Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ametist
csendes tag
Szervusztok,
(46)ES7000 készülékbe a hardware upgrade modult installálta-e már valaki? Mik a tapasztalatok? Szívesen tájékozódnék róla. -
Ametist
csendes tag
válasz
Gsx-rr #55219 üzenetére
Butított mkv?
Milyen paraméterében butított? A FullHD felbontás (1920 px szélesség, 1080 px magasság) szabvány, feltételezhetem, hogy egy fullhd-nak titulált mkv fájl tartalmazza a megjelenítéshez szükséges jeleket, és azt a TV media lejátszója megfelelően kezeli?
A letöltött film fájl neve tartalmazza a bluray kifejezést, elképzelhető, hogy azért, mert egy bluray lemezről másolták? A HD TV adásnál 1080i adat jelenik meg, tehát minden második sort jelenít meg a TV, ha jól tudom. A filmnél 1080p-t ír ki, feltételezhetem, hogy FullHD-ben jelenik meg?
Miért írod, hogy BD50-es bluray filmet le sem játszik?
Ha BD50 lemezen van a film, a külső media lejátszó olvassa és áttolja a TV-nek a megfelelő jelet.
Pontosan az érdekel, hogy érdemes-e beruházni külső medai lejátszóra, jobb képet látok-e a TV belső lejátszójához képest? -
Ametist
csendes tag
TV vs külső medialejátszóval kapcsolatban szeretnék tapasztalati véleményt Tőletek.
TV: 46ES7000
Külső HDD-ről USB-n keresztül a TV beépített media lejátszójával lejátszom a vélhetően FullHD minőségben letöltött filmet (BlurayDVD, 16G, az info gomb kiírja: 1080p). Kép jó, szép, öröm nézni.
Ha egy külső media lejátszón keresztül nézném a TV-n ugyan ezt a filmet, miben térne el a képminőség? Észrevehető változást mutatna? -
Ametist
csendes tag
Szervusztok,
tanácsot szeretnék kérni Tőletek. 40-es LED TV-t keresek, idősebb személynek.
Fontos, hogy elsődlegesen a MindigTV adások, kisebb mértékben USB-n lejátszott filmek képe szép, jó minőségű legyen. Smart, 3D nem szempont!
Melyik típust ajánljátok? Alacsonyabb árfekvésben keresek készüléket. -
Ametist
csendes tag
válasz
206 cc #47519 üzenetére
Szia,
én még nem mertem frissíteni. A 20.08 verzió nem "butított" rajta semmit? Lejátsza a külső film fájlokat ugyan úgy, mint pl. a 2012. decemberi verzió? Miben lett jobb?
Az Info gombra jobb alul feljön a fogyasztást jelző mutató. Év elején még az első harmadban mozgott, kb. márciustól a skála alján pihen, függetlenül a csatornától, kép beállítástól. Nálad mit mutat? Mitől lett inaktív?
TV:46ES7000
-
Ametist
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #40671 üzenetére
A Serviio Console-ban bemásoltam a Shared Folders-be filmet, az OnLine Sourcees-be pedig néhány stream-elt TV adást - előtte pluginokat bemásoltam a helyére - és a Check Stream URL zöld pipát ad. A Tv AllShare-en keresztül a filmet a Serviio-ról lejátsza, de az Online folderben nem jelenik meg egy TV stream sem!?
Olvastam a kapcsolódó bejegyzéseket, kell várni kicsit, vagy a TV-t kell újraindítani? -
Ametist
csendes tag
Szervusztok,
a Serviio-t szerettem volna telepíteni a TV web browser-en keresztül, innen: http://www.serviio.org/download, a free edition-t. Letöltés indítása után hibaüzenetet adott, amiben hivatkozik Apache szerverre és valami 80-as portra.
WiFi-n csatlakozom a routerre, ami egy TPLink, és gyári beállításban van.
Kérek szépen támogatást, hol lehet a probléma? -
Ametist
csendes tag
Néhány napja a távirányító INFO gomb megnyomására a képernyő jobb alsó sarkában megjelenik egy kis ikon, aminek közepén egy ceruzaelem szerű jel van, bal oldalon LED TV felirat zöld háttérrel, jobb oldalon Conventional TV felirat szürke háttérrel, és egy mutató a LED TV felirat/skála elején mocorog.
Ez meg mi a csuda?
TV: ES7000 -
Ametist
csendes tag
Ismét egy kérdés, a Smart menüben jobb felül a Smart HUB felirat alatt a Smart TV "ikon"-ra kattintva csak egy állókép jön be. Ennyi???
TV: ES7000 -
Ametist
csendes tag
Szervusztok,
Smart menüben Develop account-tal beléptem és be szeretném beírni a FUSO szerver IP címét: 217.113.62.80. A gondom az, hogy akár távírányítóval, akár billentyűzettel írom, a harmadik maszkot nem veszi be két karakteresként, tehát 62-t nem tudok beírni, első karakternek meg nem veszi be a nullát. Hogyan kell jól csinálni?
TV:ES7000 -
Ametist
csendes tag
Kedves Fórumtagok,
két kérdésben kérek Tőletek támogatást:
TV: ES7000
Bill: Logitech MK2201.
A TV támogatja a Bluetooth kapcsolatot? Ha igen, fel kellene ismernie a billentyűzetet az USB stick nélkül is? (a saját Logitech USB stick csatlakoztatása után azonnal felismerte, de arra számítottam, hogy képes lesz a beépített Bluetooth rendszerén keresztül is kommunikálni, ha a menüben kiválasztom a külső eszköz keresést.)2.
Hogyan tudok belépni a szerviz menübe? A távirányítón nincs Factory vagy Service gomb! -
Ametist
csendes tag
Kedves Fórumtagok,
két kérdésben kérek Tőletek támogatást:
TV: ES7000
Bill: Logitech MK2201.
A TV támogatja a Bluetooth kapcsolatot? Ha igen, fel kellene ismernie a billentyűzetet az USB stick nélkül is? (a saját Logitech USB stick csatlakoztatása után azonnal felismerte, de arra számítottam, hogy képes lesz a beépített Bluetooth rendszerén keresztül is kommunikálni, ha a menüben kiválasztom a külső eszköz keresést.)2.
Hogyan tudok belépni a szerviz menübe? A távirányítón nincs Factory vagy Service gomb! -
Ametist
csendes tag
válasz
attamero81 #38339 üzenetére
Kedves attamero81!
Köszönöm szépen a hasznos választ! Kíváncsi leszek, valóban "nullkilométeres"-e a készülék?
-
Ametist
csendes tag
Szervusztok!
ES7000-ben van-e olyan menüpont, lekérdezési lehetőség, ami megadja az eddigi üzemidőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest