- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Junius 30-án lejárt a regalaxy, a samsungnak pedig nem sok köze van ahhoz, hogy az OTP tiltotta a kártyád. A megrendelés dátuma mindegy, az átvétel számít.
Valóban nem felelsz meg a kritériumoknak: link.Apropó kritériumok.
Pár hónapja nyertem náluk egy 600.000 Ft-os TV-t. A nyeremény felszólításától kezdve x nap áll rendelkezésre, hogy vissza jelezze az ember az adatait. Nekem ez a levél spambe került és 1 nappal határidő után vettem észre. Természetesen így lecsúsztam róla. -
VivienR
tag
-
twenty17
csendes tag
Szia!
Szerintem magától a samsungtól érdemes venni, 2 kuponnal (10%, 5%) most 392k-ba lehet vinni a sima 256gb-os verziót.
Fentebb említett AYCM10 a 10%, illetve kell egy CRP kupon, amit samsung webshop ügyfélszolgálat tud adni, további 5%-ot von le.
Kicsit drágább mint az utolsó legalja gsm, de legalább van eredeti samsung gyári gari
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest