- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Hát a nagy szivárogtató [Ice Universe]
-
axlfsi
veterán
Olvasod, hogy mire válaszolok? Nem értelek... olvass már vissza
De beidézem, hogy egyszerűbb dolgod legyen; ezt válaszoltad a makrofotós véleményemre:
"
Dehogynem. A post alatt valahol volt egy sketch, aki ujrarajzolta ugy, hogy lekerekitett szelek, de CRT lekerekitesek nelkul, megmaradt a normalis, teglalap alaku kijelzo.
Egyik meghatarozo temyezo volt, ami miatt S24U-t vettem.
"
Igazából nekem kellett volna kérdezni: ezt biztos nekem szántad? -
MadMancs
veterán
Aktív hívás közben nincs semmi gond. Tehát ha észreveszem véletlen hogy hívnak, fülesen beszélek gond nélkül. Ha én indítok hívást, fülesen beszélek gond nélkül. Csak ha engem hívnak nincs semmi jelzés . Van hogy csak a fülemben van füles, van hogy zenét hallgatok, akkor se jelez hivasról
-
qltsar
veterán
A linket sajnos elrontottam, így a problémád is látszik már a kereső használatával: Facebook és Messenger
-
MadMancs
veterán
Térerőre munkahelyemen leszek nagyon kíváncsi. Ott Yettel szinte off. Néha el lehetett csípni egy gyenge 4G-t, vagy közepes 2G, de a leggyakoribb a csak segélyhívás volt. Voda (Netfone) stimmel nem volt gond, mert céges flotta vodás, így van belső erősítés.
iPhone én is étkedek, Hugomnak sima 15 van, sógoromnak 14 pro max vagy hogy kell írni. Egyik se igen bír ki egy napot. Jó húgom baleset miatt sokat fekszik, de sogorom max telefonál, néha kis tiktok, meg kocsiban/kamionban BT arról szól a zene. De ez off, saját tapasztalatom nincs.
-
Lehet amire te használod arra sok logikátlan dolog van iOS-ben, de pl próbálj meg Google Home-al kinyitni egy okoszárat vagy lehúzni egy redőnyt úgy, hogy a zárt képernyőről indulsz és utána ugyanezt HomeKit-el. Almán ez 2 mp, androidon meg 20 vagy 30.
Vagy nézd meg gyorsan whatsappon kik kapták már meg a csoportos üzenetet és kik olvasták el.
Na mindegy a Home-ra mar lehet lesz megoldás mert jelentkeztem a previewre és ott mar legalább widget van.
-
LosBlancosRM
őstag
Szerintem ha van alternatíva, akkor azokhoz kell hasonlítani. Tudása miatt fapados vagy nem, és nem azért lesz "pro" mert a többi még ennyit se tud.
Legalábbis szerintem. Engem is jobban zavart a Novában, hogy nem tudtam egyből másik appot nyitni, mint a gyáriban annak a pár funkciónak a hiánya. Számomra leginkább a többi, goodlockkal támogatott apphoz képest gyengusz.
-
Szerintem is az.
Évek óta Nova-t használok, messze elmarad tőle a One Ui. (Az általad sokszor leírt laggot nem érzékelem, de elhiszem hogy ott van)
Próbáltam sokszor átállni rá, hogy ne kelljen külső launchert használni, de mindig rájövök hogy ez még mindig harmat gyenge. -
Zsolt,72
senior tag
Erre gondolsz? [kép]
Én is nézelődöm a neten, mert kiváncsi volnék az okára. Nekem valahogy nem hangzik életszerű oknak sem a technikai rész, sem pedig a jogi. Az egyik amerikai gyártónál ez elérhető funkció és ha nekik sikerült, akkor biztos vagyok benne, hogy a Samsung is meg tudná oldani. A jogi rész is furcsa, miféle joghátrányt okozna egy ilyen lehetőség a felhasználó számára? Ha pedig van ilyen tiltás, akkor az miért nem vonatkozik másokra is?
Kár, hogy a Samsung fórumon választ adó illető nem volt kicsit részletesebb.
-
rjg
őstag
Jó lenne megfejteni, mert nálam ez a hiba S23U-n és az S24U-n sem fordult elő soha. Aktív az AOD (az ujjlenyomat helye nem látszik), a dupla tapintás a kijelző ki- és bekapcsolására és a zsebmód is. A bekapcsoló gomb hiszen a zseblámpa, a hangerő gomb lefelé kétszer pedig a kamerát indítja el.
-
dnelb
veterán
Én alapvetően sport miatt vettem, de annyira gagyi a benne lévő szenzor hogy nem alkalmas rá. Lekövetni nem tudja a peakeket, amit meg ír ott is órási delay van. Az alvás tracking szar amióta kijött, arra sem fog soha fix jönni ez tuti. Vérnyomásmérés pontatlan, gps pontatlan, szenzor pontatlan, mi marad akkor? Az hogy cuki meg küldi az értesítést? Ez baromira kevés ennyi pénzért, full pénzkidobás.
-
"Fura nalad 1 SIM-mel ez a 20% / ora."
De ezt ne folyamatos használat mellett értsd, hanem mondjuk 4 óra üzemidő alatt jön össze 1 óra képernyőidő.
Azért melóhelyen nem tudom folyamatosan nyomkodni 1 huzamban
Illetve WoWifi.... Elég érdekes sajnos a Yettel-nél. Van hogy nem tudok vele itthon telefonálni, mert ki sem csöng a másik félnél. Ilyenkor Wowifi off és rögtön helyre áll a világ rendje. Ez nem tudom miért lehet.
Dave Crank: szerintem azon a képernyőképen nagyon rendben van az üzemidő. ( Itt mennyi volt a mobilnet?)
-
Dave Crank
senior tag
Lehet kipróbálom.
Céges kártya van a telóban, yettelnél vagyunk, amúgy is a céget terhelné a költség.
De köszi az infót.
Egyébként pl a mai üzemidővel meg vagyok elégedve, csak ami fentebb is írva volt, hogy ez nem konstans, egyszer tök jól bírja, egyszer meg merül.
Hozzáteszem, idáig olyan még soha nem fordult elő, hogy ne lett volna elég csak a 2. éjszakat töltőre rakni a telót. -
waszabi07
aktív tag
Nem tudom, cégesen nincs vowifi valamiért, az vodás.
Amúgy itthon nem is érdekel hogy mi van mert wifin nem merül annyira, de ha nem vagyok itthon és mobilnettel használom sokszor katasztrófa. Amit még észrevettem hogy ugyanazokat az appokat használom ugyanazon a helyen és egyik nap tök jól bírja, másik nap meg örülök ha estig nem merül le.
Telót amúgy kb megjelenés után 1 hónappal vettem.
Egyszerűen nem értem ha egyik nap jól bírja akkor következő nap ez miért változik.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest