Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Én is iponnál rendeltem, de nekem azt írták hogy ma már átvehető

Én mindenképpen megveszem, ha csak az első rész színvonalát hozza nekem már megéri. Főleg úgy, hogy elvileg az első részt is megkapom mellé. Azt máig sajnálom hogy nincs meg, remélem még vannak akik játszanak vele online

Nekem bejött nagyon az első rész, persze kinek hogy. Nem szabad billentyűzettel játszani egyiket sem, sokan azért utálták, nekem analóg kontrollerrel nagyon nagy feeling volt. A pöpec belső nézet pedig eddig szerintem etalon, ami állítólag még jobb lesz a 2. részben. A hangok fantasztikusak voltak, grafika belső nézetből szintén (külsőből nem annyira de az nem lényeges ennél a játéknál sztem). A törés nem volt túl jó, de mivel nem a detruction derby egyik része annyira nem zavart (a lényeg a versenyzésen van). A fizikával személy szerint nem volt gondom.
Aki már rendelkezik bővebb tapasztalatokkal írhatja, én is írom amint lesz

Kiváncsi vagyok ha ma megveszem, mikortól lehet játszani vele, mert a cd galaxis oldalán valami olyasmit írtak, hogy lehet hogy csak árp. 1-től lehet aktiválni...?

Új hozzászólás Aktív témák

- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest