Hirdetés
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
sandró60 #81641 üzenetére
a pontos típusa: SSG-3100GB
Hogy hol lehet venni azt nem tudom, de nézzél szét aprón, jó fogás,árúkereső,ebay stb.gugli adott ki ilyet is, bár nem tudom ez mennyire igaz még.
[link]igaz, hogy ultra gagyi? hihetetlen, hogy tudnak egy jót feláldozni az olcsósitás jegyében.
-
andatti
senior tag
válasz
sandró60 #78596 üzenetére
A tipp nem volt teljesen rossz, de a tools gombra nem csinált a tv semmit. (hiába voltam a felvételeknél, a pendrive-ban). Viszont, ha belementem a pendrive-ba, (mintha el akarnám indítani az egyik felvételt) a jobb felső sarokban van olyan, hogy opciók, de nem találtam meg a távirányítón azt a gombot, amivel bele tudnék menni, de kezembe véve a másikat (távirányítót, a smart-ot/hoz) akkor azt egérként használva rá tudtam kattintani, menüsor le és ott van benne, hogy törlés, amire rákattintva az összes felvételen megjelenik egy kis négyzet és így ki kell választani, hogy melyiket akarom törölni, (pipa) rákérdez, hogy biztos, majd egy újabb ablakban "tudósít", hogy 100%-ban törölte, amit megint le kell okézni. És kész is. Igaz, hogy mind a 2 távirányító kell(ett) hozzá. Persze biztos én vagyok a béna, hogy a naggyal nem ment, de hát azzal nem jöttem rá, hogy hogyan lehet belépni az opciók menübe, ami a jobb felső sarokban van.... Mivel, mint írtam a tools gombot hiába nyomom nem csinál semmit itt...
Ui:
Amit itt kérdezett valaki, az engem is érdekelne, hogy hogyan lehet képernyőképet csinálni a tv-n látottakról. Ha már okos tv, pláne, hogy össze lehet kötni okostelóval, vagy pc-vel is... De akkor már jpg, vagy más, nemzetközi formátumba, amit el is lehet tenni... -
ATOMTv
csendes tag
válasz
sandró60 #78397 üzenetére
Sőt itt egy link az oldalamról, ahol leírom több pontban is, hogy mire kell odafigyelni ha valaki új tv-t akar vásárolni. Mik azok az árulkodó jelek ha új tv-nek adnak el egy javított (Refurbished, out of warranty) tv-t.
A cégünkről oldal alján közvetlen a képek alatt!
Szerinted ha én javított tv-ket árusítanék akkor ezt így ilyen részletesen taglalnám! -
-
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #77702 üzenetére
Ma megnézték a samutól távkezeléssel. Azt mondták ha ki van kapcsolva az automata frissítés akkor nem is kéne keresnie. Annyit tudtak javasolni, csináljak egy teljes rendszervisszaállítást. Megcsináltam, mindent újra az alapoktól belőttem, kíváncsian várom hogy fog-e még zaklatni az elérhető új fw-vel.
-
drmotto
őstag
válasz
sandró60 #77435 üzenetére
Tökéletesen megy. Úgy van a háló hogy 2 tp-link van bridge-ben, és a tévé kábellel az egyikre kötve, a nas meg a másik mögött. Emeletes ház, így volt megoldható, egy éve van így probléma mentesen.. A net stabil, 2 perc alatt lefrissítette a tévét, és mondom, minden más formátum akadásmentesen megy. De akkor resetelek.
Ez alatt a gyári visszaállításokat érted, ugye? -
pittbaba
aktív tag
válasz
sandró60 #77171 üzenetére
Jaja, ez jó lehet, legalább nem kell bújkálni meg dugdosni a TV-be... viszont továbbra is, sok sok készülékem van itthon, szükséges lenne nekem a wireless, ez már a probléma kétszeres megkerülése lenne sajnos. Tényleg azért vettem ezt a TV-t, mert úgy jött le, hogy én már a többi samsung készülékemről csak dobálgatom majd át a képernyőket ide-oda, tök nagy csalódás, hogy egy videót nem tudok lejátszani.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
sandró60 #76120 üzenetére
Viszont ez max a döntés szögét befolyásolhatja lehet hogy nem 20fok hanem csak 15 fok lesz
40" - 48" 6400-nak mik a méretbeli adatai? Ha lehet talp nélkül
Megvan40 = 917.6 * 535.4 * 63.1
48 = 1086.1 * 630.1 * 63.5
kb 10 cm van, ezt felezve 5cm ez döntésnél csak pár fokot befolyásolhat mert egy 42" tv a max tehát még kevesebb a méretbeli különbségSamsung honlapon valami kavar van mert a 40"-nak 800mm ír viszont a 48"-nak meg 705.1mm, fel lenne cserélve , de nagyon nem kóser valami mert a 55"-nak meg 792.5mm ír (persze ezek állványos adatok)
-
RudY
addikt
válasz
sandró60 #75612 üzenetére
Pár hónapon belül lesz normális áron is, sikerült rábreszélni végre az egyik ismerős importőrt. Természetesen minden követelménynek megfelelően honosítva. Ebben a kategóriában is (nem high-end) normális chipek kerülnek bele (Cirrus Logic és SGMC). Persze külföldi vásárláskor ki lehet fogni ótvaros szutykokat, pl. Cirus Logik
, de az eladónak valószínűleg fogalma sincs róla, hogy mi rejtőzik a dobozkában.
-
Markyxx
tag
válasz
sandró60 #75610 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Első körben kitesztelem a Scart to RCA / RCA to Jack átalakításokat. Habár ha a Scart csak bemenet a tv-én, akkor gondolom a kimeneti lábacskák nem lesznek aktívak csak úgy, meglátjuk.
Aztán ott van az átalakító amit írtál, abból találtam kici olcsó megoldást.
Már csak az a kérdés, hogy így párhuzamosan fog jönni a hang, vagy a TV akkor is lekapcsolja magát ha a Digitális hang kimenetbe lesz dugva valami?
Amúgy meg nem létezik Wifis / Bluetooth-os / USB-s füles amit felismerne ez a csodálatos SMART TV 2015-ben?
-
Speedy23451
csendes tag
válasz
sandró60 #75389 üzenetére
Azt bánom ,hogy ugye ott voltam,és nem tudtam megnézni a beállításait mert a műszakis úr nem volt hajlandó együttműködni és a távirányítót sem volt hajlandó ideadni.Pedig ahogy én tudom a h6200-as samu tv az már 100hz-es tehát azt azért szemügyre vettem volna alaposabban.
-
válasz
sandró60 #74891 üzenetére
Először is kösz a választ!
Egy ismerősöm vett ilyen TV-t, szóval nincs előttem, de nem rémlik, hogy lenne ilyen "külső drive engedélyezése" opció. Ha mégis, akkor leírnád, hogy hogyan lehetne elővarázsolni? (letöltöttem a manual-t, de abban nem találtam ilyen néven semmi opciót)
Épp elég szopacs volt, hogy úgy adták el a "hülye azért nem vagyok" üzletben, hogy váltig állították, hogy beépített WIFI-je van, aztán persze nincs... A 2,5K-s TP-Link WIFI (meg több egyéb (nem csak olcsó)) adapter nem jó neki, Samsung WIFI adaptert kell (10K alatt újonnan én sem tudom beszerezni)
-
andaman
tag
válasz
sandró60 #74591 üzenetére
Flashget
Zjuhasz
Köszönöm, sajnos nem működik.Samsung válasz:
amennyiben Ön lementette a TV készülék csatornalistáját pendrive-ra, akkor az csak arra a TV készülékre másolható vissza, ez a Digitális Jogvédelemmel magyarázható, mellyel a kábelszolgáltatók védik saját szolgáltatásaikat.Valóban nem sikerült exportálni.
-
glocker
tag
válasz
sandró60 #74366 üzenetére
hát, csak nagy ritkán fordulhat elő, hogy valamit fel kellene venni... (nem jellemző, hogy TV-zünk de hébe-hóba az asszonylak fel kell venni ezt azt... pl. Quimby koncertet vagy ilyesmit
... ha jól értettem az előbbi hozzászólásban hogy kb. 3GB egy óra... akkor a 16GB-os PD messze elegendőnek tűnik... a tapasztalat szerzéshez mindenképpen...)
-
Burt1793
veterán
válasz
sandró60 #74168 üzenetére
Én is letiltottam, régebben olvastam itt, hogy le kell tiltani, mert szarok a frissítések...
De hogy ezt cseszi el a frissítés. Más hibát és javítást vagy fejlődést stb-t nem láttam.
(#74165) Meghivott: A normál, nem bemutató készülék (55H6400) kerül 240 ezer forintba, garival? 2013 júliusában kicsit drágább volt az 55F6400...
-
Burt1793
veterán
válasz
sandró60 #74155 üzenetére
Minden jó volt, csak rég volt frissítve (szinte soha), gondoltam lesz benne valami újítás a H szériából, az nem lett, van egy H6500-unk, az viszont egész más felületet kapott.
(#74156) Tegla80: Oké, megpróbálom áramtalanítani, nem tegnap frissítettem, hanem még az óév végén valamikor, tehát azóta már volt kikapcsolva párszor. Azt is kipróbáltam, hogy esetleg a külső erősítő miatt nem lehet a tv-t hangosítani, de a hifit kilőve se lehet...
-
mattheus
őstag
válasz
sandró60 #73889 üzenetére
Az input lag miatt lennék rá kíváncsi.
Ha jól tudom firmware frissítéssel ezen lehet változtatni (+/-) irányban egyaránt.
Magyar Samsung Support-al beszélve semmi érdemlegeset nem tudtam meg, UK support-tól pedig csak annyit, hogy a legtöbb TV-jük esetében ez az érték 30-40%.Nagyon tetszik a H7000, de most már sztem csak azt tudom tenni, hogy elviszem a konzolomat egy boltba, ahol ki tudom próbálni.....
-
-
törölt tag
válasz
sandró60 #73736 üzenetére
Nálam is nem elérhető felirat ugrik elő, akkor nem lehet. Mindegy.
A másik kérdés, hogy kamerát milyet lehet tenni a H6400 sorozatra? A hátlapon van egy usb ami tv camera felirattal van ellátva.
Próbáltam 2 fajta logitech kamerát egy 1080p is de nem ismeri fel. Csak samsung gyári kamerát fogad el? -
-
zeusz55
senior tag
válasz
sandró60 #73386 üzenetére
Nekem F5000rem van, PC játékra tökéletes (talán az imput lag volt amit itt kiemeltek hogy alkalmas játékra) Semmi hibát nem tapasztaltam amióta meg videó lejátszásnál felvilágosítottak, a hardweres gyorsításról, a filmnézés is hibátlan!
Nekem megfelel, habár nem vagyok egy nagy igényű mozi terén!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last Epoch
- Kuponkunyeráló
- VoLTE/VoWiFi
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest