- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
TigerCat #5048 üzenetére
Helló Tigercat
Hehe, jah sajnos tényleg antitalent, és LÁNY vagyok!
A SKYPE 7.1.0.105-ös verziót használom (mostmár meg tudom nézni
) és odáig eljutottam, hogy Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások, majd azonnal feldobja nekem ezt a hülye Logitech Webcam Controller-t amit véletlenül fel-launch-oltam, de nem tudok leírtani. És akkor alul van, hogy a webkamera beállításai, de csak a "csíkok" jelennek meg, az is angolul, hogy "Explosure" "Gain" Brightness" "Contrast"....stb..... és ezen lehet huzigálni a kursort, ha a kép minőséget akarom állítani, de csak rontja, és mivel nincs rajta számozás (skála) ne tudom visszaállítani az eredetire.
(Arra viszont itt nincs semmilyen opció, hogy megjelenjen a kis ablak, amiben magamat is látom. Vagy az máshol van?)Eredetileg, mikor elkezdtem használni a kamerát, ha a skype-on belementem az Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások-ba, majd a webkamera beállításaiba, magyarul volt hogy "Alapbeállítás" És be volt állítva, hogy "Fényerő" 128, "Kontraszt" 32, "Fényegyensúly" 1070. Így ha elállítottam, pl: a fényerőt 128 helyett 132-re, akkor ha mégsem volt jó, pár nap múlva pontosan vissza tudtam állítani az eredetit, vagyis a 128-t.
De mióta ezt a hülye Logitech Webcam Controllert feltettem, az egész átváltozott angolra, és sokkal rosszabb lett, és ha a vonalon elállítom a kursort, nem tudom pontosan, hogy hová állítsam vissza, mert nincs rajta szám.
És nem tudom letörölni a skyperól, sem a gépről.Viszont nagyon kéne állítgatnom, mert szemüveges vagyok, és becsillan a képernyő a szemüvegebe, így az arcom közepén a szemem helyett egy nagy csillogást lehet csak látni.
Ha leveszem a szemüvegem, akkor meg én nem látom a másikat
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest