Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
mazza
tag
Sziasztok,
Van még működő skype XP-re?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Hogyan tudom az eredeti Skype bejelentkezési név / jelszó párost kideríteni?
Ami nem egyezik a Microsoft fiók név/jelszó párossal.
Az a baj, hogy az MS fiók, meg a Skype fiók összefésülésre került?
Minden MS eszközről be tudok jelentkezni a Skype fiókba az MS név/jelszó párossal, de nem Microsoft eszközről nem tudok bejelentkezni a Skype-ba. Ilyen a Samsung Skype app.
Egyszóval: hogyan tudom kideríteni az eredeti Skype név/jelszó párosomat?
-
krealon
veterán
"skype beállításokban az van berakva, hogy kézi törlésig naplózza a beszélgetéseket, azonban a gui csak 3 hónapra mutatja....win 10 alatt van ehetőség esetleg valami C meghajtón tárolt fileból visszanézni, visszaszerezni ? ha igen hol tárolja a beszélgetéseket a rendszer ?"
Kodolt formaban itt talalhato a cseveges elozmeny.
%appdata%\Skype\<Profil_nev>\chatsyncHa profilkonyvtarrol ( <Profil_nev> ) van korabbi mentesed, akkor azt visszamasolva (felulirva) a jelenlegi profilodat az abban talalhato legregebbi bejegyzesig vissza lehet menni. Persze a visszamasolas csak leallitott Skype program mellett lehetseges.
Egyeb esetekben csak az elso bejelentkezes ota gepelt uzenetek megtekinthetoek. -
Kobe
veterán
sziasztok
skype beállításokban az van berakva, hogy kézi törlésig naplózza a beszélgetéseket, azonban a gui csak 3 hónapra mutatja....win 10 alatt van ehetőség esetleg valami C meghajtón tárolt fileból visszanézni, visszaszerezni ? ha igen hol tárolja a beszélgetéseket a rendszer ?
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, hogy tudok egy olyan kattintható linket készíteni amit ha elküldök levélben akkor tudnak azon keresztül egy csoporthoz csatlakozni? köszi
-
zsolti3134
újonc
Sziasztok az lenne a kérdésem h a skype mobil alkalmazással van a baj vagy töröltek? Amikor beléptem elöször a mobilon akkor az eggyik ismerösömmel a beszélgetés megvolt meg az is h írt. de nem volt az ismerőseim közt. Véletlenül küldtem mobilon egy partner kérelmet írtam neki semmi. amikor hazaértem felmentem gépről ott ismerösöm volt. írtam ott is. Mobilon azonban azt írta h partnerkérelem elfogadva a legutolsó mobilos üzenet után. de a gépen meg nem írta ki. Mással is már volt ilyen vagy töröltek és egyszerüen a gép nem jelezte ki h megint ismerösök vagyunk?
-
VGYke
addikt
Kérlek segítsetek! Megróbáltam már mindent Samsung Skype ügyben, nem jártam sikerrel

Tud valaki segíteni itt? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Először a Samsung TV fórumban próbálkoztam, de nincs válasz, így most itt is szeretném megkérdezni:
"SamsungUE55HU8200L okostévé, Skype bejelentkezés a problémám!
A Skype -ba mindenhonnan be tudok jelentkezni (PC, laptop, okostelefon), de a HU8200L TV szoftverével nem (a legfrisebb frim. van rajta). A Skype név / jelszónak semmi köze a Samsung TV és egyéb pl. Google / Microsoft bejelentkezési jelszavakhoz, mások az adatok. Tehát a máshol jól működő bejelentkezési adataimat nem fogadja el a TV-n futó Skype....
Mi lehet a baj?" -
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Van 2 Skype fiókom, egyik már MS fiókos, a másik még nem! A nem MS fiókkal rendelkezőt szeretném egyesíteni, de az Outlookban már hozzá van rendelve 1 fiókom, így még 1-et nem tudok. Hogyan lehetne 2 fiókot egyesíteni?
-
Interceptor
addikt
Hello,
A skype csutkára hajtja a gpu-t win 10 alatt, van erre valami megoldás?
Köszi. -
zoltan6
addikt
válasz
partymaci
üzenetére
Á még semmi javulás,sőt nekem már hangja sincs ha hívnak,vagy üzenet jön
felraktam a mókolt drivert rá, hátha jobb lesz,nem lett úgysem jó,majd miután láttam hogy van már rá hivatalos win 10 driver,felraktam azt.azóta hangja sincs,meg a szokásos memóriahiba gép kikapcsolásakor.
Win 8/8.1-nél nekem is segített a kijelentkezési hang kikapcsolása,majd valamikor lesz időm legyalulom a skypot,aztán megpróbálom a 7.3-as verziót ,ha megtalálom,mert az még jó volt. -
partymaci
aktív tag
Üdv!
Az Asus Xonar hangkártyás problémára még nincs valami megoldás?
Win 8.1 alatt ha kikapcsoltam a kijelentkező hangot a skypeban, akkor megoldódott a hiba, de most win 10 alatt megint viszajött. Elég idegesítő. -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Van egy problémám remélem tudtok benne segíteni.
Pár napja a mobilommal akartam a skypra feljelenkezni és kiírta,hogy fel van függesztve a fiókom. Ritkán használom a mobilos skypot mert nem szeretem inkább viberezni szoktam.
Az ott leirtaknak megfelelően kitöltöttem mindent,hogy feloldják ki is jelezte hogy minden sikerült már csak az email cimre küldött jelszóváltoztatás van amit meg is csináltam.
Már vagy ötször játszottam el ezt és b.sznak feloldani a fiókomat.
Olyan mintha semmit nem csinálnának ott a micro.osnál.
A laptopommal mindig rajta voltam a skypom ott működött. Próba képpen kiléptem majd vissza akartam lépni de ott is már jött ez a hülye szöveg a felfüggesztésről.
Összevonva nem volt semmivel a skypom.Tudtok rá vlm megoldást?
Visszaolvasgattam itt a fórumum és irták, hogy a supportjuk nem jó. Ez így igaz.
Irtam nekik egy emailt amibe leirtam a problémámat azt irták 24 órán belül válaszolnak az is már mindjárt lejár.Gyanítom,hogy új fiókot kell csinálnom.
Olvastam itt,hogy van egy fájl amibe benne vannak a nevek.Azt meg tudnátok mondani vagy egy linket küldeni,hogy hol van ez a fájl. -
axelbandi
újonc
válasz
gabor5506
üzenetére
Kedves Mindenki,
A "skype frissites problémák leptek fel a szerverhez való kapcsolódásban" problemahoz ugy tunik sikerult megoldast talalni. 3 napja es 4x teljes op rendszer ujratelepites !!! utan, a kov modon sikerult..
adott egy regebbi gep, win xp, SP3.
az automatic updatet le kell futtatni rajta, ez felteszi az IE 8 as verziot (egyebkent nem lehet ie 8 at letolteni maskeppen), azt el kell inditani, konfiguralni majd becsukni.
utanna feltettem a 7180109 ver skypeot..igy beengedett.. ez egy feb02 verzioju full install
erdekes modon az azota frissitett .111 vegu skype verziot nem engedte..
nem hittem el h tenyleg kell ra IE, minden mast vegigprobaltam, de sajnos kell... -
gabor5506
újonc
Verziót most nem tudom megnézni, mert mindkét gép külföldön van. Az egyiken XP van a másikon win7. Az a furcsa hogy egyik nap jó a másik naptól meg nem működik úgy hogy közben nem változtattam semmit a gépen se a vírusirtót, se tűzfalbeállítást semmit.
-
gabor5506
újonc
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!!!
A skyp nem tud csatlakozni és azt kéri hogy ellenőrizzem az internetet (meg megjelenik a egy bőgős arc amit már a holdig tudnék felrúgni) de azzal meg nincs semmi baj mert minden más megy a gépen. Már újratelepítettem a skypot de u.az a problémája. Először a saját gépemen kezdte el csinálni most már a szüleim gépén is ez a probléma és nem jövök rá mi a baja. Előtte minden frankó volt.
Ezer hála ha valaki segíteni tudna. -
Telda
addikt
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy bejelentkezés után pár másodperccel, magától kijelentkezik a program.
Hiába lépek be újra, ismételten kidob.
Windows 10-et használok.
7.18.0.109 skype verzió. -
Fürkésző
tag
válasz
üzenetére
Az szépen visszarakja, mert Windowson az asztali Skype működéséhez kell az IE.

Skype rendszerigénye -
törölt tag
Na, lehet, h most válok meg a skype-tól. Már másodszor játssza el, h eddig ugyan automatikusan bejelentkezett, ma meg nem, és hiába tudom a jelszót, nem enged be, az emailcímemre közli, h nem létezik... Amióta puhapöcs lett, nagy fostalicska az egész... Nem regisztrálok 3.-at is.
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Kb egy órája keresgélek a neten,de semmi..
Szóval,szüleim használják a gépet,fater összekapcsolta a skype fiókját a facebook-kal,de persze anyu is szeretné ezt megtenni.
Viszont csak fateréhoz kér jelszót,még anyu fiókján belül is,új facebook bejelentkezési adatokat nem lehet megadni.
Törltem,telepítettem,minden felhasználót töröltem,de semmi.
Valakinek van ötlete? -
Fürkésző
tag
Szia!
Microsoft előtti Skype verziókkal hiába próbálkoznál már.
6.14 a legrégebbi, amivel be lehet lépni.
De azóta már több új funkció érhető el az újabb verziókban, a felület is többször megújult.Néhány újítás:
6.22-
Új felület.
A megosztott fényképeket azonnal, a csevegésbe ágyazva láthatja.
Ingyenes csoportos videohívással tarthatja a kapcsolatot családtagjaival.
7.0-
Teljesen átalakított, érintésérzékeny képernyőkön át is jól vezérelhető felhasználói felülettel érkezik.
Az átküldött fájlok előnézetének megjelenítése magában a beszélgetés folyamában látható .
Az emotikonokat nagyobb méretben jeleníti meg abban az esetben, ha kizárólag azokból áll az aktuálisan elküldött üzenetsor.
7.12-
Skype Fordító (Windows 7-es és újabb rendszerekhez érhető el).
7.2-
Reklám a fejlécben :-( (Tiltásuk menüpontja kikerült a beállítások közül.) - Megoldható
Emotikonok és ablakuk új elrendezése
7.10-
Skype Mojik
7.16-
Ismét új felület
7.18-
Csoportosított hangulatjelekAzok a verziók, melyekkel sok gond volt:
7.8
Bejelentkezés után a "Kapcsolódási állapot" sokszor "Foglalt".
7.17
A chatben időként egyes üzeneteket nem az időrendi sorba helyez el, hanem időben valahová máshová.
A hangulatjelek, mojik szöveges jelentését angolul írja ki a magyar helyett.
Automatikusan nem jelöli meg olvasottként a megnézett üzeneteket. -
Jazz
veterán
Sziasztok,
skype telepítés előtt állok (új gép, szűz win10 64 bit).Melyik verziót érdemes feltenni? Mióta az MS megvette ezer egy sebből vérzik ugye.
Van ajánlott verzió? Vagy menjen fel a legfrissebb és kész? (most még tudok variálni uninstallok tömkelege nélkül)Köszi!
-
törölt tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nem éppen ezt, mert nekem nemcsak jött, de el is ment a hiba

Igen, sajnos határozottan elkurvult a skype, mióta puhapöcs lett. Kár érte

-
törölt tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nálam sosincs frissítés, mégis volt a hiba egy pár napig, majd eltűnt uígy nyomtalanul.
-
Fürkésző
tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Szia!
Ezt a hibát a 7.18-as verzióban már orvosolták. Frissíts rá! -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Nekem is előjött az a hiba ami kispalika -nál, vagy is nem tűnnek el az üzenet értesítések (kis szám a tálcaikonon és a partner neve mellett). Tudtok erre megoldást? -
Eladó445
tag
Help!
Win7 ulti tiny op rendszeren skype első indítása: sajons nem sikerült csatlakozni a Skype-hoz.
ilyenkor mit kell csinálni? még sose volt ilyen. (a win már magyarosítva, aktiválva,frissítve,.net cuccok rajta stb.)
köszi. -
honeker
őstag
hey,,,, androidon a csipogo skype jelzö hangot hogy tudnám állítani ? nem a csengöhangot
-
törölt tag
Már van: Skype 7.18.0.109
-
törölt tag
Sziasztok!
Skype Iphone verziójával adódott egy olyan problémám, hogy a prg-t nem tudom elindítani. Megpróbáltam letörölni nem sikerült, újratelepítés nem sikerült (a karika körbeér, de nem történik semmi).
Mi lehet a probléma és hogyan lehet orvosolni?Köszönöm, üdv:
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Windows 7 Home Premium + Skype 7.18
Kapcsolódási állapotnál hiába választom ki a "Nincs a gépnél" (sárga) opciót, nálam is és a partnernél is állapotként "Elfoglalt" (piros) jelenik meg. {Ha az ugyanilyen specifikációkkal rendelkező partner teszi ezt, nála is, nálam is a kiválasztott "Nincs a gépnél" (sárga) állapot jelenik meg.}Sok Skype-verzió óta így van ez nálam; de eddig azt hittem, Skype bug, majd csak javítják.
Hogyan tudnám elérni, hogy az állapotjelzés nálam is jól működjön?Kb. 1 hónapja minden Skype-bejegyzés el lett távolítva a gépről, majd újra lett telepítve másik hiba orvoslása miatt. Az állapotjelző funkció az eltávolítás előtt is hibásan működött.
-
zoltan6
addikt
Nekem most a legújabb nyűgje a a skype-nak,hogy nincs csengőhang,meg üzenetjelzés se asztali gépen,be van állítva minden rendesen,teszthangot lejátssza,de nem csörög.7.17.0.105-ös asztali verzió win 10 pro 64 bites rendszer.

-
spiritex
veterán
Ti is találkoztatok már win8.1 alatt azzal a jelenséggel, hogy nem tudja bekapcsolni a kamerát, mert azt írja ki, hogy egy másik program már használja? Win7 alatt nem volt ilyen soha.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
A Skype frissülni szeretne, viszont 1603as hibával kilép. Van erre megoldás?
-
leviske
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Elég durva viccelődés lehetett akkor, mert a MS-től most kaptam levelet, hogy ideiglenesen felfüggesztették a skype fiókom fura tevékenységek miatt. Ráadásul nem egyszerű, kitalálható jelszavam van és a gépemhez se fér hozzá bárki.
Most el is gondolkoztam rajta, hogy hagyom felfüggesztve maradni, de miután a MS fiókommal összekapcsoltam korábban, úgyis azon keresztül kellett bejutni, szóval annyival tudom le, hogy jelszót cserélek és reménykedem, hogy csak túl sok fiókhoz kapcsolt alkalmazások egyike tudott valahogy bejutni (amiket mind töröltem).
-
Nkboy
senior tag
válasz
3psilon
üzenetére
Ismerősnek a gmailt törték fel. Én is kaptam tőle levelet, goo.gl linkkel.
xxxx://goo.gl/0l0m3a#544=ukyzy&8584&cezaloc==2xxxxx5Szóval, elképzelhető amit mondasz.
A linket átírtam (xxxxxxx) , hogy ne legyen belőle gond!
Szerk.: Unokatestvérem tegnap szólt, hogy kapott egy figyelmeztetést, hogy illetéktelenek próbáltak belépni a fiókjába (gmail). Csak időpont volt írva, hogy mikor, IP cím nem.
-
3psilon
aktív tag
Baszki, feltörték a Skype accountomat! Veletek volt már ilyen? Éjjel küldött minden ismerősömnek és telefonos kontaktomnak üzenetet, benne egy goo.gl rövidített linkkel. Alig győztem utánaírni, hogy bocsi, vírus.
Eszerint
[link]
sokakat érint a probléma, olyanokat is, akiknek a Skype nincs is bejelentkezve!Feltehetőleg a mobilomról küldték az üzeneteket, de nem biztos - a mobilos vírusirtó semmit nem jelzett, alkalmazást nagyon rég nem telepítettem, és akkor is csak a Play áruházból szoktam.
Gyanús, hogy a Skype központi szervert törték fel valamilyen módon.
Jelszavat már változtattam, de lehet, hogy inkább törlöm az accountot, ha már úgyis egy használhatatlan fos a szolgáltatás minősége.
-
törölt tag
A 4-5-ös verziók már használhatatlanok?
-
törölt tag
7.18.0.103
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Nálam is ugyan ez az ablak jött be. Kipróbáltam a 6.18-as verziót, ekkor már "csak" forog a bejelentkezés előtt a karika, nem jut el a felhasználónévig se.
Beállításnál a hálózatot lehetne beállítani, ha ott üresen hagyom a portszámot, akkor azt mondja, hogy érvénytelen port. Ha beírok tetszőlegest, akkor se megy.
Ugyan azon a hálózaton win 10 alól megy minden szépen. A routeren (TP-LINK WDR4300) az upnp be van kapcsolva, látszik is, hogy más gépek skype-ja átmegy.
-
kispalika
csendes tag
Pár napja nem tűnik el az olvasatlan jelzés a tálcán Skype ikonjáról, pedig már többször is elolvastam az üzenetet. És természetesen a Skype-ot megnyitva a partner neve mellett is ott a jelzés.Bosszantó, mert mindig azt hiszem, hogy jött új üzenet, pedig csak a régi jelzés nem tűnik el.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Hogyan menthetem, és vihetem át egy új rendszerbe a chat előzményeket/üzenetnaplót ?
Üdv.
Astra
-
leviske
veterán
Sziasztok! Akadt egy problémám! Fogta magát az accountom és keresztül küldött az összes ismerősömnek egy linket. Ez számomra azért fura, mert az alkalmazás hónapok óta nincs a gépen, nemhogy belépnék róla... Az egyetlen pont amivel a legközelebb kerülök az accountomhoz az az outlook fiókom használata, de ott meg ugye böngészőben fut.
Hallott már valaki ilyesmiről? Kisebb pánikban vagyok most, mert minden fontosabb/hivatalos infó erre a címemre jön és eddig büszke voltam rá, hogy még spam-et is csak pár havonta kapok rá.

-
w.miki
veterán
Bemásoltam egy régebbi verziót a Docus/User/AppData/Local/Temp könyvtárba SkypeSetup.exe néven, majd a Tulajdonságait írásvédetté tettem, és most úgy tűnik békén hagy a frissítéssel

-
w.miki
veterán
válasz
Hequila
üzenetére
aha most nézem, ezek szerint 7.2-re van ez a parancssoros megoldás, de újabb változatokon már nem tiltható a frissítés?
ez a reg file-os megoldás újabbak esetén sem megy, igaz?
Ez a batch file csak XP-n működik, vagy Win7 esetén is? -
w.miki
veterán
Skype frissítést hogyan lehet kikapcsolni?
Úgy értem, a beállításokban ki van kapcsolva az automatikus frissítés, de mégis, minden skype indításnál feljön egy ablak, ami frissíteni akar.
Ezt hogyan tudnám kikapcsolni? -
spiritex
veterán
Gondolom W10-en is kétféle skype lehet a gépen, mint W8.1-nél, (ugyanúgy ahogy számológépből is kettő van, a régi megszokott, és az új, applikáció-féle teljes képernyős) tehát hogy van egy gyári skype applikáció és egy sima feltelepíthető normál skype. Mindkettő esetén jelentkezik a probléma? Nem lehet egyszerűen nem használni a problémásat?
-
zoltan6
addikt
sajnos még mindig nincs rá megoldás,én már raktam rá barkács drivert is,most meg már van rá hivatalos asus win 10 driver,fel is raktam,de még mindig csinálja nekem is.
most ott tartok,hogy itt van a gép mellett az androidos mobil,ha ír valaki skype-on akkor lépek csak be az asztali géppel.
-
TiMoN
senior tag
Asus hangkártya esetén a gép leállításakor bekövetkező skype hibára netán talált már valaki valami orvosságot?
Sajnos én még nem. Főleg az alaplapi hangkártyám használtam, de W10 alatt nem működik valami jól.
Kénytelen voltam felrakni az Asus hangkártyám és ha elfelejtek kilépni gép kikapcsolása előtt a skypeból akkor hibaüzenet fogad. Bosszantó, főleg ha éjjel netán frissít a gép és újra szeretne indulni. -
törölt tag
válasz
spiritex
üzenetére
Akár

Ha Pesten megbízható használt bolt kell, tudok, csak nemtom, ide írhatom-e, de üzenetre megmondom, garancia is van, nekem már 2 tök jó gépem volt onnan, és több ismerősök részére, eddig még sose volt smi különösebb gond, az apróságokat meg azonnal megoldották (pirosbizgenytyűt akartam cserélni rajta pl).
-
littledon
tag
Sziasztok!
Full-HD TV-n szeretnék Skype-ozni, A tv-nem támogatja a Skypeot. Mi lenne a legolcsóbb, legjobb megoldás ennek orvoslására? minden minőségi megoldás érdekel, eredetileg a TelyHD és Logitech megoldására gondoltam (a skypeot valahogy a webcamera futtatja...) de a majd 60k ár... picit vicc kategória.

-
Kerto
tag
Sziasztok!
Otthoni hálózatomon szeretném a Skype-ot tiltani. Hogyan tudnám ezt megoldani?
Legjobb lenne modemen keresztül megoldani.Speedport W 724V típusú modemem van.
Köszönöm! -
spiritex
veterán
válasz
szakallasgy1
üzenetére
Az sajnos nem elég, mert akkor is cseszteti az embert, hogy Frissítések állnak rendelkezésre.
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Feltettem az általad jónak ítélt Skype-ot (6.18). Tökéletes!
Itt minden verzió megtalálható, a 6.18-as nekem bevált. Köszi a tippet! 
-
törölt tag
válasz
szakallasgy1
üzenetére
A legújabb skype tudtommal nem megy xp alatt.
Rakjál régebbit. Azokkla még sose volt bajom xp alatt. Max muszájból frissítek, amikor beszüntetik a régi verziót. Vhol lejjebb írtam, melyik verziót futtatom (win7 alatt, de ezt szoktam felrakni xp alá is).
-
Kékes525
félisten
válasz
szakallasgy1
üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
szakallasgy1
üzenetére
A böngésző müködik? Tűzfal van? Engedélyezve van a skype?
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok! Sajnos a legujabb skype amin XP sp3 -as gépen lett felrakva azt Írja ki Kérem ellenőrizze internet kapcsolatát. Pedig internet van. A login menü nem jön be. Csak ez a szoveg. Mi lehet a gond? Wifi van otthon, nod vírusirtoval és frissen telepített rendszerrel.
Szerk: másnál sem működött, újra raktam azóta sem lett jó. Egy nyugdíjasnak csinálnám meg.
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok! Sajnos a legujabb skype amin XP sp3 -as gépen lett felrakva azt Írja ki Kérem ellenőrizze internet kapcsolatát. Pedig internet van. A login menü nem jön be. Csak ez a szoveg. Mi lehet a gond? Wifi van otthon, nod vírusirtoval és frissen telepített rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

felraktam a mókolt drivert rá, hátha jobb lesz,nem lett úgysem jó,majd miután láttam hogy van már rá hivatalos win 10 driver,felraktam azt.azóta hangja sincs,meg a szokásos memóriahiba gép kikapcsolásakor.