- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flashget
félisten
válasz
samu2062 #92259 üzenetére
ráadásul oldalról torzak a színek...ez az ívelt 4K-s LCD halálra van ítélve, zsákutca....kíváncsi vagyok, hogy a samsung tartja magát ahhoz, hogy 2017-ben újra az OLED-re fókuszál..mert az ívelt olednél már nem voltak torz színek a fekete valóban fekete volt még LG-nél is a többit a tegnap linkelt cikkben leírták.
-
Ciccuka
veterán
válasz
samu2062 #83895 üzenetére
PCM2704 USB DAC ez még talán olcsó
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
samu2062 #82238 üzenetére
Az úgy nem jó, DTS-re van állítva, egy mezei fülesen meg ilyen nem jön ki. A másik, mint írtam, ha a füles jack-be dugsz bármit is, minden funkció lekerül a menüről.
Ezáltal nem tudok HM erősítőt még bekapcsolni sem, nemhogy vezérelni.
A kérdés továbbra is az:Mi a ló...sz az audiokimenet??? a három közül, mert bekapcsolni be lehet, de tulajdonképpen akkor semmi nem szól.
Valószínűleg egy felesleges "ott maradt" funkció a szotverhülyék részéről.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
samu2062 #82233 üzenetére
Minden problémádat megoldaná....
Akkor még egyszer:
Optikán megy a nagydög erősítőbe.
Vagyis, emiatt megszűnne ez a kapcsolat, hogyha beiktatnék egy ilyet.
Ezt csak úgy lehetne megoldani, ha az optikát elosztom, és abból az elosztóból az egyik menne az erősítőbe, a másik az általad javasolt konverterbe, ami elosztja a jelet sima RCA-ra.De nem őrültem meg a Samsung kicseszett hülye fas...ága miatt, hogy ilyennel hülyéskedjek és elosztókkal tömjem meg a tv hátulját.
-
jdeutsch
tag
válasz
samu2062 #81854 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
A 6200-hoz nem "gyári tartozék" a 3D szemüveg, így a Tesco-ban vásároltam hozzá párban SSG-P51002GB/XC tip. szemüveg párt, (gyári csomagolás) és az bizony kikapcsol. Más kérdés,- gondolom a hosszabb tárolás avagy a gyengébb minőségű elemnek köszönhetően,- az elemeket rövid idő után cserélni kellett. Az új elemekkel már tudja a "gyári elvárásokat". (ez mind a 4db nálam lévő szemüvegre igaz.)
Üdv: DJ -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
samu2062 #81290 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, valami gebasz (még) nálad lehet. Mind a két tévémen (UE50H6400 és UE65HU8500) rögtön ír infót (mindig tv).
Viszont hol van erről valami infó, hogy mi a kicseszett francért szűnt meg a műsorajánlóm.
Szerettem azt a funkciót!Most az app-ok közé (bal felső sarok) rakta az élő tv műsor képét, csak éppen az nem ugyanaz, mint a műsorajánlóm volt!
-
Gubbba
tag
válasz
samu2062 #80814 üzenetére
Tehát akkor marad az, hogy mindkettőt a fejhallgató kimenetre kötöm, és egy kapcsolóval váltok a kettő között. Nem értem erre miért nincs egy épkézláb megoldás, szerintem nem olyan ritka igény, hogy valaki külső hangszórót és fejhallgatót is akar használni a TV-jével, és nem akar kábeleket dugdosni állandóan.
-
Damage
senior tag
válasz
samu2062 #80455 üzenetére
Köszönöm a válaszod, már az utánad következő HSZ-ban is más véleménnyel voltak! Emiatt is vagyok gondban!
Van kifejezetten fotószerkesztéshez monitorom, aminek 100%RGB lefedése van, és fél évente kalibráltatom! Más dolog egy ilyen monitort csoportosan körbeülni és megint más egy 55"-os TV-n mutogatni 1 tucat embernek. "Mozgásfelbontás": rosszabb, mint a C530-nak (4-5 évvel ezelőtti model)? Mivel elegendő volt, ennél ne legyen rosszabb.SONY-kat sokan ajánlották. Egyébként az 55" H6500 nagyon tetszik!
Sárpac: köszönöm a válaszod! a 605-ösnél mivel jobb az általad említett két SONY (azon felül, hogy felsőbb kategóriás). Mivel 10cm kontra 200 vs 400 Hz esetén inkább a +10 cm-t választanám. A 4k 6900-as jó vétel lehet? (amennyiben nem számít a 3D és a PIP, Smart funkciók?)
Az eddig felsorolt márkák és típusoknak nem okoznak gondot az USB-s média file-ok?
-
dethroner
veterán
válasz
samu2062 #80292 üzenetére
Tévedés, nem csak a youtube felbontásról van szó. A böngésző is 720p. És még ki tudja mi, lehet az egész smart felület kisebb felbontásra vált, tehát az összes app alatt HD ready felbontásban csodálhatjuk a neves gyártónk legmodernebb nem prémium kategóriás termékeit.
-
dethroner
veterán
válasz
samu2062 #80216 üzenetére
Érdekes, akkor az F sorozat még nincs visszabutítva
Nekem H sorozat van, és a böngésző csak 720p felbontást tud, youtube is csak ennyit enged választani. Sőt, magyar és külföldi tesztek is ezt állapítják meg és a samsunggal folytatott levelezésemben is elismerték hogy "fejlesztői döntés hogy a böngésző 720p-ben menjen". Tényleg jó a fejlődés iránya. Ha nem bírja a cpu a felbontást, akkor nem fejleszteni kell, hanem a következő szériánál rontani rajta.
Amúgy ha a tévén megnyitod ezt az oldalt, kiírja a felbontást.d@minator a videó készítése csúszik egy napot, de holnap meglesz
Kábellel összekötve sem ad lehetőséget FHD beállításra a tévé böngészője.
-
fausto
addikt
válasz
samu2062 #79912 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy kikapcsol a szemüveg, ha kikapcsolom a 3D-t. De érdekes ez a töltés kijelzés nálam, kicsit össze-vissza. Egyszer azt mutatja, hogy mindjárt lemerül, egyszer azt, hogy háromnegyedig van.
Érdekes, hogy nálam nincs 3D gomb, pedig a tévé néha kiírja, hogy nyomjam meg :-D De ez a virtuális távirányítós megoldás jó.Nyomva tartottam a kék gombot a távirányítón és feljött valami mutató a jobb alsó sarokban, az micsoda? (H6400)
-
Flashget
félisten
válasz
samu2062 #79410 üzenetére
samsung hivatalosan nem ad ki changelog-ot, mert mint írták nekem "annak tartalma nem publikus"
az más kérdés, hogy ezt főleg a samygo miatt van. van amelyik javít de többnyire tílt valamit a kiadott fw.
és az sem ritka, hogy bizonyos dolgok amik addig jók voltak, elromlanak frissítés után. visszarakni a régebbit nem lehet, szívás.
ezért szoktuk javasolni, ha a tv-nek nincs baja ne frissítsen senki, mert új funkciót nem fog kapni vele. max. a Hbbtv lenne ami alapból le van tíltva az fw-ben, de tisztán látszik a samsung nagy ívben szarik rá, hogy menjen ez a funkció, így nem ad ki hozzá tilalmat feloldó fw-t. Inkább állítsam át szerviz menüben német területre és akkor van Hbbtv-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest