Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Totál tiszta a gépem, életem legjobb rendszere. Komolyabb gépes (i5-3470, 8GB RAM, Intel SSD) kollégám azt hitte ez is SSD-ről fut. Nem töredezett, nem szemetes, nagyon rendezett. EA-vel leveleztem már ezügyben kb közölték hogy fingjuk nincs róla
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam 
Milyen beállításokon és milyen géppel tolod? Nálam minden max, 1080p, v-sync ON és hogy ne legyen képtörés (valamiért ez a játék hajlamos rá) driverben forced triple buffering bekapcsolva.
Szerk:
Xbox controller jó cucc amúgy. Játszanék én kormánnyal de nincs hely. Ha lesz, na meg keretem, csinálok egy Recaro üléses kormányállványt. Egyelőre ez a veszély azért nem fenyeget
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam