- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Tegnap sikerült egy újabb csodalatos versenyen részt vennem.
Nürburgring, éjszakai verseny, még mindig retró liga. Lacia Delta works -el voltam, mindenki más Toyota Supra -val. Kezdetben jól ment mert le tudtam gyorsulni őket de a hosszú egyenesekben simán megelőztek mert gyorsabbak voltak. Kiléptem, vettem egy Toyota Supra -t, feltuningoltam, irány vissza verseny, újabb próba. Elindítom és mit látok ? Rajtam kívül mindenki McLaren F1 -el van én meg egy szaros Supra -val. 'nyád, ez aztán rohadtul kiegyenlíttet verseny lesz. Kettőt pislogtam és már az összes megelőzött.
Harmadik nekifutásra vettem egy Mk1 GTI -t, belepakoltam egy új motort, gumi csere és ennyi volt a tuning. Elindítom újra a versenyt, rajtam kívül most mindenki Lancia Delta -val. A nulltuningos, szaros Golffal köröket vertem rájuk és első lettem. Ismét egy példa arra, hogy ez egy tökéletes játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest