Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Antitalent11 #5147 üzenetére
Az csak nálad tűnik el, ő továbbra is látni fogja, ha nem törli. De nem fogja látni, h be vagy-e jelentkezve. És ha úgy van neked beállítva, nem tud felhívni, írni. De ha letiltod, akkor smiképp. Jobb gomb a nevére.
-
törölt tag
válasz
Antitalent11 #5145 üzenetére
Tudtommal nem.
Ha akkor rögtön kijavítod az üzenetet, az talán ért volna vmit, de most már nem tudod javítani sem.
-
zoltan6
addikt
válasz
Antitalent11 #5059 üzenetére
próbáld meg frissíteni a legfrissebbre,mert én most 7.3-ast használok,az előbb próbáltam a gyerekkel,de csak kicsinyíteni meg nagyítani lehet ebbe a verzióba. eltüntetni nem tudtam.
asztali (nem csempés) windows-os skype-ról van amúgy szó? -
válasz
Antitalent11 #5056 üzenetére
Ááá, leesett. Ezt hívás közben tudod bekapcsolni. Szerintem véletlenül kinyomtad... :-)
Sajnos nincs akivel tesztelhetném, de gondolom a nézet menüben lesz, vagy jobb gombbal kattintva a Skype ablakban. Persze videóhívás közben.
-
zoltan6
addikt
válasz
Antitalent11 #5056 üzenetére
közben még írtam az előző hozzászólásomhoz.
-
zoltan6
addikt
válasz
Antitalent11 #5054 üzenetére
-
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11 #5051 üzenetére
Itt kell letelepíteni a Programok hozzáadása/eltávolításá-nál: [link]
-
válasz
Antitalent11 #5051 üzenetére
Szia,
Spiritex kolléga megírta és működnie kell a dolognak, mivel azzal a lépéssel letiltod a Logitech szoftver automatikus indítását a rendszerrel, tehát nem keverhet bele a Skype működésébe. Természetesen újra kell indítanod a géped... Amint ez megvan, nézd meg ismét a beállításokat.
-
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11 #5049 üzenetére
A 7.1.0.105 nem a legúabb, de apszolút újnak számít, úgyhogy már bőven látnod kéne magad... Hmmm, gondolkodom.
A kontroller szoftvert pedig itt tudod kikapcsolni: Start menü / Minden Program / Logitech Webcam Software, majd kiveszed a pipát az Auto-launch webcam controller mellől, meg a legalsó Keep webcam controller... mellől. [link]
-
válasz
Antitalent11 #5047 üzenetére
Jó a nickneved...
spiritex kérdése továbbra is adott: hányas verzió?
Ha jól tippelek, akkor a Hang/Videó résznél lehet ezeket állítani, a Beállítások menüben. Eszközök menüből éred el... -
spiritex
veterán
válasz
Antitalent11 #5045 üzenetére
Kérlek nézd már meg, hogy hanyas a Skype verziód. Súgó / A Skype névjegye. Mert a kis ablaknak semmi köze a kamerához vagy annak driver-éhez, kizárólag a Skype-on múlik. (Egyébként ugyanolyan kamerám van mint neked és a win-em is 7-es, mint neked, és a főablak alján látom magam, ha pedig lerakom a Skype-ot tálcára, akkor jobbra fent megjelenik egy külön kis ablakban a másik fél.)
Csak akkor kapsz e-mail értesítést új hozzászóláskor, ha a Skype topicban állva jobb oldalon megnyomod az "Elmentem ezt az oldalt" gombot és ezzel a Kedvencek közé teszed, majd utána a Kedvencet között kikeresed a Skype topic-ot és megnyomod a jobb szélső boríték ikon-t, hogy e-mail értesítést kapj minden új hozzászólásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged