozva volt a skála ahol a kontrasztot és a fényerőt be lehetett állítani.....
Így most ha átállítom egyre rosszabb lesz a kép, és nem tudom kontrollálni, hogy hogy állítsam vissza az eredetire, pedig eredetileg tök jó kis kamera volt! MEGŐRÜLÖÖÖÖÖK!!!
Tök hülye vagyok az ilyen installálós dolgokhoz, és semmi segítségem nincs :-( -
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11 #5045 üzenetére
Kérlek nézd már meg, hogy hanyas a Skype verziód. Súgó / A Skype névjegye. Mert a kis ablaknak semmi köze a kamerához vagy annak driver-éhez, kizárólag a Skype-on múlik. (Egyébként ugyanolyan kamerám van mint neked és a win-em is 7-es, mint neked, és a főablak alján látom magam, ha pedig lerakom a Skype-ot tálcára, akkor jobbra fent megjelenik egy külön kis ablakban a másik fél.)
Csak akkor kapsz e-mail értesítést új hozzászóláskor, ha a Skype topicban állva jobb oldalon megnyomod az "Elmentem ezt az oldalt" gombot és ezzel a Kedvencek közé teszed, majd utána a Kedvencet között kikeresed a Skype topic-ot és megnyomod a jobb szélső boríték ikon-t, hogy e-mail értesítést kapj minden új hozzászólásnál.
-
Antitalent11
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, és nem biztos, hogy jó helyre post-oltam, de tudna abban valaki segíteni, hogy a SKYPE-on hogyan tudom beállítani, hogy magamat is lássam beszélgetés közben? (Másoknál megjelenik egy kis ablak, amiben látják magukat is, nekem semmi nem jelenik meg!! :-( :-(
Windows 7 -et és Logitech C 270 HD kamerát használok. Már próbáltam mindent letölteni a Logitech support oldaláról, jól tönkre is vágta a kamera beállításaimat, amit ráadásul képtelen vagyok visszaállítani és törölni, de azt képtelen vagyok beállítani, hogy magamat is lássam a kis ablakban skype-olás közben :-(Nem tudom, milyen verziójú Skype-ot használok, de gyanítom, hogy valami régit. Egyszerűen semmilyen erre vonatkozó opciót nem találok a skype beállítások között, bár nem rég óta használom. :-( Napok óta próbálkozom órákon át, és már hülyét kapok ettől az egésztől. Ráadásul amiket letöltögettem a netről, képtelen vagyok törölni, kész vagyok idegileg......
Tudnátok segíteni?
A másik kérdésem pedig, hogy azt akivel beszélek, hogy tudom videora rögzíteni a skype-pal?
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat, tanácsaitokat!
PS: Kapok e-mail értesítést, ha valaki hozzászól?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
spiritex #5043 üzenetére
Köszi, úgy néz ki működik. Amúgy előbb Norton IS-ben próbáltam csinálni neki egy blokkoló Rule-t, de semmi hatása nem volt, ezen kicsit megijedtem.
Szerk.: hát ez röhej, most próbálgatom más site-okkal is a Norton blokkolóját, de egyiknél se működik...
Szerk2.: most már úgy néz ki működik, csak kellet neki pár perc, vagy mi...
-
spiritex
veterán
válasz
SunMount3r #5042 üzenetére
Már miért ne lehetne kikapcsolni? Csak hozzáadod az Internet Options / Security / Restricted sites / Sites alatt, hogy: https://apps.skype.com és a reklámoknak annyi. Még csak újraindítani sem kell a Skype-ot.
-
SunMount3r
nagyúr
Egy egyszerű kérdésem lenne: mit lehetne tenni a Skype ablakban nyomuló kéretlen hirdetések ellen? Kikapcsolni ugye nem lehet, nem is lenne akkora gond ha normális bannerek lennének, de ezek a kétes forrású ránckenőcs-pacsuri meg egyél banánt banán helyett fogyókúrás primitív borzadmányok vannak helyettük a legtöbbször, amihez semmi közöm és már a könyökömön jön ki.
Van mód a kiiktatásukra, mondjuk egy másik progival vagy trükkel esetleg?
A válaszokat köszi!
(Egyáltalán hogyan engedhet a Skype ilyen förtelmes, kamu szemetet reklámozni?
)
-
generaltoti2
tag
Sziasztok.
Nemrég csináltam egy windows live fiókot és belépésnél véletlenül rossz helyre katintotam a skype összekapcsolásnál. Utólag pedig sehol nem találom.
Google-t, youtubot mindent kipróbáltam egyszerűen ez most kifogott rajtam.Tehát a kérdés: Utólag a két fiókot hogyan tudnám összekapcsolni. A windows live ba gmail-es e-mail címet adtam meg. Nem tudom ez okozhat e valami problémát.
-
-
Ultrazord
tag
sziasztok!
fontos lenn.
Sajnos nem tudok bejelentkezi a skype-ba, pedig a jelszó is jó, meg a felhasználó is ebben 100%ig biztos vagyok.
Másnál, más neten simán megy, több helyen is kipróbáltam.
Tonline van, és a rúteren sincs semmi tiltás beállítva a tűzfalon. Lehetséges, hogy a szolgáltató blokkolja a bejelentkezést?
Mi lehet még a gond? -
realmadrid92
tag
sziasztok
segítséget szeretnék kérni.
Napokban frissítettem skype-ot, azóta nem működik, elindítom, belép, majd 1sec múlva kiírja hogy a skype működése leállt, zárja be a programot....
Letöröltem, újratelepítettem, régebbi verziót, sehogy se megy... próbáltam tűzfalat is kikapcsolni, sehogy se....
Ha vki tud segíteni, tippeket adni azt megköszönném
üdv -
válasz
katonab1983 #5020 üzenetére
Nem tudod, újat kell regisztrálni.
A partnereket gyűjtsd ki, majd vedd fel újra az új címed alól. -
katonab1983
tag
válasz
katonab1983 #5026 üzenetére
Ezek szerint nem...
-
TIT
veterán
Üdv!
Nem mutatja a logitech C-270 webkam képét a skype(csak feketeség és pörög)régen jó volt.
-
katonab1983
tag
válasz
Senki nem tud erre megoldást?
-
törölt tag
válasz
Nakivagyok #5021 üzenetére
Tudom, h ott kéne lennie, de nincsen. Nincs még csak cr. tag sem.
Ha minden lényegtelen szarságra rákérdeztek a lényeg helyett, nem csoda, h végül már nem értitek.
-
katonab1983
tag
válasz
-
Nakivagyok
tag
válasz
#73820095 #5007 üzenetére
Én már kicsit belezavarodtam a sztoridba
, de a kérdésedre, hogy hol van a jelszó a válasz:
XP esetén:
C:\Documents and Settings\<user_name>\Application Data\Skype\<account_name>\config.xmlVista, 7, 8 esetén:
C:\Users\<user_name>\AppData\Roaming\Skype\<account_name>\config.xmlA fenti xml-ben a <Credentials3> tag-ben tárolja a hashelt jelszót a Skype.
-
katonab1983
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, biztos volt már téma, csak most nem tudom visszaolvasni a topikot.
A Skype nevet át lehet valahogy nevezni? Nem a saját névre gondolok, hanem a regisztráció után kapok egy skype nevet. Arra már rájöttem hogy a beállításoknál sehogy nem fog menni, esetleg van valami ügyfélszolgálat amivel fel lehetne venni a kapcsolatot ezügyben, és ha igen lenne értelme?
Köszönöm előre is a választ/válaszokat.
-
válasz
Rodzser Mór #5010 üzenetére
Automatikus bejelentkezés?
Akkor nem zavar gépelés közben...Amúgy nem tudok róla, de ezt találtam: [link]
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
Ki lehet kapcsolni a skype frissitésről való értesítést?
Baromi idegesítő, hogy elindítom a skype-ot és még mielőtt beírnám a jelszót, feljön egy másik ablak, hogy akarok-e frissíteni. Rábökök, hogy nem.
Aztán miután beléptem, megint feljön ez a buzi ablak. A beállításokban nem találtam sajna kikapcsolási lehetőséget. -
törölt tag
Megcsináltam, és megpróbáltam törölni, de törölni, de az sem ment, de a jelszót megváltoztattam, így már nem tudnak belépni. De azt nem értem, hogy tudták egyáltalán létrehozni, mikor az emailemet meg nem törte fel ski. De ott sem tett a helpdesk smit.
És a legújabb, h direktben már nem is lehet írni a supportnak.
-
törölt tag
válasz
Nakivagyok #5006 üzenetére
Email nincs, miután a skype elkezdte megjeleníteni annak ellenére, h nem ezt állítottam be, ráadásul kamufiókot hoztak létre az én emailemmel, természetesen az email ellenőrzése nélkül, és a helpdesk megintcsak nem segített.
Azért csak szeretném tudni, h hol van.
Hogyhogy miért?, mert öregek, és örülök, h a zöld gombot tudják, hajlandók kezelni. -
Nakivagyok
tag
válasz
#73820095 #5005 üzenetére
https://login.skype.com/recovery
Itt helyre tudod állítani a fiókot feltéve ha hozzáférsz a regisztrált e-mail címhez.A Skype hashelve tárolja a jelszót a gépeden, így nem érsz vele semmit ha megtalálod, hogy hol.
Miért nem tudják az öregek felvenni az új nevet? -
törölt tag
SOS
Automatikus bejelentkezés lenne, de eltűnt, én meg nem emlékszem a jelszóra, mert azt meg az idióta skype egyszerűen eltörölte, és nem engedett be t9bbet, csak ha újat csinálok, csak a baj van ezzel a programmal, amióta a puhapöcs rátette a kezét.
Magam miatt nem is érdekelne a dolog, max csinálok új skype-ot, ha még egyáltalán akarok, de az öregek nem tudják az új nevet felvenni, én meg még sokára fogok utazni, szóval vhogy vissza kéne azt a jelszót nyerni.
De hol a fenében tárolja a winfos7?
A skype helpdeskje már korábban kiderült, h smit sem ér, most sem válaszolt smit, még az emailt sem hajlandók leellenőrizni...
Vkinek vmi ötlete? Segítsetek, kérlek, mert az öregek már kivannak, mindennap telefonálgatni meg drága. -
Jlcsk
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet beállítani, hogy 1 évre (vagy 6 hónapra) visszamenőleg lássam egy adott beszélgetés naplóját? Jelenleg az van a beállításokban, hogy kézi törléssel törlődjenek a naplók, mégsem tudok 3 hónapnál régebbre visszamenni... Ez mondjuk azért is furcsa, mert ha a laptopomon jelentkezem be ugyanabba a fiókba, ott 6 hónapra enged visszaugrani, de nekem a melóban is szükségem lenne a régebbi üzenetekre, ne adj isten file-okra.
Előre is köszönöm a segítséget!
Jlcsk
-
Sziasztok,
Nemrég olvastam, hogy az új Skype jobban szinkronizál majd a különböző eszközökön. Tehát ha kapok egy üzenetet és azt megnézem az asztali (Mac) kliensben, akkor az iPhone-on is olvasottá kellene válnia, de nem így történik. Sőt, néha egyáltalán nem jelez... Ha belemegyek a beszélgetésbe, adott eszközről eltűnik a jelzés. Más alkalmazások esetén szinkronizálódik ez is (Üzenetek, Mail, stb.).
Szóval akkor most hogy van?Köszi!
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest