- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli83
tag
válasz
belan #103068 üzenetére
Ahogy olvasgatom a fórumokat (külföldi) a local dimmingben írják még gyengébbnek a KS7000-t, de tényleges használat mellett (filmek, sport) nem igazán szemmel láthatóak ezek a különbségek és ott is inkább a 7000-t javasolják, mert ár/érték arányban jobb, mint a KS8000. Amúgy, ha lehet így mondani az én szemem érzékeny a mozgásmegjelenítésre, én érzem a különbséget egy 120hz-es ("gamer") monitor és egy sima (pl. irodai) monitor között is játékoknál. Külseje igazándiból nekem a KS7000-nek is tetszik, és ebből jobb áron akár egy 60"-os tv-t is tudnék venni, ahogy fentebb írtam. Az már más kérdés, hogy egy 15 m2-es szobába nem lenne-e túl nagy a 60" (engem nem igazán zavarna, hogy "uralja" a szobát), igaz 2.8 méterről nézném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPad topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest