Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
Ezekkel a beállításokkal pontosan olyan a mozgás, mint a moziban. Ami az etalon.
Igen, a 24 fps miatt minden film szaggat kicsit és rengeteg rajta a blur is, de ez a "film look". Ha ezt megszünteted a judder feltolásával, akkor nem azt látod, amit a rendező elkészített. Ha egy film amatőr homevideónak néz ki, az nekem filmgyalázásnak számít és nem mellesleg röhejes is. Belenéztem egyszer a Gyűrűk Urába max. judder mellett és majdnem megszakadtam a röhögéstől. Olyan volt, mintha Pista bácsiék otthon valami gagyi díszlet előtt csinálták volna és a szomszéd kézikamerázta volna sunyiban.Ez olyan, mint akinek a dinamikus színbeállítás tetszik. Az közel se úgy néz ki, ahogy a stúdióban masterelték vagy ahogy a moziban vetítették, tehát rossz. Egyszerűen egy teljesen más filmet nézel, annak meg mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
- SMSL SU-8 DAC, 2xESS9038QM + XLR
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest