Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Hali.
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van ugye egy UE40D5000-es led tv-m.. És a tv-re szeretném kötni hdmi-vel a gépemet, mert akkor általában azon gépeznék, de nem mindig csak általában.. És hogy a tv szempontjából, ha azon gépezek káros?? Tehát gyorsabban romlik a képminősége a led tv-nek, meg stb?? Mert akkor inkább nem kötöm rá.. Ti mit ajánlotok??
Várom a választ.. köszi előre is..
Üdv: R
-
roberto211
őstag
Hali.. UE40D5000tv.-re rá lehet kötni, 2.1et?? jack.-es csatija van a hangszórónak és azthiszem egy darab jack van rajta, nem 3 mint az 5.1 nél.. Logitech z323 ról lenne szó egyébként..
-
roberto211
őstag
válasz
nightshadow #22724 üzenetére
Ki tudja
Legalábbis én nem tudom hogy jobb lenne.e vagy sem..
-
roberto211
őstag
válasz
nightshadow #22709 üzenetére
De ha valóban Sharp panel van benne ez mekkora gáz már nem?? Nem azért mert szar lenne a sharp hanem azért ,mert egy Samsung Sharp panelt használ?? :S
-
roberto211
őstag
Hali.. Olyan problémám lenne, hogy beállítok a menübe valamit a ue40d5000be és egyszer csak fogja magát és visszaállítja.. Onnét jöttem rá,hogy pl megnézem később a menübe, pár óra múlva, s visszaállította magát.. Mert pl: nem movie üzemmódon van hanem dynamic vagy stb.-n.. És senki enm nyúlt hozzá és az egész kontraszt, fényerő stb elvan álíltva és nem tudok rájönni mitől állítódol el magától.. Szerintetek.??
A másik meg,megnéztem és azthiszem H panel van benne.. Valami ue40hf vagy ilyesmi, nem emlékszek már.. A h-s panel jónak számít vagy samu panel?? Nem értek annyira hozzá
-
roberto211
őstag
válasz
nightshadow #22633 üzenetére
Akkor jól sejtettem..
-
roberto211
őstag
válasz
keke69 #22628 üzenetére
Szivesen.. Nekem úgy van összekötve hogy a modemem egyben router is.. Na és modemből jön ki nekem a pc hez a utp, a iptv hez is, meg a tv-t is így szoktam rákötni, de most kénytelen leszek most beiktatni egy routert , mert a router egy szinttel feljebb van és nincs kedvem most fúrni,faragni, 25m kábelt venni, stb, inkább veszek egy routert , beiktatom és kész..
-
roberto211
őstag
válasz
leslieke #22626 üzenetére
Ja.. Nekem 15/5.. De ez a k..cs.g thome már kb 1hete szórakozik, .. 5-6mbps al jön a net ami lófasz és kicsit kezdd már idegesítő lenni.. De nem tudunk semmit tenni ugye mert a garantál 2,5mbps azthiszem.-.. De eddig 15el jött persze.. Neked mindig kb 20al szokott jönni a diginél?? Nem szakadozik,meg stb..?? Mert úgy néz ki jön Érdre a digi, végre nem csak a thome lesz, és ha jó a digi, akkor átmegyünk majd hozzájuk..
-
roberto211
őstag
válasz
keke69 #22435 üzenetére
A tv nem sokat vesz le, viszont ha hálózaton nézel full hd-s filmet vagy akármilyen filmet, és megy közbe a torrent akkor bizony befog akadni.. Nekem is volt már.. Töltöttem le, 1cuccot, és néztem a Mr Poppers pinguinejeit xDD Full Hd.-ba , na ment közbe a torrent, akadozott a film, kikapcsoltam egyből jó lett. Tehát amíg filmezel hálózaton érdemes, kikapcsolni a torrentet, vagy ha szükséges akkor külső tárhelyről nyomasd.. (Értsd: külső winyo, pendrive kissebb filmek esetén, ....)
-
roberto211
őstag
set top boxrol jön a tv.. thome iptv.. egyébként nem is annyira ratyi a set top box mert van rajta azon 5.1 rca csati, meg optikai, ethernet(ezen jön a tv, IPTV) , stb.. Na és ha pl a set top boxal össze lehetne játszani valahogy hogy pl: xbox használat közben is jöjjön a hang, ne csak mikor azt használom , úgy jó lenne.. Mert svideo is van rajta, meg ilyen coax összekötő kábel, stb..
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
Huuha.. Pedig fontos lenne rákötni.. csak rca van rajta s cső.. Semmi más.. Tudod ez igazából szerintem pc re lett tervezve, nem tv-k re meg a régi xboxra.. Mert az igazság az, hogy veszek egy új slim boxot, és azthittem azon még van rca 5.1 Na ma nézem már azon sincs, csak optikai van rajta.. na mondom ezt nem hiszem el, mert azthittem van rajta mint a régi xboxon.. De háát nincs..
Adtak scart adaptert, de most sztereo hangra fölösleges rákötni, a tv hangszórójával meg nem nagyon tudok mit kezdeni, játékra, meg filmre nem a legjobb élvezet azt ugye tudjuk..
Más: egyébként ami nem vészes áron van, és jó is olyan optikai-s hangrendszert tudtok ajánlani??
-
roberto211
őstag
válasz
InfiniteReality #22563 üzenetére
Köszi, most már nekem is jó..
de a hdmi black level szintet lowra tettem ,nem normal.-ra mert akkor nagyon szürkés.. egyébként így nagyon szép a kép..
Sokkal jobb mint mikor régen fel lett b..sz..va minden szinte majdnem maxra, kivétel 1-2..
-
roberto211
őstag
UE40D5000.-hez tudtok linkelni/írni egy optimális,jó beállítást??
-
roberto211
őstag
UE40D5000-en van ez a clear motion 100hz funkció?? És ha igen hol lehet bekapcsolni??
-
roberto211
őstag
válasz
roberto211 #22552 üzenetére
???
-
roberto211
őstag
ue40d5000nél az a átalakítós része,a csatlakozóknál. ahol oda van írva hogy component/av in/ l/r audio. Az képes 5.1 térhatás hang kibocsátására, vagy hiába kötök rá 5.1et csak sztereóba fog szólni??
Ami a dvi-hdmi csati alatt van arról beszélek.. LINK
-
roberto211
őstag
válasz
midian #22544 üzenetére
Nekem 40d5000-es tv-m van, tökéletesen megvagyok elégedve .. Szerintem a samuknak szebb a képük mint lg-nek de ha elmész egy euronicsba akkor észre is fogod venni, de nem mondok semmit inkább a tv ről, emrt mindjárt jönnek a bombázások.. "nagy sz.r, 50hz.-es, lg be sokkal jobbak vannak , blabla" Menj el nézd meg, válaszd ki.. Egy biztos.. Én nem csalódtam benne hiába fikázzák a 50hz et.. De te meg is tapasztalod amjd ha meglátod valamelyik áruházba..
-
roberto211
őstag
válasz
WolfLenny #22509 üzenetére
Nekem is 40d5000-em van, üdv a klubban ..
Szerintem is király tv, csak az köt bele aki akar.. Minden tv be bele lehet kötni, minden tv nek van előnye hátránya.. Mi a f..szt kell ezen a 50vs100hz es témán lovagolni?? Lehet egy tv 100hz es de attól ha összehasonlítod, neki is megvan a hátránya mint a másiknak is, meg az előnye is... Nincs tökéletes tv.. Hiába mondják vegyél lg-t mert 100hz-eset lehet kapni annyi pénzért mint a samuba 50hz-eset.. de az Lg.. Én samuba bízok és szerintem itt még sok mindenki más, mivel samu topicba vagyunk...
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
Napfénysüti #22492 üzenetére
Naja..
Monitorok is 60-70hz-esek..
na de m1..
Aki tudja, tudja, aki meg tiltakozik azt ugy se lehet meggyőzni..
-
roberto211
őstag
válasz
Napfénysüti #22490 üzenetére
Jaja.. örüljön a 100hz-esnek akinek olyan van, egyébként nekem tökéletesen megfelel, ez a tv , és a tűéles képe pedig "csak" sima "szar" 50hz-es ugye. A suzuki témához térve pedig ez is csak a régből maradt fennt.hogy mekkorqa szar a suzuki, egy magyar trabant, stb, pedig nem.. Lehet régen szar volt de ma már nem.. Szerintem egy 1.6 sport swift, meg egy kizashi, vagy egy 1.6-os sx4 azért szerintem már nem olyan rossz.. Megy rendesen, gyorsul rendesen, nem szar a töréstesztje(ez is a régi swiftből maradt fennt, hogy húú suzukiba meghalsz) , elmondom a új swiftnek a töréstesztje 5csillagos, ........ Tehát jók a suzukik, nincs vele semmi baj, megbízhatók, én személy szerint több opelt-vw-t-renaultot ,fordot, láttam az út szélént mint suzukit.. Ismerősömnek volt régi swiftje 96-os , egyszer nem állt le, és egyszer nem hagyta ott az úton, ellentétbe a hiper-szuper, csúcs járgányokkal, aminek már 150ezer km után vége a dízeleknek, ... Na de ez nem suzuki, meg autós topic tehát ezért offolom..
-
roberto211
őstag
válasz
Napfénysüti #22488 üzenetére
Látod mindenki ezen lovagol...
-
roberto211
őstag
válasz
sanzi89 #22451 üzenetére
Szia. Bocsi hogy rádírok, de azt kérdezném tőled h neked nem kér azt a Ci káryát vagy mit?? Mert nekem ha analógra, ha digitálisra, állítom ezt írja ki analógon.. Kódolt jel, vagy kódolt csatorna nem tudom pontosan, és mindegyikre ezt írja.. Mondjuk nem is tudom mikor néztem utoljára analóg tv-t , tehát nem nézem, mert iptv van, de azért nem árt ha van.. És olvastam a kézikönyvbe.. Azt mondja valami ci kártyát kell bele tenni..
-
roberto211
őstag
válasz
weszil #22450 üzenetére
Nekem is ilyesmi tv-m van csak 40"-ba. Igazából nem nagyon értettem mit akartál kérdezni de lehet én vagyok a hülye, de amire a tv van rögzítve gondolom arra gondolsz az valóban nincs egy síkban.. Nem tudom miért így csinálták, lehet hogy dizájn vagy nem tudom.. Szerintem az a csonk bele van ragasztva mert azt tényleg nem lehet leszedni, de az pont jó h ott van.. Nekem tetszik..
-
roberto211
őstag
válasz
Imifej #22447 üzenetére
Bár én laikus vagyok kissé ez ügyben de szerintem , egy tv-t se szabad lefikázni és túldicsősíteni sem.. Minden tv.-mellet vannak érvek és ellen érvek. Előnyök és hátrányok.. Én speciel ahogy írtam párszor egy ue40d5000pwxxh led-et használok és semmi gondom nincs vele. Nincs olyan hogy "döcögős a kép" blabla, vagy csak lehet nem veszem észre de szerintem az árához képest bestbuy. Nyílván van jobb tv, van rosszab tv, lehet h lg be lehet 2x jobbat találni, de az lg.. És ezért most lehet fikázni, meg dobálózni, hogy "mi az hogy az csak lg, márpedg azééért is,stb,stb" Én elfogult vagyok samu téren mert samsung párti vagyok, szinte minden termékem samu, és nem csalódtam egybe sem.. Volt egy 107es lg ilyen árban (ne kérdezzetek típusszámot már nem tudom" , és ez a samu amit vettem.. Mind a kettőn ugyanaz a samsung demo full hd video volt beállítva.. És bizony a samsungnak márpedig szebb képe volt,.. ÉS ez lehet találgatni, hogy lehet a beállítások,stb, mindegyik szerintem alapbeállításon volt, mert szerintem az áruházakban nem avval fognak bajlódni, hogy a beállításokat b..sz.g..s.sák ... Pedig nehéz döntés volt mert az 107es ez meg 102es, , de még így is a samu mellet döntöttem.. Nem fikázom le lg-t sem, de szerintem akkor a samunak szebb képe volt, és az is ilyen 140körül volt azthiszem.. De ugye ár alapján nem szabad itélni, de az is hasonló árba volt mint ez , és ennek szebb képe volt, pedig ezt néztem ki és a második kiszemelt ő volt.. Tehát életünk végéig lehet vitatkozni, melyik tv jobb és miért, ez azért, az azért, de szerintem mindenki maga válassza ki hogy melyik tv tetszik neki.. Aki vesz tv-t menjen el egy áruházba , ne kényelmeskedjen otthon és a fotelből a király laptopjáról, megrendeli a led/lcd/plazma tv-t és várja a gls-t az ajtón, hanem szépen üljön kocsiba(persze azért először kérdezzen itt ki valakit, aki alábír támasztani még is érveket, és ellen érveket, meg technikai információkat a kiszemelt termék alá) , menjen el az euronicsba, ki lesz rakva 200tv, válasszon ki 5 tetszőlegest, ami jó technikai információk alapján is, és ár/érték arányhoz képest jó, és tegye mérlegre, a tényeket, előnyöket, hátrányokat.. És ami mellet dől a mérleg azt válassza.. ( szépen szól a euronicsos csávónak ad neki 1k-t és kiviszi, tolókocsin, és még a kocsiba is be teszi persze ez részlet kérdése
) .
-
roberto211
őstag
válasz
sandró60 #22434 üzenetére
És úgy szerinted nem lehet valahogy összemahinálni hogy van nekem egy cisco epc3925 set top boxom azthiszem, .. Thomeos, és azon van minden bisz-basz, optikai, és 5.1 rca is.. Na és szerinted valahogy nem lehet összemahinálni hogy az xboxon is szóljon?? mert igazából az a lényeg hogy xboxon szóljon, csak a közvetlen az xboxra való kötés, az legutolsó sorban akarom hagyni, mert akarom halgatni tv nézés közben is, stb.. Set top boxon van, optkai, rca, ethernet, stb,stb...
-
roberto211
őstag
Hali.. A következő a kérdés: Van nekem egy ue40d5000 led tv-m illetve egy x530as logitech.. Na már most mindenki tudja, hogy ezen bizony nincs 5.1 kimenet csak ilyen nem tudom milyen átalakítós, megoldás, aminek a végén az átalakítónak rca van.. Tehát rá szeretném kötni a x530at és abbol ugye rca jön ki. de amibe dugnám be , mellé az van írva hogy avin/component/audio L audio R tehát komponens,av bementre, és sztereo audiora jo.. Hogy ha bedugom ebbe akkor csak az első 2 hanszóró fog szólni , vagy egyszerre mind az 5, és nem lesz térhangzás?, mert nem vágom annyira.. Ti mit tanácsoltok hogy kössem a tv.-re?? A hangszórót, jackel vagy rca val birom rákötni valamire... Tehát ez a kettő jön ki belőle.. Választ előre is köszi.. Üdv: robi
-
roberto211
őstag
Hali.. Ti milyen routert ajánlotok?? Az alábbi célra kéne: Egy asztali számítógép erről menne, akkor a d5000-es tv-m re is ráakarom kötni az allshare miatt, illetve egy xbox+egy set top box is menne rajta.. Bár a set top boxba lehet benne hagyom a kábelét de számítsuk bele azt is.. Na tehát erre a célra kéne , nem kell a legjobb, meg stb de ár/érték arányba jó legyen, és ami a fontos hogy a tv-vel is jo legyen..
-
roberto211
őstag
válasz
Napfénysüti #21686 üzenetére
Az nekem is volt o2-m , én is szerettem nagyon..
Nem egy mai darab de még, a mai napig ahogy látok olyanokat még mindig tetszik.. G3 az valóban nem valami jó, de ár/érték arányhoz képest elfogadható,SZERINTEM. Magyarországon, valóban nincs sok frissítés rá, de ha felmész a sammobile.com.-ra ott is hivatalos romok vannak, europaiak, tehát van benne magyar nyelv is.. Én mindig onnét frissítem, már a sgs a 2.3.6 jvz nél jár.. Tehát az hogy nincs frissítés kicsit erős túlzás..
Nem szoktak belekötni a szervizbe, max felteszik az"eredeti" szolgltatói vagy független magyar romot, .és kész.. Hát vannak egyes pl: sgs nél olyan példányok ami valóban kicsit recseg,de nem nagyon.. De ezen a sgs II -n már kijavították, ott azért érezni a minőséget, nem lego műanyagból van összerakva.. Gondolom ha se samsung se apple, akkor HTC párti vagy??
Omnia7 az valóban szép, meg jo csak a wp7 valahogy nem jön be nekem,..:
Én amíg, tényleg odafigyel a samsung, és nem száll el magától hogy most nagyon feljött és valóban, jó termékeket csinál, addig mindenből samut veszek amiből lehet (tv-t is olyat vettem
) De ha már látom h megy le a minőség és szarnak bele akkor elgondolkodok majd rajta h még így is vegyem vagy keressek valami más gyártót..
-
roberto211
őstag
válasz
Napfénysüti #21682 üzenetére
Miért nem veszel telefont tőlük?? Azért mert ezt vetted be a fejedbe?? Olyan rossz telefonokat gyárt ,hogy azért nőtt meg a 2011. évi bevételük, nem kevéssel.. Samsung Galaxy S szar? Galaxy S II szar? NEM.. Legalábbis, aki fogta már egyszer is a kezébe és nem a vakvilágba beszél az tudja h nem szarok a samsung telefonok. Sőőt, nagyon is jók, egyre jobbak.. Nekem Galaxy S.-em van, volt már millió telefonom, nagyon kevés tetszik meg, és nagyon kevés válik be.. De ez már , 1éve megvan és semmi gondom nincs vele.. Lehet hogy vannak már jobbak de nekem tökéletesen megfelel, minden szempontból. Ennyi
-
roberto211
őstag
Hali.. Azt szeretném kérdezni, hogy van nekem egy ue40d5500pwxxh "led" tv-m.. És hogy ti mivel tisztítjátok a tv-t?? Mert próbáltam már a dobozban mellékelt ronggyal, sima vízzel ahogy írja, próbáltam, külön led tv tisztításra alkalmas tisztító szerrel, stb de ahogy törlöm hagy maga után kissebb mikrokarcokat.. És nem is szépen töröl, mert a képernyő az még jobban gyűjti a port, és maszatos lesz .. Ti mit ajánlotok?? Mert nem szeretnék fél év-egy év után készülékházat cseréltetni, ha nagyon karcos lesz..
Választ előre is köszi...
Üdv: Robi
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Hétvégén vettem egy Samsung UE40D5000PWXXH tv-t.. Háát mit ne mondjak.. Nem bántam meg.. Most le volt akciózva euronicsba 139900.-ért.. Egy samsung 37" hd ready tv után kapcsoltam be.. Gyönyörű szép képe van, LEJÁTSSZA az mkv-t , mert ott az euronicsba a faszi azt modnta nem játsza le.. Hát mondom magamban egy ilyen tv nél ezt nehezen hiszem de ki tudja.
: S látni a led háttérvilágítás, s a sima lcd között való különbséget... Ultra vékony, tehát szinte nem is látni a keretet, egy Bluray filmet megnéztem rajta hálózatról az allshare funkcióval.. Gyönyörűszépen lejátszotta. semmi gond nem volt.. Mondjuk lehet ha firmware miatt , mert másnap egyből frissítettem a firmwaret.
:
Tehát mindenkinek ajánlom aki úgymondd "olcsón" s jó tv-t szeretne venni.. Ja s ez a samsung Allshare funkció nagyon tetszik
Üdv: rob
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest