- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tudom!
Én már akkor tudtam mi az a drift amikor még a készítők fejében nem is létezett drift mód az NFS-hez.Az meg ne mond, hogy űber realisztikus, mert dobok egy hátast.Szerintem ami inkább már a "valóság" felé megy az a Pro Street és a Shift.heihachi: A Viper a kiütéses versenyben mutatkozik meg először.Én olyat tapasztaltam ott, hogy hiába megyek már tő gázzal az utolsó seb.fokozatban: jön egy kanyar az AI tökéletesen lelassul és veszi a kanyart.Én meg fékezek mint az állat, puff neki a falnak...Ááá abszolút nem csal a gép.

tjb007: Ugyan ez vettem én is észre!
Abszolút kiegyenlítetlen versenyek vannak benne...Tök mindegy profi az illető vagy sem, ha úgy akarja a gép akkor az AI nyer, ha nem akkor a játékos.Ugyan... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én már akkor tudtam mi az a drift amikor még a készítők fejében nem is létezett drift mód az NFS-hez.Az meg ne mond, hogy űber realisztikus, mert dobok egy hátast.Szerintem ami inkább már a "valóság" felé megy az a Pro Street és a Shift.
Abszolút kiegyenlítetlen versenyek vannak benne...Tök mindegy profi az illető vagy sem, ha úgy akarja a gép akkor az AI nyer, ha nem akkor a játékos.Ugyan...