Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Totál tiszta a gépem, életem legjobb rendszere. Komolyabb gépes (i5-3470, 8GB RAM, Intel SSD) kollégám azt hitte ez is SSD-ről fut. Nem töredezett, nem szemetes, nagyon rendezett. EA-vel leveleztem már ezügyben kb közölték hogy fingjuk nincs róla
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam 
Milyen beállításokon és milyen géppel tolod? Nálam minden max, 1080p, v-sync ON és hogy ne legyen képtörés (valamiért ez a játék hajlamos rá) driverben forced triple buffering bekapcsolva.
Szerk:
Xbox controller jó cucc amúgy. Játszanék én kormánnyal de nincs hely. Ha lesz, na meg keretem, csinálok egy Recaro üléses kormányállványt. Egyelőre ez a veszély azért nem fenyeget
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Plazma TV topic
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tanuljunk angolul!
- Windows 11
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seasonic SS-500HT 500W teljesítményű, 80+ minősítésű tápegység
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam