Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
TigerCat #5048 üzenetére
Helló Tigercat
Hehe, jah sajnos tényleg antitalent, és LÁNY vagyok!
A SKYPE 7.1.0.105-ös verziót használom (mostmár meg tudom nézni
) és odáig eljutottam, hogy Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások, majd azonnal feldobja nekem ezt a hülye Logitech Webcam Controller-t amit véletlenül fel-launch-oltam, de nem tudok leírtani. És akkor alul van, hogy a webkamera beállításai, de csak a "csíkok" jelennek meg, az is angolul, hogy "Explosure" "Gain" Brightness" "Contrast"....stb..... és ezen lehet huzigálni a kursort, ha a kép minőséget akarom állítani, de csak rontja, és mivel nincs rajta számozás (skála) ne tudom visszaállítani az eredetire.
(Arra viszont itt nincs semmilyen opció, hogy megjelenjen a kis ablak, amiben magamat is látom. Vagy az máshol van?)Eredetileg, mikor elkezdtem használni a kamerát, ha a skype-on belementem az Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások-ba, majd a webkamera beállításaiba, magyarul volt hogy "Alapbeállítás" És be volt állítva, hogy "Fényerő" 128, "Kontraszt" 32, "Fényegyensúly" 1070. Így ha elállítottam, pl: a fényerőt 128 helyett 132-re, akkor ha mégsem volt jó, pár nap múlva pontosan vissza tudtam állítani az eredetit, vagyis a 128-t.
De mióta ezt a hülye Logitech Webcam Controllert feltettem, az egész átváltozott angolra, és sokkal rosszabb lett, és ha a vonalon elállítom a kursort, nem tudom pontosan, hogy hová állítsam vissza, mert nincs rajta szám.
És nem tudom letörölni a skyperól, sem a gépről.Viszont nagyon kéne állítgatnom, mert szemüveges vagyok, és becsillan a képernyő a szemüvegebe, így az arcom közepén a szemem helyett egy nagy csillogást lehet csak látni.
Ha leveszem a szemüvegem, akkor meg én nem látom a másikat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest