- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli83
tag
válasz
Zoli83 #103315 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő. Ahogy nézem a Samsung oldalán az 55"-os szélessége 122,5 cm, ebből szemre lejön olyan 3-4 cm a két oldalából úgyhogy még az 55" is nagyon neccesen fér el, a 60"-os 135 cm széles, ebből kb. 3-4 cm a két oldala az pedig 130 cm, szóval a 60"-os esélytelen a 121 cm széles tv-állványon...
Gondolom a KS7000-nél nincs olyan opció, hogy egy talpon, középen álljon, mint a KS8000-nél ugye?
-
zolimail17
tag
válasz
Zoli83 #103138 üzenetére
En is 60ks7000 neztem ki magamnak. Es en is nezegetem az uzletekbe de elbizonytalanodtam mert ami ki volt teve az uzletbe anak a hatuljan a muanyag resze el volt valva a keretol mindket oldalan, es a tv kijelzojen egy fekete folt volt hoszaban a tetejetol az aljaig, nehezen lehetet eszreveni de aztan mar boszanto volt.
-
Celtis
veterán
válasz
Zoli83 #103141 üzenetére
A local dimming különbségnek pont sportnál az égvilágon semmi jelentősége nincs. Lehet, hogy egyébként is kikapcsolnád.
Tehát szerintem a KS7000-rel sokkal jobban jársz, az a 12 centi számít ám.VISZONT!
A legnagyobb kínja ezeknek az LCD-knek, hogy csíkos, foltos képük. Ezt jellemzően nem veszed észre, kivéve pont focinál és forma-1-nél, de főleg a focinál. Ha nem egyenletes a háttérvilágítás, amikor a kamera követi az eseményt és gyorsan svenkel, az egybefüggő focipályán szinte előugranak ezek a foltok. Mintha koszos lenne a képernyő. Így is hívják: Dirty Screen Effect.
Én ettől kapok agybajt. Rettenetesen zavar. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy egy komoly Sony TV-t ezért cseréltem vissza és a nálam járt 65KS7000 is szenvedett ettől a hibától. Mondjuk a nálam járt 60KS7000 elfogadható volt ebből a szempontból. Pont ezért fázom most újra 65-öst választani. -
belan
addikt
válasz
Zoli83 #103073 üzenetére
Szerintem is local dimming gyengébb. 152cm igazi mozi lehet
nekem 138 cm volt legnagyobb tv edigg az is jó volt 2 méteről néztem mozi filing meg volt .én szobám se nagyobb mint a tied igazából én is meg vehetem volna akcióba 60 colos 400 jó magyar forintért. De úgy voltam vele hogy elég lesz kisebb is na meg persze olcsóbb is .én úgy vagyok vele ha 400.500.600 ezret áldoznek egy tvre akkor az biztos nem led LCD tv lenne !szerintem ks8000 meg jobban is össze van rakva külsőre amikor médiába voltam még néztem ks7000 ks8000 és ks8000 szerintem egy jobban összerakot tv külsőre . de ezek nem érnek anyival több pénzt amennyit elkérnek egy ks8000 ért
-
törölt tag
válasz
Zoli83 #103058 üzenetére
Hát, én nem vennék a képcsöves után UHD-t. Kicsit nagy ugrás sztem, de te tudod...
Hmmm1 Csak azt se értem, hogy szaros 24 fps-es filmet se miért nem tud normálisan mozgatni.
Tudná az is, ha akarná a gyártó. De kell gyenge alsó kategóriát is csinálni nekik, mert így szívesebben megveszik az emberek a sokkal drágább tévéket. A 2014-es H-s FHD széria még mindig piacképes lenne, mondjuk az új szoftvert még rárakhatnák, hogy modernebb legyen, de nem adhatnák annyiért mint egy 7000-8000-es UHD-t. A profit a lényeg. -
törölt tag
válasz
Zoli83 #102991 üzenetére
Ezt láttad? Samsung SUHD TV-k ráadás XBOX 360 500 GB + Forza Horizon 2
Ha igaz lenne amit írsz smart0330-nak, akkor nem lenne eu-s 55KS9000[link], mert az minek felelne meg szerinted usában? Magasabb számozás nem létezik. Talán az ott KS10000? Nem, mert olyan nincs. Kicsit zavaros ez az egyezőség lehetősége, aki leírta az oldalon, még az se gondolta át, és messziről azt ír, amit akar. Itt látható az európai line-up[link], szerintem hagyjuk az usa modelleket, vagy aki pontos infót akar, az inkább kérdezze meg az itteni Samsung képviseletet.
dethroner Ilyen sztorik 2 éve is voltak egy gyenge UHD típussal, talán a HU6900, ami abszolút kerülendő volt. -
Flashget
félisten
-
Inhouse
őstag
válasz
Zoli83 #47566 üzenetére
Nekem is 5300-as van, csak 40-es, gyakorlatilag megéri a pénzét. A valós 50Hz lehet gond, ha érzékenyebb vagy rá. Nem villogásra kell gondolni, hanem gyors mozgásnál való "képszéteséstől"...
Felhősödni biztos nem fog, lévén nem edge, a LED-ek az LCD mögött vannak...Egyébként tegnap jutottam kicsit több időre a TV elé, smart be, frissült a böngésző, bár ott nem láttam különbséget. Viszont frissült a Youtube app is, dizájnosabb, sajnos a billentyűzet kezelést nem sikerült belerakják...
Erre várhatunk megint pár hónapot... A mások által említett okostelefonos (vagy tabletes) párosítás viszont sokat segíthet! Samsung Galaxy Minivel is simán ment! Megjelenik a videó, majd elindítod és a TV nézed teljes képernyőn...
-
Krike
aktív tag
válasz
Zoli83 #47558 üzenetére
Nekem bejött, igaz még alíg 2 hete van meg, és ez az első lapos a családban. Az elődje egy 97-es évjáratú 55 cm-es CRT volt
Lan kapcsolat kábelen jó, DLNA jól működik, Aldi-s HDD-t felismerte, full HD anyag akadásmentesen halad a beépített lejátszóval. Egy nyűgöm volt, és még nem tudom, mi a megoldás, mikor asszony HTPC-jét rákötöttem HDMI kábellel, furcsán, eltolva jelenik meg a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest