Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Kerdesem lenne, megpedig hogy a skype-ot be lehet-e ugy allitani, hogy automatikusan fogadja a hivast?
Fontos lenne, mivel en kulfoldon elek, es nagyszuleimmel szeretnek skypeolni,de oket mar nem tudom megtanitani a laptop hasznalatara :/
Annyit megtanult, hogy felnyitja a kepernyot, es bekapcsolja a gepet, de ennyi, semmi tobb. Ilyenkor en szoktam az o skype cimukrol felhivni magamat, tavoli asztallal oldom meg. De jobb lenne, ha lenne automatikus valasz, de ahogy utana olvasgattam, a mostani skypeokban mar nincs. Windows 7 van fent nekik. Van valami megoldas a problemamra? Bocs a hosszu szovegert, elmondani egyszerubb, mint leirni 😊 -
Ryder62
őstag
Hali,
Rá lehet venni a kedves Skype-t hogy az emailt és jelszót jegyezze meg. Minden belépéskor be kell írnom.
A másik ami halálba kerget, ha leteszem tálcára beszélgetés közben előjön az a kis ablak a jobb felső sarokban. Ezt nem lehet kilőni?
-
ACE-
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Próbáld ki a Viber-t, Facebook messenger-t, ha azzal is szar akkor máshol lesz a gond.
-
- = Zk = -
félisten
hali all
anno használtam, aztán mióta átköltözött a store-ba, gány lett

feltettem bnőm miatt, mert ugye meg lehet osztani képernyőképet hanggal.... oké. elsőnek ment a 7.41.akármi. exe... aztán a strore-ból... ment 1-2 alkalommal de, most már ott tartunk, hoyg szaggat a kép. a hang folyamatos... csak képernyőkép megosztással néztük, tehát webcamra passz.... de az nem... anyámmal pl nem szaggat a webcamra... hm
kérdés: ennyire elcseszték, vagy a hiba a kettőnk között van?! esetleg ha van másik alternatíva erre, az is jó lenne. tehát képernyőkép megosztása hanggal... -
ACE-
addikt
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Van egy skyp fiókom ahova nem tudok belépni. mindig a microsoft fiók jelszavát kéri, nem fogadja el a skypos jelszót. Legújabb win10 van a gépen. Az előre telepített skypot töröltem. Hogy tudnám visszaszerezni a régi skyp fiókom, s a benne levő partnereket?
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Email cím megfelelő lesz, de Skype online felületen be tudod állítani, hogy mi alapján találjanak meg.
-
2thletme2day
őstag
Üdv,
Eddig sosem használtam skype-ot de egy állás kapcsán skype-os interjút kértek tőlem. Mit kéne elküldenem nekik, hogy megtaláljanak skype-on? Microsoft fiókkal vagyok bejelentkezve. Emailcím alapján megtalálnak? A fiók beállításainál és testreszabásnál nem találtam semmi nicknevet vagy hasonlót ami alapján be tudnának azonosítani csak a nevet és email címet.
-
Spec
őstag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Az a verzió, amit beírtam elviekben megy a kollégám gépén. Mi is sokat bajlódtunk vele, de ez most működik. Ellenben az említett hibát produkálja, mai elég idegesítő. Viszont valószínűleg a Win 10-el való együttműködés lehet a probléma, mivel másik kollégáimmal, akiknek a gépén Win 7 van, gond nélkül megy a kommunikáció.
-
Spec
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne... Szerintetek mi okozhatja azt a problémát, hogy kollégámmal Skype-on szoktunk kommunikálni, és amikor én hívom őt, akkor pár másodperc után megszakad a kapcsolat, ha ő hív engem, akkor gond nélkül, stabilan beszélünk akármeddig.
Az én gépemen Win 10 fut, Skype 12.1811.248.0 verzióval, az övén meg Win XP Skype 7.36.0.150 verzióval. Sajnos mivel régi a gépe, állítólag nem is tudja újabbra frissíteni. Okozhatja ezt a problémát a két Skype verzió közti különbség, vagy esetleg más probléma, mondjuk hálózati gond állhat mögötte?
-
w.miki
veterán
Skype-ban megfordul a kép, fejtetőn áll. Az mitől lehet?
-
And
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Időközben jó kétórás szenvedés árán rendbe tettem a fiókomat. Részben figyelmetlenségből - nem az MS webfelületén, hanem a Skype bejelentkezési próbálkozások során - létrehozott egy 'gyerek' fiókot az én nevem alatt, és oda került a régi skype-nevem. Csakhogy azzal a fiókkal képtelen voltam bejelentkezni, mivel hiába adtam meg bármilyen engedélyt illetve vontam vissza mindenféle korlátozást a 'szülői' fiók alatt, továbbra sem engedett be. Egyszerűen és meglehetősen értelmetlen módon szétkapta a korábban egyetlen skype-fiókra mutató azonosítóimat (a régi skype-nevemet és az email-címet), és azután azokat két külön skype-fiókra hivatkozta át. Szerencsétlenségemre a korlátozott MS-fiókba került az 'eredeti' skype account. Tehát a két létrejött MS-fiók részben közös azonosítókkal rendelkezett, csakhogy az egyik a gyakorlatban használhatatlanná vált. Egy harmadik, ideiglenes email-címmel fel kellett oldani a címek összegubancolódását, majd a 'gyerek' fióknál egy kártyaszámmal bizonyítani kellett hogy felnőtt vagyok. Utána az eredeti email visszaállítása, majd a felesleges fiók törlési előjegyzése következett.
Száradjon le a tíz ujja annak a zseninek, aki ezt az eszetlenséget kitalálta, leprogramozta, és lehetővé tette, hogy az eredetileg egyetlen acc-ra hivatkozó azonosítók kétfelé ágazzanak. -
Nyethuszar
tag
Hali! Ennél az új skype-nál a 8.18.0.6-nál miként lehet hangot adni annak,ha pl játék közben üzenetet kapok azt halljam is? Mert így nem veszi az ember észre ha üzenetet kap

-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
XP alá már telepíthető Skype ?
Korábban, több hónapja kivágott, akkor próbáltam másikat, újabbat föltenni eredménytelenül .
Azóta nem értem rá ezzel foglalkozni, most van némi kis időm rá .
Mi a helyzet ?
Semmi esély nincs a Skype, és az XP együttműködésére ?
Üdv.
Astra
-
And
veterán
Találkozott már valaki ezzel? Bejelentkezéskor ezt írja: "Szülői engedély szükséges. Korhatár miatt szülői engedély szükséges a fiók használata előtt. Bla-bla". Még jó, hogy az a bizonyos skype-fiók már önmagában is majdnem eléri a nagykorúság korhatárát. Egyszerűen nem enged be, meg hívjam ide az egyik szülőt, ha kéznél van, adjunk meg bankkártyaszámot (aminél persze "valamilyen" hiba történt, nem fogadja el). Mindezt egyik napról a másikra, talán egy verziófrissítést követően, de ez sem biztos.
Hogy a rákba' sikerült ezt a kicsi, fürge, hasznos kis alkalmazást hosszú évek kitartó munkájával egy behemót, MS-módra tenyérbemászó / csilivili, folyamatosan dizájnváltáson áteső használhatatlan katyvasszá tenni, ami állandóan problémázik? És miért néz egyszer csak kiskorúnak tizenvalahány év aktív használat után? Végre kidühöngtem magam ezen a f@sadékon..
-
degec
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére

sequator:

-
degec
senior tag
Tisztelet,
Segítséget kérnék szépen lehet én vagyok túl béna..
Skype legfrissebbet telepíteném win10 pro alatt, DE nem engedi sehogy sem, letölt 65 mega, skpye oldalról telepítő elindít akár rendszergazdaként akár nem, szól hogy oké de hatalmas élmény érdekében menjek a mikrofos app storeba, nekem ez tiltva van úgy hogy nem is jutok tovább..de minek ha offilne telepítő?
Skype classicot sem engedi. Skype portablet sem engedi elindítani mert valami IE plugin bánata van.. kezdem feladni ezt a régen imádott programot..Az app store-t ezzel tiltottam le: https://github.com/Nummer/Destroy-Windows-10-Spying/releasesSzóval tudtok valamit mondani? köszöntem szépen...
-
old-dog
aktív tag
Már megjelent a 7.41.0.101 verzió, de a program nem frissít , ha rámegyek a programfrissítés keresése opcióra. Manuálisan csináljam, vagy megteszi a program később?
-
Źşë'
addikt
tud arra valaki megoldást hogy skypeolás közben pl játszom valamivel, és az engem hallgató fél akadást és recsegést tapasztal... de ha lehalkítom a játékot akkor sokkal jobb lesz a dolog, de még mindig megmarad a recsegés/akadás néha néha - borzasztó szar lett a skype... a probléma win7 és win10en is jelentkezik ugyan úgy, ill. két külön gépen tesztelve, két külön hangkarival
-
SAIKON
tag
Üdv!
Nekem is van egy skype problémám

Win7-es gépen van fent a Skype 7.40.0.104, ill. 151-et is próbáltam.
A lényeg az lenne ha hívom skype video-val ezt a win7-es gépet, akkor a háttérben futó skype megnyissa teljes képernyőben a video ablakot.Ez korábbi verziókban működött, nem tudom mióta / melyik verziótól nem megy

Fateromat szoktam hívni, kb. skype-ra használja a gépet csak bekapcsolja és már tudom is hívni, auto fogaja a hívást stb., csak ez a full screen zavar. Ezt szeretném ha (nem egy nagy dolog) magától teljes képernyőn indulna minden beavatkozás nélkül.
Van ilyen beállítás csak én nem látom, ill. verziófüggő és próbáljam meg korábbival?Zavaró hogy a 22"-nak csak a 1/4-én van kép

Esetleg win10-en lehet hogy megjegyzi az utolsó ablakméretet?
-
ddt500hu
veterán
Üdv!
Óriási problémám van! PC-n nem tudok belépni a fiókomba mert elfelejtettem a jelszavam.
Amikor újat csinálok nem abba a fiókba kerülök mint ami a telefonomon van! Azt sem tudtam, hogy van két fiókom ugyan azzal az e-mail címmel. (Lehetséges ez egyáltalán?)
Szóval az email cím azonos de a többi (kép, skype név,) különbözik és persze se ismerős, se csevegések.
Alapvetően az volna a kérdésem, hogy a telefonban meg tudom nézni a jelszavamat? Nem tudom elővarázsolni.
Sőt ha kijelentkezek azonnal visszajelentkezik magától.
Előre is köszi! -
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Win 64 bite-es rendszeren a Skype-ba nem tudok bejelentkezni, bár minden adat jó, állandóan azt írja, hogy nem tudott kapcsolódni. Próbáltam Microsoft adatokkal is, de ugyan az a helyzet.
Próbáltam az újn7.23 Skpe-val, illetve a régi 6-os verzióval is, de a helyzet változatlan.
Mi kínja lehet ennek a nyavalyának, illetve mi lenne a megoldás? -
AnginaP
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Most raktam fel a 1709-et, és csak a store-ból engedné feltenni a skype-t, ám ott azt írja, hogy "Ez a termék csak a belső merevlemezre telepíthető." Nos, a gépemben belül levő ssd-nél beljebb hova? Ottan belül bent mélyen a gépben bent ott..... Vagy az AHCI zavarja? Vagy mi lehet a gond? Próbáltam standalone 8.17 telepítőt is /silent kapcsolóval, úgy felmegy, viszont ott a login-nál meg befagy az egész winfos.
plz help! 
-
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Nem egyezik meg, valamennyiben más, de majd meglátod neked megfelel-e.
A frissítés ugyanolyan, mintha letöltenéd a weboldalról. -
Nyethuszar
tag
Egyenlőre még egy Win7 x64 van fenn.A 10-es majd jövőhéten lesz csak kb feltelepítve. Az abba beépített skype teljesen megegyezik a külön letölthetőssel? A jelenlegi skypomat meg nem tudom frissíteni automatán erről a 7.40-ről. Pedig be van kapcsolva az autoupdate és ha a frissítés keresésére nyomok akkor "Ön már telepítette a skype legfrissebb verzióját" . De nem értem miért
. Az automatán felfrissítés elviekben biztonságos (lenne ha menne) nem ? -
Stanchore
senior tag
Tud valaki adni egy microsoft support email címet, ahova lehet nekik írni? Elsősorban magyarul, de ha olyan nincs, akkor angolul. Sehol nem találom az oldalon, minden vagy az online súgóba, vagy a közösségi helpbe visz. Köszi
-
válasz
Nyethuszar
üzenetére
W10-ben alapból van egy Skype, de ha nem tetszik, telepíthetsz másikat.
A 8-as telepítője elviekben tiszta, fentebb linkeltem róla. -
Nyethuszar
tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Mit értesz az alatt,hogy a host fájlba be kell írni, ne zaklasson reklámokkal? Azt,hol keressem-találom? A skype cookiek eleve nincsenek engedélyezve, meg az alatta levő hirdetéses sem engedélyezett.

Ja meg még valami. Jövőhéten fogok új W10-et telepíteni. Akkor most milyen Skypot tegyek fel rá? A hivatalos oldalról a legújabbat ? Már tiszta a telepítő, vagy még tilos.. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Egy víruskereső jó pénzért bármilyen hibaüzenetet tud neked generálni egy program tevékenységével kapcsolatban

Host fájlba be kell írni, hogy ne zaklasson reklámokkal, a beállításokban meg nem hozzájárulni a fejlesztéshez - reklámhoz, meg a cookie-kat kikapcsolni.
Ha ezek ellenére valami-valaki mégis bejön a gépedre, azon nem fog segíteni egy használhatatlan Skype verzióra váltás sem
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Tudja valaki, hogy egy microsoft fiók átnevezés után mennyi időt kell várni, míg újra átnevezhetem? 3 napja nem tudok belépni a skypeba, és sehogy nem tudom feltámasztani a fiókom. Egy hibás email cím lett hozzáadva, amit valamiért be is tett elsődlegesnek úgy, hogy arról a címről nem is igazoltam vissza és az óta sehogy nem enged bejelentkezni

-
pimmi
senior tag
android skypon hogy tudom kikapcsolni hogy a szuletesnapokat ne jelezze? k.
-
dudikpal
senior tag
Kb 2 hete gépeladás miatt töröltem az összes skype üzenetemet, a beállításokban a kézi törléssel.
Ez UTÁN kimásoltam a skype könyvtárat egy pendrivera. Nagy volt akkor a káosz, fel sem túnt, hogy felcseréltem a sorendet
Most itt az új gépem, win10, bemásoltam a könyvtárat, és persze tök üres az egész előzményem.
Olvastam, hogy 30 napig felhőben van az előzmény, mégsem tölti le.
Viszont a mentésemben meg a main.db 30MB, ami sztem sok, ha tényleg üres lenne. Próbáltam skyperioussal belenézni, de az sem lát semmit. Pedig abban reménykedtem, hogy a méretéből adódóan ott van benne valahol az előzmény, csak nem tudom előcsalni.
Tudnátok javasolni még vmit, amit esetleg nem próbáltam, és segíthetne?
Chatsync-et is néztem, pár chatfoszlány van benne csak.
Skypelogview sem segített. -
pimmi
senior tag
oké, köszi, nekem Skype 7.40.0.104 van és kb 3 hete tettem ujra, akkor ez gáz? hogy nézhetem meg hogy baj van vele? nekem nem kell a 8
-
pimmi
senior tag
ezt nyomatják most mindenhol, az asztali változatra, van alapja?
köszi
azt mondják, hogy probléma lesz a skype-al, törölje mindenki, mert a hackerek ezen keresztül támadhatnak -
UFO1
senior tag
Senki nem tudja, hogy lehet menteni mobilon a beszélgetéseket vagy drive-ra, hogy egy másik telon vissza állítsam? Asztali gépen megtaláltam a helyi mentést, de nem tudom szinkronizál e az új telefonnal?

-
PöCöKuk@c
tag
Ez a szerencsétlen nem elég, hogy napokig nem volt képes kapcsolódni, erre ma reggel azzal fogad, ha még akarom használni adjak meg egy születési dátumot !!
Mi a francot csináljak vele, hogy ne legyen muszáj semmilyent sem megadjak, tudom lehetne valótlant is, de én semmilyent sem akarok. 
-
UFO1
senior tag
-
PöCöKuk@c
tag
Nálam megjavultak a Skype- ok, mobilon is asztalin is, most van egy rakat skype- om, de a régieket használom, mert jobban tetszenek.
-
TomMusic
őstag
Hát nem egy túl friss hsz-re válaszoltál, de azért köszi!

Egyébként erre megoldás lehet az új skype letöltése. Ami viszont nekem nagyon nem tetszik. Sajnos itt is elgurult a gyógyszer. Ahelyett, hogy javítanának rajta, inkább rontottak. Értelmetlen dizájn váltás (mert az a legfontosabb..), és cserébe még valamiért lassú is lett a program. Szerencsére csak a céges gépen kellett az újat leszedni (azt is csak azért, mert a régin nem akart belogolni), ami nem egy erőmű, de azért nem kéne hogy laggoljon..
Szóval az új skype egy kaksi. -
tacsy003
csendes tag
Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nem jelzi az értesítéseket a Skype egy ideje win10-en. Amikor lent van tálcán nem is kapom meg az üzeneteket csak ha rákattintok, akkor válik újra online állapotba és ez az összes alkalmazásomra igaz viber insta... ha lerakom a tálcára az alkalmazást kb. olyan mintha bezártam volna pedig régebben jöttek az értesítések. Más pc-n jönnek rendesen az értesítések szóval nálam lehet valami elállítva. Az alkalmazások értesítéssei engedélyezve vannak.. Valakinek valami tippje?
-
UFO1
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Nem úgy értettem hanem egy fiók 2 telefonon lehet egyszerre aktív és a beszélgetéseket, hogy tudom teljes egészében átmenteni. Azt olvastam (remélem nem tévedek) az 1 hónapos beszélgetések átkerülnek mert addig tárolja a szerver csak nekem régebbiek is vannak az előző telón (+ PC-én is fent van) és azokat is szeretném áttenni az új telóra.

Viber-nél meg ez a gondom:
Vettem egy másik telefont és feltettem a vibert csak nem tudtam, hogy nem lehet 2 android telón és eltűntek a beszélgetések. Sajnos nem mentettem elötte. Elvileg ott kell lennie, mert 159MB-ot ír ki adatnak csak máshol írták az új kódolás miatt nem látom a régi beszélgetéseket.
Elvileg így meg lehet találni a régi beszélgetéseket csak nem értek hozzá.PC-n is fent van a Viber csak ott nincs mentési opció Google drive-ra, de azt írták egy adatmentő cégnél elvileg onnan át lehet tenni telefonra a beszélgetéseket.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni és hogy a 2 lehetőség közül melyik működhet, akár még fizetnék is érte.

-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Lehet a skype több android eszközön? Bocs, hogy rákérdezek, de a viber-el megszívtam és eltűnt az összes beszélgetésem mikor feltettem egy másik telóra.
A másik kérdésem, hogy tudom áttenni az régi beszélgetéseket az új telefonra vagy magától szinkronizálódnak?
Esetleg viber-hez nem ért itt valaki?
-
Abrion
senior tag
van olyan lehetőség a skypeban? hogy írók egy üzenetet és a skype kimondja? mármint halhatóvá válik az üzenetem?
ilyen text to speech lehetőség? -
Male
nagyúr
Nincs mit!
Ráadásul kevesebb RAM-ot is eszik, meg van éjszakai módja, hogy ne folyjon ki az ember szeme a sötétben ( arról nem beszélve, hogy nem foglalja el a fél képernyőt a kapcsolat lista állandóan a semmiért ).... ezek után főleg nem értem a "nagy Skype"-ot, hogy mi a fenét csinál, mert konkrétan sokkal több erőforrással, több hibával tud kevesebbet
-
perempe
veterán
xp-n régi gépen (P4 2.8GHz, 512MB RAM) nem megy a 7.36.0.150.
-
brd
nagyúr
Androidra létezik olyan(,) Skype (hálózatát használó program), ami működik? Úgy értem, hogy olyan bonyolult funkciókat, mint az azonnali üzenetküldés, sikeresen abszolvál. A hanghívásban egyelőre nem reménykedek, de az is jó lenne. A Microsoft hulladéka sajnos már nem képes erre. Sikeresen bejelentkezik, más személyeket tudok keresni, tehát kapcsolódva van, de ha írok egy kontaktomnak, csoportnak azt nem kapja('k) meg (visszafelé sem működik). (WiFi-n próbálva, adattörlés, letörlés, és utána telepítés megvolt.)
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom már hogy mit csináljak a következő problémámmal

A probléma a következő adva van egy skype fiók aminél a kamera a hang be is van állítva szépen a skype fele a hívás az jó tehát letudom ellenőrizni a dolgokat.A probléma itt kezdődik ha valakit próbálok hívni az ismerősök közül az lát a képen de én se meg ő se hall engem ugyan ez van fordítva is tehát ha engem hívnak de ha viszont mobilon lévő skype fiókot hívok ha iphone vagy android az viszont oda vissza tökéletesen megy.
Az OP rendszer az Win 7 64 bit a skype meg 8.15.0.4 es a verzió.
Nem kell röhögni de ADSL vonal van
Előre is köszönöm a segítséget -
pimmi
senior tag
válasz
Fürkésző
üzenetére
lényegtelen már feljebb linkeltem miért de akkor sem értelek, itt a version list nincs is sima 7.4
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Kár, ha kinyírták
, perpillanat úgy oldottam meg, hogy van valami Lite verzió még fejlesztés alatt és az tudott kapcsolódni. Kinézete fogjuk rá elfogadható...de legalább működőképes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Spórolós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak ennyit ir ki egy 2 másodperces próbálkozás után. szép pirossal a skype ablak tetején..
Mi kínja lehet ennek a nyavalyának, illetve mi lenne a megoldás?