Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Én most a Zoom-ot néztem ki a Skype leváltására. Egyelőre jókat ígér.
-
spiritex
veterán
Ti is találkoztatok már win8.1 alatt azzal a jelenséggel, hogy nem tudja bekapcsolni a kamerát, mert azt írja ki, hogy egy másik program már használja? Win7 alatt nem volt ilyen soha.
-
spiritex
veterán
Gondolom W10-en is kétféle skype lehet a gépen, mint W8.1-nél, (ugyanúgy ahogy számológépből is kettő van, a régi megszokott, és az új, applikáció-féle teljes képernyős) tehát hogy van egy gyári skype applikáció és egy sima feltelepíthető normál skype. Mindkettő esetén jelentkezik a probléma? Nem lehet egyszerűen nem használni a problémásat?
-
spiritex
veterán
válasz
szakallasgy1
üzenetére
Az sajnos nem elég, mert akkor is cseszteti az embert, hogy Frissítések állnak rendelkezésre.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
frostitualt
üzenetére
Downgrade egy korábbi verzióra.
-
spiritex
veterán
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Érdekes, de nálam Win7 alatt és Skype7.2-ben nincs AdvertPlaceHolder a config.xml file-ban... Mondjuk hely sincs a reklámnak felül.
-
spiritex
veterán
válasz
joseph66
üzenetére
Esetleg próbáld meg az AutoEndTasks bejegyzéseket módosítani a registry-ben.
-
spiritex
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nem a tűzfalba kell betenni az apps.skype.com-ot, hanem az Internet options / Security / Restricted sites részébe.
-
spiritex
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Frissítettél verziót? Azért nem elég már az említett tiltás?
-
spiritex
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
Nekem is azt kell mondanom, hogy nálad valami nem jól működik. Hogy miért azt nem tudom, talán régi verziókat, vagy egymással nem szimpatizáló verziókat használsz, de nálunk a családban tökéletesen működik a Skype, és az állapotjelzése is teljesen megízható, akár desktop-on, akár mobil-on. A zöld azt jelenti, hogy vagy a gép mellett van, vagy maximum 10 percen belül a gépnél volt a másik, tehát annyi az egész, hogy van egy 10 perces ráhagyása a géptől való felállásra. Ha a mobilon nem használja az ember a konkrét kilépést, akkor sárgának jelzi egy idő után, tehát ez is működik. Ha viszont kilép, akkor szépen ki is szürkül. Tehát nekem most per pillanat tényleg semmi bajom vele!
-
spiritex
veterán
válasz
zeusz55
üzenetére
Menjen fel a web.skype.com-ra és ott menni fog minden. Lassan feleslegesség válik a kliens, ill. megoldást nyújt az ilyen és hasonló problémákra.
-
spiritex
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt megcsináltad? Hanyas verzió amúgy?
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
A Viber-t nem lehet összehasonlítani a Skype-al, mert nincs önálló desktop kliense! Csak akkor lehet számítógépen használni, ha előtte a mobiltelefonon aktiválta az illető. Na most elmondanád, hogy hogy a fészkes fenébe hívhatom fel édesanyámat Viber-en ingyen, ha nincs okostelefonja? Sehogy! Ezért számomra teljesen használhatatlan!
-
spiritex
veterán
Érdekes ez a Skype. Feltettem a 7.2-es verziót két gépre, mindekettőn le volt tiltva előzőleg az apps.skype, és az egyik gépen ott van ez a kék Hirdetés csík felül:
a másikon pedig szépen felig megy a partner képe és neve, tehát ott hiányzik ez a felesleges téglalap. Ötlet, hogy miben és miért különbözhet a két gép?
-
spiritex
veterán
válasz
Bigyo13
üzenetére
XP-n is működött nekem évekig, csak kicsit gondolkozni kell, egyszerűen a jelenleg működő Skype verzió telepítő exe-jével felül kell írni a frissítésre letöltöttet, majd írásvédetté kell tenni, ennyi volt anno.
Azt meg, hogy először TXT-t kell csinálni, azt nem tudom honnan vetted... -
spiritex
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
Ha a Skype-ot utána tetted fel, akkor jónak kéne lennie... Bár azóta lehet, hogy állítottak rajta még valamit, hogy az XP-t használók táborát tovább csökkentsék. Én is sokáig ragaszkodtam hozzá, mert anyukám évek alatt ahhoz szokott, de a Skype hülyeségei miatt (kamera nem működés vagy nem felismerés, bejelentkezési problémák, stb.) végül kénytelen voltam fejet hajtani, és megtanítani neki a 7-es használatát, új dolgait, ill. a megszokott Outlook Express helyett Thunderbird-öt kellett feltennem.
-
spiritex
veterán
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Így csináltad?
-
spiritex
veterán
válasz
Istvan74
üzenetére
Hol van a mellékelt frissítési ablak? Ha win7 alatt meg lehet oldani, hogy ne akarjon frissíteni, akkor XP alatt is. Meg kell neki engedni, hogy letöltse a Temp vagy valamelyik mappába a SkypeSetup.exe (vagy hasonló) nevű file-t, le kell törölni és csinálni kell egy 0 byte-os file-t ugyanazzal a névvel, majd a file Tulajdonságaiban fel kell venni egy Everyone nevű felhasználót és minden jogot Deny-ra kell tenni. Ennyi.
-
spiritex
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szerintem nem gond, ha csak annak friss a FF-a, aki indítja a hívást. Tehát, ha jól tudom, akkor ha elküldik neked a linket, amit a Hello generál, akkor tudsz kapcsolódni bármilyen böngészővel.
-
spiritex
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
A Firefox Hello tökéletes erre. Még jobb a hang- és a képminősége is! Csak friss FF kell hozzá. Küldik a linket, te meg csak rákattintasz, vagy fordítva.
-
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11
üzenetére
Itt kell letelepíteni a Programok hozzáadása/eltávolításá-nál: [link]
-
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11
üzenetére
A 7.1.0.105 nem a legúabb, de apszolút újnak számít, úgyhogy már bőven látnod kéne magad... Hmmm, gondolkodom.
A kontroller szoftvert pedig itt tudod kikapcsolni: Start menü / Minden Program / Logitech Webcam Software, majd kiveszed a pipát az Auto-launch webcam controller mellől, meg a legalsó Keep webcam controller... mellől. [link]
-
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11
üzenetére
Kérlek nézd már meg, hogy hanyas a Skype verziód. Súgó / A Skype névjegye. Mert a kis ablaknak semmi köze a kamerához vagy annak driver-éhez, kizárólag a Skype-on múlik. (Egyébként ugyanolyan kamerám van mint neked és a win-em is 7-es, mint neked, és a főablak alján látom magam, ha pedig lerakom a Skype-ot tálcára, akkor jobbra fent megjelenik egy külön kis ablakban a másik fél.)
Csak akkor kapsz e-mail értesítést új hozzászóláskor, ha a Skype topicban állva jobb oldalon megnyomod az "Elmentem ezt az oldalt" gombot és ezzel a Kedvencek közé teszed, majd utána a Kedvencet között kikeresed a Skype topic-ot és megnyomod a jobb szélső boríték ikon-t, hogy e-mail értesítést kapj minden új hozzászólásnál.
-
spiritex
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Már miért ne lehetne kikapcsolni? Csak hozzáadod az Internet Options / Security / Restricted sites / Sites alatt, hogy: https://apps.skype.com és a reklámoknak annyi. Még csak újraindítani sem kell a Skype-ot.
-
spiritex
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Sehogy, egy ideje a szerveren tárolja...hogy az offline módban írt üzeneteket is megkapják a partnerek.
-
spiritex
veterán
Mostanában sokszor nem jelenik meg a Skype ikonja a Taskbar jobb-alsó értesítési részén. Nálatok nem fordul ez elő?
-
spiritex
veterán
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Hát ha mobilról lépkedsz be, akkor érdemes mindig, mert ott sajnos nem garancia a sima Kilépés...
Egyébként ez valamiért így van más chat applikációknál is. Nem tudom miért jó ez, de a Hangouts és a Trillian is simán "bent marad". -
spiritex
veterán
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Bárkinek az ablakába beírod, hogy: /remotelogout
-
spiritex
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Kizárt dolognak tartom... minthogy azt is, hogy ha van egy Csoport, aminek nem változnak a tagjai, akkor ne értelmezze mindannyiszor külön és új csoportnak, mindahányszor más indítja a csevegést...
-
spiritex
veterán
válasz
macilacus
üzenetére
Nem portable, de hátha ezek is jók.
Sok megoldás létezik a frissítési reklamálás kiiktatására, de a legprofibb, ha a c:\Users\Felhasználó\AppData\Local\Temp\ könyvtárban létrehozol egy SkypeSetup.exe nevű 0 bytes-os file-t (ha már letöltötte a legfrissebb Skype verziót ugyanezzel a névvel, azt előtte töröld le), majd a Tulajdonságainál felveszel egy Everyone nevű felhasználót, és minden hozzáférést letiltasz benne (Deny). Emellett a Szolgáltatások között (Services) tiltsd le a Skype Updater-t is!
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
liksoft
üzenetére
Igen, nagyon sajnálom én is, hogy tönkretették... Semmi szükség nem lett volna a "fejlesztésekre". Most pedig a GTalk-ot is kinyírják hétfőn vagy szerdán, és az azt "helyettesítő", sokkal "modernebb" és "korszerűbb" Hangouts is egy borzalom. 5 percet volt a gépemen. Lehet,hogy android-on használhatóbb, de a windows-os chrome plugin valami szégyen.
-
spiritex
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Az előbb szenvedett, körbe-körbe mentek a pontok. Aztán letöltöttem a legfrissebbet, azzal sem ment pár percig, de most már jó. Észrevettem, hogy nem szereti a Kilépés menüpontot. A legjob, ha Automatikus-on van a bejelentkezés, és nem kilépéssel lép ki az ember, hanem Bezár-ással.
-
spiritex
veterán
válasz
zuzu000
üzenetére
A flash reklámok zabálnak annyit. Én feltettem a 6.180.105-öt, ez az utolsó normális verzió, amivel még beenged. Ha kell valakinek és nem tudja beszerezni felteszem valahova. Az is fontos, hogy a reklámok csak akkor jelennek meg, ha elég szélesre van húzva az ablak, hogy elférjen benne a reklám. Ha vízszintesen összetolod, eltűnik a reklám!
-
spiritex
veterán
Na szép, mától bejött felül egy reklám a csoports videohívásról, és nem lehet eltüntetni... Mindig ott csücsül.
-
spiritex
veterán
válasz
gnusmas12345
üzenetére
Jó kérdés... nézd meg mi van, ha belépsz az online felületre.
-
spiritex
veterán
válasz
gnusmas12345
üzenetére
Mivel, hogy az új windows-os verzió óta ők tárolják az üzeneteket a szervereiken...
Ezért is lehetséges az, hogy nem kell a másik félnek is online lennie, ahhoz, hogy átmenjen az üzenet, mint régen. Elég megírnod, és nyugodtan kiléphetsz, meg fogja kapni, amikor belép. Úgyhogy ezt nem fogod tudni törölni szerintem. -
spiritex
veterán
válasz
Panthera
üzenetére
A line out az nem ezekre való, oda kell még egy erősítő is, amire rá kell küldeni a jelet, fülhallgató, headset vagy passzív hangszóró nem fog működni. A line in az, ahova a headset való. Amúgy igen, Skype-ban is be kell állítani, hogy hova küldje a hangot, a beépített vagy külső hangszóróra, mikrofonnál ugyanez a helyzet.
-
spiritex
veterán
válasz
AstraCDX
üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy ha az androidon belépek egyszer a Skype-ba és minden ilyen alkalom után nem nyomok direkt a "Kilépés"-re, akkor örökre bent maradok mások számára. Tehát nem elég androidon csak "Visszá"-val vagy "Task" váltással elhagyni a Skype-ot, külön ki kell lépni belőle.
-
spiritex
veterán
Engem mégis az idegesít a legeslegjobban, hogy nem lehet feljebb húzni a gépelési területet! Évek alatt megszokatam, hogy kb. mennyivel feljebb kell néznem a képernyő aljától, hogy gépeljek, erre most hirtelen kötelező legalulra néznem és gépelnem, mert azt az egy db vacak sort nem lehet megnövelni, csak a szöveg növeli, ahogy írok bele. Borzasztó felhasználó-központúTLANság!
-
spiritex
veterán
válasz
Benito94
üzenetére
Most látom, hogy még az eszközbeállítás ikon is eltűnt amivel gyorsan meg lehetett nézni, hogy jól van-e beállítva a hangkimenet, a mikrofon, a webkamera, mennyire gyors a számítógép és a két partner közti adatátvitel... Ezt hogy gondolták csak úgy kiirtani??? Nagyon sokszor itt néztem meg hogy nem állítottam-e el valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)