- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozi95
újonc
Sziasztok!
A teams csak 2018. májusig mutatja a skype beszélgetéseket. 2017-től kezdve kellene oda minden a skypeból. Írják, hogy valahogy oda lehet vinni a beszélgetések 2017-es részét is, de nem értem és nem is találom, hogy ehhez milyen lépeseket kell elvégezni. Légy szíves írjátok meg az ehhez szükséges lépéseket.
Az exportot még időben megcsináltam, a parsert is letöltöttem, de egy rakás sz@r amit megjelenít, az ott látszó skype beszélgetésekből sokszor ki sem derül, hogy ki kivel beszélte azt, mert a felhasználóneve helyett azt írja oda, hogy unknown. Ez így használhatatlan. Ezért akarom a skype beszélgetések összes részet a teamsben látni, ahogy azt ígérte a microf0s.
Segítsetek légy szíves. Sürgős lenne. Köszönöm.
-
Lehet állítani valahol a csengetés hangerejét?
Semmilyen hangbeállítás nincs azon kívül, hogy melyik hangszóró az alapértelmezett. -
De az a vicc, hogy azon a gépen van aktív ikon, ahol az új fiók van, a többi gépen nincs, amikor ezt az új fiókot akarnák hívni. Mást meg simán lehet hívni, azoknál ott van az ikon és lehet is beszélni velük, szóval a mikrofon beállításoknak nincs baja.
De közben megoldódott. Ami reggel a skype ikonra kattintva nem működött, az most megnyitotta a teamset egy böngészőben (ami egy vicc, amikor ott a telepített teams app...), és a böngészőben már be tudtam lépni az eddigi fiókba. Majd kijelentkeztem a teams appban az újonnan létrehozott fiókból, és bejelentkeztem a régi adataival, amit persze nem fogadott el először az e-mail címet megadva. De a felhasználónévvel már sikerült, és láss csodát, egyből működik a mikrofon is és lehet beszélni bárkivel (nem nyúltam a beállításokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest