- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Fizetnék én érte.Mennyibe kerülhet ey ilyen beàllítàs?"
Először érdemes megnézed egy kalibrált TV-t, mert lehet, hogy nem éri meg neked azt az árat az a különbség, ami a mostani beállítás és a kalibrált között van
"Vmint a film helyett a normàl mòdban nekem természetesebbnek tünik minden.Észrevehetően rézletesebb."
Én most dolgozok és itt ül mellettem nem olyan távol a kollégám, de egyáltalán nem látom a pórusait meg a bőre minden részletét. Ha be van kapcsolva képjavító algoritmus például élkiemelés, akkor látsz mindenféle oda nem való részletet, amit a valóságban sose látsz. A stúdióban pedig mesterséges megvilágításokat használnak, szóval ebből levonni a bőrszínt szerintem hibás dolog
"Mégvmi..kaptam a tv-hez egy "interface" csatlakozòt amit a tv hàtuljàba lehet csatlakoztatni.Az mire lehetne jò?"
Milyen csatlakozót?
-
PuMbA
titán
"Miért ajànlott a fakòbb film?"
Mert hozzászoktál a virító, vásárlócsalogató, nézd milyen színes minden stb. természetellenes színekhez, az összefoglalóban lévő beállítás a természetességen és profi műszeres kalibrált kijelzőkhöz közeli beállításon alapul
1 hét múlva már észre se fogod venni, hogy fakó, hiszen mindenhez hozzá tud szokni az ember
(#86239) yvsmad: Semmi se fakó, ha egy jó minőségű FullHD videót rak be, gondolom SD TV adást néz
Fényerőről most nem beszélünk, nincs is értelme, mert nagyon távol vannak tőle a TV-k, csak a színekről
-
B-L-A-C-K
titán
-
yvsmad
őstag
Könnyű a jót megszokni.
Én 94 cm-ről váltottam 120-ra, de egy percig sem láttam túl nagynak. Ha lenne helyem, szívesebben néznék még nagyobbat.
Aki fél napokig néz sorozat epizódokat, vagy 2-3 nagy filmet egymás után (sokszor elsötétített szobában), annak hosszabb távon kevésbé zavarja a szemét a film beállítás. -
Tegla80
addikt
Ezt azert mondtam igy,mivel itt a forumon a "valos 100Hz a minimum" sokaknak ,es ha azt irom,h csodaszep kepe van akkor rogton jon ra valasz,h .....
Amire neked kell arra boven jo amugy .
Viszont ha felulsz a 100Hz vonatra (f6xxx es h6xxx szeria es felette,kiveve f6200,, )akkor also hangon minimum 30repa plusz amit hozza kell csomagolnod meg a buksztarcadhoz.sonyw65x et nezd meg még esetleg,de az is tobb penz( samu6 os szeria ara,de valos 50Hz jo keppel kevesebb bemenet mellett)
-
Tegla80
addikt
Ha szemelyesen tudod intezni es nem outletbol lenne ,nameg bontatlant kapsz,akkor mehet....
(nekem is 5os szeriam van..., teljesen nezheto a kepe,de persze vannak komolyabb tv k is,joval tobbert ......
plusz megoldhato sokminden a ps3mon keresztul.....,nade akkor jar a ps3 is nem csak a tv....,de mind1.Ha nem,hat nem)
-
Tegla80
addikt
Szia
Kezdjuk ott,h honnan venned,es mennyi penz. (ez egy 2012es tv amugy,de jatekra spec jo lenne....)Ha outletben nezegeted,akkor viszont husss onnan elfele,mert ......
Plusz mennyi penzt szansz ra ??
(nameg csak a ps melle kell,vagy csaladi kepernyo is lenne?? csaladikent,raderoltetnek inkabb egy smart os-t.Mert sztem neked is tetszene,mint nekem is bejon,h a teloval/tab al barmit rakuldok,lejatszok mahinalok a tv-ps parosban. Szifonra is van app hozza ......
Szoval??)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest