- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
GLOCK34 #48402 üzenetére
2 méterről nézel egy 55"-os tévét?
Hogyan fogja át a szemed?
Nézed a bal felső sarkot például, de ha mutatnak valamit a jobb alsó sarokban lemaradsz róla
ááá
32" nekem elég!
De ha linkelsz 42"-ost fullHD Samsungot (bár már 42" felett inkább plazmát ajánlanak) 120ezerért akkor ok! -
Tegla80
addikt
válasz
GLOCK34 #43112 üzenetére
szia
megoldható,csak.........
Ezt olvasd át sztem előtte
[link]bazsi0322
"Tegnap összekötöttem az ue40eh6030-as tvmet a pc-vel hdmi-dvi kábellel. Még csak a fifa-t próbáltam rajta, de az tökéletesen működött! (nem volt semmilyen késés) Amint veszek egy hoszabb hdmi kábelt kipróbálom más játékokkal is.
A tv egyébként nagyszerű, ajánlom mindenkinek! "Örülök neki,h neked megfelel, pedig van késése,itt rálelsz dolgokra
[link] -
Tippmix46
senior tag
válasz
GLOCK34 #41524 üzenetére
Kuro képe?
Őszinte leszek, még ha pár betévedt plazma fun nem is szeret meg ezért: nekem az a kép vibrál....lehet itt azt mondani, hogy leginkább akkor látszik ha monitornak van használva és filmnézés közben nem annyira feltűnő, de könyörgöm látszik és zavar...olyan érzésem volt előtte, mint amikor régen voltak az 50-60 Hzes puttonyos monitorok, majd jöttek a 100Hz ugyancsak puttonyosak....Utóbbit vettem, mert a másiknál a szememnek éreztem, hogy nem komfortos....volt hogy véletlen elállítódott egy op.rendszer újrahúzása után a monitor képfrissítése 60 Hz-re és majdnem sírtam, annyira zavaró volt (persze beállítottam újra 100 Hzre).
Szóval én szemem látja....
A másik a kép: a Kuro képe - nekem legalább- is feltűnően mosottabb, mint egy LED tv képe...ez van.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
GLOCK34 #33326 üzenetére
boxon is (SD és parabola) várni kell mire betölti az infókat, és leginkább csak akkor szokta, ha rámegyünk...
most már box nélkül használom, és azt kell h mondjam, h prímán működik, persze nem rögtön, ahogy belövöm a tvt, de megy szépen, az összes csatornát látom most is, pedig csak az egyik csatornán van mióta bekapcsoltam!
(ES5500)
-
Flashget
félisten
válasz
GLOCK34 #25007 üzenetére
Más: Nálunk elég gyakran szokott lenni hirtelen pár másodperces áramszünet. Árthat a tévének? Esetleg érdemes lenne egy szünetmentesre kötni?
meg nem árt egy túlfesz.védő is akkor ha még nincs...[link] Bár én ezt a PC-hez vette jó pár évvel ezelött, de ezekhez az LCD/LED tévékhez szerintem ugyan úgy ajánlottak már. Régebbi analóg tv nem volt háklis az ingadozásra.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
GLOCK34 #24698 üzenetére
Marketről töltsd le a Samsung Remote Appot
-
petikex
tag
válasz
GLOCK34 #23336 üzenetére
hdmi-re. Az a baj, hogy minden szép, egészen addig amíg full hd-ra nem rakom, mert akkor egy szar nem is tudom milyen képet ad. Más dolgokat is megyfigyeltem, pl akkor hullámzik a képernyő ha kamerázom, máskor meg nem, de mind1, nem tudták megoldani ezért a vga, azzal egyszer már működött
-
tibike8
őstag
válasz
GLOCK34 #23070 üzenetére
Persze, csak eléggé szerencsétlenül lett megfogalmazva. Mintha az lenne az alap a mostani 3D-nél, hogy alapból szédülést és hányást okoz. Ez max. elveszi a kedvét az embernek a D-től amit a legtöbben simán tudnak nézni rosszullét nélkül. A környezetemben semelyik korosztálynak nem jelent gondot.
-
BBéci
legenda
válasz
GLOCK34 #22948 üzenetére
Azt nem tudom, melyik filmet érdemes megvenni. Nálam, itthon, tesztelésre kapott Pana, Samu, Sony, Sharp demólemezek, valamint Avatar, Shrek, Ice Age vannak fixen. Ezeken kívül láttam még 6-8 BD-filmet, amik alapján azt mondom, jó dolog a 3D, de csakis full HD-ban. Az SBS annyira nudli, bòvli, hogy inkább legyen 2D 1080p, amihez szemüveg sem kell.
-
air76
tag
válasz
GLOCK34 #22888 üzenetére
2010 Samsung 3D TV Demonstration 3D Blu-Ray Disc
Ja-ja! Ebben vannak összevágva elég jó részek,amik tényleg "kijönnek" a képből.
Lehet hogy idén kellett volna 6xxx-szériát venni,azt hallottam hogy az idei modellek tudni fogják a full hd 3d-t.(mondjuk azok év végére lennének jó áron,aztán jönne valami más ficsőr és várhatnánk megint.)Persze ha teli lennénk, nem lenne ilyen gond.. -
tibike8
őstag
válasz
GLOCK34 #22773 üzenetére
D6500-ön meglepően jó képpel jönnek be az analógok is ami gondolom leginkább jelerősség függő, bár nem volt még arra szükség, hogy azt nézzük, de tarcsinak beállítottam azt is. A csatornaszerkesztőknél meg van ami kezeli az analógot, van ami meg nem. nekem a SamToolBox jött be leginkább.
-
dudi6
senior tag
válasz
GLOCK34 #22180 üzenetére
Itt is írja tenege kolléga. (skype kamerát lehagytam a listáról, meg a beüzemelést is) Én karácsony előtt voltam 1-2 nappal, akkor biztos volt, szerintem dec. végén fújták le, mintha dec. 28-29 környékén már nem láttam volna a Samsung honlapján. Majd próbálom megkeresni a samsung oldaláról letöltött pdf fájlokat.
-
air76
tag
válasz
GLOCK34 #22154 üzenetére
Nyugodtan lehet reklamálni!A samsung 3d led tv-ihez,4db szemüveg jár!Hivatkozzatok a samsungra!Az eladó gyerekek, meg a rajtuk maradtakat dobálják fel a vaterára
GLOCK34 én nov 5-én vettem,és kaptam utána szemcsit!A MM teljesen korrekten kezelte a dolgot,egy rossz szavam nem lehet a Media Marktra
"22153" 37"-os samsungot ne vegyél! -
törölt tag
válasz
GLOCK34 #21875 üzenetére
"Nyilván igazad van az árat illetően,bár nincs ekkora különbség mivel az lw5500 inkább a d6500 kategóriája szerintem"
Így van.Erről a 2 tv-ről volt szó.Természetesen ha tudod etetni fullhd-s 3d vel a d7000-et és anyagilag is megengedheted magadnak akkor az a jobb választás ezt szerintem senki sem vitatja.
-
válasz
GLOCK34 #21576 üzenetére
Ma jött ki egy szervizes, persze ugyanúgy az Oktogon szervíztől. Ugyanazt mondta mint a másik kollégája, ez a saroknál jelentkező bevilágítás teljesen normális, de azért majd elmondja a főnökének és majd telefonon értesítenek.
Szóval ezuttal sem mentem sokra velük.
Egyébként szemből szinte nem is látszik, csak sötétben, viszont ha kicsit oldalról nézem akkor már nagyon látszik a bevilágítás. -
Szabest
tag
válasz
GLOCK34 #21828 üzenetére
Szia, elképzelhető, igen, valszeg a vidkarinak kell összemontázsolnia a 2 fullhd.s képet, bár nem sok ilyen film van...próbaképp szedte le énis egyet, hogy mit kezd vele a TV...de nem támogatott felbontással feladja....viszont a vidkarinak is valahogy meg kell feleznie a 2db fullhdt, mert fizikailag nem képes többet a tv, vagy tévedek?? hiába van 2x fullhd, le kell hogy rontsa ha úgytetszik a fizikai korlátok miatt..... persze lehet h tévedek...
-
kischico
tag
válasz
GLOCK34 #21793 üzenetére
Én a MM-ban vettem, és azt mondtam csak akkor veszem meg ha hat szemüveget adnak hozzá. Lehet mástól lespórolták amit én kaptam pluszban. A számlán egyébként rajta volt mind a hat szemüveg, így ha valaki nem kapja meg vissza tud menni reklamálni. Így volt az ismerősömmel is. Két szemüveget adtak neki, visszament és adtak még kettőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest