Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozi95
újonc
Sziasztok!
A teams csak 2018. májusig mutatja a skype beszélgetéseket. 2017-től kezdve kellene oda minden a skypeból. Írják, hogy valahogy oda lehet vinni a beszélgetések 2017-es részét is, de nem értem és nem is találom, hogy ehhez milyen lépeseket kell elvégezni. Légy szíves írjátok meg az ehhez szükséges lépéseket.
Az exportot még időben megcsináltam, a parsert is letöltöttem, de egy rakás sz@r amit megjelenít, az ott látszó skype beszélgetésekből sokszor ki sem derül, hogy ki kivel beszélte azt, mert a felhasználóneve helyett azt írja oda, hogy unknown. Ez így használhatatlan. Ezért akarom a skype beszélgetések összes részet a teamsben látni, ahogy azt ígérte a microf0s.
Segítsetek légy szíves. Sürgős lenne. Köszönöm.
-
Lehet állítani valahol a csengetés hangerejét?
Semmilyen hangbeállítás nincs azon kívül, hogy melyik hangszóró az alapértelmezett. -
De az a vicc, hogy azon a gépen van aktív ikon, ahol az új fiók van, a többi gépen nincs, amikor ezt az új fiókot akarnák hívni. Mást meg simán lehet hívni, azoknál ott van az ikon és lehet is beszélni velük, szóval a mikrofon beállításoknak nincs baja.
De közben megoldódott. Ami reggel a skype ikonra kattintva nem működött, az most megnyitotta a teamset egy böngészőben (ami egy vicc, amikor ott a telepített teams app...), és a böngészőben már be tudtam lépni az eddigi fiókba. Majd kijelentkeztem a teams appban az újonnan létrehozott fiókból, és bejelentkeztem a régi adataival, amit persze nem fogadott el először az e-mail címet megadva. De a felhasználónévvel már sikerült, és láss csodát, egyből működik a mikrofon is és lehet beszélni bárkivel (nem nyúltam a beállításokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest