- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spiritex #5891 üzenetére
Nálam csak az egyik fiók megy most, a másikba csak belépni lehet, de beszélgetés már nem megy el, meg eleve mindenkit offline mutat pedig nem azok.
Nem tudom meddig fogják még tolni a szekerét ennek a programnak a mai világban nagyon kevesen használják már, nekem is a régi MSN korszakhoz képest az ismerőseim 90%-a eltűnt róla.
-
törölt tag
válasz
spiritex #5521 üzenetére
Akár
Ha Pesten megbízható használt bolt kell, tudok, csak nemtom, ide írhatom-e, de üzenetre megmondom, garancia is van, nekem már 2 tök jó gépem volt onnan, és több ismerősök részére, eddig még sose volt smi különösebb gond, az apróságokat meg azonnal megoldották (pirosbizgenytyűt akartam cserélni rajta pl).
-
-
dethroner
veterán
válasz
spiritex #5415 üzenetére
Nincs más eszközön bejelentkezve. De most csodálatos módon nem lép be, elérhető gomb "ki" állás most jó. Bár azt akkor se bírom felfogni, miért így működik. Korábban pécén ha nem mozgattam egy ideig az egeret, akkor jelent meg az hogy "nincs a gépnél", androidon most meg akkor ha kijelentkezik
-
dethroner
veterán
válasz
spiritex #5407 üzenetére
Mondok ezen kívül még két sokkal érdekesebbet.
1 fiókom van, ugyanazzal lépek be asztali gépen, mint telefonon. Vagyis, ha a telefonról kilépek (kilövöm az elérhető gombot) és utána be akarok lépni pc-n, offline-nak mutat. Be kell külön kapcsolni az elérhetőséget.
A másik, bnőm skype fiókja magától belépked. Telefonon kinyomja az elérhető gombot és szépen ki is szürkül nálam a partnerek között, kikapcsolja a wifi-t, szval elvileg semmi kapcsolata nincs a telefonnak és az alkalmazásnak a külvilággal, majd pár perc és hopp, már be is jelentkezett. Na ezt hogyan? -
Feri1977
senior tag
válasz
spiritex #5269 üzenetére
Mi csak mobilon használjuk, és nincs se szürke se sárga állapot. A másik ha zöld, akkor sincs a telefonja neten és skypeon, ha a zöld üres kör van, akkor meg előfordul, hogy rajta van vagy szintén nincs rajta, nem lehet tudni azaz, hogy skype-on van e az illető vagy nem, tudtam már őt hívni ha zöld volt, meg ha üres zöld volt akkor is. Érthetetlen. Az enyimén a legújabb skype van, az övén nem tudom..
-
mark777
csendes tag
válasz
spiritex #5235 üzenetére
Szia spiritex
Elárulnád Te vagy valaki hogy hogy találom meg az offline telepítőket ebben a topicban? Fél napja keresem, a kereső rossz vagy én nem tudom használni?
Innenhttp://into.hu/termek/skype/old/3564
letöltöttem a 7.3.0.101 es és a 7.1.0.105 verziót de mindegyik a legújabb 7.6.0.105 ös verziót rakta fel
Mindegyik 39755K méretű
Elvittem az ismerőmhöz a számokkal elnevezett könytárakkal pendrive-on és beégtemkösz a választ
-
Feri1977
senior tag
válasz
spiritex #5188 üzenetére
? 1. Semmi köze a mobilos skype-nak a windowsoshoz! Apámnak is csak a gépen van skype, a telefonján nincs! Semmi köze a kettőnek egymáshoz! " 2. Én nem erről beszéltem, hanem hogy szar az egész, rengeteg idő mire bejön+nincs olyan hogy látta, mint a viberben, +ott írja, hogy elérhető az illető, itt meg ilyen zöld jelzéssel jelezné, ami nem mindíg van kint, amikor nem zöld, akkor is ott van az illető például, szóval úgy szar ahogy van a skype. +Értelek, amit írsz a viber miatt, hogy az nincs desktopon, de nekem, akkor is sokkal jobb!
-
-
Bigyo13
őstag
válasz
spiritex #5129 üzenetére
XP-n ez nem működik!
"és csinálni kell egy 0 byte-os file-t ugyanazzal a névvel, majd a file Tulajdonságaiban fel kell venni egy Everyone nevű felhasználót és minden jogot Deny-ra kell tenni. Ennyi."Nincs a file-nak tulajdonságai, ahól lehet az engedélyeket állítani!
Főleg nincs egy TXT-nek!
És ha a TXT-t EXE-re módosítom, akkor sincs PONT az az egy lehetőség, amit írsz, vagyis nincs BIZTONSÁG fül -- és így engedély beállítási lehetőség sehol!
Már múltkór is próbáltam ezt, és azért találtam meg a sokkal egyszerűbb megoldást, mert csak egy KLIKK és soha többet nem akar letölteni semmit és nem kell csereberélni fájlokat a frissítés miatt!Mert nem keres frissítést! És szerintem ez egyszerűbb
-
Bigyo13
őstag
válasz
spiritex #5112 üzenetére
KÖszi!
Ez elég vicces, mert mind hármunknak a 7.4 -es verzió volt fenn és egyiknünk se tudott küldeni és fogadni is, vagy egyiket vagy másikat, a haramdik meg se küldeni se fogadni és csak a JPG-t
Ki érti eztVisszaraktam a 6.22-es verziót és azóta küldeni és fogadni is tudok JPG-t.. hihetetlen ez a Skype
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
spiritex #5050 üzenetére
Köszi szépen Spiritex
Megtaláltam, azonban azt a hibaüzenetet írja ki, hogy:"A(z) 'launchershortcut.exe' elem, amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott, vagy máshová helyezték, ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni.
Törli a parancsikont?
Igen Nem"
Máshová helyeztem, mert kitöröltem az exe fájlt amit előzőleg felinstalláltam, amikor próbáltam kiírtani a gépemről ezt a webcam controllert, de a skype-ról mégsem törölte ki a kontroller szoftvert. Akkor most nyomjam meg azt hogy törlöm?
Vagyis az igen-t?De akkor nem törlöm ki az egész Logitech software-t, vagyis attól még a skype fogja látni a kamerát?
Mert ha nem, akkor inkább maradjon az egész, végül is az a legfontosabb, hogy lássuk egymást, csak a gutta megüt, hogy vettem egy tök jó minőségű kamerát egy kisebb vagyonért, és egyre rosszabb -
Antitalent11
csendes tag
válasz
spiritex #5046 üzenetére
Helló Spiritex!
Köszi szépen az instrukciókat :-)
Megnéztem, ahogy mondtad, SKYPE 7.1.0.105-ös verziót használok. ez új vagy régi? (Sajnos totál nem értek hozzá)
Lehet, hogy eben még nincs meg az az opció, hogy lássam magam a kis ablakban? :-(Igen, az nálam is működik, hogy ha leteszem a skpe-ot a tálcára, akkor a másik felet felül látom kicsiben. de magamat sajnos egyáltalán :-(
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
spiritex #5043 üzenetére
Köszi, úgy néz ki működik. Amúgy előbb Norton IS-ben próbáltam csinálni neki egy blokkoló Rule-t, de semmi hatása nem volt, ezen kicsit megijedtem.
Szerk.: hát ez röhej, most próbálgatom más site-okkal is a Norton blokkolóját, de egyiknél se működik...
Szerk2.: most már úgy néz ki működik, csak kellet neki pár perc, vagy mi...
-
coxy01
tag
válasz
spiritex #4896 üzenetére
Helló.
Ha van egy jó 6-os működő verziód töltsd már fel légyszíves valahová mert engem is érdekelne! kösziAz lenne a kérdésem a "nagyközönséghez" találkozott mostanság valaki olyannal, hogy Skype legfisebb verzio 7.1.0.105 - WinXp sp3 és a partnerek képei (sajátom se) jelenik meg?
Mióta a kör képek lennének azóta semmi........
Visszatérés korábbi verzóra már próbáltam de akkor meg nem jelentkezik be
Ötlet? -
liksoft
nagyúr
-
McLaca
őstag
válasz
spiritex #4820 üzenetére
Hurrá, sikerült megoldaniuk azt, amit az msn már min. 5 éve tudott? Csak jobban... Mert ott csak addig tárolódott az üzenet a szerveren, amíg valahol be nem léptünk.
Arra nincs valami megoldás, hogy videohívásnál ne akarja mindenáron totál beletuszkolni az én videómat a másikéba? Csomó hely lenne felül, a régi verziókban feljebb is volt a saját videóm, de most folyton kitakarom a partner fél fejét, ha nem méretezem legalább fél monitorszélességre az ablakot.
Üdv!
-
AstraCDX
senior tag
válasz
spiritex #4782 üzenetére
Én is többször jártam így, hogy egyszercsak nem tudott bejelentkezni a kliens gépinduláskor .
De nekem semmi ilyesmit nem írt/közölt, hogy ez az elavult verzió miatt lenne .
Engem nem zavarna, az ha korszerűsítik a motort, nem hátrány az, de nem kellene ránk erőszakolni a user által meg nem választható felületeket, formákat, skineket .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
-
McLaca
őstag
válasz
spiritex #4771 üzenetére
A fejlődés mostanában mindig visszafelé történik... Pl. a főablakban a profilkép és partnerlista közti terület (keresés, tárcsázó) rohadtul pazarló, csomó helyet foglal, kevesebb látszik a listából és tele van üres részekkel. Meg a profilkép... A felét levágja, mert idétlen buborékba kell erőltetni. Érdekes, hogy ott nem a szögletes win8 dizájnt erőltették (hanem annál is rosszabbat).
Üdv!
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #4732 üzenetére
Csak ha valakit érdekelne a jövőben a megoldás. Vettem anyumnak egy 990 Ft-os Genius mikrofont, letiltottam a Logitech C270 mikrofonját, beállítottam a Genius-t alapértelmezett eszköznek, és láss csodát, megoldódott a gond, tökéletes a kommunikáció, nem kell mozdulatlanul és zajtalanul ülnöm (az ablakot sem kell becsuknom kötelezően), félve attól, hogy minden nesz, amit keltek lefojtja az ő hangját.
-
erik54
újonc
válasz
spiritex #4714 üzenetére
A windowsra még nem is gondoltam, pedig nem hülyeség. Viszont újratelepíteni egy rohadék skype miatt biztos nem fogom az egész gépet. Az ismerőslistát nem igazán töltené be, mivel folyton új fiókot kell csinálnom (más ID-vel). Mindesetre köszi a választ, bár ha úgy van, más megoldások is érdekelnek
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
spiritex #4464 üzenetére
Szerintem nyugodtan felrakhatod. VirtualBox-on próbáltam és felment gond nélkül az új Skype, SP3-as Windows-ra. Én még várok valamilyen megoldásra, hátha... Hiába írom át az exe-be a verziószámot, akkor már el se indul, msn-nél ment úgy anno.
4-5 éve Yahoo-t is használtam sokat, elég jó volt, a hívás hangminősége volt kicsit rosszabb a Skype-hoz képest, de lehet azon már javítottak azóta. Ott még képeket is lehetett mutatni a másik félnek egy oldalra megnyíló ablakban. Rajztábla is van benne, közös rajzhoz. Úgy emlékszem az újhoz, ahhoz is lehet Facebook-ot kapcsolni, mint Skype-nál. Mondjuk az utóbbi két funkció számomra lényegtelen. Ott is van kis reklám, de ugyan úgy ki lehet iktatni.
-
McLaca
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged