Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
-
coxy01
tag
válasz
spiritex
üzenetére
Helló.
Ha van egy jó 6-os működő verziód töltsd már fel légyszíves valahová mert engem is érdekelne! kösziAz lenne a kérdésem a "nagyközönséghez" találkozott mostanság valaki olyannal, hogy Skype legfisebb verzio 7.1.0.105 - WinXp sp3 és a partnerek képei (sajátom se) jelenik meg?
Mióta a kör képek lennének azóta semmi........
Visszatérés korábbi verzóra már próbáltam de akkor meg nem jelentkezik be
Ötlet? -
spiritex
veterán
válasz
liksoft
üzenetére
Igen, nagyon sajnálom én is, hogy tönkretették... Semmi szükség nem lett volna a "fejlesztésekre". Most pedig a GTalk-ot is kinyírják hétfőn vagy szerdán, és az azt "helyettesítő", sokkal "modernebb" és "korszerűbb" Hangouts is egy borzalom. 5 percet volt a gépemen. Lehet,hogy android-on használhatóbb, de a windows-os chrome plugin valami szégyen.
-
liksoft
nagyúr
-
szoszo75
aktív tag
A probléma a következő. Egy ideje kezdte el csinálni hogy bejelentkezés után rögtön kidob a programból. Pc-n jelentkezik a probléma, telefonon keresztül rendesen belép és nincs gond, de korábban egészen mostanáig ilyen hibát a gépnél sem tapasztaltam. Leszedtem, újra felraktam, másik jelszót cseréltem de mindig ugyan az a hiba hogy rögtön kivág. Webes felületen is be tudok jelentkezni de a programmal nem. Ötlet??

-
rii
nagyúr
sziasztok
windows 7 meg skype 6.11 esetén miért írja ki a skype, hogy "nem tudott kapcsolatot létesíteni?"
votlaképp mióta az új router van, azóta még nem ment a skpye ... kb. egy éve ...
lehet hogy egy port le van tiltva?windows 7 tűzfal átengedni
a másik gépen, Hackintosh - ott meg ment régebben a skype .... -
-Zerg-
tag
Sziasztok! Igen érdekes dolgot tapasztalok egy frissítés óta. Sem küldeni sem fogadni nem hajlandó kép fájlokat. Csak egy kék négyzetet látok bélyegkép helyett, egy idő után melléírja hogy a "kép nem érhető el"
Gugliban nem találtam működő megoldást. Az érdekes, hogy ha átnevezem a kép kiterjesztését (pl. txt-re) akkor símán átmegy és a címzett visszanevezi, akkor meg is tudja nézni. Visszafele ugyanez: ha ő átnevezve küldi, megkapom.
Tud ez ellen valaki valamit? -
Beri
addikt
Üdv!
Tegnap óta nem indul a skype kliensem. Elindul a skype.exe, majd azonnal leaáll és indítja a skype update service-t (updater.exe). Az egy darabig áll, néz (nem tölt update-et még véletlenül se), majd bezáródik. Valaki talált már erre megoldást?
-
Hege1234
addikt
-
Mitol fugg, hogy az adott uzenetnel van meg lehetoseg szerkesztesre es torlesre?
Idotol vagy megtekintestol? -
Üdv. Járt már vki hasonlóképpen? Felraktam a Skype-ot, indításnál csak a keret van meg a beltartalmat, meg html-ként akarja az épp alapértelmezett böngészővel megnyitni. Win XP, tudom, hogy régi, de a gép is ezen elhalna a W7. Ha megnyittatom a html file-t. akkor a skype háttere jelenik meg.
-
FNZ
őstag
hali!
bocsi ha már volt a kérdés:
olyan problémám van, hogy letöltöttem mobiltelóra (android) a skype-ot és ha hívom a készüléket, akkor nem csörög hangosan csak a telefon hallgató részben hallok valami nagyon halk csörgést. ez mitől van?
hol lehet beállítani, hogy rendesen csörögjön a készülék? -
Hege1234
addikt
sziasztok!
az mitől van hogy max-ra van véve a laptop mic és skype közben mégis alig hallani ?
másnál is volt már ilyen ?
-
Jégkokó
veterán
Hogyan lehet skypon a file küldést ismét működésre bírni?Mert amióta frissült azóta sehogyan se tudok képeket és más fileokat se küldeni, pedig elötte ment
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Egy elég régi laptop-ra próbálok Skype-ot telepíteni, de nem jön össze. Elindul a telepítés, azt írja pár percet vesz igénybe, de ezt írja lassan fél órája. Próbáltam újraindítani a gépet, és újrakezdeni a telepítést, de ugyanezt csinálja. Azért annyira nem ősrégi a gép, hogy órákig tartson a telepítés
(Core2Duo 7500). Vista van a gépen. Esetleg valami ötlet, hogy miként lehetne felrakni? -
törölt tag
Sziasztok! gondom van a skype-al. Mac gépem van és 2 ismerősömet ha ők éppen nincsenek online állandóan away módban látom, pedig ők offline módban vannak. Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
-
törölt tag
Helló, egy olyan kérdésem lenne, hogy az androidos Skype esetében van e mód arra, hogy beállítható legyen a fizikai billentyűzet Enter gombjának lenyomására, ne új sort kezdjen, hanem küldje el az üzenetet, ahogyab azt teszi a Windows 8.1-es Modern UI- s Skype is? Ugyanis az ASUS Nexus 7-hez vásároltam egy Rapoo E6100 tipusú billentyűzetet, és amikor megnyomom az entert új sort kezd.
-
spiritex
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Az előbb szenvedett, körbe-körbe mentek a pontok. Aztán letöltöttem a legfrissebbet, azzal sem ment pár percig, de most már jó. Észrevettem, hogy nem szereti a Kilépés menüpontot. A legjob, ha Automatikus-on van a bejelentkezés, és nem kilépéssel lép ki az ember, hanem Bezár-ással.
-
betyarr
veterán
ti betudtok jelentkezni a skype-ba?nálam nem akaródzik neki.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
ÉNERGIE
üzenetére
Pedig van viber topic: [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
ÉNERGIE
tag
Sziasztok, kicsit témába vágó a kérdésem, bár viberről van szó, de viber témát nem találtam.
Történt az eset ma hajnali fél2 körül.
Irogattam 1 csajjal viberen, volt hogy írtunk volt hogy hangüzenetet küldtünk.
1x küldtem felkérést hívásra de nem fogadta el...ment tovább az irogatás/hangüzenet.
Majd kicsit később arra lettem figyelmes hogy nagyon halkan de hallom hogy szól nála a zene és beszélget valakivel, feltoltam a hangerőt hogy rendesen halljam....aztán abban a tizedmásodpercben ahogy elkezdett írni nekem a vétel megszűnt....létezik olyan hogy valami technikai hiba volt a viber részéről és bekapcsolta a mikrofonját a viber valamiért? Vagy telefonált éppen vagy hangüzenetet küldött valaki másnak én meg hallgattam vagy fél percig...máshonnan a hang nem jöhetett, skype ment még meg 1 mozilla amin külföldi oldal volt, reklámok sehol ami esetleg megszólalt volna, de ha reklám is lett volna nem kellett volna 3x-ára növelnem a hangerőt hogy halljak belőle valamit...találkozott már valaki ilyen "hibával"? A probléma az volt hogy letagadta hogy mással is beszélget ezért elküldtem a *****ba.... -
betyarr
veterán
válasz
AstraCDX
üzenetére
Hogyan kell ezt végrehajtani ?
így:
Block ad servers via Hosts file in Windows (warning: a bit technical)
Press Windows+R and type C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Add the lines below:
127.0.0.1 rad.msn.com
127.0.0.1 live.rads.msn.com
127.0.0.1 ads1.msn.com
127.0.0.1 static.2mdn.net
127.0.0.1 g.msn.com
127.0.0.1 a.ads2.msads.net
127.0.0.1 b.ads2.msads.net
127.0.0.1 ac3.msn.com
Save and restart your Skype app. -
AstraCDX
senior tag
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Hali !
Hova kell ezeket beírni ? Hosts-ba ?
Hogyan kell ezt végrehajtani ?
Ez nem ugyanaz mint az internetbeállítások, tiltott helyek ?
Üdv.
Astra
-
Nakivagyok
tag
válasz
Integrator
üzenetére
Ez kell a hostba:
127.0.0.1 rad.msn.com
127.0.0.1 live.rads.msn.com
127.0.0.1 ads1.msn.com
127.0.0.1 static.2mdn.net
127.0.0.1 g.msn.com
127.0.0.1 a.ads2.msads.net
127.0.0.1 b.ads2.msads.net
127.0.0.1 ac3.msn.com -
Asztee
aktív tag
Sziasztok !
Ketten használjuk a gépet : a fiam és én (rendszergazda). A fiam kérésére felraktam a Skype-ot és az lenne a kérdésem,hogy meg lehet-e valahogy csinálni azt, hogy csak a fiamnál induljon automatikusan a Skype ,mert most mind kettőnknél akar.Köszönöm.
-
betyarr
veterán
válasz
zuzu000
üzenetére
dettó!itt csodálkozok,mint bornyú az újkapura,hogy miért omlik össze és/vagy lassul be,mint a állat,mikor van vagy 3 hete,hogy ezt a verziót használom...

ez nagyon tetszik:
The Skype Team forced us all to update to the latest version of Skype for one reason and one reason only: Money
már úgyis nézegettem a skype beállításokat,hogy hátha valahogy ki lehet herélni ezeket a mocsadék reklámokat.de nem.na,de most!hehejj!

-
spiritex
veterán
válasz
zuzu000
üzenetére
A flash reklámok zabálnak annyit. Én feltettem a 6.180.105-öt, ez az utolsó normális verzió, amivel még beenged. Ha kell valakinek és nem tudja beszerezni felteszem valahova. Az is fontos, hogy a reklámok csak akkor jelennek meg, ha elég szélesre van húzva az ablak, hogy elférjen benne a reklám. Ha vízszintesen összetolod, eltűnik a reklám!
-
Integrator
aktív tag
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Ha ezt belevágom a hosts fájlba, elégnek kell lennie?
127.0.0.1 apps.skype.com
vagy legyen
127.0.0.1 https://apps.skype.com/Kurva cpu zabálás miatt....
-
zuzu000
őstag
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Siker, köszönöm

-
Nakivagyok
tag
válasz
zuzu000
üzenetére
Szia,
Tiltsd le a reklámokat és rendbejön.
Itt van egy leírás, hogy hogyan tudod megtenni: [Tutorial] How to disable Skype advertisements! -
zuzu000
őstag
Sziasztok!
A mai naptól fogva a skype elkezdett irtózatosan nagy mennyiségű cpu-t zabálni, folyamatosan 16-17%-on van (~1 mag). A smiley-k laggolnak, ahogy írok, később jönnek a betűk, akadozik az egész. Reinstall megvolt, semmi. Feltettem egy régebbit (6.9 valamennyi), azzal meg be se engedett lépni, valamilyen kapcsolódási hibát írt. Mi lehet a baja?
-
animatrix11
őstag
Üdv!
Hogy lehet beszélgetést skypeban kitörölni, nem akarom az egész üzenet naplót, csak egy partnernél törölni.
Köszi! -
spiritex
veterán
Na szép, mától bejött felül egy reklám a csoports videohívásról, és nem lehet eltüntetni... Mindig ott csücsül.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nemár, senkinek nincs ötlete, hogyan lehetne windows phone 8.1-en a skype -appban belépni fb azonosítóval?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok.
Előre is elnézést a buta kérdésért, mert biztos evidens meg minden, de én nem jöttem rá, ezért bátorkodom itt megkérdezni:Réges régen akartam csinálni egy skype profilt magamnak, de persze már akkor is nagyon lusta voltam, ezért regisztrációnál rögtön rányomtam a facebook profillal való belépésre. Ezzel kb. át is ugrottam mindent, és ez tök jó volt...anno.
A helyzet az, hogy most ki akartam volna próbálni a wp8.1 telómon a skypeot, és persze vagy skype név kell neki vagy MS profil név.
Próbáltam kitalálni vajon mi lehet a skype profil nevem (ezt találtam a fiókbeállítás menüben --> skype neved: facebook
Bnevem) de sajnos nem fogadja el.Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy betudjak lépni a FB-vel összekötött skypeomba anélkül, hogy csinálni kellene bármit is?

(második megoldásként gondoltam hogyha van rendes MS fiókom akkor - win8 miatt -, miután beléptem a FB-s profilba próbáltam összekötni az MS fiókkal hátha, de nem találtam olyan gombot se a fiókbeállítás menüben
csak "további tudnivalók" link van ami a FAQ-ba visz....)
Én azt hittem, hogy mivel FB profillal regisztráltam anno, ezért van skype profilom is, de akkor mégse? Vagy hogy müködik ez a csoda?
Igazából az elsődleges cél most az lenne, hogy a FB-vel összekötött skype profilomba be tudjak lépni, ha nem sikerül összekötni az MS profilt a FB-s skype profilommal az nem baj (bár nem értem miért nem lehet... mert ez akkor megoldana minden gondot, mert ott tudom az email címem és a jelszavam
)(a gond onnan adódott, hogy a telefonos wp8.1-es skype appban nincs "belépés fb profilal" gomb, míg a win8 pc-s programban van ilyen belépési lehetőség) (mondjuk hozzátenném még gyorsan, hogy az új win8.1 "modern windows-skype" programban már szintén nincs ilyen gomb a belépésnél)
-
McLaca
őstag
válasz
spiritex
üzenetére
Hurrá, sikerült megoldaniuk azt, amit az msn már min. 5 éve tudott? Csak jobban... Mert ott csak addig tárolódott az üzenet a szerveren, amíg valahol be nem léptünk.
Arra nincs valami megoldás, hogy videohívásnál ne akarja mindenáron totál beletuszkolni az én videómat a másikéba? Csomó hely lenne felül, a régi verziókban feljebb is volt a saját videóm, de most folyton kitakarom a partner fél fejét, ha nem méretezem legalább fél monitorszélességre az ablakot.
Üdv!
-
Kisjanak
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom van, hogy hiába telepítem újra a skype-ot, nem tudok bejelentkezni, mert ahova be kell írni a fiók nevet illetve a jelszót, na oda pont nem tudok beírni semmit... :/ se kurzor villogás se semmi. Valakinek ötlet? -
cleo-26
újonc
Sziasztok
Skype régi üzeneteket lehet-e ill ha igen hogyan kell törölni androidos telóról? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Anyám skype fiókjára az elmúlt napokban több külföldi(valószínű kamureg) felkérés érkezett, de hiába nézegetem a skype beállításait, nem látok olyan hogy le lehetne tiltani felkéréseket. Van valakinek ilyen problémával tapasztalata és tudnátok megoldást javasolni? -
gnusmas12345
csendes tag
Azt már megnéztem, csak a profil beállítások vannak.
-
spiritex
veterán
válasz
gnusmas12345
üzenetére
Jó kérdés... nézd meg mi van, ha belépsz az online felületre.
-
spiritex
veterán
válasz
gnusmas12345
üzenetére
Mivel, hogy az új windows-os verzió óta ők tárolják az üzeneteket a szervereiken...
Ezért is lehetséges az, hogy nem kell a másik félnek is online lennie, ahhoz, hogy átmenjen az üzenet, mint régen. Elég megírnod, és nyugodtan kiléphetsz, meg fogja kapni, amikor belép. Úgyhogy ezt nem fogod tudni törölni szerintem. -
gnusmas12345
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődöm hogy skyp-ról hogyan lehet törölni véglegesen a videóüzeneteket?
Példa: Van egy gépem amire kaptam videóüzenetet ("kézi törlésig" van beállítva). Nem töröltem. Átmentem egy másik gépre ott is bejelentkeztem. Megjelent ott is a videóüzenet. Eddig nincs is gond. Töröltem az üzenet naplót mindegyiken. Gondoltam így megoldva a probléma. Átmentem egy harmadik gépre. Skype, bejelentkeztem, és ugyan úgy ott vannak a kapott videóüzenetek. A másik két gépen amin töröltem a naplót ott mán nincsenek, de a harmadikon igen. Ez azt jelenti hogy akárhányszor új gépen jelentkezek be mindig előjönnek a régi videóüzenetek??
Köszönöm előre is a segítségeket. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
A csodálatos Skype "Windows" update után Cannot change to undefined button (264,22) es hiba fogadott.Probálkoztam,de nem találtam rá működő megoldást.Tudnátok segíteni?

-
Ataxia
tag
üdv
A skype állandóan online üzemódban van, vagyis zölden világít a pipa a nevem mellett akkor is ha kivan kapcsolva a gépem.Erre a dologra az ismerőseim hívták fel a figyelmem.
Annyit hallottam, hogy a microsoft szúrt el valamit és sokakat érintő problémáról van szó.
Van valakinek tapasztalata, hogy mit lehetne megpróbálni? -
McLaca
őstag
A skype hangbeállításoknál a beviteli eszköz valószínűleg nem a mikrofon, ott kell nézelődni.
Ez a fentebb emlegetett zöld csatis problémára is igaz.
Elég agyrém tud lenni a skype ebből a szempontból. Nekem eljátszotta azt, hogy notebookon a beszélgetés a fülesen hallatszott, de a bejövő hívás a notesz hangszóróin csörgött...Üdv!
-
liksoft
nagyúr
-
spiritex
veterán
válasz
Panthera
üzenetére
A line out az nem ezekre való, oda kell még egy erősítő is, amire rá kell küldeni a jelet, fülhallgató, headset vagy passzív hangszóró nem fog működni. A line in az, ahova a headset való. Amúgy igen, Skype-ban is be kell állítani, hogy hova küldje a hangot, a beépített vagy külső hangszóróra, mikrofonnál ugyanez a helyzet.
-
Sikerült személyesen is megnéznem a hibát. A háttérzúgás (gerjedés) akkor szűnik meg, ha a másik fél kikapcsolja a mikrofonját. Így gondolom a másik oldalon van a probléma forrása.
Viszont az érdekes, hogy hiába kötök a laptop zöld line out kimenetére akár hangszórókat, akár fejhallgatót, azoknak eszük ágába sincs megszólalni. És akkor is csak a beépített hangszórón lehet hallani a hangot. Ez skype beállítás lehet?
-
ToMM23
tag
Sziasztok ! Egy olyan problémám lenne, hogy a Skype átviszi a gép minden hangját. Legyen az játék, youtube, vagy bármi ami hangot ad ki.. A stereo mixer le van tiltva. Hiába próbáltam aktiválni majd megint letiltani. Semmi eredménye. Az OS az win 8.1. Szinte egyik napról a másikra lett ilyen... Hja integrált realtek hangkártya van meg soundblaster cinema 2 az alaplapon. De csak a Skype ilyen, mert a TS meg a Ventrilo az nem... Próbáltam már újratelepíteni is, alapos registry törléssel a TuneUp programmal. De ugyan úgy 0 eredménnyel. Mi a fene lehet a megoldás ? :S
Előre is köszönöm a válaszokat, megoldásokat

-
Olyan problémám van, hogy nem jelez az egyik partnernél ha új üzenetet kapok tőle. Még pötty sincs a neve mellett. Csak egy ilyen van. Mi lehet?
-
€uro
őstag
Olyan alkalmazásra van szükségem, ami automatikusan rögzíti mindig mindent. A munkámhoz kell, hogy a megbeszéléseim alatt ne kelljen jegyzetelnem. És nem akarok egyfolytában kézzel indítgatni felvevő-programokat.
Mobilokban már annyira elterjedtek a hívásrögzítő programok. Nem értem, hogy a Skype-ban miért nincs eleve beépítve ilyen funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Core2Duo 7500). Vista van a gépen. Esetleg valami ötlet, hogy miként lehetne felrakni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak "további tudnivalók" link van ami a FAQ-ba visz....)
)