- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rob Rob
tag
válasz
V.Stryker #10263 üzenetére
Teljesen jól látod.
Én is felültem a vonatra nemrég.
S21u után(ami s10+t váltott) a c csati miatt(na jó ki akartam ujra próbálni) vettem egy I15pro-t. Hát most sem tudtam megszokni sokmindent sem nem.
Mivel a 23u már rég piacon volt, le is ment az ára és mivel egy ideje rászoktam a 2 évente ujításra igy azon melegében, gyorsan, megint 2 évre elcseréltem(1 hét után) az almát, vissza kötrére. Jó is volt majd egy évig de igy odab@sztam,hogy sajnos ki kellett vonni a csatasorból. Na igy lett s24u.
Ami az egészben a lényeg, hogy egy jó ideje (nem várt eseményektől eltekintve) meg tudom állni, hogy nem szallok fel a vonatra, nagyjából tartom a 2-3 éves ciklust.
Ehhez az kell, hogy ne olvassak semmit az új és újabb modellekről
Se itt se máshol, zárjam ki a dolgot mert meggyőződésem, hogy egymást visszük bele a hülyeségbe.
Ennek érdekében még a MA topikjaiból is távoztam regtörlés mellett. Ez egyfajta terápiás kezelés (röhögj csak) volt és bejött, de egy ideje befektetések miatt ujraregeltem a tech dolgokat továbbra is egész jól ignorálom .
Amúgy is csak a dili megy, hogy ez se jó meg az se jó meg a kamera meg akármi, állandóan miutan a lila köd elmúlt.
Való igaz, hogy semmilyen komolyabb innováció ebben már nincs csak a vágykeltés meg a jobbágyvakítás megy -
válasz
V.Stryker #9973 üzenetére
Megnéztem a legproblémásabb helyen is, pont úgy 1-2 pálcika, mint eddig és az értékek is változatlanok.
A pálcikák száma azért lehet csalóka, mert ha például 4G+ hálózat elérhető és épp forgalmaz adatot, lejjebb eshet az összevont csatornák miatt, mint amikor 4G van egy adott csatornán. -
-
qltsar
veterán
válasz
V.Stryker #9514 üzenetére
Az a baj, hogy ugy sem jo, csak valamivel jobb (folia nelkul).
Kivancsi lennek, hogy mekkora felhasznalo bazist erint ez a problema.
Elvileg ujabb - jobb az ultrasonic olvaso, nalam megis jobb volt ugyanazzal a folia markaval es folia nelkul az S23+, mint S24U.
Osztol kezdve jottek a tevesztesek az olvasasban, de meg telen is fel tudtam szenvedosen oldani, keso tavasz - kora oszig pedig kb. 0 problemam volt.
S24U-val szenvedes foliaval most nyaron is sokszor, folia nelkul meg teveszt, sokat.
-
Taci
addikt
válasz
V.Stryker #9425 üzenetére
Én ilyet használok, jó pár éve vehettem már, a célnak tökéletesen megfelel: [link]
A lényeg, hogy csavarozható/finoman állítható legyen, ne "csiptetős", mert azt szétvágja a tokot/fóliát, egy csavarozhatóval/finoman állíthatóval pedig pont annyira húzod csak szorosra, ami még kényelmes/biztonságos (és persze tartós is). -
-
TomPack
őstag
válasz
V.Stryker #8214 üzenetére
Nem lehetséges az, hogy valójában nem is az üveg karcolódott meg, hanem az oleofób réteg? Mert Jerry is arról magyarázott a videójában, hogy nem érezni a barázdát, csak látni lehet a kikapcsolt kijelzőn!
Mert ha használat közben nem látszódnek ezek a 'karcok', ha valójában nincs is mélyedés és emiatt nem tükröződik meg rajta a kijelző által kibocsátott fény, akkor én nem paráznák rajta, és fólia nélkül használnám a telót! -
Rob Rob
tag
válasz
V.Stryker #9270 üzenetére
Egész nyugodtan, nem zavarnak bele semmibe.
Bár engem nem nagyon érint de ha valakt igen akkor nagyon sok samsungos érdekesség található a
WhatGear Hungary YT csatornán.
Számomra 8-10 éve a Nova launcher tökéletesen elég ha testreszabásról van szó, ja meg a True Phone tárcsázó és az Amdroid ébresztő. -
VivienR
tag
válasz
V.Stryker #9259 üzenetére
Alapvetően bátran leeht használni, sokaig az MS launcher-et hasznaltam, de eléggé kihereltek. Most a Samsung sajátját hasznalom külső ikon csomaggal. A Theme star segítségével be lehet allitani az ikonokat, azokhoz is ahol nem tudja tarsitani (az MS feleben is neglehet), jelenleg egyedül a Blackmagic Camera nem hajlandó elfogadni az ikont. Működés soran meg appja valogatja hogy a defualt vagy a felulirt ikont jeleniti meg.
-
ShadowLac
addikt
válasz
V.Stryker #9250 üzenetére
Gyengébb fényviszonyoknál ha mozgó fotót csinálsz mosottabb pl gyerek keze, lába ,mert mondjuk kalimpál.
Hosszabb záridő miatt. (Több fotót kell csinalni..,vagy megkéred a gyereket ne mozogjon)
Ezen kívül szerintem tökéletes a kamerája és talán a leg színhűbb is. Videóban is nagyon jó!
(Van akiknek a telefon az életük középpntja és úgy várják a frissitéseket mint gyerek a Jézuskát...ha nem jön időben nagy a csalódotság ,ha valami jó azon is keresenek valamit amin lehet rugdalózni, szerepelni..) -
LosBlancosRM
őstag
válasz
V.Stryker #8800 üzenetére
Ülj le, fiam, nyugi. Tessék egy 🍪.
Kezdjük ott, hogy minden hónapban van róla hír, hogy világmegváltó kamera update jön. Az külön vicces, hogy te írod, hogy nem fektetünk energiát a tájékozódásba, közben pont neked kéne.
Az meg, hogy mi f*szság, nem te döntöd el, mert pl az Gsam batterynél user errorod volt, mégse küldött el senki a búsba.
-
qltsar
veterán
válasz
V.Stryker #8800 üzenetére
*Honapok ota. Valamint csak rumourok szintjen.
Felesleges komolyan venni.
Ha jon jon, ha nem nem. Vilagmegvaltasra felesleges szamitani / varni.
@dnelb #8802 : Nana! Mar nem ovalis a (kosar)labda, ha epp lefenykepezed, mikozben repul
mar, ha van akkora makod, hogy nem egy paca lesz belole
.
-
TODI1111
veterán
válasz
V.Stryker #8672 üzenetére
Köszi én már berendeltem egy 2 üveg + kameravédő készletet. Mivel szegedi vagyok így körülményes lett volna a közös rendelés. Viszont így mindenféle kedvezményt összevonva (első vásárlás + kitöltöttem a képen látható kéréseket) 2040 HUF lett a végösszeg szállítással együtt. Gyakorlatilag csak a szállítást kellett fizetni.
-
válasz
V.Stryker #8637 üzenetére
Ez nem csak annyiból áll, hogy az AI lefordítja a dolgokat. Rengeteg emberi munka is van mögötte, és kell is lennie.
A mostani nyelvi modellek (mert hogy AI valójában nincs, csak nyelvi modellek) mögött is szinte felbecsülhetetlen mennyiségű emberi munka van, és ez nem lesz kevesebb a közeljövőben sem. Gondolj arra, hogy milyen botrányok voltak az "AI"-kal kapcsolatban. A Samsung nem teheti meg, hogy hasonló botrányok legyenek, mert nem fektetett be elég munkát.
-
Tündike25
tag
válasz
V.Stryker #8607 üzenetére
szia! Nekem is kb ilyen SOTok jönnek, 90%ban szintén Wifi-n. De sose voltak 7-8 órás SOTjaim a korábbi modeleknél sem. Nem tudom mi más nálam is, talán a Garmin folyamatosan kapcsolat vagy a InTune Vállalati Portál, de én sem tudom elképzelni másoknak, hogy jöhet ki 7-8 óra... Nem a gyári launcher (Nova) miatt lehet? Az akkuadatoknál nincs semmi kirívó.
-
válasz
V.Stryker #8513 üzenetére
Nekem ez az összes Samsung telefonomnál előfordult. A töltés a Li-ion akkuk bevezetése óta úgy működik, hogy ha eléri a 100%-ot, akkor leáll a töltés, és ha esik pár százalékot (ez lehet akár kevesebb, mint 1%), akkor megint elindul. Ez azért van, hogy ne töltődjön túl az akku, mert az károsítaná. A legtöbb telefon épp ezért sokkal tovább mutat 100%-ot, mint kéne, hogy ne zavarja meg a tulajt, a második lehetőség, hogy hamarabb kezdenek el újra tölteni, mint hogy 100% alá essen a töltés.
-
winbox
senior tag
válasz
V.Stryker #8442 üzenetére
4 jegyű PIN kód: Biztonság és adatvédelem, zárolt képernyő.
Ha OK nélkül szeretnéd feloldani 4 jegyűvel:
Írd be a négyjegyű PIN kódot, amit szeretnél, majd tegyél utána még 2 nullát. 6 jegyűnél megjelenik alul, hogy ok nélkül elfogadja. Vedd ki a pipát, tedd be a pipát újra, töröld vissza a 2 nullát, mehet tovább és már jó isvalamiért bebugol, és elfogadja, de előbb utóbb biztosan javítani fogják majd. Az OK nélkült nem muszáj használnod, de én szeretem, hogy egyből felold, ha a jó kódot irom be, mert nem megy az ujjlenyomat vagy arcfelismeres.
-
BogyóBP
addikt
válasz
V.Stryker #8442 üzenetére
Hivatalosan nem is baj ha nem megy maxra a töltés, sokkal nagyobb baj ha ilyen 80% nál dugod töltőre. Károsíthatja az akkut egy idő után, iphone tulajként biztos ismered ezt a tényt. A iphone nak mindig is jobb volt a hangszoroja, az okát én sem tudom miért valószinüleg minőségibb jobb hangszorot és komponenst raknak bele. Én mondjuk utálom a biometrikus azonosításos feloldást, ezért erről nemtudok referálni de sokan az iphone estében is írják sőt minden telefonra igaz hogy megzavarhatja ha kijelzővédő van rajta, itt vannak páran akik már probálgattak rá foliákat biztos van ami bevált. Android esetében mindig 4 jegyü a feloldó kód, ios esetében szokott 6 lenni, agyvérzést kaptam tőle. Régen volt már samsungom de a ne zavarj mód az valami rezgős hivás elutasítós mód lesz? A saját kábelével és hivatalos samsung töltőfejjel töltsed a magsafe töltés lassú így simán lehet hogy nem tudta feltölteni maxra, lehet a túlmelegedés miatt a magsafe nem is tölt fel addig. De majd kijavitanak én még nem használtam mágneses töltőt csak wifiset de az bitang lassú. Amúgy elég nagy ostobaság hogy kihagyják belőle a fejet meg a kábelt. Ez abszolut nem környezettudatosság hanem ostobaság. Remélem nem végeznek ki a fórumban mert én is most akarok váltani majd Iphone 13 ról
-
subset
senior tag
válasz
V.Stryker #8214 üzenetére
Lehet "fólia" nélkül is használni a hétköznapokat még bírhatja is - bár attól függ mivel foglalkozik az ember
De a hétvégén egy homokos tópart, sátrazás, por...hát nem szeretném egy ilyen után megnézni a kijelzőmet mindenféle védelem nélkül.
Spigen EZ fit hd tiszta karc - pedig "óvatosan" és keveset is lett elővéve, előtte jól bírta, a hétköznapokban nem szedett össze semmi karcot.
Szerencsére 2db üveg van a csomagban, ráadásul el is repedt a hazaérkezés után.Van egy S6 Edge-m majd 2 év használat után is azt mondom, hogy olyan mintha most venném ki a dobozból. Ilyen helyen nem jártam ugyan vele, de semmilyen tok és kijelzővédelem sem volt rajta...vigyáztam is rá, megúszta.
#8234Bednarik
Másfél hete tulajdonlom, nekem is bántotta a szemem hirtelen a "fakó kijelző" úgy 1-2 napig - de a jót szokni kell. Már nem hiányzik semmilyen más vivid kijelző...de az S24U az nagyon tudna
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest