Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Én is még a 4.2.0.187 verziót használom.
Windows Live Messenger-nél volt még anno, hogy át kellet írni az exe-jébe a ProductVersion résznél egy újabb verziószámra és akkor már be lehetett lépni vele. Skype-nál is megpróbáltam tegnap, de sajnos úgy még el se indul a program. Én egyenlőre próbálok valamilyen megoldást találni rá, annyira nem sürgős részemről.
Viszont, ha nem sikerül kijátszani és fel kell tenni az újabb verziót, nekem az sem tetszik benne, hogy alap esetben mindig a microsoft fiókkal akar belépni, több kattintás, mire be tudom írni a Skype azonosítómat. Elég zavaró, miért nem jegyzi meg, mivel léptem be utoljára, miért erőlteti a Skype, a régi Windows Live Messenger bejelentkezést (nem automatikus bejelentkezés esetén).
Van erre valamilyen megoldás, hogy rögtön a Skype bejelentkezővel induljon az ablak?
-
fPApi
őstag
válasz
spiritex
üzenetére
Az azért nem árt, ha az ember nemcsak a next-next-ok módszerrel telepít, hanem el is olvassa, hogy telepítés közben mit mond a telepítő. Így már semmi furcsa dolog nincs benne: Azaz felajánlja, hogy feltelepít mindenféle szuper okosságokat, és azokat kell kivenni, illetve decline-al elutasítani.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Mi tegnap áttértünk ooVoo-ra. Meg kell még szokni, de kiváltja a "chat óriás"-t... Aki felteszi, óvatosan tegye, mert ki kell szedni minden pipát install közben, és furcsa módon Decline-al kell befejezni a telepítést (nem Accept-tel), mert különben felrak még valamit. Na viszlát!
-
Krystal_s
addikt
Engem is utolért a vég.
Pár verzióval korábbi van fent, Win7 és ma kiírta, hogy "Ön a Skype túl régi verzióját használja, ezért nem tud bejelentkezni".
Persze, hogy azt használom, ha a legújabbak egyik napról a másikra végtelenségig kezdték enni a memóriát. 800 MB felett járt, amikor azt mondtam elég. Volt reinstall, újabb verzió próba és nem lett jó, akkor kerestem egy stabilabb (neten ajánlott) verziót. Hát ennyi volt.
-
spiritex
veterán
válasz
energivampir
üzenetére
Szia!
Mire jutottál! Mert ez a Skype nagyon durván nyomja! A barátnőm ma lépne be XP SP2-n és nem engedte be. Kérte tőle, hogy frissítsen. Letöltötte, installálná, erre Fatal error-al leáll a telepítés... Köszi szépen. Úgyhogy nem kellett várni arra, amit korábban mondtam, hogy ki akarják zárni az XP-seket is, mert a az a jövő már itt van... -
spiritex
veterán
válasz
energivampir
üzenetére
Szerettem és sokat használtam ezt a verziót!
Felrakhatsz próbaképpen egy régebbi verziót, de szerintem nem fog menni, mert nem magával a verzióval van a baj, hanem amikor belépsz, szerintem lekérdezik távolról, és látják a verziószámodat. Hiszen ugye nem változott a Skype-verziód, régóta ugyanez van fent, akkor miért mondaná azt, hogy nem támogatja az op.rendszert. Itt a készítőkkel van a gond, akik eldöntötték, hogy mindenkire ráerőltetik a legújabbat. Magyarul szerintem csak a legújabb verzió fog működni, de az is csak addig, amíg ki nem találja a mikrofo*-skype hogy ki akarja irtani az XP-ket is a gépekről... -
spiritex
veterán
válasz
energivampir
üzenetére
Ez most melyik verzió?
-
energivampir
csendes tag
az eset tegnap történt, mikor reggel skypeoltam minden rendben volt. dél körül kijelentkeztem,de nem állítottam le a programot mondván később úgyis kell. Csakhogy későbbi bejelentkezéskor már nem engedett be
. Kiírván hogy a skype nem támogatja az oprendszert
xp sp3. régebbit tegyek fel vagy frissítsem hátha akkor mégis megy? -
bango
tag
Miért kényszerít a skype új verzió letöltésére? Az én telefonomon 4.0 óta nem volt verzió ami működni tudott volna hibamentesen. Egyszerűen kizárnak a használatából .
-
Valamennyire ide is tartozik, így belinkelem:
Üzenetküldő alkalmazás p2p alapon, titkosítva, központi szerver nélkül. Jelenleg meghívó igénylés szükséges hozzá

-
TiMoN
senior tag
Engem ez a "beragadás" dolgoz zavar.
Tudom van a /remotelogut parancs, de nem vagyok vele elégedett.Ha gépen beírom és elfelejtettem pl Tabról v telefonról kilépni akkor kijelentkezteti.
Szóval újra be kell írnom majd a felhasználó nevet és jelszót!
Örülnék egy pl zárt képernyőnél egy AFK jelzésnek vagy mint régen telefonáltam
akkor elfoglaltra váltott át még a Symbianos Skype. -
Gabo83
csendes tag
Sziasztok!
Én tudok egy másik alkalmazást a skype helyett.
Ki szeretné vki próbálni ?
Nem csak pc-n hanem elérhető táblagépeken és androidos okos telefonokon is
4.0 verzió vagy felette.Üdv
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Sátán44
üzenetére
"Beragadásra" Ez segíthet.
-
jeti50
újonc
Sziasztok, olyan problémáim lennének hogy:
1. Ha egy ismerősöm skypon elfoglalt státuszra teszi magát akkor nekem úgy jelzi, hogy be sincs jelentkezve.
2. Illetve néhány ismerősöm állandóan be van jelentkezve, pedig tudom hogy nincs.
Mindkét hibát leteszteltük, telefonos és Pc-s verzióban is, és fenn áll. Régebben soha nem volt ilyen gond pedig már jó pár éve van skypom.Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Meg lehet lenni skype nélkül.

-
MTomi11
csendes tag
Tegnap frissűlt a lumia 925-ös telefonom win 8.1-re. Azóta ha a Skype-n bejövő hívást fogadok, a beszélgetés végén nem bontja a vonalat, visszahívni sem tudom azt akivel beszéltem. Ugyanakkor a képernyő felső értesítési sávban megjelenik a szöveg, hogy "koppintás, stb plusz, hogy hány perce vagyok vonalban, azzal akivel már nem is beszélek. Emiatt a képernyőzár sem aktiválódik. Már újratelepítettem a Skype-t is de nem oldódott meg a probléma. Mindig újra kell indítani a telefonkészüléket. WIFI-n használom. Van valakinek ötlete?
Köszi előre is. -
spiritex
veterán
A legfrissebb Skype óta torz a képem, amit mások látnak! Felülről lefelé össze van nyomva! Jelentkezett már ez a hiba valakinél? Van rá valami megoldás? Köszi!
-
törölt tag
És azt hol kell? Mert hiába lépek be a Mivrosoft fiókba meg a Skype online szarjába sehol sincs ilyen opció. Vagyis de a Microsoft fiókban látom hogy ott a régi Skype összevonásom, azt sikerül megszüntetni, most akkor össze kéne vonni az új Skypepal, csak rohadtul nem találom hol lehet.
-
Sátán44
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Konkrétan nekem 4 partnerem is van, aki folyamatosan online-ban van. Apósom skype azonosítójával kezdődött. Jelezték neki, hogy folyamatosan fent van, pedig csak hébe-hóba lép be. Próbáltam kilépni, belépni, de semmire nem reagált. Egyedül a láthatatlan jelzés működik. Létrehoztam egy új skype azonosítót neki és azzal meg semmi gond sincs. Ki érti ezt

-
€uro
őstag
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy amikor a barátnőm kilép a Skype-ból, akkor nekem még mindig azt jelzi a rendszer, hogy online állapotban van? Az a gond, hogy nem jelentkezik ki, hanem csak bezárja a programot? Ha így van, akkor ezt a - magatartást a - Skype miért nem tudja a helyén kezelni?
-
Sátán44
addikt
Ti nem tapasztaltátok mostanában, hogy beragadtok a skype-ba? Több ismerősöm jelezte, hogy éjjel-nappal be vagyok jelentkezve. Én is tapasztaltam partnereimnél pont ugyanezt. Windows 8.1-et használok, de a többiek elég vegyes oprendszerrel rendelkeznek.
-
törölt tag
Csináltam új skype fiókot, most már beenged a parancsikonos kapcsolóval együtt. És most az ismerősöket hogyan importálom át? Vagy nincs véletlenül a skype mappában lista róluk?
-
mobbo
senior tag
help
vezetékes osztrák számot hívok skypeout-ról, eddig minden rendben működött, de most azt csinálja hogy felépül a hívás de nem csörög ki hanem egy női hang bemondja németül, hogy hívószámkijelzés nélkül nem tudom elérni a hívottat, kapcsoljam be ezt a funkciót stb.
ma reggel is 1 hívás rendben volt, a második már ezt a szöveget adta és azóta is csak ennyit sikerülmi ennek az oka, mit lehetne tenni?
thx -
törölt tag
És ha az ActiveX-et törlöm?
-
spiritex
veterán
Két nagyon jó alternatíva is van: 1. Google Hangouts és 2. ooVoo, mind a kettő jobb a Skype-nál!
-
törölt tag
Sikerült életre kelteni a fenti módszerrel, de skype nevem nincs csak live fiókom azzal léptem be mindig és ezzel meg nem enged be. Most kajak csinálnom kell új skype fiókot hogy beengedjen? Online skype oldalon be tudok lépni csak ott beszélni nem lehet, mint régen az msn-nél a microsoft fiókból....
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az van, hogy egyre több ilyen hiba van. Tojok a skype-ra, már lassan minden oldalnak(e-mail, közösségi) van videózós csevegője, a Skype mehet a süllyesztőbe, főleg az erőltetett, újítós, nem működős fajtájára tojok nagy ívben, amelyik annyit zabál, mint a fész csevegő programmal együtt
Akivel beszélni akarok, azt meglelem. Nem kell már a Skype. A Viber mellett egyre feleslegesebb. Nekem se működik, de már nem is érdekel. -
törölt tag
Hali.
Nálam is ugyanez a hiba, pörög a kék háttéren az a lókaki és nem lép tovább. Tegnap még jó volt. Most akkor mi van? 64 bites W7.
-
McSico
senior tag
válasz
üzenetére
Találtam némi segítséget EZEN az oldalon.
Ahogy kivettem a szövegből az ActiveX vezérlővel van valami probléma, és ezért nem jön be a bejelentkező ablak. Van ott egy link amivel le lehet tesztelni, hogy működik e az ActiveX. Ha igen akkor az asztalon csinálni kell a Skype-nak egy parancsikont, és a a tulajdonságoknál a Cél mezőbe el kell helyezni a /legacylogin kapcsolót.
Az én esetemben ez így néz ki:
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /legacylogin
Ezzel a módszerrel csak Skype fiókkal lehet belépni, mivel a régi bejelentkező képrnyő jelenik meg.De amúgy nem értem, hogy az MS miért nem javítja ki ezt az elég nagy hibát a programban. Ugyanis ez elég gyakori probléma win8-as gépeken.
-
Elküldte az üzeneteket és utána törölte. Elküldöd utána jobb klikk felajánlja a törlést és a módosítást. Próbáljátok ki...
McLaca
Ezt sajnálattal hallom, köszi az infót.
-
Palafi
aktív tag
Ez ugyan úgy működik, mint egy normál levél. Ha megírom, feladom a postán, elviszi a postás. Ha feladás előtt meggondolom magam, és széttépem a levelet, nem tudja megnézni a címzett. Tehát ha írt, és elküldte, már nem tudja kitörölni. Ha még elküldés előtt kitörölte, az olyan, mintha nem is létezett volna az a levél, üzenet.
-
-
Az lenne a kérdésem, hogy ha a beszélgetőpartnerem írt nekem de kitörölte az adott üzeneteket mielőtt elolvashattam volna meg tudom-e nézni, hogy mit írt. PC-n nem voltam éppen bejelentkezve de a telómon fent van és ott asszem mindig be vagyok lépve.
-
spiritex
veterán
Van tippetek, hogy mitől van, hogy két hete, két gépemen is kitiltott a skype, mert pár verzióval régebbi volt fent, (és csak azután tudtam belépni, hogy frissítettem), haverom gépén meg szintén ugyanaz a verzió van, mint nálam korábban, és ott nem jelentkezik a tiltás, és beengedi azóta is?
-
fPApi
őstag
Vettem egy skype telefont és kaptam hozzá egy 45 perces voucher kódot, majd mailen is kaptam egy 60 perces voucher kódot. Mivel még nem volt ilyenem, kérdezném, hogy ezek meddig érvényesek ha aktiválom őket, illetve külön-külön érdemes aktiválni (ha lejárt az egyik, jöhet a másik), vagy lehet egyszerre? Szóval hogyan járok a legjobban?
-
törölt tag
8.1-en én sem tudok bejelentkezni. Egy nagy rakás trágya. Regisztrált, hivatalos nyóccpontegy. Nekem az a helyzet van, hogy rákattintok a skype-re, az elkezd bejelentkezni, de nem jut sehova, nem tudja betölteni a bejelentkező oldalt, csak homok órázik....tojok rá, már nem érdekel, senki sem tudja, mi baja, és elvett 10 órát az életemből, uninstaláló program, vírus kergetés, törölgetés, több program verzió letöltése a skypéről, és
SEEEMMIIII.....
Ha nagyon kell, akkor külső netes oldalról belépek, ahol akkor is lehet szkájpolni, ha nem is telepíted...
Szánalmas ez a mindenhova fejlesztés. -
McSico
senior tag
Sziasztok!
Erre van már valami megoldás? Már az agyam eldobom az egészen. Rákényszerítik a felhasználót a frissítésre, azzal hogy nem lehet belépni. Felfrissítem és a linkelt kép fogad. És így hogy a túróba lépjek be? Az oprendszer win 8.1. Teljesen mindegy hány bites. Kíváncsiságból felraktam a másik gépemre, azon 64bites a rendszer. Soha nem látott még Skype-ot. És ugyan az fogad. Gyakorlatilag kössz a nagy semmit MS.
Szóval ha van valakinek ötlete szívesen fogadom. -
BullZeye
veterán
Nem mondjátok komolyan, hogy Skype akkora amatőr szar, hogy ha 1 hangkártya (integrált) van a gépben, akkor nem lehet megoldani azt, hogy én haljam a másikat, miközben beszélek?
(nincs full duplex a mai napig?)
-
saljapin
újonc
Kérlek segítsetek! A hülyeségem miatt... működő skype, de jött, hogy engedélyezi, hogy a program módosításokat hajtson végre? Kapkodás, az engedélyezés helyett a "kapcsolat megtagadása mindenkor" nyomtam meg. Innentől vége, csak pörög a kék mezőben, nem tudok vissza jönni.
Nem vagyok nagy profi... segítsetek. Nagyon köszönöm!
-
saljapin
újonc
Segítséééég! Kérlek segítsetek! A hülyeségem miatt... működő skype, de jött, hogy engedélyezi, hogy a program módosításokat hajtson végre? Kapkodtam és az engedélyezés helyett a "kapcsolat megtagadása mindenkor" nyomtam meg. Innentől vége, csak pörög a kék mezőben, nem tudok vissza jönni.
Nem vagyok nagy profi... ha tudtok segíteni kérlek "szájbarágósan" Nagyon köszönöm!

-
törölt tag
válasz
spiritex
üzenetére
engem meg nem tud beléptetni 8.1 alatt, a legfrissebb van fennt, de nem jut el a bejelentkezésik, csak homokórázik vég nélül, ha meg régebbit teszek fel, akkor meg kiírja, hogy túl régit használom, legszívesebben ledarálnám a fejlesztőket, s mehetnének haltápnak...
s persze senki sem tudja, miért nem működik a skype a gépemen... 
-
spiritex
veterán
Ilyen még nem volt! Ma egyszerűen nem engedett belépni a 6.7.0.102-es verzióba azzal, hogy "Nem tud belépni, mert az Ön által használt verzió túl régi. Kérjük frissítsen a legújabb verzióra!" Köszi szépen... Kezd tényleg tele lenni a hócipőm ezzel a kötelező frissíttetéssel! Azt hiszem váltok ooVoo-ra!
-
Krystal_s
addikt
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Win8.1-re szeretném felrakni a régi skype-ot. Egy korábbi telepítővel ez ez megoldható, vagy az is frissíti magát erre az újra?
-
fPApi
őstag
Eddig a microsoft fiókkal léptem be a skype-ba, de most vettem egy skype telefont, ami csak skype névvel enged bejelentkezni. Mivel miscrosoft fiókként jelentkezem be, ezért mindenütt az látszik a névként. Azt hol tudom megnézni, hogy mi a skype nevem?
-
tonyrulez
őstag
Hátha valakit érdekel:
Ingyenesen letölthető a SuperTintin fizetős változata (az ingyenessel csak 5 percet lehet rögzíteni).
Beszerezni itt lehet, előre regisztrált telepítő így nem kell kódot megadni. Lifetime license, viszont frissítések nem járnak hozzá. -
mouzrr
őstag
Sziasztok. Lenne hozzátok egy kérdésem: Amikor skype hívást indítom, nem "csörög". A másik fél nem is látja hogy én hívom. Mi lehet a gond? Upnp-t is próbáltam már kikapcsolni, nem segített. Elég régóta csinálja ezt, mindig meg kell kérnem a másik félt hogy ő hívjon engem, mivel én sajnos nem tudom, és az is idegesít hogy ha hívni próbálok lehalkít minden mást kb. 20%-ra és manuálisan kell visszavennem a hangeszközöknél.
-
Krystal_s
addikt
Ez a Skype mekkora egy szemét lett.

Pár hete csak úgy rájött és elkezdte enni a memóriát, de annyira, hogy minden leütött karakter után emelkedett. 700 MB-ot használt, amikor észrevettem, majd tesztelgettem és szerintem a végtelenségig ette volna...Megoldottam ment vissza egy régebbi verzió.
A mai nap fénypontja. Skype-ban tiltva van a Frissítés. Tűzfalban tiltva van a skype Updater.exe + még a port is, amin keresztül kommunikálna. Feljövök és mi virít a képernyő közepén ? Új frissítések várnak telepítésre, a Skype legfrissebb verziója telepítésre készen áll.
Ez azért nem semmi. -
-
-
Win 7 újratelepítés után van hang mindenhol de skype-on nincs.
Mi lehet a gond?
Hívásnál se én nem hallok se engem nem hallanak, nincs semmilyen tárcsázó hang pedig ezek engedélyezve vannak akkor sincs hang mikor bejelentkezek vagy ki. -
Jazz
veterán
Sziasztok!
40-50%-ot eszik ez a csúnya, üreseben, telefonálás nélkül.
Olvastam hogy többeknek is van ilyen gondjuk. Mi történt? Megvette a intel és így akarja növelni a procieladások számát? Hihetetlen. -
xBoy4140
újonc
Hello!
Segítséget kérnék abban hogy mit csináljak ha a skype egyszer kifagyott és ezáltal lefagyott az egész gép és újra indítás után meg a tálca jobb alsó sarkán ott van az ikon és az hogy bejelentkezve de se bal se jobb klikkre nem reagál de már újra telepítettem meg mégegyszer újra indítottam a géppet de semmi

-
válasz
üzenetére
Ha az asztali verzióról van szó, akkor próbáld meg, hogy a Skype mappát az C:\Felhasználók\<felhasználónév>\AppData\Roaming helyről törlöd vagy áthelyezed (ez a mappa tartalmazza a felhasználói beállításokat, beszélgetés naplófájlokat).
A modern verzióban nem tudok segíteni. -
törölt tag
Üdv.
Ide is felteszem a kérdést, hátha tud valaki válaszolni. Windows 8.1-ről van szó.
Olyan gondom van, hogy a Skype nem hajlandó működni. Csak próbál, de nem tud tovább lépni a kezdő képernyőről. Homokórázik vég nélkül...újra telepítés sem segített. Nincs semmilyen hiba üzenet.
Valaki tudja erre a megoldást?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Viper26
nagyúr
Hangokat ki lehet kapcsolni valahogy?Mármint teljesen.Nem kell, hogy zörögjön itt nekem ha bárki ír, bőven elég lenne ha csak a tálca villog.
Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár verzióval korábbi van fent, Win7 és ma kiírta, hogy "Ön a Skype túl régi verzióját használja, ezért nem tud bejelentkezni".
. Kiírván hogy a skype nem támogatja az oprendszert

Ha nagyon kell, akkor külső netes oldalról belépek, ahol akkor is lehet szkájpolni, ha nem is telepíted...

s persze senki sem tudja, miért nem működik a skype a gépemen...
Ez azért nem semmi.