- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
leslieke #25607 üzenetére
Engem sem zavar. Egyedül akkor gond, ha néha szeretnél váltani mondjuk angol-magyar feliratok között. Ez számítógép nélkül nem megy, mert át kell nevezni az srt állományokat.
"Én elvből csak magyar szinkronosat nézek."
Nem mindíg jobb a szinkron, mint az eredeti.
Hát, egyszer láttam a Waczak szállót szinkronnal. Ki is kapcsoltam a tévét.Az a rész, amit béci említett, hogy a hangminőség gyengébb, engem speciel nem zavar, mert nincs házimozim.
-
BBéci
legenda
válasz
leslieke #25612 üzenetére
Ráadásul a szinkron hangminősége szinte kivétel nélkül, messze elmarad az eredetitől, nálam ez a döntő szempont. Nem elhanyagolható, hogy egy emberhez, színészhez elválaszthatatlanul hozzátartozik a hangja, az orgánuma, azzal is játszik, érzelmeket közvetít, ami semmilyen szinkronnal nem pótolható.
Utánvétel!
Az viszont szégyen, ha nem beszél idegen nyelvet. Ezt általánosságban értsd, ne vedd magadra! -
utánvétel
aktív tag
válasz
leslieke #25320 üzenetére
"Kártyatulajdonosként Ön megkülönböztetett figyelemben részesül: a folyamatosan bővülő szervizszolgáltatások keretében gyorsjavítást vállalunk a készülék jótállási ideje alatt, emellett Prémium ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére."
Na de hát, nincs elromolva semmi samsung termékem, ha meg elromlik, e nélkül is érvényes a garancia.
Ez humbuk. -
attamero81
senior tag
válasz
leslieke #25010 üzenetére
Megnéztem a betű dolgot.A belső betűkészlet fix amit a flash-ben lévő szoftver állít be a a kijelző nagyságától és felbontásától függően.Az egyik ismerősöm próbálkozott szoftver átírással,programozással de ezek a kutya zabáló csík szeműek egy olyan védelemmel látták el a tv szoftvert,ami tiszta koreai karakterbe ugrik át a piszkáljuk.Egyenlőre szerintem nem lesz rá megoldás.Ha van esetleg valami alternatíva akkor nézd meg azt.De nem sok esélyt látok,hogy betű nagyságát növeljük menüből vagy valamilyen alkalmazásból.
-
Flashget
félisten
-
attamero81
senior tag
válasz
leslieke #24860 üzenetére
A factory-ban való módosításoktól nem veszíted el a garit.Sőt,ha panelt cserélünk benne és az eredetit megtartod akkor sem,mert mivel én Samsungba dolgozom ki lehet cserélni dolgokat úgy,hogy nem veszi észre senki.
Viszont amit te kérdezel az egy fix beállítás amit nem tudol változtatni.De ennek is utána nézek holnap egy benti modellen. -
Flashget
félisten
válasz
leslieke #24734 üzenetére
sportklubbot nem fogják visszarakni..(én is szeretném ha újra lenne és nem kellene cigánykodni netes streamekkel)évekkel ezelött mikor még nem volt digisport akkor leírták, hogy fokozatosan leépítik a sportcsatornákat és csak az ővé marad meg. tréhom is ezért vette ki, de valamiért mégis visszarakták év elején..nyugi nem azért mert az emberek kérték.
sportklubnak szinte nem marad joga semmire a nyártól..kb akkora van jósolva, hogy be is dől a csatorna..a következő a sport1 lesz..
digi minden jogot felvásárol így nem marad semmi a többi csatornának és lét jogosultságuk kérdőjeleződik meg. Sport1-nek nincs pénze mert sikeresen elbasztak 3-4 milliárdot a magyar NBI-re... -
Flashget
félisten
válasz
leslieke #24702 üzenetére
Ma jöttek megint a tréhomos üzletkötők..3. éve tavasszal kezdik és mindig elküldi őket mindenki, hogy nem cseréli le a digit....ezt se nagyon értem tréhom betelepült pár éve olyan házakba ahol 1x éve már a digi az úr ill. elötte az EMKTV de a kettő ugyanaz a cég. Szóval a digi árai ismertek és feltételei..tréhomé is..miben hisznek, hogy üzletet kötnek itt? Alapból drágábbak, hűségre köteleznek és kevesebbet adnak azért a pénzért..sebességben, csatornák számában stb.
-
delig
tag
válasz
leslieke #23879 üzenetére
Én is így csináltam, többször is. Teljes keresés digitálison, hálózati keresés digitálison, teljes keresés digitális + analóg, hálózati keresés digitális + analóg, de semmi.
Keresgettem neten, ott írták, ha az országot átváltom, pl hollandra, akkor van esély, de olyan nincs... Egyéb van, arra is dettó uaz a szitu.
Ha hazaértem a kábelt meglesem még.
Mindenesetre a boxot visszakötöttem, azzal nincs semmi baj. Max abból kilesem az adatokat ha megtalálom, hátha azzal menni fog.
Az érdekes az, hogy a keresésnél vizsgálja a 121MHz-t, de semmit nem talál, pedig van ott van 7-8 csati (SD, HD), meg rádió, de semmi.
A másik érdekes, hogy kimentettem pendrive-ra a csatornalistát. A tv szerint 89 csatorna van, a lista meg 99-ig van számozva, és pár helyen látszik, hogy kimaradnak számok, vszin a hiányzó csatik helyei.
Jelenleg nincs más ötletem, mint amik eddig voltak. Kicsit csalódott vagyok, hogy ez van. Ha a sok román, észt meg minden más szar csatornából hiányozna leszarnám, de F1, foci, és pár műsor miatt idegesít, hogy pont ezek hiányoznak.Mindenesetre a kérdés még él, aki használható ötletet tud, örömmel várom.
Aki nem hiszi, annak felveszem videóra, meg csinálok képet és felrakom.Köszönöm
-
air
nagyúr
-
Bibby
addikt
válasz
leslieke #23203 üzenetére
Igen akkor én sem lennék idegbeteg ha 3 napon belül lennének.
Kovsol: nem értenek hozzá. Nekem a reklámújságban mutatták, ez az a TV, százezer forint, valami hitelakcióval 90, ránéztem, d5000 típusszám, utánanéztem, frankó lesz nekik. Ehhez képest most nézem itthon és D4000.
Kérdem én ha ugyanazon az áron van egy jelentősen fejlettebb típus, akkor hozzáértő eladóként nem ajánlom azt az elavult helyett? -
sonye
senior tag
válasz
leslieke #22784 üzenetére
Király lesz az angyry birds, csak a kérdés, hogy hogyan oldják meg a vezérlést 2011-es modellek esetén...
Micsoda nagy dumákat írnak a cikkben az OLED-ről Nincs útánhúzás stb... Na kíváncsi leszek én arra... Ha tényleg szuper, sajnos akkor sem lehet évenként cserélgetni.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
leslieke #22654 üzenetére
Aha, szóval a műholdas (tányéros) DIGI szolgálatatás nem ad egy HD csatornát sem, csak a kábeles DIGI? S mely csatornák ezek? A honlapon csak az m1, m2 és DunaWorld-öt látom HD jellel, ezek szerint a Digisport is HD-ben jön?
De végül is mindegy, a lakhelyemen úgysem lehet kábeles DIGI... Ha megbarátkoznék egykikúrtbeltéri egységgel, akkor sem. -
roberto211
őstag
válasz
leslieke #22626 üzenetére
Ja.. Nekem 15/5.. De ez a k..cs.g thome már kb 1hete szórakozik, .. 5-6mbps al jön a net ami lófasz és kicsit kezdd már idegesítő lenni.. De nem tudunk semmit tenni ugye mert a garantál 2,5mbps azthiszem.-.. De eddig 15el jött persze.. Neked mindig kb 20al szokott jönni a diginél?? Nem szakadozik,meg stb..?? Mert úgy néz ki jön Érdre a digi, végre nem csak a thome lesz, és ha jó a digi, akkor átmegyünk majd hozzájuk..
-
tibike8
őstag
válasz
leslieke #22413 üzenetére
Nem tudom mi lehet. A Maradj talpon-t szoktuk nézni időnként és talán akkor a legrosszabb - bár lehet nézni, de ekkor a legészrevehetőbb. De pl. most nincs semmi gond. Szerintem ez kezdettől fogva megvolt, csak nem figyeltem meg. Na majd legközelebb, ha ilyen lesz, megnézem a monitoron. Van egy 22-es Samu LCD tuneres monitorom. Bár az csak 1680x1050-es, de attól még látszania kell, ha a szolgáltató részéről van gond.
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest