Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikapc
aktív tag
Sziasztok. Nem tudom hányadszor írok ide, néhányatok talán emlékszik is a nyűgjeimre. Egy Samsung UE65RU8002 tévém van. Első problémám az volt vele, hogy a HDR-es filmeknél (akár netflix akár HDD) nagyon sötétnek ítéltem meg a képet, ezt már megszoktam, elvileg sajnos ez a TV ennyit tud HDR-ben. Azóta előjött olyan probléma, hogy magától visszakapcsol a tévé kikapcsolás után random időközönként. Van hogy nem kapcsol vissza, van hogy 1 percen belül van, hogy 1-2 perc múlva. A távirányító sajnos nagyon sokszor úgy veszem észre, hogy kétszer érzékeli a középső gombot, sokszor van olyan, hogy rámegyek a lejátszásra és egyből le is pauseolja a videót, vagy éppen rámegyek egy sorozatcímre netflixen és egyből el is kezdi a lejátszást, pedig csak az epizódokat akartam megnézni.
Ami viszont tényleg végtelenül idegesítő, hogy véletlen időközönként egyszerűen az alábbi képhibák jelennek meg, amiket csak úgy tudok eltüntetni, hogy kihúzom a tévét és visszadugom egy idő múlva:
[link]Ez pedig sokszor 4k tartalomnál jön elő, szintén kihúzással gyógyítható, továbbá itt a netflixben a sorozat elindításakor láthatjátok a távirányító hibáját is:
Szerintetek ezek a bosszantó hibák elegendőek a gariztatásra? Az a gond, hogy ha kijön a szerelő és bekapcsolom neki vagy becsomagolom a tévét és visszaviszem és ott bedugják, akkor tuti nem fogja produkálni a hibát egyből... Vagy mit tudok tenni amellett, hogy egy távirányítós dugaljba dugom...? 5 éves garanciával vettem a tévét az Euronicstől online.
Köszi.szerk: firmware legfrissebb
[ Szerkesztve ]
Tomikapc
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest