Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz
üzenetére
Win7 home edition. Athlon 2200XP processzor, 1.8ghz. Eddig ment a skype, de csak ugy hogy feltelepitettem, es utana egy portable verziot hasznalva bejott valahogy. De a legutobbi frissitest valahogy magara szedte, azota sehogy se tudtam bejelentkezni. Ez a mostani 4.2. skype verzio meg csak egy exe. Lehet hogy valahogy meghekkelték es ezen verzion keresztül ki lehet kerülni a szokásos skype mizériát, nem tudom.
-
csucsotke
aktív tag
Hali! A régi gépemen nem akart menni a skype. Egy két éve nem tudtam használni a kamerát, majd pár napja bejelentkezni sem engedte. Ja, azt nem is mondom hogy uj accountot kellett csinálnom, mert a nevembem linkeket küldözgetett az ismerőseimnek, majd nem lehetett jelszót megváltoztatnom. Namost találtam a neten egy skype verziót, pontosan 4.2.0.187. Süvít ezerrel, mindent lehet videohívás is megy, friss gyors. A dizájnja régebbi, nem olyan mint a mostani skype-nak.
Lehet ebből gond, netbiztonság szempontjából, hogy ez valami account lopó vagy mittomén softwer? Valami orosz. Lépjek ki, vagy mi legyen? Fáj a szívem, úgy megy mint egy álom
Hihetetlen, 10 éve nem volt ilyen. -
törölt tag
Egy ideje nem használtam a skype-ot, hát jobb volt...
Az, h a másik -új- gépen nem enged be, mkinek ismerős. Aztán belépek a régin, mükszik. Akkor csináljak új jelszót, h menjen a másikon is.
Egy!!! órámba telt, mert ez a puhapöcs mindig talált vmit. Nem él az emailcímem -szte, h rohadna meg a puhapöcs... (ezért nem tudtam az újon jelszót cserélni). De itt is az egyik oldalon még kiírta az állítólag nem létező emailcímet, a másikon meg már nem ismerte fel... Aztán szte nem volt egyforma a 2 jelszó (de). Aztán szte túl lassan írtam be, és még hasonló baromságok...
Utána meg hívok vkit, mert elérhető. Hát nem volt az, de azért kiírta mind2nknél, h nem fogadott hívás. Nagy rakás szar lett az egész...
Egyre inkább érik, h letörlöm ezt a szutykot, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam. Se nem mükszik, se nem használható, cserébe mindent tudni akar, és ezerrel kémkedik. Hát nem fog, kiirtom.
Na, nem mintha a viber v a többi tökéletes lenne, de a skype most már mindet alulmúlja...
-
spiritex
veterán
Én most a Zoom-ot néztem ki a Skype leváltására. Egyelőre jókat ígér.
-
törölt tag
válasz
spiritex
üzenetére
Nálam csak az egyik fiók megy most, a másikba csak belépni lehet, de beszélgetés már nem megy el, meg eleve mindenkit offline mutat pedig nem azok.
Nem tudom meddig fogják még tolni a szekerét ennek a programnak a mai világban nagyon kevesen használják már, nekem is a régi MSN korszakhoz képest az ismerőseim 90%-a eltűnt róla.
-
Redneck
nagyúr
Nektek nem volt ez a kódos marhaság amit leírtam? Mert eddig fater gépén mindig beengedett, ha új kódot csináltunk, de logout után nem volt hajlandó újra.
-
Win10: 7.33 piszok lassan, de beengedett, beszélni nem próbáltam. Az áruházas verzióból sem léptetett amúgy ki, itt az "echo / sound service" hibátlanul működik.
Egyébként akiknél sok a megoldhatatlan hiba: Rengeteg alternatívája van a Skype-nak... (Facebook) Messenger, WhatsApp, Viber, Hangouts stb.
-
törölt tag
Globál hiba van, máshol se megy.
-
ooooobi
őstag
Nagyon jo, Német-böl se megy. Valami globál hiba lehet. Telefonon elvileg megy, de nem merek kiloginolni. Win10en bent volt, kipróbáltam hogy kilépek és vissza mert windowsos tableten nem fogadta el a jelszavam, azt hittem rosszul emlékszem. Céges win 7 gépen megy a login, de a kis képem mellett csak forognak a nyilak, nem válik zöldé, hogy online vagyok. Remélem holnapig megcsinálják mert használnom kéne mindenképp.

szek.: most látom, az ondrive se akar menni
-
Louro
őstag
Amióta megvette a M$ a Skype-ot egyre jobban utálom. Nem használom sűrűn, de 10-ből 8-szor nem működik. Ha működik, akkor meg szemcsésedik a kép valamiért.
Most is nagyon kellene, erre bejelentkezni se tudok.
Régi account, nem emailcím, nem telefonszám, csak egy szimpla, mezei felhasználónév. Kb. 10 éve.
Win10, ami legális és naprakész.Már régi Skype-ot is kerestem a netről, hátha....De nem. Pedig nem érzem, hogy többet kapnék a frissítésekkel. Valahogy már csak a megszokás faktor dolgozik. Lehet váltani kellene.
-
Redneck
nagyúr
Mit tudtok arról a hibáról, hogy a Skype mindig új kódot akar generáltatni a fiókhoz, mert hibásnak találja az előzőleg megfelelőt?
Alapból nehéz volt frissíteni az újra, mert 1603-as hibakóddal nem engedte frissíteni. Végül egy Microsoftos programmal sikerült letörölni és felrakni az újat. Azóta az említett hiba van, új kódot csináltattunk telefonra küldött SMS azonosítással. Fél óra múlva az sem jó neki...
Asztali Win 10 Pro 64 biten, és Androidon sem jó!
-
Shadows
senior tag
Sziasztok!
Androidra kellene valami életképes megoldás, hanghívás rögzítésére...amiket próbáltam playen mind kapufa. Hol van mikrofon hol nincs hol hall a másik hol nem.
Valakinek valami jó receptje. Köszönöm.

-
Bal0924
senior tag
Mind igen.
Ugyanolyan erőszakos szar program mint a króm böngésző
Mocsok egy program az is.. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Annyit nyaggadtak a haverjaim míg feltettem a ezt a szar/fos programot.
Eddig is óckodtam ettől..... igazam volt.
Ha sikerül bekapcsolni, olyan 3-4.-re, akkor bekapcsoláskor kiírja hogy szarul tette fel magát és tegyem fel az új verzijót, de ez a legújabb...Aki napi szinten használja ezt a szart, annak gratulálok a türelméhez....
A kérdésem.
Van esélye hogy működik is a winfos 10 áruházi változat? -
w.miki
veterán
Legújabb Skype (7.33.0.105) nem hajlandó kapcsolódni.

Sajnos nem sikerül kapcsolódni a Skype-hoz.
Előtte egy 7.x valamelyikről frissítettem, mert az már nem indult el, azt írta túl régi.
XP, internet van.
Emlékszem annak idején egy itt leírt módszerrel blokkoltam a régebbi Skype reklámokat, és automatikus frissítést, de már nem emlékszem mi volt.
Nem tudom az zavar-e be.
Host file-t visszaállítottam eredetire, de az új Skype úgy sem hajlandó kapcsolódni.
Van valakinek ötlete, i lehet a baj? -
Sziasztok!
Van arra mód, hogy új skype regisztráció esetén a régi hagyományos azonosítóval regisztráljon valaki

-
törölt tag
Q puhapöcs....
Új gépen persze megint nem fogadja el a jelszavamat, mint a múltkor egyszer már ezt eljátszotta...
Elfeljtett jelszó, gondolom én, majd csinálok másikat.Ja, gondolta Móricka...
Alkalmazásban közli, h nem ismeri a címem, érdekes... Webes felületen meg másik emailcímet akar, mint, amit náluk használok. Amire persze nem jön meg a kód, egy másikra végül igen, és ezek után kérdez egy csomó hülyeséget.
Magyarul: adat- és emailhalászok, de nagyon keményen...
Ma beüzemeltem a vibert.
A jelszót meg majd megnézem a régi gépen, h dögöljenek meg. Már ha még egyáltalán fogom a skype-ot használni...
-
törölt tag
Jelenleg melyik a legrégebbi verzió, ami W10 alatt normálisan futtatható? (H rohadna le a puhapöcs meg a fiókja...)
-
mad1
veterán
skype webes bejelentkezesnel kertem uj jelszot,stimmelt is a mail es irtak hogy kapok 1 kodot,de az nem erkezett meg,gmail os,es a spam mappaba sincsen...ez volt mar 10 perce.Mit tegyek?
-
HuMarc
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Ha egy alkalommal láthatatlanra állítod magad, onnantól láthatatlanul fogsz belépni mindig. De az első alkalommal, ha nem vagy eleve láthatatlan, akkor muszáj belépned elérhető/elfoglalt/akármilyen státuszban, amiben éppen vagy, hogy átállítsd.És akkor nyilván a legutóbbi elérhetőség dátuma frissülni fog.
-
D.Orion
veterán
Hello,
van lehetőség arra, hogy a telefonomat usb-vel a gépre kötve azt Skype webkamerának használjam? -
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy Linksys CIT400 készülék. Adott egy nemrég készített fiók. Ezt már emailcímmel vagy telefonszámmal kell.
A fenti eszközön amikor emailcímet írok be, mint felhasználónév, nem fogadja el. Nekem régről van Skype-om és akkor még "standard" felhasználónevet - szóköz és ékezet nélkül - kellett megadnom. Azzal elsőre beenged.Próbáltam azt, hogy az emailcímes fiókkal beléptem az online felületre és átírtam a nevet, de azzal nem engedett be az alkalmazás, csak az emailcímmel. Vagy valami elrejtett opció, ahol megleshetem az SkypeID-t?
Esetleg van megoldás arra, hogy az új Skype account kompatibilis legyen?
Köszönöm!
-
margithid
veterán
Skypeon valami módon láthatja aki küld nekem üzenetet, hogy olvastam az üzenetét?
Azt láthatja , hogy mikor léptem be utoljára? -
-
mad1
veterán
Hogyan tudom torollni egy regebbi skype fiokom,ugy hogy az elozmenyek se legyenek benne?
Csak mert egy eladott gepem re nem tettek uj wint es bejelentkezgetnek vele,es latjak miket irok.
Tehat itt lehet teljes fioktorlest csinallni?Mert pl a facebookon nem lehet tudtommal reget torolni ugy hogy nyoma se maradjon,es attol tartok itt is igy van. -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Pár napja az alábbi hibaüzenet fogad a Skype indulásakor:

Jelenleg a legfrissebb verzió van fent: 7.33.0.104
A google nem dob fel semmit, az újratelepítés nem oldotta meg.
Találkozott már valaki ezzel? Próbáljak meg egy régebbi verziót?Köszi előre is.
Üdv.
-
peltar
tag
Néhány napja frissült a skypeom a 7.33.0.104 verzióra. És ezzel elfelejtett minden programbeállítást, a hang és videóbeállítástól az értesítésekig. Azóta minden programindításkor végig kell menjek a varázslón, majd minden alkalommal be kell állítani a nézetet, és minden mást. Amit természetesen kilépéskor újra elfelejt.
Valaki találkozott már hasonlóval? Esetleg megoldási javaslat? -
Lathronos
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Egyértelműen le van írva. Ez rendkívül nagy segítség volt részedről, hálás köszönetem.
Tényleg ennyire hülyének nézel? 
(#5841) csako
Na ilyen egy segítőkész fórumtárs, te legalább utat mutattál merre induljak.
Mivel én Firefox-ot használok, azt hittem, ott kell ellenőrizni a JavaScript engedélyt, de nem. Hát persze, hogy az Internetbeállításoknál, amire soha nem gondoltam volna.Vezérlőpult - Internetbeállítások - Biztonság - Internet, majd itt az Alapértelmezett szint-re kell kattintani.
Ezután az Alkalmaz gombra kattintsunk, majd OK.
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Adott egy ismim gépe, rajta a legfrissebb 7.33 Skype.
A probléma az h azt írja rám hogy ez a személy nem osztotta meg az adatokat, nálam meg elérhetőt ír rá. Na most bármit írok, nem érkezik meg neki. A hívás megy, de ő írni se tud. Ha partnerkérlemet küld, szintén nem kapom meg. A telefonos Skype-ban jó, tehát valami a gépen lehet. De más partnerekkel jó, csak rám hibázik a Skype-ja...
Már újra is raktuk. Mi lehet a probléma?
Ja más partnerek is random törlődtek le, meg tűntek el. Ezer éve jártam egy szállodába, ott láttam hasonlót, de én vissza tudtam venni a partnereket.
Akinek bármi ötlete van, előre is köszi! -
törölt tag
Ez sem segített, ezért leszedtem a vcruntime140.dll-t is és a 32 bites verziót betettem a Skype mellé és most jó, működik. Féltem tőle, hogy vagy 30 dll fájlt le kell majd töltögetnem mire jó lesz ezzel a módszerrel, de csak ez a kettő kellett szerencsére.
W7 csere lesz majd nálam is később, mert Zen APUs rendszert akarok és annak meg W10 kell, de addig még nem cserélem le.
-
törölt tag
Ott működik, bár arra figyelni kell, hogy a Skype az csak 32 bites így oda az a verzió kell.
Viszont most a vcrintume140.dll hiányzik neki..... Mit kellene feltenni, mi hiányzik neki? Másik Visual studio? Mert egy komplett csomag hiányzik neki ebből az derül ki nekem. Vagy lehet egyszerűbb ha kotrok neten egy régebbi offline Skype installert és nem engedem neki frissülni.
-
törölt tag
Hali.
Win7 64 bit, ment a Skype, frissített ma és azóta nem indul el.
api-ms-win-crt-runtime-l1-1.0.dll hiányra hivatkozott. Megkerestem, ez egy Visual C++ 2015 fájl elvileg, szóval újratelepítettem azt. Meg is oldotta a problémát, most épp msvcp140.dll fájlt hiányol.
Ez nem tudom mihez tartozik így lekaptam a dll-files.com-ról, de hiába másolom a helyére a /system32-be (ahol egyébként ott van az eredeti is) ugyanúgy erre hivatkozva nem indul el, hogy nincs meg ez a fájl.
Más helyre kellene rakni már, más az elérési útja vagy valami más baja van? -
válasz
arnyekxxx
üzenetére
OBS tud több kamerát egyben, de skype-ra nem tudom miképp lehetne átvinni... talán a legegyszerűbb lenne képernyőmegosztással, vagy valami egyéb módon megoldani a streamet.
Hogy mennyire fogja a gép bírni az jó kérdés, nekem az előbb egy 720p + 480p kamera együtt 40%-ra terhelte a 3.8GHz-s i7 920-at (teljes konfig az adatlapon)... -
arnyekxxx
veterán
Lenne egy olyan kérdésem, hogy meg lehet-e oldani valami programmal, hogy a gépre (win 10) egyszerre több webkamerát rádugjak, ezeknek a képét összerakja egymás mellé és ezt a képet kapja meg a skype mint kamerakép?
-
Воланд
titán
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
A Skype meg a Skype for Business, ami az O365 vállalati csomagjaiban van benne két külön dolog.
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok.
Nem vagyok képbe ezekkel a jogtiszta dolgokkal.
Ha a céges telefonomra szeretném feltelepíteni a Skype programot (iOS) akkor azért fizetni kell?
Van a piros szolgáltatómnál olyan, hogy Office365 szolgáltatás. Az magába foglalja havi pár ezerért.
Ez tiszta, de akkor ezt nem lehet megkerülni? Azt se találom sehol, hogy freeware lenne a program.
Gondolom ha felrakom a telefonomra nem rúgja be a TEK az ajtót, de egy esetleges ilyen vizsgálat során nem szeretném ha ezen hasalna el a cég, hogy Én felraktam szifonomra a Skypét.Ezer köszi!
-
krealon
veterán
"Engem hallanak, de én nem hallok semmit. Még a teszthívást sem.
[...]
letöröltem és újra raktam a programot"Ebbol nekem ugy tunik, hogy Windows-os felhasznalo vagy.
A Windows hangbeallitasait kene rendbetenni.
Alapertelmezett hangeszkoz es az alapertelmezett kommunikacios eszkoz beallitas a kulcs.Kiindulopont: jobbkatt a talcan levo hangszoro ikonon.
-
mk86
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám. Egyik napról a másikra meghülyült a skype-om. Engem hallanak, de én nem hallok semmit. Még a teszthívást sem. Egyébként tökéletesen lejátssza a hangokat a füles, ami egy Razer Chroma 7.1. Skype jelzőhangjaival sincs problémája, a hívást befejező dallam is hallatszik. Próbáltam másik fülessel, másik USB-portba dugni, letöröltem és újra raktam a programot, letiltottam és engedélyeztem, tűzfalon átmegy,. drivert újraraktam, de semmi változás. Volna erre valakinek ötlete? Köszi! -
betyarr
veterán
üdv!
segítsetek nekem: a skype egyik napról a másikra az alábbi szöveget dobja,ha szeretnénk bejelentkezni:
nem történt semmi változás a masinán,eddig minden oké volt.megnéztem és ie-vel és chrommal is működik a javascript.ezt a dolgot is megcsináltam és minden rendben volt [link]
mi lehet a gebasz?
-
havri1
félisten
Srácok!Létrehoztam 2 új fiókot, 2 gépen. Gyerekek egymással skypeolnának.
Hogy a fenébe lehet egymást email alapján felvenni, hogy tudják egymást hívni?!
Megvan..
-
bsh
addikt
üdv!
régebben (őőő nagyon régen...) simán tudtam firefoxban képet vágólapra másolni, majd skype üzenetbe simán bemásolni. mostanában (már ez is elég régóta) ez nem megy semmilyen formában. se ctr+c/ctrl+v, se drag-drop, se jobb klikkes menüvel, semmi. más alkalmazásból működik a beillesztés skype-ba, illetve firefoxból is működik más alkalmazásba, szóval nem tudom ez most melyik program hibája. másnál működik ez? vagy lehet ezzel valamit kezdeni?
szerk: win7 x64 professional magyar, skype és firefox mindig a legfrissebb verziók ahogy frissítik magukat. -
Bohus
aktív tag
A PCWorld itt azt közli, hogy a linuxos skype már szinte használhatatlan. Nekem a 4.3.0.37 verzió van fent több gépemen is, chat, beszéd, és képernyőmegosztás funkció hibátlanul működik. A fájlküldés befejeztét nem jelzi vissza normálisan, ettől eltekintve semmi gondom nincs vele. Tartok tőle, hogy egy új verzióval nem járok majd jobban.
-
törölt tag

1968. A japán Toshiba Model 500 videotelefonját tesztelik a cég központjában
A Skype elődje

-
Sziasztok.
Felvettem 2 ismerőst, küldtem már nekik kb 10 partner kérelmet, de egyikőjük se látja.
Ők is felvettek engem, de én se látom.
Ennek már 3-4 napja, azóta is naponta küldök partner kérelmet, de semmi.
Próbáltam asztali kliens + androidos kliens + webes felület, de semmi.
Mi lehet a hiba, ötlet?
-
ph2012
senior tag
Windows 10-ben van egy Skype előzetes verzió nevű alkalmazás. Ez:

Én ezt használom a telepíthető Skype helyett, mert a kikapcsolás után nem marad ott háttérben futó alkalmazásként, mint a telepíthető Skype.
Nem tudja valaki, hogy miért előzetes verzió? Mit akarnak rajta változtatni? Szerintem már most is jól működik.
-
426os
őstag
A Macbook-on mi probalkoztunk a Skype ujratelepitesevel, legujabb, regebbi, megregebbi verzioval es a minap a gepet is teljesen legyalultam, teljesen ujratelepitettem. Eredmeny az nulla sajnos. Ahogy bujom az internetet, sokaknal elofordul ez a hiba, de biztos megoldast meg nem talaltam sajnos...
-
426os
őstag
Szia!
Sikerult megoldani a problemat? Nalunk is ez van, ket eszkozon is, otthoni internettel (kulfold):
Macbook Air: Nem enged belepni a Skype, az altalad irt azonositasi problemaval, semmilyen accounttal. A jelszavak biztosan jok. Ugyanezen a gepen a Webes Skype beenged, de nem lehet vele hivast inditatni/fogadni, egyszeruen nem csorog ki. Gep ujratelepites megvolt, tobb Skype verziot is probaltam.
Androidos tablet: Skype belep, de csak a chat mukodik, hivast fogadni/inditani ugyanugy nem lehet. Erdekes, hogy mas halozaton viszont tokeletesen mukodott.
Egy harmadik, androidos telefonnal viszont minden tokeletesen mukodik.
Mi lehet a problema, hol keressem a hibat? A router beallitasaiban is korulneztem, semmit nem lattam, ami okozhatna ezt... -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Két napja nem sikerül belépni a Skype-ba az elsődleges sz.gépen. Azt írja, hogy "Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait. Ellenőrizze a Skype nevét és jelszavát, majd próbálja újra."
A felhasználónév és a jelszó biztosan jó, másik gépről próbálkozva elsőre belép.
Próbáltam: a tűzfalat, víruskeresőt, defendert kikapcsoltam, mégsem enged be. A gépen az op.rendszer Win 10.Mivel próbálkozzak még?
-
TiMoN
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Bocs a lámázásért, de nem találtam.
Le van töltve az asus oldaláról a w10 driver, de nincs benne.
Nem tudok semmit se módosítani telepítéskor.
-
TiMoN
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ezt a C-media panelt honnan tölthetem le?
-
pimmi
senior tag
sziasztok, azt meg lehet csinálni ha mondjik egy csoportban vagyok valakivel aki nem ismim, hogy amit a csoportba írok ő ne lássa? köszi
-
SpongyaBob
veterán
Asus hangkártyások!
Úgy néz ki van megoldás a Skype problémára.
Driver telepítésnél (UNi Xonar) a C-media panelt (nem a GX) kell telepíteni, bár igaz, hogy a kezelőfelület teljesen más lesz, de a hiba megszűnik. A Xonar topikban többen is a C-media panelt ajánlják, hogy miért azt most inkább nem írnám le, a lényeg hogy nincs ez az idegesítő hiba.

-
pinnacle
nagyúr
válasz
Fürkésző
üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy a Skype-állapot kijelzése óta, elérhetőnek jelez. Néha üres lesz a karika, de legalább tudom, hogy megváltozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hihetetlen, 10 éve nem volt ilyen.

Új noti/telepítés kell.

Tényleg ennyire hülyének nézel? 
)
Ez nem tudom mihez tartozik így lekaptam a dll-files.com-ról, de hiába másolom a helyére a /system32-be (ahol egyébként ott van az eredeti is) ugyanúgy erre hivatkozva nem indul el, hogy nincs meg ez a fájl.