Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Tegnap sikerült egy újabb csodalatos versenyen részt vennem.
Nürburgring, éjszakai verseny, még mindig retró liga. Lacia Delta works -el voltam, mindenki más Toyota Supra -val. Kezdetben jól ment mert le tudtam gyorsulni őket de a hosszú egyenesekben simán megelőztek mert gyorsabbak voltak. Kiléptem, vettem egy Toyota Supra -t, feltuningoltam, irány vissza verseny, újabb próba. Elindítom és mit látok ? Rajtam kívül mindenki McLaren F1 -el van én meg egy szaros Supra -val. 'nyád, ez aztán rohadtul kiegyenlíttet verseny lesz. Kettőt pislogtam és már az összes megelőzött.
Harmadik nekifutásra vettem egy Mk1 GTI -t, belepakoltam egy új motort, gumi csere és ennyi volt a tuning. Elindítom újra a versenyt, rajtam kívül most mindenki Lancia Delta -val. A nulltuningos, szaros Golffal köröket vertem rájuk és első lettem. Ismét egy példa arra, hogy ez egy tökéletes játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robogó, kismotor
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest