Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ezt az állandó bekapcsolás dolgot a WD MyBook Essential úgy oldja meg, hogy fél óra inaktivitás után lekapcsolja a lemezek forgását. De csak a lemezeket, látszólag megmarad a vinyó, legfeljebb annyit veszel észre, hogy ha sokáig nem nyúltál hozzá, akkor 5-10mp-ig is eltart, mire reagál. Azt nem tudom, hogy a PVR funkció mennyire tolerálja azt, ha nem tud írni azonnal.
De ha a tévé ki van kapcsolva, és csak a PVR idejére kapcsol be, akkor a vinyó is ki van kapcsolva, mert ha USB-n nem kap feszkót, akkor teljesen leáll.
Ezért nem értettem egy ideig, hogy mi a fészkes fenétől pörög fel hajnal 1-2 körül a vinyó. Aztán rájöttem. Be volt kapcsolva készenléti frissítés, és a hülye tévé átbogarászta a másfél terányi mentésemet, filmemet, hogy van-e köztük firmware
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bitcoin topic
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest