Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
Hát én azért még bízom benne,hogy vagy lesz egy normális skype verzió,vagy az asus ad ki egy normális win 10-es drivert hozzá,a vicc az hogy ez nem is egy noname olcsó kártya 20-22 ezer ft-ért árulják még most is minden számtech boltba.már win 8.1-hez is csak beta driver volt,komolyan nem értem a gyártókat,anno azért váltottam soundblaster-ról asus-ra mert ott is katasztrofális volt a támogatás.

-
törölt tag
Hogyan tudok eltávolítani Skype fiókot? Valahogy nem sikerül behoznom egy support oldalt, ahol írhatnék egy kérelmet.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A skype ha csak beszélgetésre (szöveges üzenetváltás) van hasznáva akkor csekély adatforgalmat bonyolít?
Körülbelül mekkorát óránként?(Reklám tiltva)
-
spiritex
veterán
válasz
joseph66
üzenetére
Esetleg próbáld meg az AutoEndTasks bejegyzéseket módosítani a registry-ben.
-
zoltan6
addikt
-
joseph66
csendes tag
Hali!
Nem tudom, jó helyre írom-e a kérdést?
Windows 10 Pro x64-en alapból rendben megy a Skype, amíg majdnem szűz a rendszer, azaz nincs program telepítve. Ahogy egyre több program (és gondolom meghajtó) kerül a Windowsra, előbb-utóbb ezt a hibaüzenetet kapom a Windows leállításakor:A 0000000001280BE1 címen található utasítás a 0x000000000594004A0 memóriacímre hivatkozott. A memória területen nem végezhető el a következő művelet: read.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.Alaplap: Gigabyte GA-Z87X-UD4H
Memória: Corsair Vengeance DDR-3 8GB/1600 KIT LP (CML8GX3M2A1600C9)
Processzor: I7-4770Elég kellemetlen rendszer-leállításkor állandóan az OK gombra kattintani. Windows 7 x64-en nem volt probléma a Skype-al. Minden más tökéletesen fut, csak a Skype-al van ilyen gond.
Mi lehet a gond?
Üdv. -
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Valaki?
-
ph2012
senior tag
A Skype ezzel a kezdőoldallal indul és nem tudok továbbmenni: [link].
Kétszer is letöltöttem és újraindítottam (Windows 8.1-et) de nem múlik el a letöltés figyelmeztetés. Mi lehet a baj?
Köszi! -
Bigyo13
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy a Skype hol menti az ablak pozició beállításokat? Regeditben vagy fájlban?
Köszönöm!
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Nakivagyok
üzenetére
A fentebbi megoldással már nincs reklám, de köszönöm a leírást a helyének eltüntetéséről. Így lesz teljes a Skype.

spiritex: köszönöm így sikerült.
-
kalozhun100
őstag
Nekem is az új Windows 10 van a gépemen. Skype verziószáma 7.7.0.103. A következő dolgokat produkálja: Ha hívok valakit és felveszi összeomlik, a partner akadozva hall, csak feladatkezelőbe tudom kilőni. Ugyanez fordítva, ha a partner hív felveszem. Mi a fityfene a baja?
-
Nakivagyok
tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Én tegnap frissen telepített Windows 10 és legújabb Skype kombinációjával így jártam el sikeresen:
Reklám eltüntetése:
Hosts fájlba (c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) ez a sor beszúr:
127.0.0.1 apps.skype.comReklám helyének eltüntetése:
C:\users\[your user name]\App Data\Roaming\Skype\[your Skype username]\config.xml fájlban az <AdvertPlaceholder> tag értékét 0-ra állít -
spiritex
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nem a tűzfalba kell betenni az apps.skype.com-ot, hanem az Internet options / Security / Restricted sites részébe.
-
spiritex
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Frissítettél verziót? Azért nem elég már az említett tiltás?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Eddig blokkoltam a skype reklámokat (https://apps.skype.com), de ma megint előjöttek. Mit kellene még tiltani a tűzfalban, hogy ne legyenek reklámok? -
Kobe
veterán
sziasztok
van msot valami újonnan terjedő vírus ? 1-2 ismerősöm panaszkodik hogy ilyen hello did you see that + LINK tartalmu uzeneteket kapnak tőlem, viszont skype egyedül asztali gépemen van fent, amin vírusirtó semmit nem talál, plusz az elmúlt napokban be sem volt kapcsolva a gép....így azért fura lenne ha megfertőződne a gép úgy hogy nem is volt áram alatt....vagy lehet ők nyelték be ?
a másik érdekesség, hogy ez a bit.ly os vírus / link amit küldözget, de az utoljára 2012-2013ban volt elterjedt, viszont azóta nekem win 10 re frissített a gép és a skype is a legfrissebb.... -
Viper26
nagyúr
Az mitől lehet, hogy látszólag kimegy az üzenet, de halvány szürke marad mintha nem lehetne továbbítani?
Az összes felvett partnernél ez van. -
-
krealon
veterán
"Ismerős LGA775 + 2 magos intel + IGP + 1 GB Ram + XP gépén skype szííívat...
Minden a legfrissebb -már amennyire XP-n lehet. Nem akar linuxot vagy új OS-t venni.
Skype elindulása után kb. 1 percel már a partner lista nem görgethető, eltűnik. Ablakok fejléc nélkül lesznek, stb. Egész gépet megfogja, mint kondenzcsík a gatyót.."
Olvass elozmenyeket

-
Sziasztok!
Ismerős LGA775 + 2 magos intel + IGP + 1 GB Ram + XP gépén skype szííívat...Minden a legfrissebb -már amennyire XP-n lehet. Nem akar linuxot vagy új OS-t venni.
Skype elindulása után kb. 1 percel már a partner lista nem görgethető, eltűnik. Ablakok fejléc nélkül lesznek, stb. Egész gépet megfogja, mint kondenzcsík a gatyót...

Valami ötlet? Swap van, elvileg minden szép meg jó. Kicsit vRam kellene?

Van esély itt beüzelelni, vagy kivégezték? -
Feri1977
senior tag
válasz
spiritex
üzenetére
Mi csak mobilon használjuk, és nincs se szürke se sárga állapot. A másik ha zöld, akkor sincs a telefonja neten és skypeon, ha a zöld üres kör van, akkor meg előfordul, hogy rajta van vagy szintén nincs rajta, nem lehet tudni azaz, hogy skype-on van e az illető vagy nem, tudtam már őt hívni ha zöld volt, meg ha üres zöld volt akkor is. Érthetetlen. Az enyimén a legújabb skype van, az övén nem tudom..
-
spiritex
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
Nekem is azt kell mondanom, hogy nálad valami nem jól működik. Hogy miért azt nem tudom, talán régi verziókat, vagy egymással nem szimpatizáló verziókat használsz, de nálunk a családban tökéletesen működik a Skype, és az állapotjelzése is teljesen megízható, akár desktop-on, akár mobil-on. A zöld azt jelenti, hogy vagy a gép mellett van, vagy maximum 10 percen belül a gépnél volt a másik, tehát annyi az egész, hogy van egy 10 perces ráhagyása a géptől való felállásra. Ha a mobilon nem használja az ember a konkrét kilépést, akkor sárgának jelzi egy idő után, tehát ez is működik. Ha viszont kilép, akkor szépen ki is szürkül. Tehát nekem most per pillanat tényleg semmi bajom vele!
-
Feri1977
senior tag
válasz
krealon
üzenetére
Erről beszélek épp igen, ha zöldet mutat, akkor sincs az illető elötte és nem lehet hívni, ha a zöld ikon üres akkor se, de volt hogy ha üres volt akkor lehetett hívni, ha zöld akkor meg nem
Semmi értelme az állapotjelzőnek.prozodus: Nem vagyok kiváncsi a kioktató hangnemedre, több millió ember nem állítgatja, hanem arra alapoz amit kiír, ha zöld az ikon, akkor az illető elérhető, ha üres zöld akkor nem! Nincs mit állítgatni, ennek így kéne működnie, de tök mindegy mit mutat, úgy sem az van!
-
krealon
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
Sajnos, amiota az Offline uzenetkuldesi lehetoseg megjelent, azota az allapotjelzo nem tul megbizhatoan mukodik.
Ez meg van fejelve azzal is, hogy az Android-os kliens-ben csak Online es Invisible allapot allithato be.
A problema hatvanyozodik, ha egyszeerre tobb keszuleken is fut a skype. (Tapasztalat) -
törölt tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Ez kb olyan, mintha Rákosborzasztón azon síránkoznál, h milyen idióta a Gellérthegy, mert te nem tudod megmászni, mivel Budán van...
Hja, kérem, a skype-hoz ész is kell, azért legalább az alapvető működését érteni kell(ene)...
Be kéne látni, h úgy működik, ahogy beállítják...
-
Feri1977
senior tag
Jó nagy szar a skype elérhető zöld ikonos állapotmérője, semmire nem jó, ha zöldet mutat, akkor sincs ott a másik, és nem lehet hívni, telefon elött sincs az illető, kipróbáltuk, aztán van hogy amikor üres zöldkör ikont mutat, hogy nincs ott senki, akkor lehet hívni a másikat, egy kalap szar az egész.
-
krealon
veterán
válasz
zeusz55
üzenetére
"Nagymutti őskövület laptopján (XP Sp3 legfrissebb Skype) eddig tökéletesen ment a skype de most teljesen megeszi mind az 512 ramot az aida kimutatta, szóval használhatatlan tőle a gép..."
Sajnos ugyanez a tapasztalatom a 7.6-os frissitessel XP-s gepeken.
Az egyeduli megoldas a 7.2-es verziora torteno downgrade, majd a frissites megakadalyozasa ezzel a batch fajllal.
skype_upgarde_block_magyar_winXP-n.batcd %temp%
echo . > SkypeSetup.exe
echo . > Skype.msi
cacls SkypeSetup.exe /g SYSTEM:R Rendszergazdák:R
cacls Skype.msi /g SYSTEM:R Rendszergazdák:RA frissitest a skype a TEMP konyvtarba toltene le. A fenti batch fajl letrehozza a frissito fajlokat "uresen" es csak olvashatova teszi, igy a skype nem tudja letolteni a frissitest.
-
RaZroX
addikt
Hali!
Windows 10-re készül valami megújult skype, vagy kukázták az egész modern appot ?
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Pár napja csináltam egy új skype fiókot és valamiért nem látom ha ismerősnek jelölnek. Leteszteltem a régi fiókommal és azt sem jelezte, szóval biztos, hogy a skypeal van a hiba és nem azzal, hogy nem is jelöltek be. Valakinél már előfordult ilyen? Mit lehet tenni? Elég fontos lenne, hogy végre lássam azokat, akik bejelöltek
Előre is köszönöm a segítséget! 
A fentebb említett webes felületen is ugyan ez van

-
spiritex
veterán
válasz
zeusz55
üzenetére
Menjen fel a web.skype.com-ra és ott menni fog minden. Lassan feleslegesség válik a kliens, ill. megoldást nyújt az ilyen és hasonló problémákra.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Nagymutti őskövület laptopján (XP Sp3 legfrissebb Skype) eddig tökéletesen ment a skype de most teljesen megeszi mind az 512 ramot az aida kimutatta, szóval használhatatlan tőle a gép.... eddig nem csinált ilyet... lehet ezt valahogy orvosolni vagy a marketing csapdája ez a skype!? Köszi!

-
törölt tag
-
zoltan6
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
Én is adtam neki egy esélyt,de a memória problémát továbbra sem javították.
utóljára a 7.3-as,7.4-es volt ami nálam normálisan működött. 
-
zoltan6
addikt
-
betyarr
veterán
androidon megbolondult a skype.a telefon ki-,majd bekapcsolását követően elindul a skype,hiába jelentkeztem ki belőle előtte.nem találtam még eddig olyat,hogy ne induljon automatikusan,illetve ne jelentkezzen be kérés nélkül automatikusan.van erre valami megoldás?
-
mark777
csendes tag
válasz
spiritex
üzenetére
Szia spiritex
Elárulnád Te vagy valaki hogy hogy találom meg az offline telepítőket ebben a topicban? Fél napja keresem, a kereső rossz vagy én nem tudom használni?
Innenhttp://into.hu/termek/skype/old/3564
letöltöttem a 7.3.0.101 es és a 7.1.0.105 verziót de mindegyik a legújabb 7.6.0.105 ös verziót rakta fel
Mindegyik 39755K méretű
Elvittem az ismerőmhöz a számokkal elnevezett könytárakkal pendrive-on és beégtemkösz a választ
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok! Szeretném megszüntetni az egyik skype fiókomat, viszont amikor azt mondja ugorjak a kontakt linkre ezzel az üzenettel fogad :"Kereshet az érdeklődésére számot tartó tartalmak között
Ez az oldal nem létezik.
" -
CptAdamica
veterán
Miért van az, hogy mostanában, nem bírja elküldeni egy csoportnak az adott üzenetet? Másik pedig, hogy csoportból késve érkeznek az üzenetek, ez valami új fícsör?
-
mark777
csendes tag
válasz
Bigyo13
üzenetére
Szia
Elárulnád, Te vagy valaki más, honnan lehet Offline, full, régebbi telepítőket letölteni?
Szoftverbazis.hu nagyon vicces, kb 30 régebbi verzio fent van, de mindegyik telepítője online, mind 1.5 MB-os és indítás után közli hogy elavut a legfrissebbet tölti le a skype.hu-rólköszönöm
-
mark777
csendes tag
Sziasztok
Ugyanezzel a hibával kapcsolatosan írt már valaki 5 éve
(#1483) vazoka 2010-11-23 16:41:16
"Belépésnél a következő üzenet fogad: "Nincs elég tárolóhely"
Találkozott valaki ezzel? 1.2 GB memóriával is csinálja, W XP-s gép
Külföldi fúrumokon 12 GB memóriával is ez a hibaüzenet
Állítólag a legújabb verziók rosszul vannak megírva
Valaki megtudná mondani honnan lehet Offline, full de régebbi verziókat letölteni? A 7-es sorozatból, gondolom a túl régivel nem eneged belépnikösz
-
Visormail
addikt
Hello, találkoztatok olyannal, hogy nem lehet beírni a nevet/jelszót az asztali alkalmazásba? Most letöröltem teljesen, uninstall, mappák törlése mindenhonnal (rejtettek is), registryből is. Újra raktam és ugyanaz. Beleklikkelek a mezőbe, de nem ír semmit. Akár skype akár microsoft bejelentkezést választok.
-
Sátán44
addikt
Androidra kiadott legfrissebb skypeon végre megoldódott a beragadt emberek eltüntetése. Az asztali változaton viszont még mindig látom őket. Még most sincs megoldás?
-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Enyém 7.5 előtt volt stabil és jó volt a webcamera is 3 vagy több ember számára,de azóta csak kínlódás van. Most ezt az ooVoo nevű programot kipróbáltuk és tök klassz még youtube videókat is lehet beletenni meg egyébb szolgáltatása is van.
-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Remélem ezzel a verzióval újra tudok webcamerázni a többiekkel,de van másik program azzal tökéletes a neve ooVoo.
-
skytheman
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja nem tudok belépni a Skypeba.
Mikor elindítom magától elkezd pörögni a bejelentkező és semmi. Nem kér belépési adatokat.Töröltem a programot, és a hátramaradt mappákat és fájlokat, de ez sem segített.
Tipp, hogy hogyan javítható ez a probléma?
Előre is köszönöm!
Üdv
skytheman -
Bigyo13
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
XP-t használok
lehet nekem azért jobb RAM ügyileg a 7.5 
-
Bigyo13
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Eléggé rendesen zabálja a memóriát igen

Nekem a7.6.73.103az nagyon durván tönkre tette a gépem.. minden lelassult miatta! Alig élt a gép
Visszatettem a 7.5.73.102 verziót és most nem laggol
stb.. így is 700Mb RAM-ot eszik! 
Próbálom ezt a reklám izét tíltani... hátha kevesebb memót zabál
Tíltottam a https://apps.skype.com -ot a Tiltott helyek Zónában és most csak 150Mb RAM-ot eszik!

-
zoltan6
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
a legutolsó az a 7.6.80.103,de nem frissül csak ha letöltöd és telepíted manuálisan.
-
spiritex
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt megcsináltad? Hanyas verzió amúgy?
-
szabonagyur
félisten
Másnak is meghülyült a skype? Elkezdte zabálni a CPU-t meg a memóriát, jelenleg olyan 650Mb körül járhat.... a gép meg meghal, laggol az egész írás... Kilépek teljesen majd vissza ugyanez.
Értem én, hogy megszűnik a modern appos skype, de attól ez maradhatna használható

-
rii
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére

nem könnyű neki

67 évesen kicsit ki volt akadva amikor így kellett índítania a skype-ot:
( mert még csak most csinálok elősször skype-ot linuxra: )(menü / terminal)
$ su «enter»
: (root passwd) «enter»
# /usr/bin/pulseaudio «enter»(menü / még egy terminal)
$ su «enter»
: (root passwd) «enter»
# /usr/bin/skype «enter»pont ideillik egy mondás .... "veszélyes mint kiscsibe root passwd-el" .... csak ki ne adja a rm -rf / parancsot, és nem lesz semmi baj

-
rii
nagyúr
válasz
Bigyo13
üzenetére
írok pm-et ....
nekem szükségem volna rá .... Win XP SP3
(#5206) prozodus: köszönöm, megpróbáltam rákeresni .. remélem sikerül ....
(#5207) liksoft: hányingerem van a politikájuktól ......
de én meg azt tudom, mi lenne jó a Ms-nek
... ha nem XP-t használnánk ....mindig is a Linux-ot szerettem ... most van folyamatban, ismerős anyukájának Linuxosítása is .... gondolom magasról sz.rnak rá, őket csak az érdekli, hogy win7 vagy újabb legyen fent ....
-
SG3rg0
őstag
Hogyan lehet skype fiókot törölni jelenleg?
-
rii
nagyúr
ismerősön anyukájának gépére kaptam egy skype-ot ... 6.x-et
windows XP
feltelepítettem a skype-ot
első indítás skype bejelentkezik ... minden működik rajta .... fasza
leviszem vidékre a gépet
bekapcs
közli h a skype, hogy ő most immidietly update ... majd többet nem indult el.nem tudom, most én voltam béna, és kikapcsolhattam volna install-kor az update-t, csak nem figyeltem ... vagy mindenképp frissíti magát 6.x-ről 7.x-re?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Előre is köszönöm a segítséget! 
Visszatértünk a zéró állapotba...

stb.. így is 700Mb RAM-ot eszik!