Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Lehet nem idevago, de hatha talalkozott mar ilyennel valaki.
A tvnel szetesik a kep, viszont ha youtuben nezek valamit, ott minden jo.Hatra nincs semmi bedugva az aramon kivul, viszont ha azt a kis kockat (interface) kiveszem, akkor nincs kep.
Van belteri, de az nincs hozzakotve. Az antenna bemenetnel csak felig engedi a dugot.
-
wertigo1984
őstag
Üdv mindenkinek!
Laptopot (HP Compaq 615) hogy tudok tv-re (Sam LE40D551) kötni, ha nincs a lapin hdmi kimenet?
-
wertigo1984
őstag
válasz
attamero81 #24939 üzenetére
ez tök rendes tőled
D551-ben is van böngésző?
-
wertigo1984
őstag
Mivel nem fért be a bárszekrény alá, én így oldottam meg a tv nézés kérdését: [link] [link], plusz ahol a mozi hangfala van, fölé a tv talpával egy szintre fog menni egy kicsi polc, így az egészet kicsit hátrébb tolhatom, a mozi és az író a tv elé megy az xbox mostani helyére. (asszony valami indiai filmet nézett, ne nevessetek ki...)
Kérdésem lenne, hogy a tv-t házimozival hogy tudom összekötni, hogy az adások hangja a mozin jöjjön?
-
wertigo1984
őstag
válasz
attamero81 #24835 üzenetére
Köszönöm!
(#24836) Flashget neked is
azt még akartam kérdezni, hogy amit BBéci linkelt egy korábbi hsz-ében lévő képet mentem pendrive-ra, bedug tvbe, és úgy tesztelem?
-
wertigo1984
őstag
válasz
attamero81 #24831 üzenetére
Ööööö...
Mindez gari vesztéssel járhat? A későbbiekben gyári visszaállítást tudok csinálni?
(#24832) Flashget : a guglit hívtam segítségül, akkor köszi hogy javítottál
-
wertigo1984
őstag
-
wertigo1984
őstag
Lehet hülye kérdés, de honnan tudom, hogy mekkora pendrive-t, hdd-t csatlakoztathatok a tv-mhez (Samsung LE40D551), illetve hogy olvassa-e az mkv-t, vagy mást?
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Na sikerült megválnom a Sam LE32D551-emtől, és ezek [link] között vaciláltam, és tegnap megvettem az LE40D551-et. Szerintetek jó választás volt? Nekem nem kell hogy 6D meg miegymás legyen, de kitétel volt FullHD, USB, HBMI.
-
wertigo1984
őstag
válasz
urbanjozsi #20873 üzenetére
de jó neked...
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Van egy LE32D551-em, és az lenne a kérdésem, hogy az "All share" funkciót hogyan tudom rajta aktíválni? A telómon is van egy ilyen funkció, és lehetőség van arra, hogy megosszam a képeket, hangokat videókat tv-n.ya és még egy kérdés: külső hdd-ből mennyi a legnagyobb, amit a tv felismer? Milyen formátumba érdemes hdd-re filmet rakni, hogy a tv felismerje, és lejátssza?
-
wertigo1984
őstag
válasz
nightshadow #15962 üzenetére
köszi a hasznos infót, ugyanis holnap vinnénk vissza a még nem 1 hónapos tv-t a MM-be, mert este villant egy nagyot, és annyi, ma reggel meg homályos képe volt, és 37"-st akartunk párommal elhozni.
-
wertigo1984
őstag
válasz
nightshadow #15959 üzenetére
baj van a 37"-es samsung tv-k paneljával?
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! az miért van, hogy este néztük asszonnyal a tv-t (LE32D551), majd villant egy nagyot, és se kép, se hang.
még nincs egy hónapos, az Automatikus kikapcsolás, és az Eco-mód is ki van rajta kapcsolva. Most reggel néztük, és csak kb a 3. bekapcsnál lett kép, de az is homályos.
biztos nem volt áramszünetünk sem, mert az óra is elszállt volna, meg a wifi is.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Sziszifeca #15615 üzenetére
ha tv, akkor Samsung, vagy Sony. nagyon jók az lcd-k, nem muszáj led-eset venni, akármennyire is próbálnak majd az eladók rávenni hogy "led-et érdemes venni, úúú mennyire keveset fogyaszt, ilyen gyönyörű, meg olyan csodálatos a képe..." az tény és való, hogy a led-nek kontrasztosabb a képe, de nem annyira feltűnő.
-
wertigo1984
őstag
válasz
joci66 #15258 üzenetére
azt nem tudom hogy a box cseréje segíthet e valamit, nekem digi van, azzal töükéletes. a én úgy tudom, hogy a plazma tv-knél a sötétebb árnyalatok jobban jelennek meg, míg lcd-nél sajnos a háttérvilágítás mindig átszivárog minden esetben de ez nagyon minimális, így az nem teljesen lesz fekete (a fekete részeknél).
-
wertigo1984
őstag
válasz
joci66 #15252 üzenetére
nekem LE32D551-em van, a napokban vettem. a távkapcson van egy zöldes gomb, ez a menü. azon belül az első beállítási lehetőség a "KÉPBEÁLLÍTÁS" az élességet nem érdemes 100-ra tolni, nekem 70en van, tökéletes. lehet a tieden másképpen van, de szerintem ua. nagyjából...
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! pár napja vettem egy samu lcd-t (le32d551 full hd). szerintetek jó választás?
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! szerintetek lcd-t vagy led tv-t érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest