Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Nemide
-
mdk01
addikt
Sziasztok,
Eltűntek a partnereim. HOgyan lehetséges ez, és hogyan tudom vissza rakni?
Bejelentkeztem weben ott sincsenek meg.
Nagyon régen voltam bejelentkezve(évek).Köszönöm
-
qdak
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocs a halozat megmarad, siman elerem a megosztott konyvtarakat, de a net elmegy.
Tekintve hogy 3x probaltuk, mikor elinditottuk a hivast skypon, elment a net 3bol 3szor, most (koppkopp) jo, miota nincs skype. -
-
qdak
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Teljesen leszedtem, toroltem mindenet, legujabb felrak, indit, hiv, megszakadt a net...
egyenlore most nem hasznalja, leszedtem, kiderul, hogy a hiba enelkul is elo jon e.
Nod32 van fent, attol, hogy nem engedi ki, nem kene a netnek hazavagodnia, de volt hogy hasznaltak, bar nem tudom mikor frissult le a legujabbra, vszinu akkor kezdodott, es persze autoba inditotta magat... -
Távolítsd el (uninstall) a jelenlegit, töltsd le a legújabbat és próba.
Ha nem segít, akkor megint uninstall és tölts le egy régebbi verziót és próba.
Ha így is gond van, akkor nem lehet, hogy valami víruskergető vagy annak tűzfala nem engedi ki a netre? -
qdak
addikt
Hello
win7 64bit + skype kilovi a netet, ha hivast inditunk, tud valaki megoldast ra ?
-
Male
nagyúr
...de jó, már megint random érkeznek meg az üzenetek... beteszi a beszélgetésbe fél órával korábbanra utólag, stb...

-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
ismerősöm előfizetett egy csomagra amiben benne van
120perc + 30perc bónuszsemmi kredit nincs rajta csak ez a fülöpszigetek csomag
ha hívni akarja a fülöpszigeteki számot akkor egyből
missed call jelenik megha jól kutakodtam eddig a neten
aktiválni kellene a hívott számot
skype to go-n keresztül igaz?skype to go lapon megadom melyik számot akarom hívni
elmentem és ennyi? -
asuspc96
senior tag
Helló,
Van valakinek ötlete, hogy egy adott személyre lebontva, hogyan tudnám megszámolni mennyit dumáltunk voice chatbe ?
ezt találtam rá --> [link], de ez nekem soknak tűnik, úgyh inkább az lenne a kérdésem, hogy melyik táblában keressem a nevét ? -
törölt tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Meg milyen jó, mikor 99%-nál beköhögi, hogy nem sikerült a frissítés és visszavonja. És minden nap eljátssza ezt egy hónapig mire megjön a javított update. Na ezért mentem vissza W7-re, ott kikapcsolható a rohadt update és csak akkor küldöm fel mikor épp ráérek ilyenekkel foglalkozni.
Sajnos egy éve van már csak vissza. Bár a W8-ban is kikapcsolható még az update, de annak is csak +2 éve van. Linuxra kell váltani, nincs mese... -
SchumiBácsi
őstag
válasz
kukulec
üzenetére
Megúsztad egy újraindítással?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én mindig befonom a hajamat amikor a windows kétszeri újraindításra tud frissíteni. Nálam a frissítés úgy megy hogy kikapcsolásnál - nem resetelek közben. Ekkor feltelepíti amit akar, aztán leállítás (lényegében újraindítás de mind1). Másnap kapcsolom a gépet, indul, konfigurál, aztán restart... nem értem mennyi év kell még ezt megoldani restart nélkül.
-
törölt tag
válasz
kukulec
üzenetére
Nehogy azt hidd csak a Microsoft a szar, a Firefox nálam egyszer összeomlott és elfelejtett minden beállítást, előzményt, kiegészítőkben a beállítások szintén alapra álltak, néhány el is tűnt. Erre annyi volt a válasz a FF topikban, hogy ménem' csináltam FF fiókot és mentettem el oda online a beállításokat.
B+, mert nem. Tudni kéne programozni, maradjunk annyiban... -
kukulec
őstag
válasz
üzenetére
megoldottam baszki. az volt, hogy először nem ismert fel semmit, és nem engedett hangkimenetet választani, újra kellett indítanom, akkor új opciókat dobott fel és kiválaszthattam a dac-omat. alapvetően kedveltem a Microsoft cuccokat, de most már jó pár éve elképesztő amit művelnek. a beállításaim meg elvesznek rendszeresen.
-
kukulec
őstag
srácok, most települt ez az új szutyok, és nem hallom a cimborám. mit kell tenni? ő hall engem
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Azt sehogy, az a megszűnése miatt ment tönkre. Amihez a Microsoftnak van keze persze, de hát mit várunk egy olyan cégtől aki a felhasználóin bétateszteli a kötelező, nem kikapcsolható updateket (W10).
Szerencse, hogy ma már a Linux is van azon a szinten, hogy lecserélhető. -
törölt tag
válasz
eax1650
üzenetére
Ja, kaptam az üzenetet én is. Ideiglenesen Telegramra másztunk át, de a végső megoldás úgy is az lesz, hogy a hányadék Facebookot kell majd használni, mert egyszerűen ott van fent mindenki. Ezeknek az azonnali üzenetküldő szolgáltatásoknak kb. annyi élettere maradt manapság, mint a fórumoknak. Kinyírt mindent a Facebook.
-
eax1650
aktív tag
Kihúzzák a dugót!
-
-
Bubaaa
senior tag
Sziasztok! Azért fordultam hozzátok,mert azt tapasztaltam hogy bekapcsolom a gépet,és rá sem kattintok a skype-ra,mégis tudnak hívni. Automatikus indításnál nincs bent a skype. Régen volt olyan hogy bezárás,illetve kijelentkezés.. Most csak az utóbbi van. Ha kijelentkezek,akkor legközelebb megint be kell írni a nevet,jelszót. Hogy tudom én bezárni a programot,hogy csak akkor induljon el ha rákattintok az ikonra?
-
ati888
senior tag
SZiasztok!
Hogy kell eltávolítani ezt a sz@rt, hogy a következő telepítésnél ne jelentkezzen be automatikusan. A rejtett Appdata könyvtárból kitöröltem a Skype-ot, de következő telepítésnél megint automatikusan belép.

Ati
-
-
tfk3y
tag
A mail cím amivel még akkor regeltem az freemail volt (sajnos). Egyik napról a másikra egyszer csak nem tudtam bejelentkezni, mondanom sem kell hogy egyből csináltam az ilyenkor szokásos dolgokat de a fiókot nem tudtam elérni sehogy se. Na akkor fogtam magam és írtam is a freemail supportnak hogy mégis mi lehet. Nem sokra rá jött is a válasz hogy az említett email cím törölve lett...na Bumm, erre én csak néztem balra jobbra hogy ez mégis hogy lehet, hozzá teszem azóta se jöttem rá hogy történhetett hogy csak úgy törölve lett, és tényleg törölve lett, mert mindig a mailer daemon jött vissza. A support meg onnantól kezdve nem tudott segíteni, úgyhogy volt egy freemail címem.

-
ACE-
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha megadtál adatokat annó a Freemail regisztációnál, és ezeket megadod a support-nak, akkor szerintem helyreállítják az e-mail címed. Valahogy igazolnod kell, hogy a tiéd volt. Emlékeztető e-mail, alternatív e-mail, vagy ha a személyes adataid stimmelnek, és a személyiddel igazolod, hogy az Te vagy. Szerintem így működhet.
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Teljesen pontosan tudni abból, h mikor használtad utoljára.
-
SchumiBácsi
őstag
Nem tudni pontosan hogy az a bizonyos freemail fiók törölve lett vagy csak a végzetesen elfelejtett jelszó esete forog fent. Bár a leírtak szerint akkor ez így sakk-matt. Nem is tudom ha nekem is betolakszik a hírhedt 8as verzió akkor mi lesz. Egyetlen kontakt van aki miatt tartom ezt a fost a gépen és ez még a 7es valahány jobbnak gondolt verzió...
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A freemail már nagyon régóta nem töröl fiókot, csak üríti, ha nem használod. Szal nem tudod újracsinálni, és totál meg vagy lőve, ha a jelszót elfelejtetted, és nem adtál meg se biztonsági kérdést, se másik emailt.
A skype supportban az élő emberek még gusztustalanabbak az automatáknál... Volt alkalmam velük levelezni. Nagyot dobott azon, h ezt a szart végképp hanyagoljam...
-
tfk3y
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Megpróbáltam, de sajnos nem működik a dolog
De még nem adom fel és próbálkozok hátha sikerül 
De valahogy veszett ügynek érzem a dolgot. Nem egyszerű dolog ez a skype.
Az a baj hogy nem is lehet húsvér emberrel kommunikálni mert....mert nem is tudom hogy miért
csak a hiba topikok közül választhatok a support oldalon ami nem valami nagy segítség. 
-
törölt tag
Ne strapáld magad. A puhapöcsi sosem fog segíteni. Nekem még az emailcímem is kitörölték, és azután nem fogadta el többé a jelszót se, mert túl régi volt a fiókom... Kellett, csináltam még egyet. És eljátszották majdnem uezt, amikor jött ez a kártyás életkoros idiótaság... Na, itt volt elég. Soha többé skype a májkrofostól!
-
tfk3y
tag
Sziasztok!
Van megoldás arra, hogyha nem férek már hozzá az email címemhez (érdekes módon törölve lett freemail fiók) amivel a skype-ra regisztráltam? A jelszavamra sem emlékszem hogy mi volt utoljára, több fiókellenőrzési űrlapot is kitöltöttem de mindig azt a válasz mailt kapom hogy "Sajnálatosan az automatizált rendszerünk szerint az Ön által megadott adatok nem voltak elegendőek ahhoz, hogy meggyőződhessünk a fiók tulajdonlásáról" ami elég vicces.
Hiába próbálok rájönni mi is lehetett az előző jelszavam hiszen nem él már az a mail cím amivel regeltem és ebből adódóan nem is tudom resetelni a jelszavamat. Valahogy amióta a Microsoft alatt megy a skype azóta csak romlott az egész. Jó lenne visszakapni azt az accomat amivel regeltem és nem igazán szeretnék még egyet létrehozni. A másik meg hogy akárhol kerestem Live Supportot sehol se találtam. Létezik egyáltalán 
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
hogyan lehet lementeni egy 8.29.0.50 skype teljes beszélgetését?
-
pibácsi
senior tag
Hát nekem ez a Skype továbbra sem megy, egyszerűen, van akit fel tudok hívni, de másokat nem. Engem senki nem tud hívni. A hivatalos teszt oldalt sem tudom felhívni. Tegnap éjszaka az 5-ös verziótól a 7-esig kb 6 verziót tetem fel, és vettem le, de egyik sem megy. Most elővettem egy aug.17-i Paragon bizt. mentést és arra visszaálltam, ott még működött a Skype, de most ahogy visszatettem már kérte a belépőt és megnyitás után továbbra sem megy. Nem lehet, hogy az én tűzfalam bolondúlt meg? Mivel a másik gépem ugyanezen az interneten megy (router) és az dolgozik. Valami nagyon nem stimmel.
Valami ötlet?Üdv. Pibácsi
-
CptAdamica
veterán
Felraktam ezt az új foshalmazt. Komolyan nem lehet benne állítani egy csevegési betű méretet? Csak az egész nagyítását találtam meg. Gyááááááááááááááááá.
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok Fórumtársak!
Gondban vagyok, mivel a 7.36.0.150-es Skypem nem akar rendesen működni. Először nem akart beléptetni, majd nagynehezen sikerűlt úgy, hogy frissítettem (ugyanerre, mert ezt adta fel és még nem a 8-ast, de lehet, hogy jobb így), és akkor sikerűlt. Viszont érdekes, hogy nem minden partneremhez megy ki a hívás. Van olyan, hogy onnan kérek visszahívást és úgy megy. A központi Skype ellenőrzőt nem tudja kapcsolni. Ugyanebben a szobában van még egy gép ugyanerre a netre kapcsolva (router) és az jól működik ugyanezzel a Skyppel. Hogy van ez? Ez a Skype ezelőtt napokkal jól működött. Mi jöhetett közbe? Már eleve, hogy nem nyilt meg normálisan, csak frissítés után belépéssel. XP rendszerem van, de ez eddig sem volt akadály.
Állandóan kevernek valamit. Mit kellene megnéznem,hogy oda-vissza jó legyen a kapcsolat?
Tényleg hihetetlen, hogy amióta a Microsoft átvette, állandóan kinlódik. Persze, mert sok infót akarnak beszedni titkosan és ehhez mindíg frissíteni kell. Dehát akkor működjön legalább.
Üdv. Pibácsi -
Dumi86
senior tag
Azon kevés felhasználó közé tartozok akinek tetszik a 8as skype? jobban mint a 7es
Jah és 3Xes korosztály vagyok én is 
-
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ahogy mondod!

-
törölt tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Vissza fogunk jutni oda, hogy SMS-t küldünk, telefonálunk, faxolunk és pubokba járunk a haverokkal beszélgetni...
Nekem most már pirossal jelez a Skype, hogy a megszűnik helyett megszűnt a 7-es verzió. Pedig még nincs is elseje. Mondjuk azon kívül tökéletesen üzemel. Vajon meddig húzzák. Most már tényleg ideje egy Facebook accot csinálni a Messenger miatt. Kínkeservesen veszem rá magam a Facebook regisztrációra, mennyivel másabb volt a Myvip, iwiw időszak te jó isten...
-
trialboj
őstag
Nincs rá elfogadható megoldás hogy visszategyem az előző verziót? Ma még 1 választ sem kaptam meg időben.
-
trialboj
őstag
Te jó ég, mit csináltak a skypal ezek a barmok? Eddig nekem tökéletesen működött pcn win10 alatt, semmi gondom nem volt.
Most behozták ezt a lebutított szart, semmit nem lehet már beállítani. Kivették a hang értesítést is. Csak jobb lent jelenik meg az üzenet, de ha nem látom, akkor nem jelzi máshol hogy üzenet van, csak ha lenyitom és megnézem a jobb lenti menüt, ahova el van rejtve.
Nincs helyesírás ellenőrzés sem. Legalább is a magyar szöveget nem ellenőrzi, talán mert angol a win, de akkor is, a fél világnak angol win van, de más az anyanyelve és azon levelezne... habár ez már lehet az előzőben is probléma volt.
1-1ben azt csinálták vele mint a paypallal, az 5 éves gyerek értelmi szintjére lecsupaszították a beállítási menüt, és minden kis apróságot kiirtottak belőle, amivel szépen testre lehetett szabni.
-
Fürkésző
tag
Mostantól az Android 5 felhasználói sem érezhetik biztonságban magukat. Eddig a Skype 8 nem támogatott rendszerként kezelte, de most Lollipop-ra is érkezik a frissítés. Aki jót akar magának, tiltsa, amíg lehet!
-
gézu
őstag
Sajnos megengedtem a skypnek, hogy lefrissüljön az újra. Azóta minden 2. bejelentkezésnél elfelejti a belépési adatokat. Van erre valami trükk, hogy emberbaráttá váljon ismét, vagy direkt szórakozik a cég a j(L)úzerrel?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Legújabb verzióra frissült a skype. Sehogy sem jövök rá, hogy a betűk méretét, vastagságát, stb..hol lehet állítani. Tudnátok segíteni ebbe, hogy hol lehet ezeket állítani mint a korábbi verziókban?
Köszönöm előre is.

(#6422) Ez fasza..Szart sem látok olyan kicsik a betűk. Visszafele tudom valahogy frissíteni? Ez a verzió így ebben a formában egy rakás....
-
Livius
őstag
Valaki találkozott már olyan bug-val, hogy az új Skype 8.28, sok-sok óra után egyszer csak kijelentkezik magától? Valaki talált már rá valami megoldást?
-
Lala6
addikt
Jöttem én is panaszkodni, most tettem vissza a 7-es Skype-ot. Feltettem az újat és 2 hétig használtam, hogy hátha megszokom, de nem sikerült.
Ennél a Microsoft-nál tényleg elmentek otthonról? Nem gondolnak bele, hogy hányan használják munkából kifolyólag is, nem csak szórakozásból?
A legbosszantóbb, hogy nem nyílik meg csetablak új üzenet érkezésekor, csak egy figyelmeztetés, ami aztán eltűnik, egyetlen pötty jelzi az óra melletti ikonom, hogy üzenet érkezett.
Na meg az, hogy nem lehet több chat ablakot megnyitni egyszerre már tényleg egy vicc... -
törölt tag
Király.
Ugyanez fog lezajlani a W7 másfél év múlva lejáró támogatásánál. Már most lehet érezni előre, az XP is rengeteg + időt kapott, a W7-re még többen rá vannak cuppanva, biztos vagyok benne, hogy ott is kénytelenek lesznek a kiterjesztett támogatást még tovább kiterjeszteni. Ugyanúgy ahogy most a Skype esetén. -
artid
aktív tag
Sziasztok,
Az a problémám van, hogy nem tudok kijelentkezni a Skype-ból.
Ha kilépek az asztali gépen, s telefonon is, akkor is bejelentkezve látnak az ismerőseim (Nincs a gépnél álapottal).
A korábbi /remotelogout már nem működik, de a /showplaces ezt mutatja most is:
winWrap: 1433/8.25.0.5/SkypeX - isActive: true, Subs: 1:HttpLongPoll
android: 1419/8.25.0.5/SkypeX - isActive: false, Subs: 1
ushNotification
android: 1419/8.15.0.4/SkypeX - isActive: false, Subs: 3
ushNotificationÖtlet, hogy tudnám lezárni a nyitott bejelentkezéseket?
Jelszavam már módosítottam, de nem segített.Köszönöm.
-
daninet
veterán
jöttem panaszkodni a skype új verziójára.... a metro és a desktop verzió is egy kalap szar... egyedül vagyok?

-
törölt tag
Jó lenne ezt a szörnyűséget leváltani, de valami olyan cross-platform megoldás kellene, ami a videochat mellett tud screen sharing-ot is.
-
xrvman
őstag
A Skype 8 as verziójában hogy tudok 3 külön partnerrel, külön csevegő ablakot nyitni egymás mellé?
-
old-dog
aktív tag
Ma kaptam egy email-t a Microsoftól, miszerint a Windows Skype (7-es verzió) működése hamarosan leáll. Frissíts az új Windows Skype-ra (8-as verzió), még ma! Érdemes vagy várjak még vele, hiszen ahogy itt olvasom sok a probléma van még a 8-as verzióval?
-
válasz
Lajosbácsi48
üzenetére
A partnerlistád megmarad, bejelentkezés után újra ott lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont egyből felajánlott egy frissítést. Feltettem,ez a 8.30.0.50 ,és ezen is van bezárás 

Bár átrakattam volna már akkor abban a pillanatban a gmail fiókomra ezt a csodás skype-ot.

Hiába próbálok rájönni mi is lehetett az előző jelszavam hiszen nem él már az a mail cím amivel regeltem és ebből adódóan nem is tudom resetelni a jelszavamat. Valahogy amióta a Microsoft alatt megy a skype azóta csak romlott az egész. Jó lenne visszakapni azt az accomat amivel regeltem és nem igazán szeretnék még egyet létrehozni. A másik meg hogy akárhol kerestem Live Supportot sehol se találtam. Létezik egyáltalán

ushNotification
Lassan a Win10 mellé süllyed a Microsoft összes terméke?