Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoExDeath

aktív tag

Én is iponnál rendeltem, de nekem azt írták hogy ma már átvehető :)

Én mindenképpen megveszem, ha csak az első rész színvonalát hozza nekem már megéri. Főleg úgy, hogy elvileg az első részt is megkapom mellé. Azt máig sajnálom hogy nincs meg, remélem még vannak akik játszanak vele online :)

Nekem bejött nagyon az első rész, persze kinek hogy. Nem szabad billentyűzettel játszani egyiket sem, sokan azért utálták, nekem analóg kontrollerrel nagyon nagy feeling volt. A pöpec belső nézet pedig eddig szerintem etalon, ami állítólag még jobb lesz a 2. részben. A hangok fantasztikusak voltak, grafika belső nézetből szintén (külsőből nem annyira de az nem lényeges ennél a játéknál sztem). A törés nem volt túl jó, de mivel nem a detruction derby egyik része annyira nem zavart (a lényeg a versenyzésen van). A fizikával személy szerint nem volt gondom.

Aki már rendelkezik bővebb tapasztalatokkal írhatja, én is írom amint lesz :)

Kiváncsi vagyok ha ma megveszem, mikortól lehet játszani vele, mert a cd galaxis oldalán valami olyasmit írtak, hogy lehet hogy csak árp. 1-től lehet aktiválni...? :))

Új hozzászólás Aktív témák