Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozi95
újonc
Sziasztok!
A teams csak 2018. májusig mutatja a skype beszélgetéseket. 2017-től kezdve kellene oda minden a skypeból. Írják, hogy valahogy oda lehet vinni a beszélgetések 2017-es részét is, de nem értem és nem is találom, hogy ehhez milyen lépeseket kell elvégezni. Légy szíves írjátok meg az ehhez szükséges lépéseket.
Az exportot még időben megcsináltam, a parsert is letöltöttem, de egy rakás sz@r amit megjelenít, az ott látszó skype beszélgetésekből sokszor ki sem derül, hogy ki kivel beszélte azt, mert a felhasználóneve helyett azt írja oda, hogy unknown. Ez így használhatatlan. Ezért akarom a skype beszélgetések összes részet a teamsben látni, ahogy azt ígérte a microf0s.
Segítsetek légy szíves. Sürgős lenne. Köszönöm.
-
Lehet állítani valahol a csengetés hangerejét?
Semmilyen hangbeállítás nincs azon kívül, hogy melyik hangszóró az alapértelmezett. -
De az a vicc, hogy azon a gépen van aktív ikon, ahol az új fiók van, a többi gépen nincs, amikor ezt az új fiókot akarnák hívni. Mást meg simán lehet hívni, azoknál ott van az ikon és lehet is beszélni velük, szóval a mikrofon beállításoknak nincs baja.
De közben megoldódott. Ami reggel a skype ikonra kattintva nem működött, az most megnyitotta a teamset egy böngészőben (ami egy vicc, amikor ott a telepített teams app...), és a böngészőben már be tudtam lépni az eddigi fiókba. Majd kijelentkeztem a teams appban az újonnan létrehozott fiókból, és bejelentkeztem a régi adataival, amit persze nem fogadott el először az e-mail címet megadva. De a felhasználónévvel már sikerült, és láss csodát, egyből működik a mikrofon is és lehet beszélni bárkivel (nem nyúltam a beállításokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Revolut
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest