- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antitalent11
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, és nem biztos, hogy jó helyre post-oltam, de tudna abban valaki segíteni, hogy a SKYPE-on hogyan tudom beállítani, hogy magamat is lássam beszélgetés közben? (Másoknál megjelenik egy kis ablak, amiben látják magukat is, nekem semmi nem jelenik meg!! :-( :-(
Windows 7 -et és Logitech C 270 HD kamerát használok. Már próbáltam mindent letölteni a Logitech support oldaláról, jól tönkre is vágta a kamera beállításaimat, amit ráadásul képtelen vagyok visszaállítani és törölni, de azt képtelen vagyok beállítani, hogy magamat is lássam a kis ablakban skype-olás közben :-(
Nem tudom, milyen verziójú Skype-ot használok, de gyanítom, hogy valami régit. Egyszerűen semmilyen erre vonatkozó opciót nem találok a skype beállítások között, bár nem rég óta használom. :-( Napok óta próbálkozom órákon át, és már hülyét kapok ettől az egésztől. Ráadásul amiket letöltögettem a netről, képtelen vagyok törölni, kész vagyok idegileg......

Tudnátok segíteni?
A másik kérdésem pedig, hogy azt akivel beszélek, hogy tudom videora rögzíteni a skype-pal?
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat, tanácsaitokat!
PS: Kapok e-mail értesítést, ha valaki hozzászól?
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képregény topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest