- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Király.
Ugyanez fog lezajlani a W7 másfél év múlva lejáró támogatásánál. Már most lehet érezni előre, az XP is rengeteg + időt kapott, a W7-re még többen rá vannak cuppanva, biztos vagyok benne, hogy ott is kénytelenek lesznek a kiterjesztett támogatást még tovább kiterjeszteni. Ugyanúgy ahogy most a Skype esetén. -
brd
nagyúr
Odáig nem jutottam el a használatban.
Mindkettőt használom, de szerintem elférnének a menüben, ill. még jobb lenne, ha beállítható lenne, hogy legyen-e fejléc (azon a gombok), vagy csak egy menügomb (fejléc nélkül), amit megnyomva elérhetőek lennék ezek a funkciók. Mindezt cookie-ban tárolva, hogy ne kelljen hozzá még bejelentkezve sem lenni.
Vészesnek nem vészes a veszteség, de ez megint olyan, hogy jól is meg lehetett volna csinálni.Egyébként igen, most is ezt csinálom asztaliban, az ilyen trendireszponzívnagykihasználatlanfelületekésbetűk™ oldalakat 75%-os nagyítással használom, de az egyrészt rondább (a betűk rajzolata zavaró elsősorban) másrészt ez mobilon nem működik.
-
brd
nagyúr
Sajnos nem tudom, milyen gombokról írsz. A felső sávban nekem eddig bármilyen mobil eszközön, egy szokásos böngészővel, álló nézetben, bárhol nézem, 2 "gomb" (a gomb azért túlzás, 2 gyerekrajz inkább) van, az egyik a főoldalra visz, a másik egy menüt hoz elő. Egyik miatt sem kellene egy teljes fejléc egy normális világban.
Helyzete válogatja, lehet akár kettő is, de ki számolja...Egyébként bármilyen, 0-nál nagyobb is sok, mert többet kell görgetni miatta, tehát hátránya van, előnyét pedig még nem láttam.
-
brd
nagyúr
Felső sáv: igen, nagyon hasznos, hogy állandóan ott van, kitakarva a felület egy részét, az esetek 99.9%-ában tök feleslegesen. Lehetne helyette egy gomb, ami előhozza. Vagy akár csak egy gomb is lehetne már helyette, ha trendireszponzívnagykihasználatlanfelületekésbetűk™ módon mobil eszközön egyébként is csak egy gomb a hasznos része.
A betűméret ízlés/szem kérdése (ismerek egy jó szemészt, felhívjam?), de egy csomó felesleges görgetéssel jár (hüvelykujj fárad) a nem trendireszponzívnagykihasználatlanfelületekésbetűk™ oldal olvasásához képest. De önmagában nem is az a baj, hogy a gyengén látók számára készült, hanem hogy a trendireszponzívnagykihasználatlanfelületekésbetűk™ design miatt ez nem is állítható (a legtöbb mobilböngészőben?) kisebbre, bejelentkezés nélkül.
Egyébként mostanában néztem meg, a trendireszponzívnagykihasználatlanfelületekésbetűk™ design miatt asztali böngészőben 30%-kal kevesebb infó fér el egyszerre a fórumhozzászólásokból. Ha a topiclistát nézem, még rosszabb a helyzet. -
brd
nagyúr
A színeivel nincsen baj, az speciel kellemes a szemnek.
[...]főleg mobilon hatalmas előrelépés.
Gyengén látóknak és mobilt kizárólag munkáskesztyűben kezelőknek bizonyosan. Belőlem a WAP-ra optimalizált ló'szó betűk és a hatalmas, kihasználatlan területek utálatot váltanak ki.
Fürkésző: Ez most melyik agyament számozásuk szerinti 8-as? Mert a "rendes" Skype mindig is szar volt mobilon, az nem fog hiányozni senkinek, a Lite viszont teljesen más számozást követ.
-
Nyethuszar
tag
Egyenlőre még egy Win7 x64 van fenn.A 10-es majd jövőhéten lesz csak kb feltelepítve. Az abba beépített skype teljesen megegyezik a külön letölthetőssel? A jelenlegi skypomat meg nem tudom frissíteni automatán erről a 7.40-ről. Pedig be van kapcsolva az autoupdate és ha a frissítés keresésére nyomok akkor "Ön már telepítette a skype legfrissebb verzióját" . De nem értem miért
. Az automatán felfrissítés elviekben biztonságos (lenne ha menne) nem ?
-
-
-
alfshanky
újonc
Köszönöm. Nem gondoltam hogy a default Win8 kompatibilitás helyett a Win7 lényeges különbség jelen téma szempontjából. A telepítő így legalább lefutott, bár a Skype-ról letöltött telepítő 8.10.0.9 szintén jelentősen eltér a régebbi megszokottól. Mindenesetre a Win7 kompatibilis futtatás javaslata nagyon jó!
-
Ohhh, azt hittem nem kell próbálgatnom majd.
Bár eszembe jutott, h hanem frissítettem, akkor nem küldte át a képeket pl, vagy nem kaptam meg amit küldtek, vagy a partnerlista nem volt meg, szóval annak idején ezért voltam kénytelen frissíteni arról a verzióról amit használtam.
Lehetséges, h ez most is fennáll majd?
Mert akkor hiába erőltetnék egy régebbi verziót. :/ -
Melyik a legrégebbi olyan verzió, ami még működik a régiek közül?
http://www.apkmirror.com/apk/skype/skype-skype/
Vagy minimum hetesnek kell lennie; csak azok működnek már?
-
-
gyulaszu
senior tag
-
deedee
őstag
egyébként az asszonynak vannak benne fontos kontaktjai stb, így felőlem használhatná, csak törölni kellene belőle korábbi üzeneteket
ha feltelepítem a "rendeset", akkor ha belép a felhasználójával, importálódnak a kapcsolatai?
ezt a beépített verziót lehet nullázni, törölni?
-
gyulaszu
senior tag
-
-
nazar
csendes tag
Köszi, lehet, de egy pár dolgot még el tudok mondani. Win 10 fut a gépen, friss rendszer amit nem én raktam föl. Gyári driverek rajta vannak. A upc-s modem 2 méterre van a notitól és a teszt hívás is torz. A net jel erőssége teljes. Próbáltam szórakozni a sztereó keverővel meg kikapcsoltam a javításokat (mert a microsoft azt javasolta) a mikrofonhoz. A net sebességre én is gyanakodtam, de egy ilyen nettel manapság szerintem szaladnia kéne..
-
törölt tag
Ez sem segített, ezért leszedtem a vcruntime140.dll-t is és a 32 bites verziót betettem a Skype mellé és most jó, működik. Féltem tőle, hogy vagy 30 dll fájlt le kell majd töltögetnem mire jó lesz ezzel a módszerrel, de csak ez a kettő kellett szerencsére.
W7 csere lesz majd nálam is később, mert Zen APUs rendszert akarok és annak meg W10 kell, de addig még nem cserélem le.
-
törölt tag
Ott működik, bár arra figyelni kell, hogy a Skype az csak 32 bites így oda az a verzió kell.
Viszont most a vcrintume140.dll hiányzik neki..... Mit kellene feltenni, mi hiányzik neki? Másik Visual studio? Mert egy komplett csomag hiányzik neki ebből az derül ki nekem. Vagy lehet egyszerűbb ha kotrok neten egy régebbi offline Skype installert és nem engedem neki frissülni.
-
JulianSinulf
őstag
Köszi a linket!
Ha a W10 feltette magától, akkor fenn van a szülinapos. Én nem szoktam foglalkozni a frissítéseivel, csinálja magától.
A programok között olyan van, hogy Skype letöltése. De ez mindig is ott volt. Erre hozza be a weboldalt.
A store-on megnéztem a skype-ot is, többen panaszkodnak az értékelésnél arra, amire én is. Ezek szerint mindegy, hogy melyik van a gépen.
Apám gépén W10 home fut, neki nincs ilyen gondja. Ami azt illeti, a rokonságban jelenleg senkinek nincs ilyen gondja és W10-et használnak. De, ha jól tudom, mind home.A másik idegesítő dolog, amit elfelejtettem írni korábban, hogy mikor befejezem a videótelefonálást, a kamerát lekapcsolja egy kicsit, majd vissza. Ezt már elég régóta csinálja. Ilyenkor a beállításokban ránézek a kamerára és az ablak bezárásakor rendesen lekapcsolja. Ha más programmal nézek a kamerára és utána kilépek, akkor is rendesen lekapcsolja. Csak beszélgetés után nem hajlandó azt tenni, amit kellene.
-
JulianSinulf
őstag
Igazság szerint nem tudom, mi a különbség a W10 verzió és az asztali verzió között.
Mikor a W10 verziót akarnám feltelepíteni, akkor is beadja a skype oldalát, hogy töltsem le a programot és telepítsem manuálisan. Így sok értelmét nem láttam eddig a beépítettségnek.
Amúgy a skype hivatalos oldaláról szedtem le.
A fészbúk nem megoldás, még én sem szeretem és nincs is nyitva mindig az ablak.
A hangouts-nak van még mit fejlődnie, mikor utoljára próbáltuk, nem volt valami jó. És akkor is skype-on beszéltük meg, hogy teszünk egy próbát.
Viber-nek van már videótelefonja? Ennek utánanézek, köszi!
A webes skype sem játszik, nem mindig megy a böngésző. -
törölt tag
Megcsináltam, és megpróbáltam törölni, de törölni, de az sem ment, de a jelszót megváltoztattam, így már nem tudnak belépni. De azt nem értem, hogy tudták egyáltalán létrehozni, mikor az emailemet meg nem törte fel ski. De ott sem tett a helpdesk smit.
És a legújabb, h direktben már nem is lehet írni a supportnak.
-
5 pont valahányas.
Azért nem a legújabb volt fenn, mert olvastam róla, h tud olyat okozni, h megeszi a ramot, és mivel ezt a gépet nem felügyelem állandóan (édesapám notija), ezért eleve egy régebbi Skypeot raktam fel rá, hátha azzal nem lesz gond.Az itt a fő probléma, h annak idején, amikor a Messenger is írt ki hasonlókat, ott előre lehetett tudni, h verziófrissítés lesz, vagy ilyesmi, és a régebbi Messengerek nem fognak futni, mert infós szakmai oldalakon megírták előre. Volt tájékoztatás.
Legutóbb is valamivel a terméktámogatási idő lejárta után a hiszti a Microsoft Security Essential-el, most meg ez..
Pfejj...Azért kipróbálok másik Skypeokat.
Egyébként SP3 van fent.
Ez egy régebbi gép, nem lehet rátenni a Win7-et (audio driver nincs hozzá, ill. a processzort a legalacsonyabb szorzóval hajtja csak). (2GB DDR2, Pentium M770, 7200RPM HDD), szóval jó gép ez, meg hát 17"-os, most azért vegyünk másikat, mert a Microsoftnál agyatlan b×rmok dolgoznak?Az audiodrivert még egy ezer Ft-os usb-s hangkártyával kikerülném, de a processzorral nem tudok mit kezdeni, valamiért csak a legkisebb szorzóval hajtja 800MHz-en. :/
-
törölt tag
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nem nem nem.. vigyázz nálam xp32 nála win7 van. Szerintem aligha ugyanaz a probléma. Egy online win7 folyamatosan frissítgeti magát, míg az xp ugyebár már nem igazán supportált, az ilyesféle lemaradásait manuálisan lehet megoldani, ha egyáltalán valakik még felraknak valahová patch-eket...
Szerintem nála valami egész más a hiba. pl tűzfal blokkolja vagy ilyesmi lehet talán... -
Lapajbacsi
aktív tag
Kösz... hát uninstall -reinstall volt, ezzel elvileg lesikáltam mindenhonnan, az alap mappát kiürítette, azt akkor megnéztem, bár magát a mappát nem törölte. Manuálisan takarítgattam kicsit, a naplókat és még az adekvát bennfelejtett registry bejegyzéseket is levakartam... Most amúgy nincs is újratelepítve éppen, mert pont azon vaciláltam, hogy keresek egy régebbi verziót, mert mi van ha frissítette magát és az újabb bugos...
De akkor most a javaslatodnak megfelelően, megkeresem az összes létező skype mappát is, mert több helyre pakol, és mindet letörölgetem, ha van még. Majd beszámolok mi lett... köszi -
jozsi252
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest