- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
válasz
zoltan6 #5787 üzenetére
... és más Viber-felhasználókhoz is szól a kérdésem.
Tapasztalataitok alapján a Viber - természetesen csak mobilon - "hatalmas" igényeimnek megfelelően működik? Igényeim ebben a hozzászólásban láthatók; igaz, ott még azokat a Skype-tól vártam volna el:
[5764]Konkrétan: valósként jelzi-e a kapcsolódási állapotot/elérhetőséget, alvó telefonra is megérkeznek-e a hívások, üzenetek?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
zoltan6 #5714 üzenetére
De igen, Asus hangkártyám van.. nem lenne baj a újjal ha megjelenne lent jobb oldalon az értesítési területen (tálcán), de egyszerűen ezt nem lehet beállítani. Egyébként nekem simán indul a rendszerrel a régi is a frissítés óta, de ez a hiba baromira idegesít, ami amúgy volt már korábban aztán eltűnt majd most a frissítés után jött elő újra.
-
Visormail
addikt
válasz
zoltan6 #5299 üzenetére
Csak off-ba mondom, hogy win10 bug miatt ott egyáltalán nem működik az spdif-en keresztüli DD live/DTS interactive a játékokhoz (a sima passthrough filmekhez az megy). Az ms elismerte, hogy náluk van a hiba és nem a hangkártya driverekben, szóval azt hiszem minden kártyát érint. Illetve most jött egy frissítés amivel a dolby már megy, bizonyos programokban, némelyik embernél...
-
törölt tag
-
Bigyo13
őstag
válasz
zoltan6 #5114 üzenetére
De a JPG képet próbáltál küldeni? Mert a BMP stb nekem is ment.. csak a JPG nem
A Messenger feliratos nevek alatt azt jelentheti, hogy az MSN Messengerből annó átintegrált felhasználókat most így is megjeleníti, nekem nincs és nem is volt, mert nem csináltam meg az összeintegrálást sosem!
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
zoltan6 #5060 üzenetére
Köszi
Hogy kell frissíteni? akkor nem lesz még rosszabb? olvastam 1-2 kommentet itt, hogy néhányan frissítették a skype-jukat és azóta egyáltalán nem látja a kamerájukat
@ TigerCat: A nézetben nincs erre vonatkozó ikon. Biztos, hogy nem kapcsoltam ki véletlenül, mert eddig egyáltalán nem volt kamerám.
Újraindítottam a gépet, miután a launchershortcut.exe -t töröltem (Ami a Logitech Webcam Software-rel települt) most is megjelenik a Logitech Webcam Controller ablak, csak mostmár nem feketében, hanem fehérben, és nem látszanak rajta az ikonok. (gondolom nem minden könyvtárat sikerült törölnöm)
Viszont most a kép, - amit a nagy ablakban magamról látok - keresztbe vibrál!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH tényleg megőrülök!!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zoltan6 #4980 üzenetére
Sima kikapcsolást csináltam úgy, hogy a Skype futott. Nekem így sem dobott ilyen hibaüzenetet. Sőt az Event Viewer-ben (magyar Win-ben talán "Esemény napló") is töröltem minden log bejegyzést, majd újraindítás után megnéztem, hátha a rendszer "elnyeli" a hibát, de nem. Se egy error, se egy warning. Nálad a naplóba ilyenkor íródik valami?
Egy kis guglizás után ezt találtam. Tényleg létező probléma. Bár egyes esetekbe más-más megoldás (bluetooth eszköz kikapcsolása, log out hang kiszedése, business verzió feltelepítése) segített. Már, akinek ...
(#4981) Myers
Kérd meg egy ismerősödet, hogy nézze meg, mi a Skype neved -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest