- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Igen-Igen itt már szerintem csak a design fog dönteni, mert szinte csak az a különbség
Ha most vennék tv én ezt választanám : [link]
Amikor én vettem az enyémet 189.000 Ft vettem de volt bolt ahol akkor még 345.000 is árulták
Nálam is a méret döntött még az árnál valamint, hogy 2 év múlva ne legyen elavulta képe nem a legszebb a szolgáltatóknál, de bizom a jövőben
Az enyém a UE40C5100 és szuperül müködik rajta minden. Anno én is legalább 2 hétig csak a netet bújtam mielőtt megvettem nehéz választásSok sikert a választáshoz!
Az bizti utána rengeteget fogod nyomogatni és állitgatni a tvt, mert mindig jönnek új dolgok amiket ki lehet próbálni.
Én is most élvezem annak lehetőségét, hogy a SGS SII játszok le mindent a tvn vezeték nélküli lejátszóként használva a telefont video,zene,kép saját felvett akár HD videó nagyon jó. Arról nem beszélve, hogy 5 perc alatt leszedek torrenten akár 1 filmet a telefonnal és már nyomatom is ki a tvremindezt kábelek nélkül kényelmesen
-
eFeMeR74
senior tag
120.000 ért - UE40EH5300
Ez azt hiszem bőven az ár alatt van, de ha van 200.e akkor hiába van benne 3D mindenképpenUE-40ES6500 S azért irok 40" mert az alatt nem nagyon érdemes
De olyan gyorsan változik a tech, hogy nem éri meg nagyon drágán tvt venni tényleg max 2k adnék érte én is
vagy a ES6800 a te döntésedItt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest