Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Ezek a kiegyenlített esély dolgok sajna az NFS széria sajátosságai közé tartoznak. Valóban ilyen az egész. Ott vannak pl. azok a részek, amelyekben rendőrök vannak. Azokat utálom, mert egyszerűen a falra mászok a zsaruktól. Carbon, Most Wanted, stb... Sokszor volt úgy mindkettőben, hogy az agyig húzott Porsche GT-mel mentem jóval 250KM fölött, amikor is észrevett egy rendőr, aki állt az út szélén vagy csak lassan araszolgatott ( nem egyszer nekem háttal, úgy, hogy rám sem nézett, mert a kamera ráközelít amikor észrevesz és simán látszik, hogy nem engem figyel ).
Azért azt ismerjük el, hogy egy 250 fölött száguldó Proschét elég nehéz volna utól érni egy alap Ford rendőrkocsival vagy egy K9-es terepjáróval, főleg álló helyzetből.
De ez a játékban nem számít, mert ahogy észrevesz, szinte azonnal ott van mögöttem, tol az útról.
Tök mindegy mit csinálok, úgy is utól ér, ha meg sikerül megelőznie, akkor szinte pontosan ugyan úgy gyorsít és lassít, mint én. Pont, mintha össze lenne kötve az autónk. Álltalában használok olyankor trainert és tolom a kocsiba az unlimited nitrót, de egyszerűen sokszor alig tudom lerázni őket még úgy is, pedig szinte még fékezéskor is nitrózok, hogy minél kisebb legyen a sebesség vesztés..
De egy "mezei" rendőr terepjárónak ez meg se kottyan. Ilyenkor mondom azt, hogy ha a gép csal, akkor én miért ne?!
Az általad is említett sínen futó ellenfelekről meg nem is beszélve. Tényleg nem szabad nekik menni, mert úgy is te jársz rosszabbul.
Persze azért akadnak kivételek. A Shift 2-ben is sokszor látom, hogy az előttem haladók kisodródnak a kanyarban, vagy egymást szorítják le az útról, esetleg simán "bekacsázik" előttem, amitől a korlátnak megy én meg belerongyolok, mert már nem tudok időben megállni vagy kikerülni..
De van, hogy engem löknek ki, pedig elférnénk a pályán, de ő meg jön és belém jön, simán kilökve a pályáról. A kavicságyon az autók meg gyök2vel mennek ( mármint az enyém, mert a gépiek néha ugyan úgy mennek ott is mintha az aszfalton mennének ). A palánkkal szembefordulás is egy "jó" dolog. Olyankor lehetne tolatni hátra, de mire kapcsol az automata, súlyos másodpercek telnek el, sokszor gyorsabb egy "car reset", mint azt kivárni. Szóval vannak itt érdekes dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Búvárkodás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest