Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Totál tiszta a gépem, életem legjobb rendszere. Komolyabb gépes (i5-3470, 8GB RAM, Intel SSD) kollégám azt hitte ez is SSD-ről fut. Nem töredezett, nem szemetes, nagyon rendezett. EA-vel leveleztem már ezügyben kb közölték hogy fingjuk nincs róla
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam 
Milyen beállításokon és milyen géppel tolod? Nálam minden max, 1080p, v-sync ON és hogy ne legyen képtörés (valamiért ez a játék hajlamos rá) driverben forced triple buffering bekapcsolva.
Szerk:
Xbox controller jó cucc amúgy. Játszanék én kormánnyal de nincs hely. Ha lesz, na meg keretem, csinálok egy Recaro üléses kormányállványt. Egyelőre ez a veszély azért nem fenyeget
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam