Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Aha. Nos, én Skype-os azonosítóval használom. Volt MSN-es is, és össze is lehetett volna link-elni, de nem foglalkoztam vele, mert azoknak a kapcsolataimnak, akik fontosak számomra, lett közbe Skype-os azonosítójuk.
Próbálj meg ide belépni az MSN-es e-mail-eddel. Ha ez se megy, akkor a "Sign in" alatt lévő "Problems signing in?"-el próbálkoznék.
-
<Adamsky>
nagyúr
Jobb klikk a felhasználón, majd "View Profile". A megjelenő ablakban a Skype szó mellett:

(#4984) zoltan6
Apró örömök.
Én ma vagy holnap új rendszert teszek a telefonomra (na, nem a Skype miatt), úgyhogy kíváncsi leszek, hogy ott mit produkál. Persze, ha minden OK lesz is, akkor is nagy valószínűséggel marad az egyel korábbi verzió, mert nem akarom minden alkalommal beírni a jelszavam. Ez egy igazi baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest