-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz liquivent #29232 üzenetére
"mit jelent ez? "Személyi videofelvevő előkészítés"
- mit jelent ez? "Időeltolás előkészítés ""
Ha van USB-s winchestered, vagy eléggé gyors pendriveod, jó nagy méretben, akkor a digitális sugárzású műsorokat fel tudod venni, megállítani. De csak azt, amit a DVB tuner vesz. Tehát settopboxból scarton, hdmi-n átküldött anyagot nem. Mindig TV-t, digi kábelt, médiacardos UPC-t, meg hasonlókat. Analóg tévé adást sem tudod felvenni.
Viszont lejátszani kizárólag azon a tévén tudod az adást, amin felvetted. Másolásvédelmi, szerzői jogi okok miatt -
Flashget
félisten
válasz liquivent #29236 üzenetére
illetve, hogy az 5300 -nál azt írják, hogy új 2012 -es modell. a 6100 és 6300 -as tavalyi? vagyis gyengébb, rosszabb valamilyen szempontból?
az 5300 a belépő szint..a 6100, 6300 a középkategória..így érthető melyik a gyengébb?
az nem számít 2011 vagy 2012-es modell..egyik 50Hz a másik kettő valós 100Hz.
egyik suzuki a másik toyota avensisRealme GT Master Edition
-
poczabence
tag
válasz liquivent #29232 üzenetére
Az ES6100 elég sok helyen 210-215 ezer környékén kapható. Ahogy olvasgattam az ES6300 csak egy plusz tunerrel tud többet. Én tuti azt venném és azt is fogom venni szerintem.
Mennyire megbízható bolt a pc-dream? Elég pozitív visszajelzések olvastam róluk, de hátha tud valaki bővebbet. Ott most 4db 3D-s szemüveget adnak mellé + kábeleket, valamit ingyen beüzemelik.
[ Szerkesztve ]
-
sunci_02
aktív tag
válasz liquivent #29506 üzenetére
hát.. én nagyon kezdő vagyok, csak tesztelgettem és rámentem valami orosz szövegre, de csak az orosz/ukrán adók jöttek a többit nem próbáltam, mert mindennel küzdök. Ledob a router...idegesít, hogy azonos IP-t ad a gépnek és a tv-nek stb... de ha haza megyek a melóból megnézem a többit is. pl. discovery, Animal planet
-
tjnet
aktív tag
válasz liquivent #29506 üzenetére
Szia
A serviio-hoz a plugin könyvtárt fel kell tölteni különben csomó stream nem fog működni.
A futubox-os stream-ek egyre kevésbé működnek sajna.
A serviio fórumján sok okos információt lehet találni, onnan is lehet mazsolázni.Más kérdés aki tuja hogyan kell a SAMYGO-t használni az leírhatná.
- a PVR titkosítást kikapcsolni
- külső billentyűzet-egér párosítás a D6500-hőz kapcsolni
- a tv-be bedugott pendrive-ot( vagy winyót) a pc-ről látni
- NAS-ról média tartalmat lejátszaniAki ezekre tudja a választ kérem irja le.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
tjnet
aktív tag
válasz liquivent #29585 üzenetére
Szia
Ha vissza olvasol megtalálsz mindent.
Kell hozzá a serviio plugin könyvtárba sok sok plugin. Ott van a serviio fórumán. Ott találsz egy csomó működő streamet is és rss csatornát is. A futubox-os stream-eket nehéz működésre bírni.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Tutu7030
veterán
válasz liquivent #30019 üzenetére
Azokat a B650 samsungok sem játszották le (meg az LG sem).
TSMuxerrel át kell tenni 4.1 vagy 4.0 szintre, valamint az mkvmerge-vel "ki kell venni" a tömörítést.(compressed : none)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Borderlands 3
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Melyik tápegységet vegyem?
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai