Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
#73820095 #6614 üzenetére
email és jelszó megvan én cska a akkori email címet akarnám megváltoztatni de nem tudom és akkor nem is fogom tudni. AKkor csinálok másik fiókot és ha valami gond akkor oda küldhetik az azonosítót.
Legjobb az egészben....feltettem 5.16 skypet, simán bejelentkezek majd amikor teker akkor kiírja, hogy kidobott mivel régi verziót használom tegyem fel az újat.
-
-
-
csucsotke
aktív tag
válasz
#73820095 #5899 üzenetére
Win7 home edition. Athlon 2200XP processzor, 1.8ghz. Eddig ment a skype, de csak ugy hogy feltelepitettem, es utana egy portable verziot hasznalva bejott valahogy. De a legutobbi frissitest valahogy magara szedte, azota sehogy se tudtam bejelentkezni. Ez a mostani 4.2. skype verzio meg csak egy exe. Lehet hogy valahogy meghekkelték es ezen verzion keresztül ki lehet kerülni a szokásos skype mizériát, nem tudom.
-
Fürkésző
tag
válasz
#73820095 #5571 üzenetére
Az szépen visszarakja, mert Windowson az asztali Skype működéséhez kell az IE.
Skype rendszerigénye -
Kékes525
félisten
válasz
#73820095 #5358 üzenetére
Feltettem az általad jónak ítélt Skype-ot (6.18). Tökéletes!
Itt minden verzió megtalálható, a 6.18-as nekem bevált. Köszi a tippet!
-
Wolfskin
őstag
válasz
#73820095 #5476 üzenetére
de nekem olyan, mintha az őj a szövegeket online tárolná és onnan frissítené, akármin nézem. mert régen a beszélgetések is a gépen voltak
ha pl belépek a laptopon, akkor először szinkronizálja a hiányzó beszélgetéseket.
csak azt nem értem, hogy pl a telón, laptopon meg a gépen, tök mást mutat, hogy ki van bejelentkezve, meg a laptopon csak 3 hónapnyi beszélgetést enged visszapörgetni, meg ilyenek.
és nekem jobb klikkel , még ha épp beszélgetek valakivel, a régebbi üzeneteknél (egy napos) nem dobja föl a menüben, a módosítás/törlés opciót.
amit legkevésbé értek, hogy hova tűntek a videók??? -
sonny007
tag
válasz
#73820095 #5459 üzenetére
Tettem régebbit is, de annál is fenn áll a hiba.. :/
A vicc, hogy semerre se találok rá megoldást mi a probléma..
SP3 van a gépen tehát elméletileg a legujjabnak is jónak kellene lennie..
De valamiért mindig internet hibát ír ki. Router nincs közvetlen modemről megy a netezés. -
krealon
veterán
válasz
#73820095 #5318 üzenetére
Khm.... neked sem tartott volna tovabb, mint 2 perc, hogy rakeress a frissítés szora a jobb felso sarokban, es megtalald
pl ezt:
Skype frissítés tiltásaHa ekezetek nelul keresel a frissites szora, akkor pedig a korabban altalm irt hozzaszolas is elobukkan.
-
Feri1977
senior tag
válasz
#73820095 #5191 üzenetére
1. Nem szar a telefonom, csak a viber sokkal gyorsabban bejön, mint ez a fos skype! 2. A jelzéseken meg nem tudom mit ne értesz, azt magyarázom, hogy amikor zöldnek kéne lennie, mert ott van elötte a szerencsétlen user és használja, ír nekem, akkor se mindíg zöld, elalszik meg visszajön a zöld ikon, szar érted? A viberen nincs ilyen ingadozás, meg semmit nem kell állítgatni, alapból ha ott van az illető írja, hogy elérhető és stabil a kiírás, ez sokkal szimpatikusabb mint a skype megoldása! 3. A láttam vagy elolvasva jelzés meg rohadtul hiányzik, totál alap lenne, töröltem is ahogy ismerőseim is a skype-ot ezek és más nevetséges hibái miatt4
-
-
Bigyo13
őstag
-
Bigyo13
őstag
válasz
#73820095 #5125 üzenetére
Szívesen!
jól írtad, csak az általam linkelt exe fájlt kell cserélni ott, ahol a jelenlegi Skype exe indul a gépeden!
Nem kell telepíteni az egész INSTALLER csomagot, mert úgyis csak az UPDATE szarokat tenné fel megint.. az meg nem kell nekünk szerintem!
(#5126) prozodus: kinek köszönted?
Frissítési cseszegetés kikerülése:
Akkor nem kell senkinek a REG fájl, ami kikapcsolja a frissítésre figyelmzettetést a REGEDITBEN? -
Bigyo13
őstag
válasz
#73820095 #5121 üzenetére
7.4 -is elindul még rendesen a 7.5 nekem se megy, dll hibát ír!!
Itt van a 7.4 exe, feltettem Neked: Skype 7.4.exeCsak elég az exe-t megcserélni erre .. jó lesz!
én találtam megoldást, hogy ne figyelmeztessen a Skype a frissítésre, de én XP SP3-at használok.. de a többi rendszeren is ez a lényege: a REGEDIT-es kikapcsolás, akit érdekel XP-re szóljon
-
Nakivagyok
tag
válasz
#73820095 #5007 üzenetére
Én már kicsit belezavarodtam a sztoridba
, de a kérdésedre, hogy hol van a jelszó a válasz:
XP esetén:
C:\Documents and Settings\<user_name>\Application Data\Skype\<account_name>\config.xmlVista, 7, 8 esetén:
C:\Users\<user_name>\AppData\Roaming\Skype\<account_name>\config.xmlA fenti xml-ben a <Credentials3> tag-ben tárolja a hashelt jelszót a Skype.
-
Nakivagyok
tag
válasz
#73820095 #5005 üzenetére
https://login.skype.com/recovery
Itt helyre tudod állítani a fiókot feltéve ha hozzáférsz a regisztrált e-mail címhez.A Skype hashelve tárolja a jelszót a gépeden, így nem érsz vele semmit ha megtalálod, hogy hol.
Miért nem tudják az öregek felvenni az új nevet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged